Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@any23 my mame neskutocnu telepatiu akurat ti idem pisat vcera sme satle niekde boli aj ja aj tomas takze je este stale na kociku ten ovladac ale tak hadam dnes sa na to kukne 😀 no anejdeme idem upratat a ideme poobede ked sa maly vyspi...............mala je hore od pol 6tej a musim varit bo vcera co som varila sa vsetko zjedlo.....budete poobede vonku ked pojdes pre alexa?
@anieli_1 he he my sme fakt volako prepojené 😀 ja som už aj stihla navariť, polievka je už dávno hotová, ešte sa mi dovára mäsko na šťave, s tarhoňou bude, ale to už len idem dochutiť a môžme vypadnúť 🙂 poobede isto pôjdeme von, ale asi pri žalár - tam má spolužiakov vždy a nikam inam chodiť nechce 😝 tak keby sa vám chcelo, dobehnite potom 😉
@any23 no mne sa pred 20 min zobudili obaja a nevim kedy pojdeme teda dufam ze pojdeme nechce sa mi sedet doma.....a mala mi spala na balkone od 11tej 😀 ale dnes stavala o 5:30 😠 a posrata zas az na chrbat....kolko u vas trvali taketo jak hnacky kym vysli zubky von?bo maly nic take nemal...
@anieli_1 no pekne ti potiahla 😀 sa jej dobre hajalo 😅 no u nás to bolo tak že hnačkovala taký týždeň, potom dva-tri dni vysoké teploty a zub bol vonku... ale predtým než začala hnačkovať, dlho straaašne slintala a pchala prsty do hrdla, ako aj tvoja teraz a všetko hrýzla, bola nervná, nechcela papať, spať, no hrúúúza...
my sme sa práve doučili, dopijem kafe, oblečieme sa a ideme 🙂
@anieli_1 aj nam idu zubky. Este nic nema a teraz sa mu horne pustili..booze to je revu stale..ako keby si ruku v dverach cvikol. 😅 Aj teplotu ma uz druhy den bobak maly...dufam ze to takto nebude dlho lebo mi zlomi chrbat druhykrat. 🙄 Dnes sme boli aj plavat, no tak aspon tam bol normalny. Len vzdy ked sme mali nieco robit a bol tvarou ku mne, tak sa mi "vnoril" do prs. 😀 a nie a nie ho dostat von a "donutit" sustredit sa. 🙂
@dadulajda no moja tiez nema este ani jeden ale sa jej tlaci 6 aspon to co som mala moznost vidiet........a nie a nie sa prerezat dnes je od 5:30 hore cele noci nespi prereve no na nervy dnes jej dam nurofen nech sa aspon trosku vyspime aj vcera som jej chcela at ale sme boli u kamosky a zaspala mi uz tam ....
@lydulka no veru, tazko niekoho spoznat len podla fotiek, ale tak teraz uz vieme kto sme 😉 malinku mas strasne podarenu, este som si hovorila v duchu ze ake krasne meno, ale vobec ma to nenapadlo, si tu dlhsie nebola, mozno preto 😉
@anieli_1 my sme boli vcera do nejakej pol 7mej, sa nam ani nechcelo domov 😝 ale stalo to za to, obidvaja doslova odkväcli do posteli, emka 19.45 uz spala a alex 20.30, mato v robote - mal medzismenu - od 18tej do 2hej v noci tak som mala kluuud 😀 a pri topolovej moze byt, to mame asi tak narovnako obidve, inak ja to malej musim striedat, doobeda tam, poobede inde inak by sa jej to rychlo zunovalo 😝 dneska chceme poobede do jelenca skocit, mamina potrebuje ostrihat jablonky tak mato jej s tym pojde pomoct...
caute kocky................ co mate noveho???? my mame cerstvo prerezany jeden z hornych zubkov....... od rana pol siestej len placeme...... za vsetko mozne a nemozneee............jaaaaj, tie zubky, asponze v noci dobre spinkame......co budete robit cez vikend??? chystate sa niekam???? my len pozriet babku aj to len v nedelu, takze na zajtra musim malemu vymysliet nejaky program..... 😝
@meggieerika aj nam sa teraz rezu zubky, dvojky spodne, to je placuuu...horne mame 4, aspon sa konecne maly napapa. nam tie zubky totiz velmi pomahaju pri papani. zajtra ma byt krasne teplucko, tak si uzite zajtrajsi den 😉 pekny zvysok vikendu 🙂
čaute baby 🙂 my sme víkendovali na chalupe, sobotu sme si fajný gulášik navarili a trošku aj pogrilovali, so susedmi, super bolo 🙂 ale sme sa aj narobili v záhrade 😝 ale dobre to padlo, troška zmena vzduchu 😅
@meggieerika gratulujeeeeme k prvému zúbku 😵 😵 😵 držte sa, zuby sú potvory, my sme si s nimi užili svoje, a ešte sme neskončili, ešte štyri nám chýbajú 😖 už nech sú vonku, dnes v noci zase buntošila a vykrikovala bojí bojí /akože bolí/ a celá pästička až niekde v krku 🙄
@anieli_1 môžme pri topolovú vybehnúť 😉 ideme akurát papať a prezliecť sa... volala som s Jožkou, už sú v nr ale sú choručký, akurát čakali u doktorky 😒
jaaaaaaaaj kocky,my uz mame sest zubov,vyzerame takto 😀 .a to mame 8 mesiacov...
@any23 no moja dnes nam to za nevyslo maly mi cele rano hulakal ze ema papa a ked uz som bola oblecena a aj mala tak ho nieco zaujalo ani bohovi obliect a mala uz vriekala tak som ju musela dat na balkon spat a henten ani za ten svet obliect a o 12tej sa prebudil ze ema papa no rozumies na uskrtenie teraz spia obaja ked sa zobudia pojdem asi len pred dom ale zajtra dojdeme urcite mozme aj pri zalar kde chces dojdem aj s @naty1987 ........... a dnes aj vcera mi mala zjedla polku misky mrkva s jablkom tak uz jej zacina zase chutit papat tak uz ozaj cakam kazdym dnom tie zuby to je strasne ako to u nej trva.......vecer som jej dala aj nurofen a vstavala len raz aj to o 3 tej rano
@anieli_1 moje malé chudiatko, viem čo prežívate, my sme to mali presne takéto isté 😔 nech jej už výjdu potvorky hnusné 🙄 my sme boli pri topolovej tak do pol jednej, potom začala byť protivná, už bola unavená tak sme utekali domov 😉 navečer sme tiež boli, zobrali sme motorku a išli kúpiť nejaké jogurtíky a rožky na ráno, alex nechcel ísť bo prišiel krsný tak jeho som nechala doma ale teda som povedala že nabudúce keby som s nou mala ísť len ja tak ani náhodou na motorke, však ju bavila len chvílu a potom som ju musela vláčiť, ešte tašku s nákupom, keby aspoň poslúchala, ale vkuse mi trucovala a trieskala sa o zem, tak som domov niesla na rukách vrieskajúcu emu, motorku, ten náš batôžtek a ešte aj nákup, no cítila som ja jak v groteske 😠 zajtra ak sa vám bude chcieť, tak môžte dobehnúť pri žalár, nech má mladá dáma trošku zmenu 😉
@any23 no jasne kol 10tej dojde natalia tak dufam ze ten krpaty zas nebude trucovat lebo to co stvara uz neni normalne aby som ho nahanala sa stale obliect...........a vecer nedostal zase mlieko lebo si neupratal samozrejme 4 krat zobudil malu teraz mi tu zas huci lebo chcel pustit cars ako kazde rano ale samozrejme behal nic nepozeral tak som mu z to vypnem ak nbude kukat a ze mam vypnut tak som vypla takvreskot a uz chce memo a nevie uz co so sebou........
Ahojte maminy , môžeme sa tiež pridať ? 🙂 Bývam na Zobori a malý má 20 mesiacov. Už sa teším , keď sa bude dať chodiť do parku , tak sa dúfam stretneme aj tam , keď bude lepšie počasie. Lebo cez víkend to vyzeralo , že sa vracia zima 😠
@tintinka1 ahojjj.))moja ma 22m,v parku je superr,len neh sa oteplii
ahojte...hladam spolutehulku 🙂 z nitry na prezivanie tehotenstva, chystame sa sem prestahovat a rada by som poznala niekoho,s kym budem moct chodit kocikovat 🙂
baby poculi ste nieco o tom, ze by boli vynilové tapety pre deti skodlivé? vraj uvolnuju nejake skodlive latky do vzduchu a deti to dychaju. chceli by sme dat malemu do izby tapetu, tak vahame 😒 😒 😒 mate aj vy taketo tapety doma??? 😕

ahojte kočky 🙂
@meggieerika no ten pocit dôverne poznám, naša padá stále, je strašne divoká a stále iba vymýšľa, vôbec si nedáva pozor... aj teraz má jednu modrinku na líčku - jašila sa na posteli a skotúlala sa z nej, druhú na čele - bola rozbehnutá a nestačila zabrziť a hlavou rovno do steny 🙄 to bolo plačuuu, tiež som jej hneď studené dávala, ale aj tak jej navrela hrča, teraz už len modrinu má, aj tá jej pomalinky mizne... no a o kolienkach ani nehovorím, také ich má obité, horšie ako chalan 😝 no a zabudla som na rozťatú pusinku - behla alexovi pod hojdačku v piatok, a to som stála kúsok vedľa nej, nestačila som ju zachytiť ☹
my sme včera mali pekný dník, viac-menej sme ho strávili vonku, doma sme sa boli len najesť, vyspať a porobiť úlohy s alexom 😅 doobeda sme boli pri topolovej na ihrisku a poobede pri žalári, domov sme prišli skoro za tmy, nie a nie dostať decká domov 😀
@anieli_1 ahojky 🙂 no čo, skúšali ste pozrieť ten ovládač? dneska čo? my pôjdeme asi tak za hodinku 😉