icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

naty1987
9. feb 2012

@anieli_1 v pohode nevadii 🙂 keby bolo treba ved ti ich dam
a feri mi veri musi nic ine mu neostava 😀 len uz cakam kedy mi pride vodicak

kkl82
10. feb 2012

ahojte, baby, potrebujem poradit... hladame detskeho lekara, najlepsie na chrenovej pre nase babo, ktore sa ma uz coskoro narodit. prosim vas, mate niektora skusenosti s dr kuzmovou? popripade poradite niekoho dobreho? zalezi mi hlavne na tom, aby to bol niekto, kto automaticky nepredpisuje antibiotika a ma dobry vztah k detom, aby babo nebolo viac stresovane z lekara a sestricky nez z vysetrenia... sme do nitry pristahovani, takze budem vdacna za kazdu informaciu 😉

meggieerika
10. feb 2012

@kkl82 ahoj............ neviem aka je Kuzmova, co sa tyka pristupu k detom, no pocula som o nej ze dost predpisuje antibiotika...... ale ci je to pravda, veru neviem..........ved vies ako to je ked nieco niekto povie.................. mam dr. Miskejeovu...... velmi fajova zenska.....a len tak pre nic za nic veru antibiotika nepredpise.......myslim ze dost urobi aj to do akeho obvodu by ste mali patrit podla ulice.... mnoo myslim ze novorodenca zoberie kazdy dr. pre ktoru sa rozhodnes.................. inak gratulujem k babatku.............nech ste zdravucky a stastny

anieli_1
10. feb 2012

@kkl82 ahoj ja mam dr jancikovu a som spokojna ako je to aj kamaratka so svokrou takze neviem ci je to tym ale u nas sa snazi vyhybat sa antibiotikam a vsetko sa snazi presetrit ab ynieco nezanedbalaa este je aj majitelka detskej pohotovosti.......ja soma ako dieta mala miskejovu a aj som ju povodne chcela dat fakt velmi dobra dr len rodina ma prehlasovala 😅 ale tak tieto dve co viem ju super

any23
10. feb 2012

@anieli_1 tak ani nás choroba neminula 🤐 a takisto priedušky, včera ráno jej ešte nič nebolo, akurát že jej trochu soplík išiel, ale len taký priesvitný, k večeru mi začala pokašliavať a spustil sa jej taký hnusný hustý soplisko, celú noc teplotovala, skoro vôbec sme nespali čo ju dusilo 😔 tak ráno sme utekali k doktorke, dostali sme atb, zvýšili nám dávky sprejov do plúc, poobede bola bez teploty ale k večeru jej zase stúpla, teraz keď išla spať mala 38.5, dostala čípok tak dúfam že táto noc už bude pokojnejšia... ale je chúďa strašne zahlienená, chrapčí riadne... držte sa s malinkou, nech vám rýchlo zaberú atb a hlavne nech nemusíte do nemocky 😒
@kkl82 ahoj ja mám dr.holecovú, ale tá je na klokočine 😉 my síce bývame na chrenovej, ale len druhý rok, predtým sme bývali na klokočine, ja som k nej tiež chodila ako dieťa tak som neváhala pri výbere doktorky, a ani keď sme sa mali sťahovať som nerozmýšlala nad tým že ju vymením, však som max. spokojná 🙂 a to že sa k nej musím trepať cez celé mesto je pre mňa detail 😝 chvalabohu nepotrebujeme ju často a dúfam že to tak aj zostane 😅

anieli_1
10. feb 2012

@any23 jaj no malej to prebieha zas ako predtym zacina jej ustupovat sopli ako myslim ze mi neda sa vytahovat odsavackou ale steke jej to viac do priedusiek stale sa dusi kasle a neviem ako jej mam pomoct a neryv som aspon maleho som dala teraz k mame nech to medzi nimi nekoluje stale..............uvidim do buduceho tyzdna ako budeme pockam do pondelka utorka ked sa nezmeni idem k nej zase alebo ked bude velmi zle tak na pohotovost...........strasne sa bojim ze sa zacne ozaj dusit...ked som ja bola mala ma len tak tak doniesli ze este o chvilku neskor ma donesu uz by ma nevedeli zachranit preto sa strasne bojim ja by som asi velmi panikarila ja neviem proste.............uz teraz mi lepi a stale ju kontrolujem ked sa drhne kadych 5 minut ☹ a nam nemozu dat tie spreje lebo je malinka preto ak sa nezlepsi nemocka a spreje ☹

any23
10. feb 2012

@anieli_1 moja viem ako ti je, my sme si prežili to isté 😔 nemala ešte ani štyri mesiace vtedy, tiež som sa strašne bála 😔 bojím sa aj teraz - presne ako píšeš, nejdú jej odsať tie sople, steká jej to dolu a každú chvílu ju chytí záchvat kašlu... teraz spinká, dala som jej dva menšie vankúšiky nech má vyššie hlavičku, ale čo z toho, keď ona na chrbte vydrží len chvílku a hneď sa dá na bruško a začne kašlať... dneska bude spať so mnou v posteli, nech ju mám pod kontrolou... držím vám palce nech sa vám už polepší, chudiatko malinké... a to si dobre spravila že si alexka dala mamine, ja tiež j rozmýšlam že by toho nášho krpca tam zajtra maťo hodil, aj keď len na víkend, však v pondelok musí zase do školy... len dúfam že to nechytí aj jeho, my sme budúci víkend chceli ísť na oravu - sme si chceli spraviť predlžený víkend no ale vyzerá to tak že nikam nepôjdeme...nevadí, hlavne nech vyzdravieme...

miskaemuska
10. feb 2012

@inetka ahoj inetka budem rada ked si dame niekedy stretko 🙂

adetka
11. feb 2012

@inetka @miskaemuska tiez sa rada stretnem... ale momentalne to bude tazke... starsia ma nejaky virus, a zial zacina z neho kychat uz aj Karinka...

miskaemuska
11. feb 2012

no aj u nas je to teraz akurat podobne. Emka je chora a Nelinka to uz chyta od nej. tak snad niekedz v buducnosti. budem sa tesit.zatial pa 🙂

meggieerika
11. feb 2012

ahoj babenky.......... ako vikendujete???? my sme boli kocikovat v meste...... teda som sa presla az na pesiu, co sa budem furt tocit len tu na chrenovej...............hic............ bola som kuknut kamosku, som ju uz daaaaavno nevidela.... maly sa tam obzeraaaal. kukal jak puk, ze kde to je.... hehehe..........ale dnes mal jaky blaznivy den.... ale aspon sa pekne sam hral......hoci sam kusok ceril, bo sa nevedel pretocit z boku na brusko, zavadzala mu tam ruka ........ 😖 .........................ale uz chruniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀

brusko6
11. feb 2012

CaUte nitraaanske zeny😉

inetka
11. feb 2012

@adetka @miskaemuska tak nech sa vam deticky vyzdravia co najskor!

blondi2
11. feb 2012

@kkl82 ahoj, aj my chodime dr Miskejeovej, ona je na Chrenovej. Je velmi mila, rovnako aj dobra. Vsetci si ju pochvaluju, zleho slova som na nu este nepocula, ale maly este nebol chory, takze to moc neviem posudit. nastastie.

tvojezlatko
12. feb 2012

Ahojte maminy, v utorok je v mestskej hale v centre mama&baby karneval ide tam niekto???resp.vie niekto ako to tam chodi a kde to tam je???

adetka
12. feb 2012

@tvojezlatko nie nejdem... ale viem, kde to je (starsia tam chodila na Zumbu)... vojdes hlavnym vchodom (z boku, od posty, resp. toho baketbaloveho ihriska)... po schodoch za recepciou na poschodie... otocis sa o 180 stupnov., prva chodba do prava... na konci este kusok doprava a na dverach uvidis velkym Baby and Mamma... tam zaklopes (ak budu mat zatvorene)... uzi si to 😉

tvojezlatko
12. feb 2012

@adetka jaaj to neviem či pôjdem, lebo je to o desiatej doobeda a to má moje dieťa ešte polnoc ;)

tvojezlatko
12. feb 2012

Ale ďakujem ;)

miskaemuska
12. feb 2012

@inetka dakujem a aj ja dufam ze to tak bude, lebo uz nieco chyta aj mna. do rana som mala prisernu migrenu a rano som vstala soplava.no super tesim sa

micicka
12. feb 2012

@tvojezlatko ja možno pôjdem pozrieť, len tá hodiny nám veľmi nevyhovuje 😒

inetka
12. feb 2012

@miskaemuska no to staci ak je jeden bacil v rodine a potom to je ako retazova reakcia. Tak dufam, ze to nebude nic vazne. Ja som tiez nejaka usoplena. Dam si teraflu a zajtra som fit 😉 Skore uzdravenie 🙂

meggieerika
15. feb 2012

ahojte babenky..................... je tu niektora ktora sla von kocikovat aj ked vonku taaaaak brutalne snezi???? ja som nastastie nemusela..... maly mi zaspal vo vanicke od kocika, len tam ma otvorene okno, inak poriadne zababuseny a spiiiii............aspon zatial, som zvedava kolko takto potiahne 😀

naty1987
15. feb 2012

baby nepredavate niektora kocik celu 3kombinaciu so 4 koleckami za dobru cenu pre chlapceka??zatial sice len pozeram ze kde su ake tak sa pytam aj vas

meggieerika
15. feb 2012

@naty1987 mojho muza sestra predava kocik.....Concrod, trojkombinaciu, 4 kolesa...... tusim za nejakych 400 eur....opytam sa jej ci ho ma este volny???

mitka2007
15. feb 2012

ja som dala dnes krpca len von na terasu,lebo fukal vietor,ale nastastie teply.no ale o tej pol tretej sa taky hrozny vetrisko spustil tak som ho dala do obyvacky,okolo stvrtej ho zobudim...

slavkav
15. feb 2012

@meggieerika ja som sla s kocarom von - po dceru do MS - brutal ... ked som ju niesla spat - radsej som maleho zobrala na rukach 😉 esteze byvame priamo pri MS

micicka
15. feb 2012

@meggieerika
@slavkav ja som sa veru vybrala dnes von, no ale poviem vám, od Lipy k centro som šla 20min, ešte že bolo okolo centro odhrnuté, ale cesta späť zase zaberák - najlepšie je, že malej sa najlepšie spalo keď som ju tak strašne natriasala, som myslela, že vypadne z kočiara 😀

adetka
15. feb 2012

@micicka @meggieerika @slavkav ja som dnes bola doobedu s obidvoma babami u pediatricky... Karinka v kociku, slecna za ruku... z vrchu Skultetyho na polikliniku Klokocina a spat... cesta tam trvala dvakrat tolko co obycajne... brodili sme sa snehom, zapadali, sneh nas obsypal 😀 ... ale zvladli sme to... ja i Mirka sme sa neskutocne unavili... a Karinka pospinkala... 🙂

meggieerika
15. feb 2012

mnoo ako vidim, dnesny sneh dal zabrat.............. mne maly spal vo vnutri, ked tak brutaaalne snezilo, pri otvorenom okne... a poobede sme sli kuknut tatina do prace a do dracika.......... dnes sme sa cely den pri hrani len pretacali z chrbatika az na brusko a zistila som ze mame akosi malo tych penovych puzzli.,.............. len akosi je to nedostatkovy tovar... hehehe...............ale tak ho to unavilo ze mi teraz vecer zaspal jak nic........ ani ked som ho prenasala do postielky sa mi vobec nezobudil...................... 🙂

anieli_1
15. feb 2012

ahojte koceny trosku som vas znedbal decka mi davaju teraz zabrat..................naststie malej zabrli tb je realitvne v pohode uz tak s tesim..........dnes som vyuzila sneh som bola s alexom pred domom tak sa tesil a som ho naobliekala bol jak macko skor sa kotulala ako kracal 😀 😀 ale celkom v poho ani taka zima nebola a ani taky mokry nebol...............a uz mam objednane snehule tak sa tesim vyuzijem aj ked bude len mokro....povodna cela 49e a teraz 11,90e 😝