icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

anika142
7. mar 2013

@ryzu ahoj, gratulujem, no my tu uz moc nechodime mame zalozenu sukromnu skupinu ak chces mozes sa pridat k nam. Staci ked napises @evinkaaa ona ta prida.

evinkaaa
7. mar 2013

@ryzu - pridala som tak, tak sa ti uz da pisat s nami. Prid k nam 😵

greenline
7. mar 2013

ahojte. chcem sa spýtať ako často cítite menštruačné bolesti v maternici?

anika142
7. mar 2013

@greenline ahoj, zalezi v ktorom tyzdni, dnes uz len 2 - 3x za den. ale to je maximum.
zo zaciatku tak aj 10x za den mozno +-
ale bolesti slabsie ako na menstruaciu.

j_t
8. mar 2013

@anika142
Dakujem. Sice test bol pravdivy, nepodarilo sa to... :(

cerstvamamina
8. mar 2013

@evinkaaa ahoj, môžeš ma pridať do súkromnej skupiny?

anika142
8. mar 2013

@j_t ach jo, to mi je luto, ale dufam ze sa podari nabuduce.

evinkaaa
8. mar 2013

@cerstvamamina - ahoj. Pridala som ta. 😵

j_t
8. mar 2013

@anika142
V to dufam aj ja. A este raz diky.

bambulka28
8. mar 2013

@evinkaaa Ahoj mozes aj mna prosim pridat do sukromky? dakujem

evinkaaa
8. mar 2013

@bambulka28 - ano, samozrejme. Idem ta hned pridat, tak mozes k nam prist. 😵

pistalocka
9. mar 2013

@evinkaaa prosim pridaj aj mna termin mam zatial 8.10 ale este sa terz vo stvrtok upresni, uz davnejsie som prosila ale nic ... dakujem 🙂

evinkaaa
9. mar 2013

@pistalocka - pridala som ta. 😉

evkaza
15. mar 2013

tak a ja patrim k vam mame termin 1,10,2013 čakame druhe babetko a teškame sa moc 🙂

evinkaaa
15. mar 2013

@evkaza - ak chces, tak prid k nam do sukromky, lebo tu uz skoro nik nechodi.
Ale napis mi ip, ci ta mam prihodit, alebo nie, aby som vedela. 😉

evkaza
15. mar 2013

@evinkaaa no tak ma tam dajte aj ked neviem ako sa tam dostanem ci tdial kde je napisane sukromne?

evinkaaa
15. mar 2013

@evkaza - pockaj, idem ta hned pridat a hodim ti link. Uz by ta to potom malo pustit. 😉

evinkaaa
15. mar 2013

@evkaza - dufam, ze ti mozem tykat. My si v teme vsetky tykame.
Tu mas link:

jana_pk
15. mar 2013

Evinkaaa aj si prosim pridat. 8 tt ukonceny, tak by som sa rada pridala

evinkaaa
17. mar 2013

@jana_pk - to je teraz fakt nahoda, ze som tu nakukla. Inak by som to nevedela a nepridala ta.
Takze si dnu. A mozes prist:

Takze este raz pre buduce kocky, ak chcete, aby som vas pridala, napiste mi do ip alebo kliknite mne na odpovedz. Inak nemam sancu vediet, ze ziadate o pridanie a nepridam vas. A potom sa nemusite cudovat, ze vas nepridavam. Odkial to mam vediet? Ja tuto temu uz fakt necitam, aniostatne baby.

radecica
20. mar 2013

@evinkaaa ahoj, mozem sa aj ja pridat do sukromky? mam termin10.10.:-)

evinkaaa
20. mar 2013

@radecica - ahoj. Ano, pridala som ta. Tak mozes prist. 😉

monerika
22. mar 2013

@evinkaaa Ahoj mozes pridat aj mna? termin mam na 10 oktobra. dakujem

evinkaaa
22. mar 2013

@monerika - ano idem ta pridat.

Ale babulky, co som popridavala, tak sa skoro ani jedna neukazala v teme? Preco?
My chceme v teme baby, co s nami debatuju o vsetkom mozno, aj nemoznom a nielen citaju a nevieme, ze su tu. To sa nam nepaci. Kedze vo vela veiach ide o sukromne veci a to fakt nemusi citat kazdy. ☹

mambba
22. mar 2013

@evinkaaa tak ako v kazdej sukromnej teme, aj v tej nasej to mozno bude potrebne po case trochu preriedit.. a ked sa niektora neukaze nejake obdobie, tak sa to bude nejak riesit.

evinkaaa
22. mar 2013

@mambba - ved to. Uz rozmyslam nad tym. Je mi jasne a uplne chapem, ze niektore babulky chodia zriedka a niektore castejsie. Ale tie mena-nicky uz pozname a da sa zistit, kto je prihlaseny v skupine a nenakukol ani raz.
Takze asi mas pravdu ,po case preriedim a vymazem. Ja proste osobne nechcem, aby niekto len prisiel a cital 😠 😖

mambba
22. mar 2013

@evinkaaa to asi ziadna z nas nechce , aby to cital ktokolvek, ved na to aj bola zakladana sukromna skupina.. po nejakom case, ked tam zacnu pribudat este vacsie intimnosti, ako zufale fotky v plavkach s nabratymi kleckami az po co ja viem problemy s hemoroidmi, tak myslim, ze kazda aktivna prispievatelka bude chciet trochu sukromia.

evinkaaa
22. mar 2013

@mambba - ano, presne moj nazor. Ja pozriem potom tie nicky tych bab, co su prihlasene a troska pokukam, ze kedy boli naposledy a ci vobec boli.
Lebo ja si myslim, ze aj ked pride nova, tak aspon moze dat avizo, ze som tu, ale najprv si vas chcem od zaciatku precitat alebo co. Ci sa mylim? 😉
No v kazdom pripade s tym budeme nieco robit. Dohodneme sa s babami v skupine o tom a ja potom niektore jednoducho vymazem a hotovo.

mambba
22. mar 2013

@evinkaaa plne suhlasim.. ja beriem, ze su baby, ktore su mozno menej komunikativne a nevedia naskocit do toho rozbehnuteho vlaku ale napisat ze napr. bola som dnes na poradni a mame tolko a tolko centimetrov dokaze kazda.

evinkaaa
22. mar 2013

@mambba - suhlasim s tebou. Ved prediskutujeme s babami v teme a rozhodneme spolocne, ako to riesit.