icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

any23
13. apr 2012

@didiana333 nooo ved sa na to uz psychicky pripravuje, vobec ale vobec sa mu nechce ale tak co uz, niekto musi aj makat 😝 😀
@slavkav dokina mi dala nanho cislo, ja som mu hned volala ale nedalo sa mu dovolat, az na ten dalsi sa mi to podarilo tak asi treba ked ordinuje 😉 som mu vysvetlila o co ide, tak mi povedal ze mame prist v stredu o pol 1nej, pred nami boli sice dve deticky ale ked sestricka vysla a uvidela malinku tak nas hned brala dnu, a doktor si nas este aj pamatal z tel. Sa ma hned pytal "to ste vy s tou herniou?" a uplne zlaty bol, som bola prijemne prekvapena 😉

slavkav
13. apr 2012

@any23 aha, ja by som to uz potrebovala vybavit buducu stredu - ked tam bude po 2t dovolenke ☹ a nevies, ci su tam tie casenky alebo nie?

any23
13. apr 2012

@slavkav fakt neviem, ale to bolo skoro pred dvoma rokmi, teraz tam mozu mat uz iny system... Ved vyskusaj im pondelok zavolat a uvidis 😉 snad budes mat stastie a dovolas sa a vybavis co potrebujes 😉 len asi treba dufat ze po dovolenke nebude mat natresk 😒

slavkav
13. apr 2012

@any23 vsak to .. no uvidime. dakujem. 😉

anieli_1
14. apr 2012

@any23 no vidime uz dufam len neviem presne kedy bo som mala ist zajtra s tomasom ale musel dnes odist a dojde pre mna len neviem ci pondelok utorok.....

any23
14. apr 2012

@anieli_1 tak sa potom ozvi ked budes v nr 😉 inak vcera som krpatu pochvalila tak dnes uz musela byt zase certica 😝 v noci katastrofa, od polnoci do 4tej sa len prehadzovala, od 4tej sa zobudila uplne, pytala mlieko a potom nie a nie zaspat, az okolo pol 6tej sa jej to podarilo, no ale spala do 8mej tak aspon ze tak... A cez obed len chabu hodinku spala tak vcil uz je zlaaa ideme sa okupat a ideme do pelecha 🙂 ale inak celkom pekny dnik sme mali, doobeda na dvore, aj poobedie skoro cele stravene vonku, aj sme v zahradke porobili, aj som si skalku spravila a teraz grilujeme tak celkom fajn 🙂 obaja su jak prasaaatka spinavy, zas budem tri dni vkuse prat 😀

meggieerika
15. apr 2012

caute zienky , tak aky ste mali vikend???? my v pohodicke, mierne upratovaci, kedze moj muz ma zajtra narodky a budu navstevy a taaaaaaaaaaaak........................ a maly mi povedal MA MA..............jeeeej a vyplazoval pomedzi to ako to hovoril jazycek, mnoo podareny bol............... 😀

anieli_1
15. apr 2012

@any23 cickaaaaaaaaaa nasla som malej zuuuuuuuuuuuuub dnes vecer 😀 😀 😀 😀 😀 dolnu jednotku ale drhne si este aj druhu stranu to do rana si myslim vyjde alebo do vecera a potom este ostatne bo take ma vsetky dolne naverete..............tak sa tesim ze sa to uz preraza len tak ma zacala hryzt do prsa ze cul so zubom ma aj drbne 😅 no sak hadam do stredy dojdeme ak budete s adamkom pozdravuj a za chvilku sa vidime 😉

any23
15. apr 2012

@anieli_1 tak gratulujeeem 😵 😵 😵 jasne, pozdravíme a tešíííme sa na vás 🙂 😉

anieli_1
15. apr 2012

@any23 veis ako sa tesiiiiim..........dnes zase zaspala asi pred pol hodkou co mrncala a tpo je nadopovana panadolom ale aj tak ju to svrbi a mi hnackuje mi dost schudla ide ma uz slahnut som zvedava co nam povie dr 26teho ideme na poradnu.....ao na nej to neni vidno ale uz mala 8 kilov a dnes som ju vazila ze 7,4 ☹

bublinkajasminka
16. apr 2012

ahojky, my sme mali pekny vikendik - isli sme do bojnej na ranc - pekne to tam je, stale to zveladuju, chodievame kazdy rok a vzdy nieco pribudne🙂
dnes som klasicky v praci a potom mam svoju druhu "sichtu" fotim 🙂 🙂

@anieli_1 jaaaj na zuby si spominam velmi dobre, hlavne ocaky u nas boli blbe 🙂 to sa mi aj v noci zobudila, lebo inak spava odmala ako dudok ale tie ju trhali, dali sme bud nurofen ale dobre zaberal aj homeo cipok viburcol 🙂

anieli_1
16. apr 2012

@bublinkajasminka no moja nemala ani jeden len cele spodne navrete este 5 ich ma takych tak cakam ze uz aj tie pojdu aj sa jej uz dufam bude lepsie papat bo mi aj papat odmietala len mlieko a hnackovala tak aj pochudla aj ked to na nej neni vidno a ja striedam nurofen s panadolom aby si nezvykala len na jeden ale davam jej len na noc tak den mavame otrasny ale aspon noc prespi............. inak pozerala som fotky peknucke robis ja sa chystam uz dlhsie dat nafotit ale sa nejak neviem k tomu dostat vzdy sa nieco stane ....ale ked sa k tomu dostanem tak by si vedela aj ty? napis mi do ip cennik a taka ko to u teba prebieha 🙂

any23
16. apr 2012

@anieli_1 no to si viem predstaviť, tiež som sa vytešovalaaa, vlastne pri každom jednom, akoby to bol prvý, veď vieš že aj my sme si každý jeden takto vytrpeli, tak ako aj vy 😔 dnes mi herečka dovolila pozrieť do pusky a tá jedna dolná päťka je už-už na spadnutie tak to snáď už dlho nepotrvá 😅 potom ešte tri a máme finito 🙂 len kedy to tak bude, ani besná sviňa netuší 😝 v noci sme tiež buntošil, za zobudila o polnoci a nie a nie zaspať, až okolo druhej sa to podarilo, potom ma zase alex zobudil že je strašne smädný a za chvílu samozrejme zase na wcko musel 😝 a o 5tej znova mrnkoty ale teraz má kupodivu dobrú náladičku tak jej dúfam aj vydrží 🙂 a tiež kaká ostošesť, dnes už dvakrát... aj niečo dávaš Nikolke na hnačku? moja nemá úplne riedke, síce redšie ako zvyčajne, ale nie úplne vodové... chcela som ísť von ale vyzerá to tam všelijako, ale zatiaľ neprší tak keď dopijem kafe asi s ňou vybehnem, len sem pri žalár 🙂
@bublinkajasminka ahojky 🙂 v bojnej je supiš, tiež sme sa tam už boli pozrieť 🙂 tento rok sme ešte neboli, ale určite pôjdeme 🙂 my sme víkendovali klasika na chalupe, počasie nám celkom vyšlo tak sme si to tam užili 😉

anieli_1
16. apr 2012

@any23 tu prsi jak besna svina tak sme uz 3 den vo vnutri ☹ ale uz dosiel tej kamosky muz domov tak ze pojdeme aspon autom do maxu alebo tak volakde............a no nedavam jej zatial nema to nejak casto ale aj ta strava vsetko vidim na tej vahe a aj ekd uz je vacsia ze nemusi tolko priberat ale aj tak ☹ sak uvidime dnes mi zas nedala vobec kuk takze hadam do vecer bude dalsi na svete......

anieli_1
17. apr 2012

@any23 ahoj uz sme doma aj ste boli dnes vonku?bo som sla do soc. a potom sme sli okolo topolovej az pri zalar a bolo uz kol 11:45 ked sme tam dosli a neboli ste ☹ zajtra sa hadam vidime uz konecne............... inak mala mi dens zjedla plnu misku zeleniny co som je spravila akoze na dva dni a este papa rozok konecne zacina mat chut papkat 🙂a vyco nove nic stalesa len tlaci zubok?

any23
17. apr 2012

@anieli_1 ahoj moja no parááádička, tak jej začalo chutiť papkať? 😅 🙂 my sme dneska boli v centre doobeda, musela som do DMky... my veru nič nové nemáme, emka sa nám skludnila, prestala slintať a dnes už toľko nekakala ani nehrýzla tak asi sa nám to tam trošku ukludnilo zase na nejaký čas 😅 zajtra by malo byť pekne tak sa dúúúfam vidíme 🙂
ozaj a všetulinko naj Nikolke k 9tim mesiačikom 😵 cmuk na tie jej krásne baculkaté líčenká 🙂

anieli_1
18. apr 2012

@any23 dakujeme 🙂 a dnes kde budete nech vas najdeme vyzera ze bude pekne...... no tak dufaj ze to nemate ticho pred burkou 😅 ja som sa zas celu noc nevyspala Alex bol celu noc zas na mne prisaty uz ma ide slahnut a Nikole som nedala nurofen aj ked dost rychlo zaspala ale sa budila som zvedava kedy vylezu dalsie nedovoli mi zase kuknut nijakym sposobom ale na tym jednym uz pekne hryzka do lyzicky 😀

any23
18. apr 2012

@anieli_1 dobré ránko 🙂 no tak aj táto noc bola celkom v pohodičke, síce o polnoci sa zobudila a chcela ku mne no ale potom už pekne spinkala, až kým mi o 7mej nezazvonil budík 😝 vonku vyzerá byť celkom fajn, dovarím polievku a tak o pol 11tej vyrážame von, ak sa vám bude chcieť, dobehnite, pri žalári budeme 😉

any23
19. apr 2012

@anieli_1 ahoj cicka no čo, idete dneska? 🙂

anieli_1
19. apr 2012

@any23 ahoj mala som ist s muzom na nakup a ze potom dojdem za vami a nakoniec pojdem sama ale mi mala zaspala a musim upratat a spravit jej obed(este neviem co) a potom pojdem do obchodu....ale poobede by sme mohli skusit za vami vybehnut napis mi do ip tvoje cislo vcera som zabudla potom aj jozkine..........

any23
19. apr 2012

@anieli_1 IP poslaná 😉 my sme boli s Jožkou pri topolovej, prišli sme 12:45 domov, rýchlo som jej dala papať a o 13tej už hajala 🙂 ktovie dokedy, na osmičke menia bytové jadro a dosť búchajú a vrtajú a dosť to počuť, včera len hodinu spala 😒 ja idem vysmažiť karfiol, potom poobede sa chystáme von, uvidím ale čo má v pláne maťo, ešte spí po nočnej, ale chcela by som ísť von 🙂 tak sa potom ozvi keď pôjdete 😉

anieli_1
19. apr 2012

@any23 no mne to moj muzik cele dnes pokazil kedze som to mala inak naplanovane a ale co uz aj teraz musim pockat kym dojde domov a ze co bude dalej ale musim ist na nakup bo nemam jar a musim umyt riad 😀 😀

amstelka
25. apr 2012

ahojte mamicky,

zajtra o 10.00h hraju v bagarovom divadle hru Vevericky, vstupne je 3e.
nechcete sa ist pozriet?
predstavenie trva 1,5hod a je popredkavane pesnickami 🙂
ja by som rada s malou skocila, len sa nam nechce samym, takze kto ma chut pridajte sa k nam 😉
myslim si, ze uz 2,5 -3 rocne deticky toto predstavenie zaujme...

beruska113
25. apr 2012

Ahojte, minule som nahodou našla tuto temu. Tuším som už prešla 3 temy s Nitrou, ale teraz som nejak prestala pisat. Ani neviem prečo. Ale snad niekedy nakuknem, aj ked už nie som 3roky z NR. Vidim, že je tu dost ludi z Chrenovej- to mame najbližšie.
@any23 Ty tuším stihaš všetky NR uplne ukážkovo. Ako deti? My sme všetci nachladnutí, deti maju aj horučky. U Adamka čakam zuby, ale asi ase nič.
@amstelka jeeeej, my by sme šli, ale Luki strááášne sopli. Snad nabuduce. a to býva bežne takto doobeda?

amstelka
26. apr 2012

@beruska113 ahoj, ja som tu nova v NR a nemam tu nikoho, tak hladam po nete co najdem.
ano, aj doobeda byvaju predstavenia pre deticky.
este urcite nejake budu.
potom napisem a kto bude mat chut, tak sa pojde pozriet. 😉
dnes to vyzera na pekny dnik... 😎

amstelka
26. apr 2012

...Vevericky vypredane ☹ na dlho-predlho...

anieli_1
26. apr 2012

@any23 andrejka ideme dnes za vami pri zalar bo potom ideme na poradnu a natalia mi volala ze jej praskla plodovka 😝 tak mi bude priebezne volat ze co a ako 🙂

any23
26. apr 2012

@anieli_1 oki cicuš tešíme sa na vás 😉 my ešte dovárame polievku, ale tak za hodku max. vyrážame von 🙂 a že naty pozdravujeme a držíme s emkou palčeky, nech to má rýchlo a šťastlivo za sebou 😵 😉

any23
26. apr 2012

@beruska113 nooo to vieš - som na "dovolenke" tak mám času habadeeej, stíham všetko 😝 😀 my oki, zdravíčko nás chvalabohu poslúcha, celkom sa držíme KLOP KLOP KLOP nech to nezakríknem 😝 alex nebol chorý od oktobra, Emka mala vo februári zápal priedušiek, ale brutálny, skoro sme skončili v nemocke, ale odvtedy sa drží, možno aj kvôli tým sprejom čo berie, imunolog vravel 🙂 o mesiac nás čakajú znova odbery na gastre tak som zvedavá 😅 decká sem-tam aj poslúchajú, alexovi sa v škole celkom darí, teda až na písanie, asi bude doktor z neho 😝 dneska máme rodičko... z emky je potvora veliká, taká je ukecaná jak stará baba a strašne vzdorovitá, zažívam u nej to čo pri alexovi nie, ten sa mi o zem nehádzal, ani nebil a nehrýzol detičky, vonku nič iné nerobím len krotím divú zver 😀 ale vie pri kom si to môže dovoliť, už má prekuknutých kamošov, vie kto jej útok vráti a kto nie, tak na toho si dovoluje 😝 opica jedna 😀 veď ak sa budete chystať do nr, tak daj vedieť, radi vás uvidíme 😉

anieli_1
26. apr 2012

@any23 moja vies co nejak mi enpise tak nevim nevim zeby taka rychlovka a uz rodila 😀 strasne sa tesim sak vonku pokecame idem obliekat malu bo ta hulakauz ze chce spat ju dam do kocika a ideme sa obliekat ja s alexom potom............