Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@meggieerika poznám to tam, býva tam kamoška, cez leto tam chodiavam na ihrisko na žalárom, je to tam fajn, človek si aspoň niečo môže dať a deťúrence sa zabávajú na ihrisku
ja nemám vôbec chuť nikam chodiť dnes, počasie ma odrovnalo a to som dnes mala na pláne rýlovanie záhrady, neviem kedy to stihnem lebo už to malo byť dávno porobené
@anieli_1 pošlem ti jednu knihu v PDF o spánku detí, my sme tak podla nej naučili spávať malého, trvalo to asi 2 noci a od vtedy (to mal 8 mesiacov) prespí celú noc a nič ho nezobudí ani piráty na silvestra, aj cez deň potom začal spávať lepšie, niekedy mal obedný spánok aj 4 hodiny, pričom večer aj tak normálne zaspal, paráda, ale do tých 8 mesiacov to bola hrôza už som si myslela že ho pôjdeme vymeniť 😀
A KDO JE TU ZE ZOBORA?????
dnes bol teda poriadny vetrisko.............
🙂
@adelein ahoj to co si mi poslala neviem co je mi to otvorilo nieco o zasielkach....al mne kamoska uz posielala emailom tiez jednu knizku ale u nas je to ze on potrebuje moj prsnik inak mi prereve celu noc a to uz mam odskusane proste spat nebude ale ked je u mojej mami ze ja tam niesom tak ho ani nenapadne pekne ide sam do postele a prespi celu noc......ale aj doma ked sme tak ked zacne plakat ani muz k nemu nemoze ist proste kniec sveta rev na cely barak a len ja a prso ked moze byt prisaty celu noc tak prespi alebo aspon si musi drzat ale to zas ja neviem tak spat ☹
@meggieerika sme boli na prechádzke a normálne do hlbokej vaničky malému nafúkalo piesok a prach, dokonca suchý list som našla
@adelein no ved to ze ja som uz vela krat vydrzala ale nespal celu noc a ani potom cez den a bol potom zly proste tak sa neda a hlavne ked malu mi pritom zobudi..........a odstavit kym malu kojim neexist to proste on vidi ze ju kojim tak sa inak neda ale malu by som chcela najviac do leta to uz bude mat rok tak uz moze ist na kravske nebudem muset kupovat sunar a dlhsie by som uz asi oboch nezvladla uz teraz som z toho dost vycerpana
@adelein ale nic to nepomaha aj ked tam bol tyzden tak ked dosiel domov prve co strcil ruku do tricka............a kazdy kto ma poznal aka som bola pred detmi a ked ma vidi teraz tak len krutia hlavou ze sa mam dat dokopy tak z tych reci mi je este ovela lepsie ☹ uz mam 38kg oblecena a proste potrebujem dovolenku ☹
@adelein no viem ale aj tak sme nikam nesli tak sme este nedali zapisat mozno dame spravit pasy zvlast teda neviem od kedy sa da ale neter ked mala dva roky aj nejake mesiace tak sa jej uz dale tak tak dam spravit malemu a malu si dam zapisat a musim si dat aj tak spravit novy pas aj ja bo mam stale so starym menom takze je neplatny len som ho nepotrebovala tak som to neriesila......
caute baby, ktora mi poradi ako odstranit gulickove modre pero z bielej eko koze?
nase dietatko ukradlo pero a pocmaralo cele zahlavie nasej novej manzelskej postele ☹
nasla som, ze odlakovac bez acetonu pomoze, tak ten pomohol iba trosicku, tym ze je to teraz slabsie.
aj stenu mame pocmaranu, ale ta ma netrapi, kedze sme pred msiacom malovali farba este zostala.
tazke baby poradte, ak mate skusenosti...dakujemmmm
ahojte baby,poradte mi nejaku dobru kadernicku,pripadne kadernictvo ☹ .dakovacky...
baby a nejake dobre masiarstvo, kde maju dobre a kvalitne maso - kde ho pripadne ak budem chciet aj pomelu. a obcas maju aj ine ako iba bravcove, hovadzie a kuracie. napr. telacie, morcacie a podobne ... lokalita idealne chrenova alebo stare mesto. dakujem
a nejaku dobru kadernicku - ale tiez chrenova alebo stare mesto - neporadite? 😉
ahojte maminy, mate skusenosti dr. Seleckou, ma v ambulancii stroj na CRP, hladam dobreho pediatra v NR , poradite 🙂
@mirili stroj CRP patri do povinnej vybavy ambulancie lekara...............

@any23 no niekedy tie deti su jak zvieratka anie deticky 😀 😀 ja som u maminy teraz a alex zas prevrestal celu noc bo som mu nedovolila a by bol na mne prisaty stale tak sme vsetci nevyspaty no na nervy nviem ako ho mam odnaucit ☹ zajtra pojdeme von tak si volame?