Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@any23 no ta manova je taka mladulinka chuducka ze? ta mi davala dole cvoky z tej zapalenej jazvy 😒 chudatko si pri mne pretrpela este zlata ze to so mnou prezivala a este pred tym mi robila sono este pred porodom ked tam nejakeho studenta zaucala a chvalila ma ze sonografiu viem na jednotku ...... a chladekova ma zase prijmala vtedy na udrziavacku a aj do rizikovky som chodila najviac k nej a este ma mala na izbe pred porodom na gyn ta si so mnou tiez chudatko uzila som sak tam bola od stvrtku a mala sa narodila v nedelu a stale som chodila na zaznamy a chvilku kontrakcie nad 100vku a za hodinku uuuuuuplne rovna ciara neskutocne co ta mala mi stvarala 😀 a ta mi pisala este na rizikovke ze plod ma hlavu v porodnych cestach 😀 ale zlate boli obe velmi super pristup sme sa aj nasmiali
ahojte baby,
neviete mi poradit nejaku dobru opatrovatelku.
sme tu samy a nikoho tu nepozname a raz zacas by sme potrebovali postrazit malu na par hodin cez den alebo vecer, ak on niekom viete dajte vediet. dakujem pekny dnik 😉
p.s. a co myslite radsej studentku, alebo nejaku pani?
ahojte maminky 😉 je tu nejaka maminka z nitry, ktora sa rozhodla neockovat svoje deturence vsetkymi tymi "povinnymi" vakcinami? ak ano, mozete mi, prosim, napisat do IP, ako potom prebiehal ten pohovor na urade, resp. aku pokutu vam vyrubili? dakujem kraaasne
nitrancanky, kocky, ak si vypytam v MC na Chrenovej foto drobceka pocas obycajneho UTZ,co ma to vyjde?ci je to free? 😉 😝
Minuly rok sa platili 2 eura, ale musis im dopredu povedat, ze chces foto.
@bosacka ahooooooj........... vas dve uz tak lahko asi nestretneme............ kedy chodite von???? len tak cupkat......mala ti spinkava doma dobre??? neprotestuje??? ako si ju to naucila??? ja nech robim co robim, on spat vo vnutri nechce ani za nic a moze byt akokolvek unaveny....................aaaaaaaaaaaaaaaaaa
@meggieerika chodime von skoro v rovnakom case, poobede nieco neskor... ale casto len okolo domu. resp. sme mali plny program, muz mal cely minuly tyzden dovolenku, tak to bolo vselijake. doma spava vcelku ok, niekedy zaspi za 5min., ale uz sme bojovali aj cez hodinu... ved pokecame - zajtra to nakoniec asi nevyjde, ale vo stvrtok sa urcite doobeda ukazeme na topolovej
@bosacka ahooooooooooooooooj.............. zajtra idem s malym k dr. odniest ten nalez od Jakubicku, potom pojdem normalne kocikovat, tak sa teda budem motat na Topolovej.......... inak tam som uz dobry tyzden maleho nekocikovala.......... chi chi chi..........je tam moooooc teplo......tak vas cakame, tesime sa a donesiem ti aj tu kabelku co si mi pozicala................. 😀
ahojte maminky,viete mi poradit???potrebovala by som si v NR urobiť ultrazvuk v 20tt,ja mám trvalé bydlisko v NR,ale momentálne žijem v Martine a aj tu mám gyn.či je to problém,ja by som potrebovala poradiť nejakého dobrého gyn čo mi urobí sono,aj si to zaplatím,chcela by som to podrobnejšie sono...viete o niečom??? 🙂
@lenkalienkava ahoj. v novom medicinskom centre na chrenovej ti spravia sono za 7 euro, pomerne podrobne a maju super pristup k pacientom.
@kkl82 ahoj no už som sa tam objednala k dr.Linter či ako sa volá....a toho poznáš?aký je???dakujem....
ahojte baby, ako sa mate, co mate nove???? My sme uz od pondelka zavrety doma, maly ma uz 3 dni vysoke horucky, dnes mu ..... tak sa zatial zda.... ustupili...... naposledy mal 37,7...........uvidme ako bude navecer, ale este nebadam na nom nejake tie pupaciky, co sa ma vysypat.......uvidme, ale mne uz z tychto par stien zacina sibat......vcera som sa sice bola vyvencit v Centro, ale to som aj tak jak blba sa tam len motala a rozmyslala co som to ja vlastne chcela nakupit...... ked som dosla domov hned som si spomenula..........no ni som blba??? jaaaaaaaaaj, materska demencia, darmo............len dufam ze uz bude dobre, este keby si nechal kvapkat do ociek by bolo fajn, ma ich zapalene....ze vraj je detom lepsie im kvapkat do oci ako tam davat masticku, no nemyslim si to.... ved hned ako mu kvapnem sa mi rozplace, vlastne ked uz vidi tu flasticku mi reve a zatne tie modre ociska...... joj....................nech uz vyzdravie, chcem ist uz von.................. 😅
ahojte baby 🙂
ste tu niektore s klokociny??isla by som rada s niekym kocikovat aj ked na pol hodinku-hodinku ale samu ma to nebavi
inak ako sa mate? co nove????
My sme klokocinari ;) ale chodievame len poobede... A je tu kopu mamiciek co stretavam, len asi niektore to bavi len same ;)
@tvojezlatko tak mozme dat potom kocikove stretko 🙂 aj ja chodim az po obede okolo 15-tej ako kedy lebo kym my sa vychystame a nakojime nam to trva 😀
@naty1987 a kadial kocikujes?? ;)
ahojte baby, tak sme sa s manzelom prestahovali do nr, sme na klokocine..mimco cakame az v oktobri, no hladam daku kamosku,nech mam aj ja potom partiu,kam zapadnut 🙂 je tu aj nejaka tehotna maminka?
@tvojezlatko cez kmetovu ako stoja busy okolo bizetovej cez park a cez partizansku 🙂
mamicky z chrenovej - mate nejaky tip na ihrisko, kde je tien?
ahojte dievčatá 🙂
...chcem sa spýtať,aký máte názor a skúsenosti so secondhandom....či by ste privítali mať kamenný obchod vo svojom blízkom okolí a mohli do neho nakuknúť počas prechádzok s drobčekom 🙂 ...aký tovar by ste tam privítali =značkový,nový/nenosený,nosený...?
...ďakujem za odpovede
@saska247 ahoj, ja už síce jednu slečnu doma mám, ale teraz čakáme sruhú a presne ma napadlo, že by som mohla najst maminku, ktora bude mat tiež drobčeka na jesen 🙂
už som sa tu na konovi zoznamila s jednou babou, ked mala Saška rok a doteraz sme super kamošky 🙂 len deturence vyrastli, idu do školky, maminky do roboty a tak 🙂
a kde na klok. bývate? My na kmetovej...
@kalifa28 jeej ahoj, pozeram,ze som vyse mesiaca pozadu,co je super,aspon pochytam rady od teba 🙂
my sme na mikoviniho 18, priznam sa,ze vobec nepoznam ulice klokociny,ale aj to sa snad coskoro zmeni...pristahovali sme sa z dediny, 22km vzdialenej odtialto smer na moravce a v nr som poznala len centrum,stanicu a obchodne centra 🙂 takze som strasne rada,ze si sa mi ozvala 😉
no my sme trošku vyššie 🙂 ale nie je to daleko od vás. Ja som mala prveho muža z Moraviec 🙂 aj ja som rada, samej sa mi kočíkovat moc nechce. A ako ide tehulkovanie? ešte neviete čo to bude?

@any23 no natalla uz porodila normalne ze bleskovka o 11:45 🙂 maly jakubko ma 2910g a 50cm sita je len na 3 stehy 🙂 aj to ju len preventivne nastrihla a rodila ju ta mlada doktorka neviem si teraz spomenut ako sa vola ale je na M.............tak ze pocas porodu aj povedala ze posledny krat ale potom ze sak v pohode dalo sa zvladnut 😀