icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

nika1985
28. apr 2014

a tu je nas upircek tak isto ho ma aj na druhej strane 😉

dobromila1111
28. apr 2014

Baby ja si uz najmenej 3 mesiace myslim,ze to budu zuby,place nam najma v noci a stale nic. Vy mate aspon naznak,ze to je zub🙂

saska.t
28. apr 2014

@nika1985 jej uz ma nausnicky, tiez sa chystame ale tu v DE ti to neurobia do 3 rokov,ale v lete ideme domov a hned ju objadnavam

@dobromila1111 no to je normalne,treba vydrzat 😉

dobromila1111
28. apr 2014

@saska.t
Držím veru🙂

marseillka
28. apr 2014

@dobromila1111 my si to myslime od tretieho mesiaca 🙂 ze idu zuby..a nikde nic 🙂 vsetky priznaky a zuby nikde.

marseillka
28. apr 2014

@nika1985 jeej to uz velika slecna, nasa vyzera stale ako mimino malinke 🙂 aj ked som na jednej strane rada 🙂 tie zubky nemaju chybu chi chi 🙂

dobromila1111
28. apr 2014

@marseillka
Juj, konečne spriaznená duša🙂 som zvedavá, kedy vylezú🙂
A aj my sme ešte takí miminkovskí, máme len niečo cez 6kg🙂 vy?

marseillka
28. apr 2014

@dobromila1111 my mame 6250g prosim pekne 😀

dobromila1111
29. apr 2014

@marseillka
Hneď som spokojnejšia🙂

saska.t
29. apr 2014

@marseillka @dobromila1111 my 7kg a tiez sme malinky,vsetci si myslia ze 5 mes. babo a my mame zajtra 8 mes. 😀

maminab
29. apr 2014

@saska.t Tak to ste šikovné 🙂
@dobromila1111 štvornožkovať my začneme možno o 4 mesiace 🙂
Náš malý je hrozne pohodlný, vôbec neurobí žiadny pohyb navyše...........ale má to mať po kom 😉 ----- po tatovi 🙂 🙂

maminab
29. apr 2014

@marseillka aj náš narieka už od troch mesiacov, a zub žiadny........ 🙂

maminab
29. apr 2014

@nika1985 jeeej, malá je užasná 😉 a tie vlasy ....super!!!
My máme na hlave len páperie.... volame ho LOLEK

dobromila1111
29. apr 2014

@maminab
sak aj ja hovorim,ked je maly plany,ze je po tatovi:D ja som bola dobre dieta:D

nika1985
29. apr 2014

@saska.t tu to robia hned po prvom ockovani myslim nastrelenie prepich aj rovno v porodnici ale ja som iba za natrelovanie.

nika1985
29. apr 2014

@marseillka oni mi tie nase baby ani jedna nevyzerali ako babo ja neviem asi to robia tie vlasy 😒

saska.t
29. apr 2014

@nika1985 ano ja viem, moja prva ma nastrelene nausky v 7 mes. v BA 😉

nika1985
29. apr 2014

@saska.t ale o nic ste neprisi ked pridete date aj tak je krasna 🙂 preto to tam vlastne nerobia skor?

saska.t
29. apr 2014

@nika1985 pretoze nemci su prasteni,pre nich to je tyranie,u nich si ma dieta same rozhodnut ci chce alebo nie,ale to,ze si to viac uvedomuje vo vyssom veku a maju z toho traumu a strach,to uz im je jedno 😝 mojej prvej vsetky zavidia v skolke 😀

nika1985
29. apr 2014

@saska.t ved to ze cim je to neskor tym je to pre dane dieta bolestivejsie nase ani jedna nevedeli zaplakali asi tak 5sekund ale uz aj tu som sa stretla s tym ze az po roku mozem prist

marseillka
29. apr 2014

@nika1985 jedna je krajsia ako druha, a s tymi cerákmi je bohovska 🙂

nika1985
30. apr 2014

@marseillka dakujem pekne ako my tu vsetci hovoria jaj ale su krasne ale z oci im nic dobre nekuka 😒 momentalne mam obe doma starsia ma od nedele 39,5 dneska to vyzera ze to bude hadam menej akurat ma teplomer. Uz neviem ani cija som .

marseillka
30. apr 2014

@nika1985 no to divne reci....tak su to sibalky male, mozno iskricky z nich lietaju 😉 no tak to nic moc ta teplota, len aby to aj mensie nechytila ale tomu sa asi moc neubranis. No to verim, ze to mas tazke, ale musime stale dokola opakovat, ze to nebude vecne. Teda ja si to dost casto opakujem aj polovicke 😀 mame teraz tyzden otras noci, minimalne 4x- 15x hore-bud kojit, alebo dudel, alebo ruka vyvlecena... 😕

nika1985
30. apr 2014

@marseillka ved to si aj ja hovorim. Ono je to asi myslene tak ze iba vymyslaju neobsedia ani nic ale tak aspon sa v zivote nestratia🙂 Tak do vcera sme ich izolovali od seba kolko sa dalo manzel si zobral volno ale dnes uz musel ist takze co narobim rozdvojit sa neviem bud alebo. Uz aby sme boli cim skor fit som rada ze su spolu a tak ze ich mam doma ale nech su zdrave nemyslela som to tak ze mi prekaza ze neni v skolke.

marseillka
30. apr 2014

@nika1985 ako nam vsetci hororia: aspon vieme, ze ju mame 🙂 tak je to tak 🙂

jhanusik
30. apr 2014

@marseillka aj nas maly hovori baba a dada... 🙂

nika1985
2. máj 2014

baby nam sa tie zuby uz asi nezastavia zas kaka ako besna dole to ma biele celu noc revala dneska som ju nakrmila iba s pomocou pc a rozpravky boze kam sa jej to ponahla mohla si dat aspon aku taku pauzu☹rada by som sa aspon 3hodky vyspala

saska.t
2. máj 2014

@nika1985 bud Rada ked naratas 20-ty zub prespis celu noc,u nas to tak bolo,aspon to budete mat rychlo za sebou,aj ked verim,ze je to vycerpavajuce...

nika1985
2. máj 2014

@saska.t uz aby to bolo ak bude po starsej do 2 rokov ma vsetky tak uz len rok a stvrt hihi

nika1985
2. máj 2014

baby je to normalne ved ta nasa bublina ma uz cez 10kg aspon co som sa ja s nou vazila ja ju uz nevladzem nosit ked pije vecer mlieko musim s nou pochodovat po byte dneska mi skoro padla 😒 co bude kym bude mat rok 12steho ideme na endokrinologiu som zvedava co nam povedia tam. uz aby zacala chodit a trosku to vybehala inak neviem neviem asi sa to otoci a starsia uz nebude tak vysmiato sediet na nej🙂