Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@anieli_1 hej hej. Teraz ma napadlo, ze prosm ta nevies ako sa vola na chrenke na polik.nejaky doktor, ortoped pre deticky??? neska nas poslala pediatricka, ale nemam sajnu co a jak.ci mam volat a objednat sa, teda dufam ze tam s malym nebudem 3 hodiny cakat! ze je nejaky detsky ortoped. 😕
@dadulajda vies co chodime tam na klbiky teda uz sme tam mali byt na kontrole ale nejak vzdy pozabudnem ale netusim ako sa vola len viem kde to je a ze tam volavam ale ci robi normalne detsku ortopediu netusim....a co mate?.....................no moji sice byvaju na druhej strane jak je liecebak ale nejak to skombinujeme nech ma vyhodi a ide si dalej...a kde tam pri com to je?
@kubic cauko, no viem kde to byvas...uf dost daleko odomna..ja uplne napravo byvam a ty skoro uuple nalavo celeho Zobora. 😀 ale nieco poskusame, na pol ceste by sme sa mozno vedeli dohodnut. vies ako ide mesky autobus? 25ka?? to je taka rovnejsia cesta...tak na nej niekde by sa dalo...trebars zajtra?? moj maly ma obedny spanok taky dlhsi, tak to by sme zvladli. 🙂 lebo bezne mi spinka tak 30min. 🙄 A tvoj drobec je aky velky?
No si ma potesila s tym doktorom..ja si to budem musiet vyckat. a mate krasne prirovnanie ze "hodit bobek" je to mile. to nepoznam. 🙂 🙂 🙂 a hovorime do Zamkov. ale nato kasli. niesme predsa cinania. 😝 😉
hihi 😉Vojta mel 3750g a 50cm kdyz se narodil.Ale za to nemel tolik vlasku🙂 No a ted nema jeste ukonceny ani 2 mesice a ma 5 kilo. Myslim ze vim kde jezdi po ty dlouhy ulici Hornozoborska?kdybys mi rekla jak se ta ulice jmenuje tak ja se na to mrknu na mape, a zitra bych tam tedy pochodila.anebo treba jmeno zastavky a budu se tam kolem ni motat. Ok me je to vcelku jedno, napis tedy jen na kolikatou tedy.🙂ten muj spi po kazdy kdyz ho dam do kocaru. Je jeste malinkej. 😵
Mas dobryho smajla u vety ze ti Pata spi jinak jen 30 min. Asi se mam na co tesit 😀
@dadulajda @mackopuu - ja som ako dieta vraj tiez bola u belicu a zanedbal nieco, z coho som mala potom dlhodobe problemy ☹ (teda aspon moja mamina tvrdi, ze to bola jeho chyba)
my sme boli na klbiky u Petrusku na klokocine, necaka sa tam dlho, deticky beru prednostne, len sa za to prednostne vysetrenie plati 3.30
@mackopuu
@bosacka a to su vyslovene detski ortopedi? tak tam by teda nemalo byt tolko deti...ci? 😕 Ja mam len vymenny listok a zevraj mam ist na chrenku..meno tam nemam, ani mi nepovedala,aby som si tam zavolala..tak teraz neviem co mam spravit. 😒 je mi lahsie zbehnut na chrenku ako na klokocku...len napr.nechapem, preco som s malym na klbiky isla do nemocky a teraz tam nemozem ist.
A poslali nas preto, lebo mu strasne praskaju klby. Ale nechutne, zakazdym pohne nozkou, ked ho obliekam, a teraz ked sa stavia na nohy, az mi je zle ked ho drzim a citim to.D-cko mu davam aj 6 kvapiek..sak nic sa mu nemoze stat.ale v tom to vraj neni.no uvidime teda. 😉
@kubic ty si prosim ta kde nosila toho prcka? sak take brusilinko si mala jak ja a taku vahu mal??? 😨 mu bolo ocividne dobre u maminky. 😀 a ten bus hej, myslela som hornozoborsku...no ja ti zastavky neviem povedat. ale okolo 1 sa tam pojdem prejst..tam zase vela mamiciek nebude a moj kocik na 10000000% spoznas. 😀 😀 😀 mam ho v albume... ja sa tam pomotam, pokade sa bude dat.alebo si mozme dat cislo, ak chces. 🙂
@dadulajda - ani jeden z nich nie je cisto detsky - Belica ma myslim v stredu detsky den, ze berie prednostne deti (bola som tam ako tehotna - zhodou okolnosti som prisla v stredu tak tam boli vselijaki skolaci) no a Petruska viem ze robi sono klbikov, inak neviem ci vysetruje aj ine u deti... podla mna si skus zavolat, aby si sa niekam netrepala s malym zbytocne...
Ahojte kocky, ako vikendujete? moj maly dostal vcera teplotku...len 37,6. ale maminka to velmo velmi preziva..je taky ospinkany a strasne ma horucu hlavicku...joj len si mrnka..nasa prva chorobka ☹ alebo mu uz idu konecne zubky! 😉 😀 😀 😀 neviem.... no mohli by. 🙂
Dnes otras ani von sa nedalo a včera som na klokocine stretla tooolko kocikov ;)
bol niekto dnes v tom necase vonku kocikovat??????????????? my veru nie..... pospali sme sice pred plavanim len nejakych 40 minut..... a po plavani sa nam ani spat nechcelo, az po hodinke blaznenia sa sme zaspali nejak na 30minut.... mozno...................... 😝
HOLKY!Jakej máte názor na křesílka pro miminka. Mám doma ani né 2-měsíčního prcka, a přemýšlim že bych mu ho pořídila.Nevim jestli už by tam mohl polehávat kůli zádíčkům 😕
@maggieerika my sme samozrejme boli, vykukovali vas a nic! som si mohla mysliet, ze sa zlaknes troosky snehu 😀 ...ale stretli sme Petru 😉
@kubic ak myslis take nejake hojdacie, myslim ze mozes, ale nie na dlho, tusim max. 10percent casu (to som niekde videla napisane, ale neviem zo zodpovedneho zdroja)
ahojte nitrianske maminy 🙂
@dadulajda ten Dr. ortoped sa vola Pinter, aj my sme k nemu chodili na klbiky. Len ma dlhsie cakacie doby, cim skor sa treba objednat ak potrebujes.
@anieli_1 ahooj 🙂 ako sa mavate?
@kubic do kresielka by velmi nemalo take male babo chodit kvoli chrbtici, ale trosku ked ho tam das-a bude tam chciet byt-tak v pohode. Nasa tam nechcela byt ani za svet 😀
bosacka
pikha
dadulajda
Děkuji za rady děvčata. Tak s křesílkem ještě počkám 😉
@bosacka mnoo ha ha ha..... ze trosku snehu.........nesli sme von, bo ze aj tak ideme plavat a po pravde sa mi nechcelo v tej clapkanici sa niekde pomotat, potom prist domov cela mokra a utahana a hopky supky utekat plavat...........bo mi kym sa vymotaaaame.... kym kocik vyberiem, poskladam.............vies aka je to robota.... mnoo komu by sa chcelo v takom hnusnom pocasi............
@meggieerika uplne ta chapem natahovat sa s kocikom...ja taham kazdy den kocik rano z 2.poschodia bez vytahu dole schodmi...a naobed hore schodmi.... 😉 fasa tieto bytovky na Zobore...nemozem si vynachvaaaalit!!! 😝
Ja trosku na inú tému, ked ste z Nitry a chcete si dat odfotit deturnce odporúčam Mária Domanova Photography, my sme u nej boli a mala má kraaasne fotecky...
ahojte maminky, nitranky, ak dovolite pripojim sa k vam.. 🙂 ja mam 18 mesacnu slecnu, vidim, ze vy tu mate mensie deturence 🙂
@tvojezlatko ta footgrafka ma nejake foto svojej roboty na FB.. tiez sa mi velmi paci jej robota.. vies prezradit aj nejaku orientacnu cenu?
je krasne nafotit si malicke babatko, kym je este malicke.. my sme sa dali nafotit, ked mala nasa slecna prvy rocik a to bolo uz trosku narocnejsie, fotili sme sa vonku, a tazko ju bolo postrazit, chcela behat, vystrajat a narocne ju bolo udrzat na uzde... 🙂 🙂
vy ste tu niektore zoborcanky? 🙂
@stastnevydatam ona má na FB aj odkaz na stránku kde má ceny, my sme si vybrali 10zaberov za 20 EUR ( je tam 10 farebných a 10 cb a jedna kolaz) akože ja sa chystam aj na jeden rok mojej malej a tak postupne ;) lebo som tu počula o veľa atelieroch ale nakoniec všetci chodia úplne inde ;) a myslím, že je fajn počuť od niekoho ako je človek spokojný potom sa nemusí báť skúsiť ;) preto som to dala aj sem, lebo aj tu inzeruje ;)

ahojte babule co nove?? 😀 😀 mne mala nejak nechce spavat na nervy som z nej asi eda dufam ze su to len zuby...........
@dadulajda @kubic inak kocky kde na zobore byvate?bo ja som tam chodila dost casto bo mi tam byvaju svokrovci ale sa nebavim so svokrou tak tam nechodim ale niekedy ked pojde mm tak by ma mohol hodit a mohli by sme pokocikovat tam 😉