Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@meggieerika to aj mo maly ked bolo leto a pekne...ked zacalo fucat a tieto mrazy uz vobec nie....byva velmi nervozny z toho a objavil aj nohy takze uz v elmi ani sediet nechce...mne praveze teraz doma spi dlhsie a vonku len chviluu asi cca 45min maximalnee...
@mackopuu iihy...... tak to ta teda vonku asi nestretneme, ked su teraz tie mrazy.......... 🙂 ???????????
@meggieerika noo je to tazke ale obcas ked idem na nakup tak sa mihnem...ale ak bude pekne slnecno tak vyjdeme normalne von nielen na nakup...takze sa stretnut mozme...
@mackopuu eeeej, to nas bude tesit................................. 😀
No na klokocine nas je dost, len asi nie sú na nete všetky mamy ;)
ahojte maminky...idete niektora teraz poobede von?
tak co babenky............. boli ste dnes vonku kocikovat??? aky ste mali den vy??? my sme boli kocikovat, potom hopky supky domov, obed a hopky supky do Hviezdice na plaaaavnie, nase prveeee-----------------malemu sa pacilo.....kym sme cakali na jednu maminu si moj drobec v herni na tych gumovych podlozkach zo slin spravil vlastny bazenik......... sme sa na nom nasmiali..........trosku sme si aj poplakali............bo sa to tam pri bazeniku ozyvalo......... hmmm, ale sme sa vo vodicke aj nasmiali, aj si pospliechal..............ake mate vy skusenosti s Hviezdicou, co deticky, ako reagovali?????????????
caute,caute.my sme dnes boli vonku,konecne po styroch dnoch.sice fukal vietor,ale dalo sa prejst.maly tak zaspal,ze chrapal ako drevorubac 😀 .pobudli sme vonku cca nejakych 40 minutiek.ja uz chcem JAR!!!!!!!
@meggieerika my sme chodili do Hviezdice, ked mal drobec 5 mesiacov, 8 krat sme boli cvicenie+plavanie. z cvicenia bolo cosi len 2x, aj to chvilka, ostatny cas sa tam prekecal a preflakal. potom uz bol krpec taky unaveny, ze vo vode casto plakal a pravidelne som s nim odchadzala z bazena pred koncom. aspon sme mali saunu chvilu sami pre seba a mohol sa napapat 😀 . ale ten nas je dost citlivy, vacsinou to deticky pekne zvladali. nasmu sa tam pacilo, ale ho to rychlo unavilo, mozno aj preto, ze bol slabucky. inak som bola spokojna 🙂
ahojte kočky 🙂
moja potvorka je posledné dni mrchavá jak sto čertov, nemám vôbec na nič čas 😝 aj vonku sa len hádže o zem a nervačí keď neni po jej 😒
@meggieerika tak sa vám plávanie páčilo? 😅 ja som chodila ešte s alexom keď bol malinkatý, teraz pri emke nám dokina neodporúčala...
@anieli_1 tak ako moja? už ste zdravučký? 🙂 moja tiež začala sopliť ale aj kaká ostošesť a slintá ako bernardín tak u nás asi /dúfam/ iba zuby... rýchlo sa dajte dokopy, nech môžme zase vybehnúť s krpcami 😉
včera som bola Alexovi na rodičku - nooo nebola som moc nadšená 😝 😠
@any23 ahoj no s malou idem k doktorke v noci mi dostala aj horucku stale sa dusi nechcem to riskovat ze zase skoncime v nemocke ☹ aj alex je soplavy a kasle ale nema ani horucku tak tomu davam len stodal bo ani ten spel uz nema tolko len rano ......dufam ze uz aj my pojdeme von bo alex sa uz ide zblaznit taky je zly doma ked nejdeme von...........
@mackopuu ahoj segricka aj ty si tu?? som tu dlho nebola teraz jak je mala chora lebo ta len pri mne a len za ruky chodit ale po 4 ani keby neviem co ani sa na tie 4 ani len nepostavi......pradlo tu mam neposkladane zas za tyzden co nmam kedy bo aj alex poriadne nespi vcera nesal vobec a zaspal vecer az o pol desiatej...a vy co nove?
@anieli_1 ahojky...aj ja som s sem pridala....no pekne...kazdu chvilu ste niekto chory....teeeeda kde na to chodite????my nemame nove nic...akurat v sobotu ten krst,prechadzame z HA2 na obycajnu 3ku nutrilon a mame sa celkom fajn....dojedame tortu este od vikendu co som piekla Jurajovi na 30ku a tak podobne....
Tak na ABC plavko (detske plavanie v Zlatych Moravciach) mi napisali, ze tam mozeme chodit plavat s obidvomi detmi... aj ked mame tak velky vekovy rozdiel... este sa o tom porozpravat s manzelom... ze ci sem do Hviezdice s kazkou zvlast... alebo vsetci spolu do ZM...
aj Mirka (starsia) je chora... doniesla nieco zo skolky... dufam, ze to Kajka od nej nechyti ☹
ahoj adetka aj my sme z nr a chodime do plavka do zm. je to tam super, dobra instruktorka. aj hygiena v poho, cena super s porovnanim nr a tiez mame dve deti 10 mes. a skoro 5 rocnu. sme tam spokojni.
ahojte baby aj aj som z nr z klokociny. mam 10 mesacnu Nelinku a vela ludi tu nepoznam. byvame tu zhruba dva roky a chodim sa von kocikat.ak sa najde nejaka baba na pokec pripaddne na kocikanie budem rada
@adetka ahoj adetka aj my sme z nr a chodime do plavka do zm. je to tam super, dobra instruktorka. aj hygiena v poho, cena super s porovnanim nr a tiez mame dve deti 10 mes. a skoro 5 rocnu. sme tam spokojni.
baby potrebujem pomoc! neviete niektora o nejakej dobrej cukrarke ktora pecie dobre a chutne torty tu v nr pripadne v okoli? prosim dajte mi vediet dakujem
@miskaemuska ja som tam chodila pred piatimi rokmi s Mirkou (od jej 3 mesiacov do 2 rokov)... a tiaz som bola maximalne spokojna... tak preto nad nimi uvazujem 🙂 ... ale este pockam, kym bude mat mladsia 4 mesiace... aj ja som z Klokociny (Skultetyho)...
my byvame na petzwalovej
@anieli_1 ahoj zlaticko moje a vy ste chorucky? ☹ snad sa raz dva date dokopy chcela som ta ist kuk ale nemala som ani kedy a vcera som bola na urade praci a aj na socke tak som ta mala po ceste ale tooolko behaciek pre par drobnych ze som ani nevladala pozerat na svet a tak ze pridem az ked budes o tom vediet nechcela som ta prepadnut
@miskaemuska ahoj, mozem ti dat kontakt na jednu cukrarku, piekla nam tortu na svadbu a bola velmi dobra. Bolo to sice asi pre 2 rokmi, ale myslim ze pecie stale. Ona je sice tu z okolia, ale pochadza z Nr a myslim ze priamo z Petzwalovej. Ak chces poslem Ti na nu kontakt do posty.
@adetka @miskaemuska aj ja som z klokociny, novomeskeho. Mozme dakedy dat stretko s kocikmi 🙂
ahojte,niejdete niekto do mlynov sa hrat s detickami??
@naty1987 no mala ma zas zapal prieduzsiek takze dufajme ze nam teraz zaberu atb inak zas nemocnica ☹ kludne dojdi budem rada......musim ist doupratovat...tomas akurat zobral maleho k svokre tak to musim vyuzit len teraz ta krpana len chodit a chodit a v choditku nedociahne takze len za ruky a spala teraz 4 hodiny takze si este pockam kym zaspi 😒
@naty1987 no sak uvidis ako ti feri veri 😀 😀 inak radsej dopredu ti vravim neviem ci mi nejake veci nebudes musiet vratit naspak bo s ama uz minule pytal tomas na tie veci od jancikovej...........to su tie hnede gate na traky a klokanka a dve body cocodrillo take zelene a sede....ostatne som jej uz asi vratila len keby nahodou sa pyta lebo nemozem povedat ze som ich pozicala 😅 😅
@any23 ahoooj, mnoo nam sa plavanie pacilo........... zvykame si......trochu sme si poplakali, bo sa to tam ozyva... ale inak si myslim ze sa mu to pacilo.................. 😀

@dadulajda mnoo fusak mam kupovany, Kaiser znacka.... kupovala som ho v BabyMarkete, mali vtedy aj 30% zlavy na ne.....mnoooo moj by spal aj 3 hodky........... straaaaaasne sa mu paci to kocikovanie........... 😀 vsak on je naobliekany, zababuseny..............no co, vsak mama moze trochu pomrznut........ 😅