Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
no ja som sa asi zbytocne plasila s tymi bolestami, pretoze dnes cely den absolutne nic..
no kocky, tak ja som dnes predsa len sla k doktorke. bolesti som uz sice nemala, ale clovek nikdy nevie. tak ma pozrela a v maternici sme videli malinku bublinku🙂 lenze dnes rano som zacala trosku spinit, z coho mam teraz riadne stresy, dok. povedala, ze musime cakat a objednala ma az o tri tyzdne, tak dufam, ze to vyjde a bublinka bude krasne rast. Vy mate nejaky vytok? ja som dodnes nemala ziaden a dnes taky slabulinko hnedy.. (ale iba rano, teraz uz nie)
@cathka ahoj, juuuj takže si už bublinku videla to je super 🙂 a čo povedala dr. na koľký tt to vyzerá?? hlavne sa dopredu nestresuj, buď v pohode a nemysli na zlé oki? veď čo ti na to špinenie povedala? neboj vyjde to, musí 😉 ja mám sem tam taký priesvitný alebo trochu biely...
@parker36 kávu piješ? ja 1 ráno a vďaka nej ma hlava nebolieva, keby si tú jednu nedám tak mám tlak ako húsenica 🙂
@dominika590 Ja som bola doteraz riadna kavickarka... az vcera som cele doobeda pila moju rannu kavu, nejako mi "nesla". Ale dnes som si musela dat rano a myslim, ze pomohlo. Ja bez kavy asi ani nemam tlak 😀
@cathka Ja som tu kdesi čítala, že keď si tehu a máš slabý hnedastý výtok, tak že je to ovulka , ktorá mala prísť. A čo sa týka tých bolestí, pred pár dňami som sedela s prekríženými nohami na stole a kýchla som si, to bolo také pichnutie a bolesť, že som myslela, že mi vytrhlo maternicu. Normálne som mala problémy vstať. Ale inak je to normálne, musí ťa občas niečo pichnúť, aspoň vieš, že sa u teba niečo deje. Zväčšuje sa maternica atd.
Dakujem za povzbudenia🙂 doktorka mi nepovedala na to spinenie v podstate nic, len ma poprezerala a povedala, ze to vyzera byt v poriadku, ale ze niekedy sa aj ultrazvuk moze mylit, nech sa pozorujem a keby nieco mam hned prist... no a teraz neviem co mam robit, mala som ist teraz do prace a nasla som dalsi vytok, teraz slabunko ruzovy:(((( ale tiez len jeden krat, ked som sla na wecko neskor, uz nebolo nic... Moze to byt z toho ako ma doktorka prezerala??? ona ma tak riadne postlacala vsade, tak dufam, ze to preto:(( bolesti inak nemam ziadne.. tak som zavolala do prace, ze som chora a teraz lezim, ak budem este spinit, asi pojdem rovno na pohotovost:(
@cathka vôbec sa nestresuj a nemysli na zlé veci... v začiatkoch tehu je to celkom nornálne, povedal môj dr. Aj keď ťa chápem a na tvojom mieste by som sa obávala aj ja. Ja som si iba raz spozorovala také niečo mini hnedasté, keď som sa utierala na wcku, najskôr panika, ale potom som si povedala, že je obdobie "krámov" (ktoré neprišli) a v x-fórach som čítala, že je to normálne. Pokiaľ by bolo krvácanie alebo špinenie stále, utekaj na pohotovosť. Lieky neberieš žiadne?
@roka84 no lenze ja som uz po 2 MA a 1 mimomaternicovom, tak je tazke nestresovat, ale pokusam sa🙂 beriem anopyrin a utrogestan cipky aj si picham fraxik na zriedenie krvi.. takze viac uz asi ani nemozem brat.. uz som volala doktorke, ta mi povedala, ze ak este dnes budem mat vytok, nech idem do nemocnice (sice mi tam uz viec liekov nemozu dat, ale budem aspon kludnejsia ako doma)..tak teraz cakam.. ale bolesti nemam ziadne, tak to bude asi tym vysetrenim, ja som aj predtym skoro vzdy trosku krvacala, ked ma doktorka prezerala..
dakujem za podporu
Ahojte. Tiež som v 5.týždni a ešte nič poriadne neviem, k doktorke pojdem za 2 týždne... Ale chcela som sa vás opýtať, čo si myslíte... Chodila som na stepaerobic a myslela som si, že v tom ešte možem v pohode pokračovať, no kamarátka hovorí, že jej to doktor zakázal, dokonca ani jogu nemože robiť....
Ale ako dominika590 kávu si neodpustím! 1 ráno. Pri prvom dieťati som mala raz tlak 60/40 tak aj sestrička povedala, nech si kávičku dávam. Radšej ako odkvecnúť v autobuse nie? 😀
@123lenka Ahoj čo sa týka aerobiku viem že by sa nemal, predsa len poskakuješ tam, ja som chodila na zumbu a veru mi chýba ale tak čo počkám si...a joga existuje aj pre tehotné tak to by nemal byť problém 😉 uvidíš čo ti povie dr...jasné ranná káva musí byť 😀
Ja som začala piť kávu až po prvom tehu, kojila som presne každé 3 hod., malá bola do minuty presná 🙂 a keď som si nedala ráno kávu na prebratie, bola som ako mechom uderená až do 10.00. Ale moc tej káve nedávam, pijem slabú Velvetku a veľa mlieka do nej. A to mi stačí 🙂 Dokonca mliečna káva nie je tak škodlivá na žalúdok a črevá .
@qwen aj ja len velvetku aj to len malú lyžičku a kúsok a pijem len s mliekom
@parker36 myslím že tá jedna slabá neska denne neuškodí ;)
@dominika590 ... aj ja si to hovorim a utesujem sa tym... 😉
pri prvom tehotenstve som skúsila naivne že Caro je dobré a bléééééééééé. Nemohla som!! Espresso je moje 🙂 Pekný večer a dobrú noc tehulky 😀
ahojte kocky 🙂 vidim, ze sa to tu rozrasta, vsetkym majitelkam pozitivnych testov gratulujeem 🙂. som prebehla vase prispevky,asi nam viacerym nechuti jest. ja cisto z nutnosti papkam same zdrave veci. Kavu som pila snad od 14 tich kazdy den 2x - milujem ju, odkedy som tehu pijem len Caro, aj ked si nemyslim ze by to ublizilo, ale pre istotu. Brusko neboli, akurat pichame Fragmin na riedenie krvi a prvu injekciu, co mi pichol muz, dal taku supu bolestivu, ze take daco som este nezazila,som 5 minut plakala 😀 ale vcera to uz nebolelo, snad zvladneme vsetky co nas este cakaju.. ako je to teda s cvicenim? A este mali ste uz niektora ranne nevolnosti?
@kvetinka988 ja tiez ficim na Care, ale to pijem uz dlho, mne chuti viac ako kava🙂) ja mam brusko uz pekne modre od injekcii, a to je len prvy tyzden, ale to vydrzime🙂)) nevolnosti nemam ziadne, len vcera vytok - co ma strasne nalakalo, ale odvtedy nic, tak pre istotu budem cely vikend lezat:( a najblizsie sono az 20.2... ale hlavne, ze je bublinka v maternici.
Zdravim vsetky a gratulujem k pozitivnym testikom. Pridavam sa do klubu, moj pribeh je: 27.12 posledna m, 14.01 pocatie, 27.1 pozotivny test. K tomu nafuknute brucho, o cislo vacsie citlive prsia, obcasne nevolnosti na napinania... Velmi sa tesime ale aj bojime. Minuly rok sme totiz prisli o babo v 9tt. Mate niektora skusenost s uspesnym tehotenstvom po premlcanom potrate? Drzim vsetkym palce! 🙂
@sunny_amst Ahoj. Až sa musím smiať ako som na tom úplne presne ako ty!! Len deň počatia mám 9.1. 😀 Zatial ma len bolia prsia, ale inak nič.... A o malé som prišla pred 2 rokmi, takže som tiež ako na ihlách. No snažím sa viac odpočívať a nie robiť na doraz. Hlavne teraz, v období chrípok sa vyhýbam aj obchodným centrám. Budem rada, ak si budeme dopisovať a porovnávať častejšie. A ešte niečo, doktorka mi dala čípky Utrogestan na posilnenie a pre istotu. Berem ich pred spaním 2 guličky.
Ahojte tehuľky, ak máte záujem o súkromnú skupinu, tak je pod názvom Október 2013 budem maminkou. Radi vás privítame !!
@cathka sa ti robia modriny? ja nemam ziadnu, netreba masirovat, vraj vtedy sa robia.. a dufam, ze ten vytok nic nieje a bude o ok
@kvetinka988 zatial mam tri modrinky, ale kazda na inej strane, tak to vyzera smiesne🙂) nemasirujeme, len po vpichu prilozim navlhceny tamponik, ale len na chvilocku.. ale aj dok.povedala, ze do 9 mesiaca budem modra cela. vytok uz nie ej vobec, pravdepodobne bol preto, lebo doktorka ma tak poriadne vysetrovala, vsetko mi stlacala, ci nahodou nemam mimomaternicove, ale teraz uz v pohode🙂
@cathka teraz si ma nepotesila s tymi modrinkami :( tak skoro si bola u lekarky?
@qwen a nemusíš nás tam pozvať?
@kvetinka988 no mozno sa tebe nebudu robit, ale ja som bola vzdy ako pierko, trosku sa buchnem a modrina ako svet.. bola som, lebo mi dosli lieky a okrem toho ma bolela lava strana, tak pre istotu.. ale nastastie bolesti presli uplne, aj ten vytok sa stratil.

@cathka ja som mala tiez dnes sem-tam take pichanie v podbrusku, tiez som sa zlakla, ale vraj je to normalne... 😉