icon

Nájdu sa mamičky, ktoré žijú s deťmi v zahraničí?

evuliatko_tn
28. okt 2011

😉

Strana
z2
nanny23
1. dec 2012

@stardust v poho , možem žit aj na marse , ked tam bude ok , no nie ? 😀

cawes
1. dec 2012

Ahojte ja zijem vo svajciarsku, mam 4 mesacneho bubaka

stardust
1. dec 2012

@nanny23 mna tak nasrali cesi minuly rok...Presli sme z Nemecka do Ciech, v pohranici nechcel vobec nikto so mnou komunikovat po cesky, hoci som sa im tam prihovarala slovensky. Kazdy len drmolil svojou chabou nemcinou na mojho manzela 😠 Po tom, co som brigadovala chvilu v Cechach, zit by som tam nechcela. Do Ciech ist akurat tak na dovolenku a smitec.

wisinka
1. dec 2012

@nanny23 mam kamosku, tiez zije v CZ, @bajka1 tak mozno s tym bude mat tiez skusenosti.

@stardust hovori ti nieco spenge? tak tu byvam 🙂 v ktorej casti BI byvas ty?

wisinka
1. dec 2012

@stardust ja som tiez raz bola v CZ, len prechadzala a nemam teda dobre skusenosti. som si chcela odskocit na WC, a som sa pytala jednych ci mi postrazia tasku a sa tvarili ze mi nerozumeju :(

stardust
1. dec 2012

@wisinka Spenge je ta cast, kam ma to este nikdy netahalo. Byvam v Großdornbergu. Poznas?

mandarinka34
1. dec 2012

ahojte tak ja zijem uz 6ty rok v Irsku a mam 7mesacneho chlapceka Maxima. 🙂

wisinka
1. dec 2012

@stardust nepoznam, a ako dlho tu zijes? ak by si chcela, mozeme dat niekedy stretko

wisinka
2. dec 2012

@stardust akurat pozeram na mape, a az tak daleko to nie je 🙂

nanny23
2. dec 2012

@stardust je to s nimi fakt tažké , mám pocit že si myslia že su stredom vesmíru 😎

bajka1
2. dec 2012

@nanny23 Ahoj a kde presne byvas? Ja som zatial taku skusenost nemala 🙂, len svokra je taka, ze by som s nou mala po cesky hovorit ;)

nanny23
2. dec 2012

@bajka1 ja som na morave , a vela krát som sa tu stretla s hrdým prehlásením že oni nie su česi , sú moraváci 😀

bajka1
2. dec 2012

@nanny23 Ja som tiez bola na Morave par rokov a pohodicka 🙂. Hovori sa, ze lepsie nez "Cechy", ze su k nam blizsie...No ale to je asi tym, ze som sa fakt nestretla zatial s nejakym odmietanim a dufam, ze ani nestretnem. A tebe tiez prajem, nech nestretavas neprijemnych ludi. P.S.: Taki su aj na SK 🙂

4divokakocka
2. dec 2012

@ ahojte ja som Ruska a manzel slovak! A byvame v anglicku 😀

nanny23
2. dec 2012

@bajka1 dakujem , ja viem blbých ludí najdeš všade , bez obmedzenia hranic , mne je tu celkom fajn a nemám problém , teda vačšinou , však nikto netuší kde nakoniec skončí 😎 , papa

Strana
z2