icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

silvuska47
19. feb 2013

ahojte kočky tak som rada že nie som sama ktorá si pichá 🙂 sme v 7t+1den 😅 a termín oktober aj ked začiatok bol vééélmi burlivý nakoniec sme to všetko pekne zvládli...

sandri
19. feb 2013

ahojte dievcata, aj ja sa k vam pridavam. Tehotenska kalkulacka hlasi, ze som v 5 tt, termin mi vyratala na 24.10. 🙂 Je to nase prve a velmi sa tesime, lebo sa snazime uz pol roka. Manzel to uz vie, ale povedzte, uz ste to povedali aj rodine? Nasi totiz vedia, ze sa snazime a stale sa ma vypytuju ci uz a som z toho dost unavena, tak som rozmyslala, ze sa im prizname. Ale k dr. idem az 13.3. a tak neviem, ci radsej pockat alebo ci im povedat. Ved co ak bude nejaky problem? No na druhu stranu, aj keby problem bol, tak im o tom napokon aj tak isto poviem... no neviem... co vy na to?

penn
20. feb 2013

@qwen aj ja si prosim radsej do sukromnej. Jedno babo uz mam tak zatial nemam tolko casu pisat. Ale citam a vidim, ze tu mame vela kociek po asistovanom tehu. Tak drzim palceky nech to konecne ide hladko.

penn
20. feb 2013

@jasminga nie. V ziadnom pripade nechod do sauny cele tehu. Niekedy to aj.tie wellness centrA maju napisane, ze tehu je kontraindikacia. Aj na poukaze som to uz videla. Ale to satci logiku. Ziadna sauna. Samozrejme ani teple bazeny. Aj maserovi to treba povedat. A to ja uz teraz zdaleka nie som taka uzkostliva ako pri prvom tehu ale to je jasne. A celkovo ten aquapark. Vzdy tam je zvysene riziko..infekcie..plesnii.. udajne su nejake vazelinove tampony pre tehotne.

evko1
20. feb 2013

@penn Sú tampóny protecta, kúpiš ich v lekárni a ozaj sa nemusíš obávať ísť do vody, ak máš teda bezproblémové tehu. Ja ich užívam ale stále,okrem v mori, na bežnom kupku, aj keď nie som tehu. Celé prvé tehu som chodila plávať na bežnú plaváreň a žiaden problém nebol

jasminga
20. feb 2013

@penn no kedze sa mi ten vstup nepodarilo predat, a pred mm chcem chvilku utajit tehu (aspon kym nebudem mat potvrdene od dr.) tak sme tam sli.. chvalabohu sauny boli preplnene a ja som uhrala ze sa mi toci hlava, tak som do saun nesla 😀 v podstate som cely den bola s malym v detskom bazene a vsetci sme boli spokojni 😀

penn
20. feb 2013

@jasminga fiha, to bolo uz dnes? Tak.fajn.

jasminga
20. feb 2013

@penn no bolo to uz v sobotu, a sama som este nevedela ci som tehula alebo nie 🙂 ale radsej som neriskovala a v utorok nasla pozitivny test 🙂

pistalocka
21. feb 2013

🙂 aj my sme zatial tu ... do sukromky sup :D diky

romy31
21. feb 2013

ahojte 🙂 tak aj ja k vám patrím...síce som ešte nebola u dr...idem až v stredu, ale dúfam, že je všetko ako má byť 🙂 a tiež poprosím pridať do súkromky, keď ste všetky tam 😅

betus82
21. feb 2013

Caute baby, aj ja som si robila nedávno test a mala som druhú takú slabulinkuuuu čiarku, ale bola tam 🙂. Zajtra urobím ráno ešte kontrolný, tak som vzrušená 🙂. 😀

sandri
21. feb 2013

aj ja si prosim pridat do sukromky 🙂

donkacik
22. feb 2013

poprosila by som sa pridať do súkromnej skupiny. teší ma, že sem patrím 🙂

icer
22. feb 2013

Dnes som bola na sono podrastlo mi to od stvrtka len malinko cosi o zamlknutom potrate tam splietala ale ze kedze to je vytuzene tak tyzden pocka ze v tomto tyzdni by to malo vuzerat inak .... Ale srdiecko sem tam tuklo ja verim ze to bude dobre !!!

mambba
22. feb 2013

@icer v ktorom tt by si mala byt a kolko mas velkost plodu? drzim palce aby vsetko bolo ok

icer
22. feb 2013

@mambba 7 tyzden velkost crl 4,1 mm minuly stvrtok bolo crl 3,8 mm ale ja sa citim uplne tehotne nevolnost prsia chute ine unava nespinim nic....

mambba
22. feb 2013

@icer boze, myslim na teba a budem drzat palce . ja som dnes tiez bola na 1. utz tak si viem predstavit, ake stresy musis prezivat. hcg ti nekontroluju?

icer
22. feb 2013

@mambba ja so. Bola na 4 uz.... Krv mi este nebrali... Ano raz

mawka
22. feb 2013

@martinazvo som ti hovorila, ze sa to podari 😵 😵 😵 😵

vienesa
23. feb 2013

ahoooojte mozem sa pridat ? 😉

vienesa
23. feb 2013

tiez patrim medzi nadejne oktobrovky 🙂 podla kalkulacky na nete termin porodu je 28.oktobra 2013... 😀 tesim tesim...
ak mozem aj ja poprosit o pridanie do sukromnej skupiny 😉 Vsetkym mamickam a buducim mamickam prajem krasne tehotenstvo a hlavne aby vsetko bolo v poriadku.

betus82
23. feb 2013

aj ja poprosím o pridanie do súkromky, mne vychádza termín na 29. 10. Dúfam, že to aj lekár potvrdí 🙂.

pistalocka
24. feb 2013

@betus82
@vienesa
@mawka
@icer baby uz ste v sukromke? aj fuuurt nic 😒

mawka
24. feb 2013

@pistalocka ja nie som oktobrovka, len som narazila na uzasnu osobku @martinazvo tu na koniku, ktoru poznam osobne a ja jej nenormalne fandim s babatkami, tak som ju chcela podporit aj tu 🙂 ale samozrejme, drzim palce vsetkym nastavajucim mamickam, aby ste si to uzili tak paradne ako ja - bez problemov 🙂

sandri
24. feb 2013

@pistalocka nie, mam dojem, ze sem nikto zo sukromky uz nechodi 😒

evinkaaa
24. feb 2013

No ak chcete, tak pridte aj vy do sukromky. My ostatne tu uz skoro nechodime.
Nikto vam nebrani, kazda nova clenka je vitana.

pistalocka
24. feb 2013

@evinkaaa a to ako sa tam dostaneme? nemusite nas pridat? hmmm ja uz nejako zabudla jak sa tam ide 🙂 alebo hod link, diky

anika142
24. feb 2013

ahojte, napiste qwen len ona vas moze pridat

pistalocka
24. feb 2013

@qwen ahoooj sme tu na verejnej oktobrovky 2013 uz viacere, prosime nakukni a pridaj nas ... dakujeme 🙂

pistalocka
24. feb 2013

@anika142 diky presne tak uz sa mi rozjasnilo, ze to iba jedna osobka nas tam moze dostat ... diky moja 😉