icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

any23
28. jan 2012

@anieli_1 babika mala ☹ kludne moze byt nekludna aj z toho ockovania, ale aj zbky vam uz mozu ist, vek na to mate...
@naty1987 ten kolacik poznam, uz sme ho parkrat robili, je vazne mnamky 🙂

anieli_1
29. jan 2012

@any23 ahoj moja mohli by sme sa dnes zastavit pre to choditko?tomas vravel ze pojdeme autom nemusim ho brat pesi 😀 😀

any23
29. jan 2012

@anieli_1 jasne, napíš o kolkej vám to vyhovuje, my sa dnes nikam nechystáme, malá akurát hajá, ako sa má NIkolka, už lepšie? 🙂

cukruska1920
29. jan 2012

@naty1987 ja uz viem odkial si mi znama....hi.... nerobila si nahodou v best for baby v centre?

naty1987
29. jan 2012

@cukruska1920 hej hej robila

anieli_1
29. jan 2012

@any23 no uz lepsie spala trochu ale stale mi odmieta jest okrem MM este vcera zjedla ako tak kasu vecer aj to nie celu a to som jej zarobila len 60.............

any23
29. jan 2012

@anieli_1 tak tie naše baby sa asi dohodli, bo aj moja dneska vymýšla, ráno vypila mlieko, potom zjedla kúsok banánu a odvtedy skoro nič... z polievky pár lyžičiek a mäsko zo zemiakmi len porýpala, a to je ona mäskožrút 😒 a len piští od rána, boli sme doobeda aj vonku ale katastrofa, viac bola na zemi /čo sa mi hádzala o zem/ ako sa hrala... a cez obed spala niečo cez hodinu - čo u nej zvykom nebýva a zobudila sa so straaašným plačom... ten zub ju asi trápi, lebo všetko hryzie a slintá jak bernardín 😝

anieli_1
29. jan 2012

@any23 mla tiez strasne hryzie a sa mi tak zda ze jej tam nieco vidim ako dierocku dole ale to jej viem pozriet len ked sa smeje alebo place............ideme aj do centra tak sa zastavime idem sa obliekat............inak ealex dnes uz o 12tej spal az som kukala

cukruska1920
29. jan 2012

@naty1987 no tak odtial...informovali sme sa na autosedacku a bola si veeelmi ochotna 🙂 a vies odkial ta este poznam...z kostola z klokociny ale to si bola este dievcatko 🙂

naty1987
29. jan 2012

@cukruska1920 jeeej a kupili ste autosedacku? ci???
hej hej aj s kostola moze byt ale to uz bolo daaavno 😀

cukruska1920
29. jan 2012

@naty1987 no to hej...to si mohla mat tak 12 rokov nanajvys..... hej kupili sme ale nie u vas 😀 zopu carrera

anieli_1
29. jan 2012

@any23 ahoj no tak to vase choditko u nas dopadlo asi tak ze malej chyba asi tak 5 cm aby dociahla na zem na tej najnizsej polohe 😀 😀 ale na chvilku ked ju tam dam ked varim jej to hadam neuskodi a mali ju tam vozi 😀 😝 ale sak ona dorastie len aby uz skor nechodila kol mnabytko ako to s nou tak vyzera 😀 😀

any23
29. jan 2012

@anieli_1 he hevsak hej ona je taky drobec malinky 🙂 alexko ma z toho hadam aj vacsiu zabavku ako ona nie 😝 inak aj moj lubil v tom emku vozit len ja kwd som videla co ten s nou stvara tak mi vlasy na hlave vstavali 😀
u nas sa uz haja, nebolo to bez boja, nevedela sa ulozit, viditelne neni vo svojej kozi...

anieli_1
29. jan 2012

@any23 jaj nech uz ho ma vonku nech vas to uz tolko netrapi mala mi je uz v postielke s malym idem este rychlo do vane bo ten ma este nejak energiu a uz hadam bude potom spat aj on..............a no ten mal z toho velku radsot len vysvetlit mu ze to neni jeho ale malej 😀 😀

bosacka
29. jan 2012

@anieli_1 nechcem rypat, ale neda mi to... preco nechces aby chodila skor okolo nabytku? a to vam doktorka vazne povedala, ze ju mozte davat do choditka? a lozi vam Nikolka, ked uz chces aby chodila? minule som sa dozvedela, ze chodenie okolo nabytku (bokom) je dolezita priprava na normalne chodenie, lebo sa posiluje oblast panvy...

anieli_1
30. jan 2012

@bosacka ja ju tam chcem len ked uz neviem co s nou a potrebujem ju niekde dat nech je spokojna aby som mohla napr varit takze ja ju tam nechcem mat stale to si nemyslim ze je dobre a ani dr si to nemysli ale ked ju tam na chvilku odlozim jej to neublizi.............aa kedze je taka krpata zatial sa mi nestavia o nabytok lebo nedociahne ale o mna sa postavi aj ked ju postavim k sedacke sa sama drzi......pre alexa sme mali napr choditko pozicane od nej...ja som sa snou rozpravala o tych choditkach a vravela ze to je zle zato ze tam davaju matky deti ked este netreba teda ked este same nestoja takze tam vysia a sa len odrazaju ale take co uz stoja ked idu tam nesedia ale stoja a akoby to tlacili pred sebou.......................a mala bude asi to dieta co najskor chodi a potom stvorkuje vobec nechce na 4 sa postavit a doktorka to nejak neriesi on inak od narodenia neznasala byt na bruskua robila vsetko preto aby na nom nemusela byt preto sa rychlo zacala pretacat a pohybuje sa tak ze sa pretaca alebo ked je na chrbte sa odraza nohami a staci jej to

saska247
30. jan 2012

baby poradte mi niektorá dobrého gyn z Nitry..prestahovali sme sa s manzelom,myslim ze som tehotna, meska mi dva dni a BT mi stupa na 37,2...mavala som cysty tak hladam dobreho,chapaveho a vybaveneho odbornika,co by ma vzal..dakujem vam 🙂

micicka
30. jan 2012

@saska247 ja odporúčam dr. Oberta, podľa mňa je super. ale má dosť pacientiek + robí aj v nemocke. na rok sa platí 30,-EUR. Ambulanciu má na Kmeťkovej a má aj veľmi super sestričku
ja som pred tým bola u dr. Čelárovej na Špitálskej
držím palčeky aby to bolo tehu 😀

any23
30. jan 2012

@saska247 ahoj ja chodím k dr. Kunskému, ordináciu má na klokočine v poliklinike, som s ním max. spokojná - je milý, príjemný, ochotný, v ambulancii má aj sono, takže by si nemusela chodiť niekam inam 😉 ja ho môžem len a len odporúčať, osobne som sa s lepším dr. ešte nestretla 🙂 držím palčeky nech je to tehu 😉 😉 😉

anieli_1
30. jan 2012

@saska247 ahoj aj ja chodim ku kunskemu a tiez ho velmi odporucam...je uplne super aj pristup aj sestricka maximalne super..tam sa plati tusim 20 euro za zalozenie karty a za sono 3 eura a potom uz len take veci co maju ostatny.........ale je velmi spolahlivy a hlavne si da zalezat radsej vsetko skontroluje ako by mal zanedbat aspon u mna to tak bolo a aj ine tehulky co som sa s nimi rozpravala su maximalne spokojne 🙂

anieli_1
30. jan 2012

@any23 ahoj moja emke vsetko najlepsie k meninkam a nech ju uz ten zubok tak netrapi 😉 inak zajtra nejdem pri lidl bo idem s kamoskami do mlynov sa tam mame aj s deckami stretnut tak hadam v stredu uz pojdeme

any23
30. jan 2012

@anieli_1 jeeej ďakujeme 🙂 my sme dnes boli s Adamkom, dnes ale nemali so sebou Ajšu a malá ju všade hladala 😀 taká bola sklamaná 😝

saska247
30. jan 2012

@micicka dakujem pekne za odpoved 🙂

saska247
30. jan 2012

@any23 dakujem 🙂

saska247
30. jan 2012

@anieli_1 Vdaka za odpoved
🙂

anieli_1
30. jan 2012

@any23 my sme dnes nakoniec nikde neboli bo maly je hore od 7 rano a este nespal je strasne zly mala je tiez strasne nervozna no ja uz mam hlavu na tisic kuskov ☹

anieli_1
30. jan 2012

@saska247 neni zac 😉

danula.ch
30. jan 2012

@saska247 aj ja odporucam Oberta, je vyborny odbornik, k tomu ma ludsky pristup a super zlatu sestricku Danku 🙂
vsetko vysvetli, ani raz som pri nom nemala pocit, ze dalsia pacientka v poradi 😉 robi aj v nemocnici, hlavne operuje a ma tam dost velke slovo, co mi raz aj velmi pomohlo 🙂

dadulajda
30. jan 2012

Ahojte maminy, beham len tak a sliedim a kuk ze nova tema, len 16 strana. 🙂 Hadam ma este zoberu medzi seba! 😉 😀 Na net nemam vela casu, lebo na maleho som sama a dava mi dost zabrat. A tiez nemam s kym chodit von, lebo byvam na Zobore a tam sa velmi kocikovat neda 😒 Maly ma v stredu 6 mesiacikov, tak budeme robit party 😅 ze ako to ubehlo...Strasne sa tesim,lebo maly mi prisiel neplanovane, vsetky kamosky z vysky riesia melir a pod. a nemam sa s kym porozpravat o plienkach 😀 Preto by som tiez isla niekedy rada von maminami s detickami. 🙂
Chceme chodit aj plavat, ale az ked bude maly sediet,co je tak za nejake 2 tyzdne predpokladam....pocula som o riveri,tak asi tam. 🙂

bosacka
30. jan 2012

@anieli_1 tak to musi byt super pohlad, ako sa pohybuje 😉