Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
Maminky ani my nemame skyym kocikovat☹
@andyznr ahojkyyyyy my mame 7tt cez vikend a som z NR kazdy den v meste kocikujem
tak konečne sme doma z nemocnice. Po ockovani 3 vakcini proti pneumokokom to maly nezvladol a skoncili sme 4 dni na infuzkach v nemocnici. Katastrofa, bezsenne noci a deprimujuce prostredie, z ktoreho som ochorela pre zmenu teraz ja. Ale uz je dobre, neni nad to, ked je vase dieta zdrave.
ahojte baby ,prepačte že vam sem leziem som z TO? Viete mi poradit nejakeho dobreho detskeho gastroenterologa z NR? Prosim poradte alebo sa popytajte znamych. Dakujem
@bubinko83 detský gastroenterolog je v nitre len jeden, je to Dr. Gubáňová. Ambulanciu má na Špitálskej ulici. Ale ja ju neodporučam. Chodim k nej s dcerou, ale nie som spokojná, akurát sa obzerám po nejakom inom lekárovi, ale neviem kde, lebo v NR je len ona. Čo som čitala ohlasy na nete na nu, tak vacsinou su negativne reakcie na nu. Jedna mamicka dokonca pisala, ze jej syn nekakal uz vyse tyzdna a ked k nej chceli prist s takymto akutnym pripadom, tak ich objednala až za pár tyzdnov 😲 co je v takomto pripade asi nenormalne, nakoniec sa zobrali a leteli na Kramare, kde im povedali, ze prisli v hodine 12-tej, tusim toho chlapca aj operovali. Vraj len krutili hlavou a nechapali, mamicka aj zvažovala, ze na nu podá staznost, ale neviem ako to nakoniec dopadlo.
@martuska75
ahoj matruska, az teraz som sa sem dostala...
no nevyriesila som to, skusala som vsetko, ale stale to tam je, aj ked je to uz slabsie.
ano, pocula som o tom liehu, len vraj na eko kozu to nie je dobre, ale asi to skusim na kusku a uvidi sa.
horsie to uz nebude.
dakujem za radu, pekny dnik 🙂
ahojte baby, tak ako ste sviatkovali?
aj vy ste sa prejedli?
dajte nejaky dobry typ na prechadzku, popripade maly vylet do okolia.
nepoznam to tu...dakujem.
ozaj, ide lanovka na zobor ?
@tintinka1
@saska247 ahojte kocky az teraz som zalustrovala dozadu ze tu mame nove tvare 😀 tintinka aj ja sa uz tesim na park jak bolo teraz teplucko tak uz sme boli aj kuk tak uz nech je zas.......a saska na tu predporodnu sa chodi tusim od 18tt tak skus sa co najskor prihlasit p.Jahnatkova je velmi mila osobka je to kamoskina svokra takze som s nou mala tu cest ..a najlpeisie sa tak ozaj spoznavaju ludia potom na poradniach v porodnici a potom s kocikmi a tak 🙂a kam sa mate stahovat?
@any23 andrejka idete zajtra von?my sme boli cely teyzden prec a dosla som az v pondelok o 14tej do nr a este sme po rodine behali a vcera som upratovala a hlavne prala a dnes mi mala prekazila mi zaspala o pol desiatej a spala az do dvanastej ale zjtra by som uz chcela ist von ale len s malou bo maly ide dnes mojej mame a pojdeme ho zobrat v piatok
@anieli_1 drahy hlada podnajmy, chceme rd,najlepsie dve izby aby sme mali aj dvor...lokalita je v podstate jedno, v krskanoch ma veduceho,to by mal blizko 🙂 ale je to jedno...musi nam padnut do oka....dik za tipy,je to nase prve a predsalen,nikoho nebudem poznat..aspon tu na fore zatial, aby som pre rady zatial nemusela do nr behat 🙂 potom nebude problem hehe
ahojte kocky 🙂 my sme sviatkovali mimo nr, sme boli od stvrtku do pondelka rana na chalupe, pondelok sme skocili k nasim do jelenca, sme tam aj spali, cela rodinka sme sa zisli, supis bolo 🙂
@anieli_1 cauko my sme tiez neboli doma, vcera vecer sme prisli a tiez len periem a vybalujem 😝 ale uz sa mi susi posledna varka, teraz este pozehlit to a mozem znova balit, na vikend ideme znova prec 😀 dneska som na vas aj myslela, chcela som volat ale vybil sa mi tel. Boli sme aj s adamkom, ta moja nervana ho tak hnusne pohryzla, chudacik strasne plakal... Taaak mi ho bolo luto... Ja neviem co je taka, posledne dni je strasna potvora z nej, aj alexa na chalupe len tlkla... Krpana jedna... Krik nezabera, dobre slovo tiez nie tak ja neviem... Ona si aj povie nemozem bit ale capne aj tak... Tak len striehnem nad nou a pri najmensom naznaku toho ze ide chytat nervy ju musim krotit 😝 zachvilu sa jej budu deti bat... Zajtra mozme spolu vybehnut, mozme aj pri topolovu 😉
@bubinko83 my chodime ku gubanovej, je v pohode 😉 my sme necakali dlho, dokina nas k nej poslala kvoli nepriberaniu, som jej hned volala to bolo tusim stvrtok a objednala nas hned na stredu tak asi zalezi od toho kolko deticiek maju 😉
ahojte kocky................ periete este vasim drobcom oblecenie v takom tom detskom prasku na pranie??? moj maly ma pomaly 9 mesiacov a riesim dilemu ci mu mam este kupit taky ten detsky prasok, alebo mu prat uz veci v obycajnom cim periem aj nase oblecenie............ jeho veci vzdy periem zvlast, teda nie s nasimi..........
@any23 no inak aj my ideme zas na vikend prec tak zajtra nam to hadam vyjde dufam ze mi mala neprekazi plany............. a ani nevrav oni su s aleom v nejakej symbioze alebo co bo ten tiez taky zostal zly a strasne na mna anlipnuty uz am aj bars kde vonku chce vyzliekat ze memo memo ide ma drbnut hadze sa mi o zem dnes ked sme boli s mamou som vybehla s nim kupit bagety ze sme hladny a on sa mi tam po zemi valal a vsetci na nas kukali no na neryv potom sme sli kol takeho dievcatka a malo okuliare a tak ju za ne zdrapil som normalne v soku bola........o kolkej idete?sa mozme tam stretnut teda
@meggieerika ahoj ja som ho vobec nekupovala vobec mne hned svokra povedala ze nech to dam este raz preplachat a je to v pohode 😉 a periem to dokopy aj s nasimi bo by soms a nedoprala
@anieli_1 čo sa na nás dohodli? 😝 tak nám neostáva nič iné len dúfať že ich to rýchlo prejde 😝 aj poobede sme boli s adamkom a aj keď som dávala pozor, aj tak sa jej podarilo capnúť ho lopatkou po hlave, inak ona by asi potrebovala stretnúť dieťa ktoré by jej to vrátilo, potom by si hádam rozmyslela či bude alebo nebude biť ostatných 😝 aj tatinka dnes pohrýzla, do ramena, on jej to vrátil, tiež ju pohryzol, nie tak že by jej ruku odhryzol, iba tak jemne ale teda ostala zarazená že čo to bolo a viac to nanho neskúšala 😀 zajtra asi tak okolo pol 11tej pôjdeme 🙂 dúfam že nebude škaredé počasie 😅
@meggieerika ahojky ja krpatej ešte stále periem v detskom prášku, dávam aj detskú aviváž ale dám ešte raz prepláchnuť, ale ona má veľmi citlivú pokožku, tak preto inak by som asi dávano prala v normálnom 😉 alexovi som do roka a pol, samozrejme aj potom som mu prala zvlášť, ale v našom prášku už 😉

@saska247 skus sa prihlasit na predporodny kurz k p. Jahnatkoveja spoznas mamicky 🙂 pripadne ked budes uz kocikovat, staci sa nehanbit a prihovorit 😎