icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

silvialilien
11. apr 2014

No veru mala by si zklidnit a wiac oddychowat lebo sa uštves...

marseillka
11. apr 2014

ahojte babeny, pocujte, my sme dosial nedavali nic na pitie,kedze mliecko vodu obsahu,ale kedze uz 6 mesiacov pominulo, a ide leto-my uz tu aj 26 stupnov cez obed....tak asi by bolo vhodne davat vodicku, teda ponukat. Ak by nechcela nebudem nutit, ale ak ano...moja dilema-ze ako. neviem, cez flasu ci mozem skusit poharik s naustkom..ci to bude vediet pit z toho. bo z lyzicky sa mi to zda od veci.

zebra41
11. apr 2014

Ahojte baby, nemate zaujem o taketo balicky
Fialove Balik 4Eur/ks: flaska Avent 125ml, vzorka zubnej pasty meridol, intimka a vlozka, ponozky, vitaminove kvapky, mineralka,cistic Durgol
Ruzovy: TUPPERWARE pohar s vrchom - drzi dost pevne, cize aj na vodu, cappy dzus 1l, Ikea ramik, detska mineralka, energeticky napoj, drziak na dudlik, dudlik NUK, plienka a obrusky pampers
4Eur/ks

silvialilien
12. apr 2014

No to by si mala wiac oddychovat..lebo sa raz uštveš....

silvialilien
12. apr 2014

@marseillka ja dawam Lucku vodu od narodenia...tak mi kazala doktorka.a pekne pije wodu..tu skoro nikdy neodmietne...

nika1985
12. apr 2014

@silvialilien ja si neviem predstavit oddychovat musim nieco robit lebo by ma tu s nich uz asi porazilo dneska boli take zle aj som si porevala ani jest ani spat iba revali cely den obe vonku asi hodku boli ticho asi preto ze boli kazda zvlast a Anetka si aspon 20min schrupla.

marseillka
12. apr 2014

@silvialilien ja som asi v 2mesiacoch chcela dat koli kolikam co sme mali obcas, sme jej striekackou dali a do pol hodiny to vyvratila. odvtedy som nedala, kedze pila aj dost MM. A davas ale asi z flase ze?

nika1985
12. apr 2014

@marseillka ja som prvu kojila 10mesiacov mala problem chytit flasku nevedela som ako do nej dostat tekutinu nic nechcela problem bol ze ona pila iba v noci MM takze cele dni nic iba lyzickou az potom chytila flasku skusala som dennodenne predsa je to lahsie ako brat vsade lyzicku asi tak od 6m sme skusali nakoniec chytila iba klasika kaucukovu flasku taku klasicku z kaufu za par euri.drzim palce a davala som jej vodicku sem tam feniklovy cajik

marseillka
12. apr 2014

@nika1985 tak ja jej ponuknem hlavne ked bude po prikrme a o chvilu aj olovrante kde nebude mat mlieko teda aj vodu. len neviem ci mam skusit z tej flase co davam aj UM alebo skusit hned poharik z naustkom..ci to taka mala bude vediet...lebo davat jej aj mlieko aj vodu z flase a potom neskor z pohara?

nika1985
12. apr 2014

@marseillka ja davam z flasky neskor ju naucim na poharik ako starsiu pojdem presne tak isto a na vodu treba dudku s najmensiou dierkou ak nahodou nevies nie podla toho aku velku dieru ma na mliecko

saska.t
12. apr 2014

@marseillka davam z poharika s mäkkym naustkom od MAM a ide jej to,davam vodu po prikrme normalne z vodovovu,Lucka je biznis,ked som Bola na SK davala som Toma Natura,starsia pila vodu z Avent s mäkkym naustkom od 6 mes. 😉 http://www.ebay.de/itm/MAM-Trinklernflasche-Tri...
http://www.ebay.de/itm/PHILIPS-AVENT-Philips-AV...

marseillka
12. apr 2014

@saska.t keby som bola doma v BA tak by som chcela dat z vodovodu, mali sme vybornu, ale tu neni dobra na pitie, aj my pre seba si kupujeme obyc. vodu. a taku istu budeme davat malej tiez nechcem nejaku specialnu pre deti, si myslim ze je to zbytocne. Dostali sme z naustkom od 12m, ale asi pojdem teda kupit aj od 6m. len ked nebude ani z toho vediet pit, tak neviem...asi ta flasa ako pisala nika. aj ked uz by som ju chcela naucit rovno z poharika takeho uciaceho.

silvialilien
13. apr 2014

@nika1985 ja bych bola na nerwy.keby furt huci a este aj dwe.

nika1985
13. apr 2014

@silvialilien aj take dni treba vydrzat hadam bude aj lepsie

saska.t
13. apr 2014

@nika1985 ty si snad vestica,mala dnes jaci zu od rana a rve sa nam 2 zubok len jaci a ja mam tiez chut jacat,esteze je aj drahy Doma,uz som sa Bola aj vyvetrat so psami,aby som nevybuchla 😀

nika1985
13. apr 2014

@saska.t tak ja som vcera vybuchla v noci revala strasne od 2,30 vkuse nic nezaberalo asi po hodine zobudila starsiu tak som letela aj tam ☹ este stupnovala tak som to uz nezvladla a dala som jej cipku do pol hodky prestala uplne ma vsetko narvate ani jest mi nechce akonahle sa jej priblizim k ustam rev dneska to skusal aj manzel este horsie boli sme prec ze bude aspon v aute a v meste ticho no prd celu cestu revala ak nie mala tak velka a hned sa samozrejme pridala aj mala 😒 som rada ze su uz ako tak v posteliach a idem hackovat nech sa ukludnim lebo ma roztrhne drzim palce a to mam ist zajtra na urady konci mi tusim materska jaj ma odvezu

saska.t
13. apr 2014

@nika1985 tento stav poznam a stale si opakujem,ze to raz prejde a potom sa len s muzom zasmejeme 😅 drzim palce nech mate zajtra lepsi den 😉

nika1985
13. apr 2014

@saska.t dakujem aj ja nas tym utesujem ze nechaj raz bude dobre aj kavu si stihneme vklude vypit a baby sa budu hrat. 😉

marseillka
14. apr 2014

@saska.t ahoj, dnes som skusala tu vodicku, poharik vobec nevnimala, ani na neho nekukla...proste este asi skoro..tak som skusila na lyzicku-prvu hned vyplula a tvarila sa kyslo, a druhu odmietala vobec otvorit pusu. zeby nebola smadna? aj ked je uz teplo? mam jej stale nukat?

saska.t
14. apr 2014

@marseillka jasne dalej nukaj ale nestresuj,kedze pije mliecko ma dostatok tekutin,voda nie je este od smädu ale na skusanie a poznavanie 😉 moja ked vypije 20 ml,tak je to Vela 😉 ked chces mat istotu dostatku tekutin pozeraj na plienky ci su dost pocikane ....

marseillka
14. apr 2014

@saska.t dakujem, tak plienok ma plnych tak 4-6 za den. asi akurat. vzdy tak mala. si ma ukludnila 😉

nika1985
15. apr 2014

nasa dnesna poradna 9460g a74cm a papierik na endokrinologiu 😒 doktorke sa nezda ze ma moc chlpatu pupinu a nieco nahmatala na prsicak tak ze radsej ist.Inak vsetko ok a velka pochvala za sikovnost

saska.t
15. apr 2014

@nika1985 a ty sa stazujes ze nechce jest?? 😀 moja ma 6860 g a 66cm a to je o 2 tyzdne starsia haha 😎

nika1985
15. apr 2014

@saska.t nechce pit mlieko papat papa ale ja som mala starsiu taku drobnu ako ty mala rok ked mala 9kg do neni davna nosila 86-92 velkost a to bude mat v lete 3 sme sa smiali ze uz ani nebudem schovavat veci rovno prelozim Anetke do skrine ta uz nosi 74-80🙂 to mam zato ze som si robila srandu ake mame tintitko

saska.t
15. apr 2014

@nika1985 no o tintitkach by sa dalo diskutovat,moja skoro 6r dcera prave zacala nosit 110 a mladsia nosi 62/68 😀

marseillka
15. apr 2014

No mladez, nasa poradna dnes- 6250g (+200g) a 64 cm a nosime 62-68. boli sme zdzubany za pitie mlieka....ale ked videl prirastok na vahe aj taky aky bol a 2,5cm od minula sme narastli tak uplna spokojnost. Vraj sme fajn ziadny podpriemer ci nieco take. Vsetko ostatne ok, a pochvala za obedy 200g. tak sme najmensi z vas 🙂

marseillka
15. apr 2014

@nika1985 mam pocit, ze som v zlom mesiaci, oproti vasej vahe a vyske 😀

nika1985
15. apr 2014

@marseillka nic si z toho nerob nasej je az dost 🙂 nosi veci co nosila starsia o 3-4mesiace neskor neviem cim to je asi ma iny tip postavy. Ako hovorim starsej ked pride zo skolky je sa jej smiali ze je krpata dobreho vela nebyva. 😉 aspon nemas ruky az po zem ako ja ked ju cely den nosim pride mi tazsia ako starsia tu si uz oprem hocijako chytim a nie toto nase slonicatko dost ze ju ledva drzim ona sa este storcuje a kope ma 😒 tak bud rada usetris na veciach a aj rukach.

marseillka
15. apr 2014

@nika1985 nasa si chvalabohu nezvykla na rukach, ani sme ju moc nenosili-hodina denne aj s odgrgmi 🙂ja som nizka, chlap akuratny, tak nema byt po kom velika. Ale ku podivu mame aj licka riadne a na nozkach krasne 2 faldiky 😀 Tak to nezavidim vam, ale aspon mas po starsej oblecko, nemusis tolko kupovat. 😎

nika1985
15. apr 2014

@marseillka tak to je pravda moc toho nekupujem uz teraz vacsinou starsej a ked sa mi nieco zapaci tak kupit aj malej starsia je tak ze dlho dlho nosi jednu velkost a potom tu dalsiu preskoci a zas tu dalsiu nosi dlho tak mam aj dost veci ktore vobec niesu oblecene. Ja som ju tiez moc na ruky neucila len ona ma problem odgrgat niekedy aj pol hodku kym grgne a ked ju polozim napr pred spankom ze nech grgne potom tak mi vyvrati komplet davku takze radsej ju nosim. Ale nie ze uplne cely den je aj na zemi v ohradke v nosici len ma musi vidiet inak rev neskutocny je s nej taky cicik starsia taka neni ja som aj rada aspon sa mam s kym mojkat je to nase posledne babo tak si to uzivam ked mam trosku casu. 😉