icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

martinazvo
5. feb 2013

ahojte, dufam ze sa k vam po piatkovej krvi pridam, som po 1. IVF a zatial to vyzera s nami takto:

olienka12
5. feb 2013

@grenka aj dr. mi vcera povedal, ked je zle tak je dobre 🙂)) tentoraz si normalne to grcanie az prajem 🙂)))

grenka
5. feb 2013

@olienka12 aj mne to povedala gynekol ze sa babo dobre drzka...keby chcelo byt zle by som sa aj potesila

qwen
5. feb 2013

@martinazvo Tak vitaj a držíme palčeky !!! Zatial to vyzerá nádejne 🙂

martinazvo
5. feb 2013

@qwen dakujem pekne, som rada ze som nasla tuto temu, lebo budeme riesit rovnake veci 😉

parker36
5. feb 2013

@martinazvo ...vyzera to fajn, testiky silneju, drzim palce 😉

martinazvo
5. feb 2013

@parker36 dakujem, zatial do krvicky potichucky 😉

jenie123
5. feb 2013

Ahojte kocky.. tak aj ja sa pridavam k vam k oktobrovkam.. 🙂 vcera som si nasla na teste krasne 2 ciarky.. 🙂))

penn
5. feb 2013

@agathokleous Agi....no v aprilovkach si mi hovorila aj riadne meno ale zahudla som. este to moc nerozsirujem...sak este ani nic neviem..ale ked som ta tu videla tak musim napisat. takze oktober?🙂. blahozelam...drzim palceky. ja som si este nerobila test.

anika142
6. feb 2013

Ahojte, mohla by som sa k vam pridat? Ja som po 3IVF a konecne sa to podarilo po 5tich rokoch snazenia. Asi sa to podarilo preto lebo som zmenila CAR. No este musim cakat 2 tyzdne a malo by byt srdiecko tak dufam ze tam bude. Je to moje uplne prve tehotenstvo.

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 ahoj, ja idem na krv v piatok a tiez verim ze to bude ok 🙂

agathokleous
6. feb 2013

@penn @penn Ahoj Zdenka, myslim ze tak sa volas ak si dobre pamatam. ja som Viki, takze aj ty? to je ake super, budeme to opat prezivat spolu. ja zatial tiez nic neviem, v pondelok som obejdnana k lekarovi tak uvidime, dufam ze vsetko bude fajn 😉 a ty sup sup sprav si testik 🙂

anika142
6. feb 2013

@martinazvo no ja som bola vcera a bolo to ok ako som pozerala na tvoje testiky tak to urcite bude ok. U mna uz drobca bolo aj vidno. teda ten vacok zatial prazdny ale dufam ze o 2 tyzdne uz nebude.

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 no u nas v centre ma pozru az o 2 tyzdne ked bude krvicka ok... to cakanie je teda narocne 🙂

anika142
6. feb 2013

@martinazvo no to hej to cakanie je na tom to najhorsie aspon pre mna vzdy bolo to najhorsie, a kde chodis do centra?

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 ale tak teraz, ked vidim prvy krat dve ciarky je to o trooosicku lepsie, i ked mam zase obavy ci bude vsetko ok... chodime do Iscare v BA, Ty si do ktoreho centra presla?

kvetinka988
6. feb 2013

@anika142 v ktorom tyzdni si bola na ultrazvuku?

anika142
6. feb 2013

@kvetinka988 v 4 tom + 3 dni ale uplne nie som si ista ako sa to rata pri umelom oplodneni ale malo by to byt tak.

anika142
6. feb 2013

@martinazvo ja som presla do Iscare Martin. 🙂

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 oni maju naljepsie referencie, aj preto sme zvolili ich... no pocita sa to aj pri umelom uplne rovnako ako pri prirodzenom..... od 1. dna poslednej mrchy

anika142
6. feb 2013

@martinazvo hej preto som si ich zvolila a blizsie to mam do Martina ako do BA lebo som z KE.

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 jasne, no ja som povodne z BA, aj tam pracujem, ale od maja uz byvam pri Gabcikove s manzelom... teda teraz som doma na PN lebo mam skaredo dolamanu ruku (smykla som sa 3 dni pred OPU)

anika142
6. feb 2013

@martinazvo ach jaj, a to ti chceli urobit potom OPU? Skore uzdravenie.

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 no museli, lebo tak nastimulovane vajecniky uz su zivotu nebezpecne, ako ja uz som sa vtedy s tymto pokusom rozlucila ale vyzera ze babence su silnejsie ako som si myslela 🙂

anika142
6. feb 2013

@martinazvo vkladali ti 2ks?

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 ano, mali sme len 3 vajicka, 2 sa oplodnili a na 3. den mi vkladali obe bez PK (8-bunkove), PK nechceli riskovat kedze boli len 2 🙂

anika142
6. feb 2013

@martinazvo aha jasne, ja som mala po PK 4ks a dala som vlozit 1 ks. No pockaj este budu dvojicky. 😉

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 uvidime, zatial verim ze tam bude aspon jedno, mna krv este len caka a trosku sa bojim

anika142
6. feb 2013

@martinazvo chapem ze sa bojis, aj ja som mala strach. Ale neboj pekne to silnie, bude to OK. A zajtra napises peknu spravicku 😉

martinazvo
6. feb 2013

@anika142 zajtra zase otestujem, dnes mam pauzicku, krv bude az v piatok rano a vysledky zavolaju okolo 13,00