Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@naty1987 ja uz viem odkial si mi znama....hi.... nerobila si nahodou v best for baby v centre?
@cukruska1920 hej hej robila
@anieli_1 tak tie naše baby sa asi dohodli, bo aj moja dneska vymýšla, ráno vypila mlieko, potom zjedla kúsok banánu a odvtedy skoro nič... z polievky pár lyžičiek a mäsko zo zemiakmi len porýpala, a to je ona mäskožrút 😒 a len piští od rána, boli sme doobeda aj vonku ale katastrofa, viac bola na zemi /čo sa mi hádzala o zem/ ako sa hrala... a cez obed spala niečo cez hodinu - čo u nej zvykom nebýva a zobudila sa so straaašným plačom... ten zub ju asi trápi, lebo všetko hryzie a slintá jak bernardín 😝
@naty1987 no tak odtial...informovali sme sa na autosedacku a bola si veeelmi ochotna 🙂 a vies odkial ta este poznam...z kostola z klokociny ale to si bola este dievcatko 🙂
@cukruska1920 jeeej a kupili ste autosedacku? ci???
hej hej aj s kostola moze byt ale to uz bolo daaavno 😀
@naty1987 no to hej...to si mohla mat tak 12 rokov nanajvys..... hej kupili sme ale nie u vas 😀 zopu carrera
@any23 ahoj no tak to vase choditko u nas dopadlo asi tak ze malej chyba asi tak 5 cm aby dociahla na zem na tej najnizsej polohe 😀 😀 ale na chvilku ked ju tam dam ked varim jej to hadam neuskodi a mali ju tam vozi 😀 😝 ale sak ona dorastie len aby uz skor nechodila kol mnabytko ako to s nou tak vyzera 😀 😀
@anieli_1 he hevsak hej ona je taky drobec malinky 🙂 alexko ma z toho hadam aj vacsiu zabavku ako ona nie 😝 inak aj moj lubil v tom emku vozit len ja kwd som videla co ten s nou stvara tak mi vlasy na hlave vstavali 😀
u nas sa uz haja, nebolo to bez boja, nevedela sa ulozit, viditelne neni vo svojej kozi...
@anieli_1 nechcem rypat, ale neda mi to... preco nechces aby chodila skor okolo nabytku? a to vam doktorka vazne povedala, ze ju mozte davat do choditka? a lozi vam Nikolka, ked uz chces aby chodila? minule som sa dozvedela, ze chodenie okolo nabytku (bokom) je dolezita priprava na normalne chodenie, lebo sa posiluje oblast panvy...
@bosacka ja ju tam chcem len ked uz neviem co s nou a potrebujem ju niekde dat nech je spokojna aby som mohla napr varit takze ja ju tam nechcem mat stale to si nemyslim ze je dobre a ani dr si to nemysli ale ked ju tam na chvilku odlozim jej to neublizi.............aa kedze je taka krpata zatial sa mi nestavia o nabytok lebo nedociahne ale o mna sa postavi aj ked ju postavim k sedacke sa sama drzi......pre alexa sme mali napr choditko pozicane od nej...ja som sa snou rozpravala o tych choditkach a vravela ze to je zle zato ze tam davaju matky deti ked este netreba teda ked este same nestoja takze tam vysia a sa len odrazaju ale take co uz stoja ked idu tam nesedia ale stoja a akoby to tlacili pred sebou.......................a mala bude asi to dieta co najskor chodi a potom stvorkuje vobec nechce na 4 sa postavit a doktorka to nejak neriesi on inak od narodenia neznasala byt na bruskua robila vsetko preto aby na nom nemusela byt preto sa rychlo zacala pretacat a pohybuje sa tak ze sa pretaca alebo ked je na chrbte sa odraza nohami a staci jej to
baby poradte mi niektorá dobrého gyn z Nitry..prestahovali sme sa s manzelom,myslim ze som tehotna, meska mi dva dni a BT mi stupa na 37,2...mavala som cysty tak hladam dobreho,chapaveho a vybaveneho odbornika,co by ma vzal..dakujem vam 🙂
@saska247 ahoj ja chodím k dr. Kunskému, ordináciu má na klokočine v poliklinike, som s ním max. spokojná - je milý, príjemný, ochotný, v ambulancii má aj sono, takže by si nemusela chodiť niekam inam 😉 ja ho môžem len a len odporúčať, osobne som sa s lepším dr. ešte nestretla 🙂 držím palčeky nech je to tehu 😉 😉 😉
@saska247 ahoj aj ja chodim ku kunskemu a tiez ho velmi odporucam...je uplne super aj pristup aj sestricka maximalne super..tam sa plati tusim 20 euro za zalozenie karty a za sono 3 eura a potom uz len take veci co maju ostatny.........ale je velmi spolahlivy a hlavne si da zalezat radsej vsetko skontroluje ako by mal zanedbat aspon u mna to tak bolo a aj ine tehulky co som sa s nimi rozpravala su maximalne spokojne 🙂
@saska247 aj ja odporucam Oberta, je vyborny odbornik, k tomu ma ludsky pristup a super zlatu sestricku Danku 🙂
vsetko vysvetli, ani raz som pri nom nemala pocit, ze dalsia pacientka v poradi 😉 robi aj v nemocnici, hlavne operuje a ma tam dost velke slovo, co mi raz aj velmi pomohlo 🙂
Ahojte maminy, beham len tak a sliedim a kuk ze nova tema, len 16 strana. 🙂 Hadam ma este zoberu medzi seba! 😉 😀 Na net nemam vela casu, lebo na maleho som sama a dava mi dost zabrat. A tiez nemam s kym chodit von, lebo byvam na Zobore a tam sa velmi kocikovat neda 😒 Maly ma v stredu 6 mesiacikov, tak budeme robit party 😅 ze ako to ubehlo...Strasne sa tesim,lebo maly mi prisiel neplanovane, vsetky kamosky z vysky riesia melir a pod. a nemam sa s kym porozpravat o plienkach 😀 Preto by som tiez isla niekedy rada von maminami s detickami. 🙂
Chceme chodit aj plavat, ale az ked bude maly sediet,co je tak za nejake 2 tyzdne predpokladam....pocula som o riveri,tak asi tam. 🙂

@anieli_1 babika mala ☹ kludne moze byt nekludna aj z toho ockovania, ale aj zbky vam uz mozu ist, vek na to mate...
@naty1987 ten kolacik poznam, uz sme ho parkrat robili, je vazne mnamky 🙂