Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
Ahoj, prosím o pridanie do skupiny termín mám 20.10.ďakujem
smiem sa spýtať.. na čo bolo potrebné založiť súkromnú tému? 🙂 veď nie je to jedno, či v tejto téme alebo v inej?
Ahojte, ja mam termín 28.9. ale podla OVU mi to vychádza na 4.10. Neviem do ktorého mesiaca sa trafíme, ale rada sa ku Vám pridám 🙂
@gabika783 - vies, my sme zalozili sukromnu temu, lebo tam rozoberame casto dost intimne a sukromne veci, ktore ostatnych (okrem tych, co do nej patria) do nich nic nieje. Nechceli sme, aby to tu mohli vsetci citat, kedze sa jedna o nase sukromie. To len pre vysvetlenie.
A my nikoho nenutime k nam prist. Kazdy je vitany, kto aj prispieva. Kto nechce do sukromnej, tak je to tiez v pohode. 😉
@janea234 - chces prist k nam do sukromnej? Napis mi ip, ak ta mam pridat. 😵
@evinkaaa ano budem rada ak ma pridas do sukromnej 🙂
ahojte, je tu niekto z DK, kto ide rodiť v oktobri?
@zuzula2546
@janea234 - pridala som vas, baby. Ste u nas vitane. 😉
@matrix87 - ja som rodacka z DK, ale uz skoro 14 rokov tam nebyvam, kedze som odisla do zahranicia. Ale tak 3-4 krat do roka som na par dni vzdy tam u rodicov. 😵
Ahoj Evinka😉 pridas aj mna prosim? termin mam 28.10 🙂
Ahoj ja mam termin 25.10. mozem sa pridat?
ahoj evinkaaa preco sa nemozem dostat do sukromnej miestnosti
ja mam termin 26.10.
ahojte. Neviem prečo, ale nemôžem sa dostať do súkromnej, vypisuje mi, že téma asi neexistuje. Poradíte?
@petina5001 Ahoj pravdepodobne si bola zo sukromnej diskusie vyradena - tak ako baby ktore neprispievali do diskusie dostatocne casto. Alebo bude nejaky technicky problem. Viac ti bohuzial neviem povedat.
ahojte som tu uplne nova 🙂 ... tiež tehulkujem a už som v 19tt 😵 krasa už citite pohyby? ja este vobec 😨 ale vraj mozem citit pohyby aj okolo 24tt 🙂 ...
@evinkaaa a aky je prosim ta rozdiel medzi touto temou a tou sukromnou? 😕 😕
ahojte 🙂 aj my cakame babatko, priblizne 9. oktobra. uz mame doma 2 rocnu slecnu.
@darinka_doskocova my cakame až koncom oktobra 🙂 😉

Ahojte pridavame sa 😉 termin 6.10 🙂