Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@kacicqa dobré ráno,ja sa už neviem dočkať tej stredy a sona 🙂
@dominika590 to ani ja..este cely dlhyyyy tyzden;o(
@kacicqa včera som si išla o pol tretej že na chvíločku lahnúť a spala som do piatej 😀
kocky aj vy mate stale take tlaky v podbrusku? mna vcera dost pichalo a bojim sa, ci to nie je mimomaternicove tehotenstvo:( boli ma len tak obcasne, teraz napr. vobec nie, viac na lavej strane, ale niekedy aj na pravej a vacsinou ide o taku tahavu bolest od bedroveho klbu...
@dominika590 To poznam..bezne pridem o piatej z roboty a spim do rana ;o)
Caute baby tak akurat som si urobila test, a vysli krasne // . k lekarovi pojdem asi az o dva tri tyzdne aby uz nieco bolo aj vidno, je to nase druhe babatko, jednu slecnu uz mame doma. Babulky ja sa normalne klepem 🙂 sice sme to planovali, ale necakala som to tak skoro, teraz uz len aby vsetko bolo v poriadku ...
Baby ak sa nas tu teda nazbiera dost, bolo by super si zalozit sukromnu temu co vy na to?
@agathokleous Ahoj, vítame ťa medzi nami a gratulujeme ! Je to skupina nádejné mamičky, ja som už vytvorila skupinu že oktober 2013 budem maminou, ale mi ju zamkli, vraj je duplicitná a príspevky mám písať sem.
@qwen ano videla som ze Ti zamkli tu skupinu, este pockajme a vytvorime potom ked tu bude viac kociek sukromnu temu, radsej pisem do sukromnej ako verejne, a inak dakujem za privitanie, ja som z toho este trosku mimo, kedze som to naozaj tak skoro necakala..ale tak zatial este nikto nevie nic, iba manzel.. dufam ze bude vsetko OK. Inak co sa tyka tych party, tak ja si myslim ze sa nic nestane ak si das jeden dva pohariky vinka, ja ked som zistila ze som tehotna s malou, tak moj manzel spravil party a dala som si sampanske, a som tu. vsetko s mierou, tehotenstvo nie je choroba, a inak pocas celeho tehotenstva som si dala vecer poharik vinka, asi deci... a mala je ok.
divcence ako ste na tom inak s jedenim? ja som este minuly tyzden jedla ako besna - vsetko po ruke a teraz do seba nemozem nic napchat - a to mi vobec nie je zle, len mi prestalo chutit.. a papkate co? vyvarate si nejake zdrave menu? ja varim ako obycajne, len sa do vsetkeho snazim zakombinovat zeleninu a ked nie, tak si vecer aspon pomaranc odstavim.. a zistila som, ze celkom fajn je cerstvy spenat - da sa kupit v sackoch - medzi cerstvou zeleninou a ja si ho namixujem s rajcinou a postruhanym syrom a jem vacsinou vecer pri telke.. (teda snazim sa jest, teraz mi to moc nejde). ak mate nejake zdrave tipy, piste🙂
@agathokleous Tá súkromná skupina je fajn. Treba si spísať tie baby, ktoré už sú určite tehu a popozývať. Ja momentálne teraz na to čas nemám, možno tak večer. Ja viem, že 1 - 2 poháriky vínka neuškodia. Dokonca moja mama pri mne mala veľkú chuť na víno celé tehu a moja naj. kamoška tá tiež, len vínko cuckala. Jasne, že s mierou. 🙂
Babky, neplaste sa so sukromkou.. nechcem byt hnusna bodaj by sa pocet bab tu uz len zvacsoval, ale bohuzial ne vzdy to je tak;o( vsetky vieme, ze test este nic neznamena..nexajte to este zastabilizovat sa...
Co s atyka predxadzajucich otazok, ja som mala hnusne pichania oboch vajecnikov na striedacku, tlaky a boelsti krizov a rano ma napinalo hoci aj od zubnej pasty pocas celej doby co mala byt ms...potom to akoby zazrakom ustalo.. Teraz ostali len krize...strasne sa tomu tesim lebo ma vzdy boli krcna xrbtica a teraz ma uz boli komplet cely xrbat;o) Jedlo- nastastie mi uz nieje zle, takze jem normalne ako doteraz,
@cathka Ja som prvé 2 týždne stále niečo jedla, piate cez deviate, ako keď mi má prísť mrcha, že všetko do seba ládujem a som stále hladná 🙂 teraz už je toho pomenej. Ale ja od prvého tehu fičím na ľadovom šaláte s olivovým olejom, vinným octom. Predtým som si pretláčala aj cesnak, teraz bez. Teraz ho kupujem každé 2 dni, lebo keď neviem, čo zjesť, dám si šalát. Ale inak dojedám po dcére polievku, jogurty a tak.
Ahojte, tehulky, moc vam vsetkym gratulujem a zelam mnoho zdravicka!!
dr mi kazal prist v piatok na kontrolu (bola som u neho 2dni pred ms, dal mi utrogestan), tak som zvedava 🙂 hlavne sa moc tesim na utz, ako nam krpec vyrastol. tu ma napada otazka - moze sa utz robit neobmedzene, ci ma nejaky neg.vplyv na plod?
ozaj 5tt+5 este nebude srdiecko, vsak..? 🙂
@kacicqa jasne ze pockame na kocky a vtedy ked uz tu bude dost babuliek ktore to budu mat uz potvrdene od lekara, tak vtedy zalozime aj sukromku🙂
@micak ahoj ja zijem na Cypre a mne robil lekar kazdy mesiac ultrazvuk, ale len tak na chvilku sme pozreli ako sa ma babo ... su na to rozne nazory, ale ja som bola rada ked som dietatko aspon na tu chvilku mohla vidiet 😉
@agathokleous presne tak, mozes sa citit dobre, nemusis spinit ani nic, ale upokoji ta, ked ho aj vidis, ze je ok 🙂
@micak pomocka...hore si zadaj svoje datumy ms http://tehotenstvo.academy.sk/
@micak presne tak 🙂
@cathka aj mňa to pobolieva sem tam, ale už nie tak často...väčšinou na večer a včera dokonca som sa tak schuti zasmiala a strašne ma pichlo na chvíľu v bruchu až som sa zľakla 😒
Ahojte babeny, pridávam sa k Vám aj ja. Posledná mrcha na Silvestra a podla kalkulacky pôrod 7.10, takže by som mala byť v 4 týždni+2dni. Je to nádherný pocit, všetkým prajem krásne tehuľkovanie 🙂
@agathokleous gratulujem 😉 pekne sa nám to tu pomaličky zbiera 🙂
@micak ja idem k dr. ked budem podla kalkulačky 5tt+6 tak dúfam že bude niečo vidieť
@kenka1988 gratulujem nápodobne aj tebe a užívaj si ten skvelý pocit 😉

@qwen pripájam sa a želám všetko najlepšie,prikláňam sa ku cathke že tiež by som neriskovala,vždy sa dá ma niečo vyhovoriť a napr.tie antibiotiká sú dobrá výhovorka povedz napr že ti ich dali kvôli zubom, hmmm?