Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
Kocky, viete mi poradit kde sa v Nr daju kupit /okrem obuvi Reno v tescu/ papucky Rak??
@any23 ahoj, moj maly ked mal brutalne zapareny zadocek som mu robila aj obklady z Pigi caju....... to uvaris caj, zobieries si sterilnu gazu, namocis a prilozis k ritke na tu zaparenu cast, chvilku pockas a potom normlane zabalis malu do plienky.... nam to pomohlo a eeste som mu davala aj tu pytiolovu mast................. 😀
sú tu nejaké baby s chrenovej s ročným dieťaťom?
čaute baby 🙂 ako ste víkendovali? my máme za sebou úplne super víkend - boli sme na chalupe, slniečko nám krásne svietilo, porobili sme aj v záhradke, aj vnútri veľké upratovanie spravili, emka sa buď v piesku rýpala, alebo na hojdačke hojdala, ani sme poriadne nevedeli že ju máme, taká bola dobručká 😵 a z Alexa máme super pomocníka 🙂
@meggieerika vďaka za radu, určite vyskúšam 🙂 😉 už to má celkom fajn 😅
@inetka ja som kúpila také v centre - u baťu 😉 aj pre staršieho do školy, aj pre babulku 😉
@any23 ahoj moja zas telepatia nejdem nikam bo mala je od 6 hore vrieska nic sa jej nepaci a neviem ako bude vonku ci nebudem ju na rukach mat a za alexom behat a teraz zaspala........... poobede pojdeme s mamou niekam vravela ze dojde takze zajtra......dufam ze zajtra bude mat lepsiu naladu bo dnes som uz na prasky
@anieli_1 juj no škoda, ale nevadííí aj zajtra je deň 😉 malinkááá, ju tie hnusné zubenky trápia, čo 😒 nech už vylezú nech je klud 😉 aj Emku teraz hnevajú, tlačia sa jej dve zadné stoličky, strašne slintá, len ju prezliekam a pchá si prsty dobreže až nie do hrdla 😝 a v noci buntošila a vykrikovala bojí bojí - a ukazovala do pusinky... keď jej tieto dva vyjdú tak ešte ďaľšie dva a už budeme mať finito 😵 no ale je to ešte na dobre dlho 😒 🙄
@anieli_1 chudiatko malinké 😔 inak aj našej išlo vždy viacej zúbkov naraz, sme si teda vytrpeli poriadne, to ti poviem, ani jeden zubček sme nemali bez vysokých teplôt, hnačiek, a nervačenia, nechcela mi papať, spať, katastrofa 😝 pri Alexovi to bolo úplne iné, to sme ani nevedeli že mu nejaké zuby idú...
boli sme teda vonku, skoro dve hodky,na tom ihrisku za žalárom, sa pekne vyjašila a teraz hajá a ja sa idem konečne najesť 😝 😀
@amstelka neviem či si to pero už vyriešila ale u kože ide prepisovačka dole liehom, ale vyskúšaj ten lieh najprv niekde na boku kde ti to nebude vidno.
@any23 na zaparenú zadničku odporúčam rybaciu masť v takej zelej tube. Mám aj sudokrém aleb bepantén ale rybacia masť je naj !!!!
@any23 aj mne alex konecne zaspal tato mi tu mrnci a jak sa mi dosrala az na chrbat som zvedava kedy jej vyjdu a to som chcela teraz upratovat ze kym spi.................jaj a zabudla som ti povedat skolka az v mrci ze maju straaaasne vela deti a ze na miesto alexa mozu zobrat dve 3 rocne 😠
@martuska75 ďakujem za radu 🙂 takú niekde mám, som raz kúpila ale keď som ju ovoňala, hneď som ju odložila 😝 ale keď jej to má pomôcť, nech to smrdí ako chce, hlavne že pomôže 😅
@anieli_1 no to je úžasné s tou škôlkou 🙄 hlavne že ti svokra slúbila že to máš nechať na nu, že vybaví 🙄
ja som chcela tiež niečo upratať, ale nechce sa mi, len som naplnila umývačku a vybalila veci z víkendu a idem oddychovať 😎 na 15tu pre Alexa do školy a asi ostaneme vonku aspoň na hodku však je pekne 🙂
@any23 no len to by som nevybavila ani ja...........mala konecne stichla pustila som jej spievankovo 😀 😀 alôe sedi mne na kolenach inak sa jej nepaci a ruku si skoro prave odhryzla a chcela som jej skusit pomasirovat dasienka a normalne mi tak plakala a uhynala musi ju to strasne bolet ide ma slahnut ☹ a poobede mi ma dojst ta mama tak pojdeme niekde a sak na dnes hlasili dazd nie?dufam ze zajtra nebude prsat chcem doniest uz auto konecne....
@anieli_1 tuším hlásili dúfam že nebude však scvokneme doma 😝 to doobeda keby nejdeme von tak katastrofa 😝 potom nechce poriadne spať - hodina a dosť a vieš si predstaviť ako to potom vyzerá navečer - nevie čo so sebou bo je unavená ale keby ju dám aj skôr spať že o 19tej tak by sa po dvoch-troch hodkách zobudila vysmiata jak lečo akože už je vyspatá - mám to odskúšané 😀 tak hádam nebude pršať... inak som zvedavá ako sa budú voziť, či sa nebudí biť 😝 ale doteraz sa vždy vedeli nejak dohodnúť tak snád sa budú pekne hrať 🙂 moje malinké, ani emka si nechce dať natrieť ani pomasírovať dasienka, hryzie jak besná, aj keď jej chcem len pozrieť ako to tam vyzerá tak musím dávať pozor nech mi prst neukusne 😝
@any23 no nevoní po fialkách ale je super len nedaj velmi na hrubo
fuuuu........ ja tie Matuskove pady asi psychicky neunesiem...... zaaaaaaaaaaas mi spadol, z manzelskej postele, vlastne ani nie spadol ako sa skor zosuchol......... ale som murychlo dala na to lad, tak nejak extra hrcu na cele ani nema..... uvidime zajtra......vsak aj plavat sme boli, pacilo sa mu.... teda na par cvikov, ktore sa mu nepacili a protestoval...... a vy zienky ste mali aky den:??????

@anieli_1 aj my sa ideme poobliekať, napapať a ideme, chcem ešte do lekárne zbehnúť, emke sa nenormálne vyhádzala riťuša a došiel mi sudocrem, tak idem kúpiť ale asi zoberiem bepanthen ten je ževraj lepší 😕 ja nemám s týmto skúsenosti, doteraz sme nemali absolútne žiadne problémy, neviem z čoho to môže mať - nič sme nemenili - ani prášok, ani plenky, ani utierky tak nemtuším, ale má to hnusné, ak jej to neprejde cez víkend tak asi budeme musieť kožnej 😕