Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
ahojte. chcem sa spýtať ako často cítite menštruačné bolesti v maternici?
@evinkaaa ahoj, môžeš ma pridať do súkromnej skupiny?
@cerstvamamina - ahoj. Pridala som ta. 😵
@evinkaaa Ahoj mozes aj mna prosim pridat do sukromky? dakujem
@bambulka28 - ano, samozrejme. Idem ta hned pridat, tak mozes k nam prist. 😵
@evinkaaa prosim pridaj aj mna termin mam zatial 8.10 ale este sa terz vo stvrtok upresni, uz davnejsie som prosila ale nic ... dakujem 🙂
@pistalocka - pridala som ta. 😉
tak a ja patrim k vam mame termin 1,10,2013 čakame druhe babetko a teškame sa moc 🙂
Evinkaaa aj si prosim pridat. 8 tt ukonceny, tak by som sa rada pridala
@jana_pk - to je teraz fakt nahoda, ze som tu nakukla. Inak by som to nevedela a nepridala ta.
Takze si dnu. A mozes prist:
Takze este raz pre buduce kocky, ak chcete, aby som vas pridala, napiste mi do ip alebo kliknite mne na odpovedz. Inak nemam sancu vediet, ze ziadate o pridanie a nepridam vas. A potom sa nemusite cudovat, ze vas nepridavam. Odkial to mam vediet? Ja tuto temu uz fakt necitam, aniostatne baby.
@monerika - ano idem ta pridat.
Ale babulky, co som popridavala, tak sa skoro ani jedna neukazala v teme? Preco?
My chceme v teme baby, co s nami debatuju o vsetkom mozno, aj nemoznom a nielen citaju a nevieme, ze su tu. To sa nam nepaci. Kedze vo vela veiach ide o sukromne veci a to fakt nemusi citat kazdy. ☹
@mambba - ved to. Uz rozmyslam nad tym. Je mi jasne a uplne chapem, ze niektore babulky chodia zriedka a niektore castejsie. Ale tie mena-nicky uz pozname a da sa zistit, kto je prihlaseny v skupine a nenakukol ani raz.
Takze asi mas pravdu ,po case preriedim a vymazem. Ja proste osobne nechcem, aby niekto len prisiel a cital 😠 😖
@evinkaaa to asi ziadna z nas nechce , aby to cital ktokolvek, ved na to aj bola zakladana sukromna skupina.. po nejakom case, ked tam zacnu pribudat este vacsie intimnosti, ako zufale fotky v plavkach s nabratymi kleckami az po co ja viem problemy s hemoroidmi, tak myslim, ze kazda aktivna prispievatelka bude chciet trochu sukromia.
@mambba - ano, presne moj nazor. Ja pozriem potom tie nicky tych bab, co su prihlasene a troska pokukam, ze kedy boli naposledy a ci vobec boli.
Lebo ja si myslim, ze aj ked pride nova, tak aspon moze dat avizo, ze som tu, ale najprv si vas chcem od zaciatku precitat alebo co. Ci sa mylim? 😉
No v kazdom pripade s tym budeme nieco robit. Dohodneme sa s babami v skupine o tom a ja potom niektore jednoducho vymazem a hotovo.

@ryzu ahoj, gratulujem, no my tu uz moc nechodime mame zalozenu sukromnu skupinu ak chces mozes sa pridat k nam. Staci ked napises @evinkaaa ona ta prida.