icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

meggieerika
1. jún 2012

Ahojte, idete niektora zajtra do Maxu na preteky lezunov???????????????????????

bosacka
1. jún 2012

Maminky z Nitry, neuvazujete niekto nad topanockami Pediped (americka znacka-myslim ze kvalitna). na domovskej stranke maju aj vypredaj sandalok a pisu, ze posielaju do EU zadarmo pri objednavke aspon 3 parov (teda dufam ze to plati aj na zlacnene). 3 pary kupovat nechcem, tak ak by sa niekto pridal, bola by som rada. tu je ich stranka http://www.pediped.com/sale.aspx#filter= a kto by chcel o topanockach v slovencine, da sa zistit tu http://www.liliputi.sk/index.php?option=com_vir...
maju aj peknu tabulku velkosti na vytlacenie.

@meggieerika - nie, ale drzime vam palce

pikha
2. jún 2012

@bosacka neuvazovala som, ale po precitani odteraz uvazujem 😀 🙂 kedy to chces objednavat?

beruska113
2. jún 2012

@pikha
@bosacka ja mam pre maleho Pediped originals a teda som pri nich nejak na pochybách. Su pekne, lahučke, držia na nohe, ale pridu mi ako obyčajne capačky a ešte aj bez klenby. Na spodu je obyčajna koža ako maju napr.capačky liliputi. Adamko ma sante, slovobuv a tieto pedipedky a neviem si vybrat,ktore su lepšie. Pediped su lahučke ale ostatne pevne fixuju nohu a maju klenbu. Možno tie dalšie modely- nie originals su lepšie. Som vás nechcela odradit, len mna teda na taku značku trochu sklamali. Ja napr. na zimu kupujem superfity a nedam na ne dopustit.

bosacka
2. jún 2012

@beruska113 - ved tie originals aj maju byt ako capacky 🙂 v podstate vsade v zahranici sa pise, ze take by mali byt prve topanocky (co mam info), iba na slovensku je vacsinovy nazor, ze maju byt pevne s klenbou. ak mam pravdu povedat, ja mam strasnu dilemu s topankami... tak ale uzavrete som kupila pevne a sandalky chcem makke. uvazovala som nad tou radou "grip n go", tie maju gumovu podrazku a zdaju sa mi podla popisu super. no a klenba by po novom vraj nemala byt - aspon nie taka ortopedicka. kto sa v tom ma vyznat?
@pikha - chcela by som co najskor... ved pouvazuj a daj vediet

pikha
2. jún 2012

@beruska113 no ja som ich videla iba na obrazku, takze urcite vdaka za skusenost z praxe! 🙂 Moja Dianka este nechodi, zatial len tak nadskakuje v postielke 🙂 a do kocika nam stacia capacky, ale uz zacinam pozerat po prvych topanockach.. a veru neviem, ktoru znacku a typ vybrat - kazdy mi hovori nieco ine 😖 Velmi mi odporucali topanocky Wanda.

pikha
2. jún 2012

@bosacka sak toto 😀 KTO SA V TOM MA VYZNAT?

nitrankanr
3. jún 2012

Pridam moju skusenost s topanockami. Mame zimne dieta. Doma chodi v papuckach Rak. Prve topanky sme jej kupili, az ked zacala chodit-Protetiky. Podla mna je zbytocne davat dietatu do kocika topanky, ked este nechodi. Teraz nosi celokozene vysoke sandalky z Rena. Podla mna je uplne zbytocne dat za topanky 30 a viac € a vynosi ich tak mesiac. Su aj kvalitnne za nizsiu cenu.

beruska113
3. jún 2012

@bosacka ja viem že maju byt ako capačky, len som myslela, že ked su i na prve kroky po vonku, budu pevnejšie.
@pikha veru je to tažke vybrat. Ale inak su fakt pekne a dievčenske čo som videla su uplne užasne..
@nitrankanr to maš pravdu s topánkami. U nas ale aspon zdedi Adamko, aj ked sa teda vraj nemaju dedit, ale to by som už zkrachovala. Aj elefanten ked su v akcii kupujem. Ale sa priznam, že som asi nezodpovedna matka, ale najčastejšie kupujem nejake značkove botasky

nitrankanr
3. jún 2012

@beruska113 ja som dnes v Mlynoch kupila s 50 %-nou zlavou celokozene sandalky, tak som rada.

jfd
3. jún 2012

Ahoj maminky. To jsem ráda, že jsem konečně našla nějakou takovouhle stránku. Jsem tu už 2 roky a s měsíčním chlapečkem na Klokočině. Nikoho tu neznám. Vemete mě mezi sebe? 😕 Jana

meggieerika
3. jún 2012

@jfd no jasneeee vitaj medzi nami........... a ako sa vola maly???? my byvame sice na chrenovej, ale aj tak vitaj vitaj...........eeeeej to uz bolo daaaavno ked bol moj maly taky maly.... hehehe, teraz ma 10 mesiacov..... 😅

jfd
3. jún 2012

děkuji 🙂 Martinko se jmenuje malý a já jdu teď tak akorát spát, od čtyř plakal a byl k neutišení a teď konečně usnul... Zítra snad se mi podaří mít čas a pročtu si vás, ať vím, o co tady 😀 gou

jfd
4. jún 2012

mám dost. To pískle pořád piští. Usne mi při kojení a jak ho dám do postýlky tak ječí. Asi mi roste doma maminčim mazel. Ženský neporadily byste? Je tu někde v Nitre nejakej sekáč na miminka? Já mám oblečky víceméně jenom z Tesca a pak vím ještě o tom obchodě ve mlynech a v Maxe ale moc tam toho nemají. A dupačky za 15E na 14 dní se mi kupovat nechce. Nevíte? Neporadíte?

jfd
4. jún 2012

@bodka13 taky jsem přemýšlela, že tu něco takového zařídim, jen co odtrhnu toho drobca od kozy a pořádně se na to vyspím 😅 😀

nitrankanr
4. jún 2012

@jfd na Cermanskom namesti je sekac KUKO

bosacka
4. jún 2012

@jfd v meste na farskej je tiez sekac s detskymi vecami, ale vnutri som este nebola 🙂 ja som kupovala nejake veti tu na bazari

emmamamamu
5. jún 2012

Ahojte, len som chcela, dnes som bola v Motoline - na Cermani to detské zabavne centrum. Citala som, ze sa stahuju do novych priestorov na Potravinarsku ulicu pri nitrianske tlaciarne, Idu tam robit od 1.7.2012 kaviaren s vnutornym a aj vonkajsim ihriskom,terasou a masazami a saunou, proste take relaxacne centrum. Len tolko som chcela, pakny dnik 😨

jfd
5. jún 2012

Cermanske namesti??? Kde to je??? Jsem tu nová... ☹ Na Farskou trefim. Jen co se pujde dat jit ven, aby človeka nesejmula haluz půjdu to omrknout

bosacka
5. jún 2012

@jfd vies kde je sportova hala na klokocine? ked pojdes po hlavnej ceste (dolnocermanska) od haly smerom na cerman, po lavej strane budu take 4-poschodove bytovky (zelene, zlte) a medzi nimi je to cermanske namestie. od dolnocermanskej su tusim aj tabule so sipkou k tomu obchodu 🙂

jfd
6. jún 2012

@bosacka Díky Bosacka, vím kam...

naty1987
6. jún 2012

@jfd a kde na klokocine byvas?? aj ja som s klokociny tak by sme obcas mohly dat stretko 🙂

solnicka_nr
autor
6. jún 2012

@jfd Ahoj moj maly tiez vobec nespal cez den iba v kociku...potom nam pomohla RED Castle Miracle blanket - taka husenickova zavinovacka....ked ze nej vyrastol museli sme uspavat na rukach a od toho sme ho odnaucili podla knizky ako naucit dieta spat...... 🙂 teraz mi zaspi uplne sam len ho ulozim do postielky..... Je to super! 😀

solnicka_nr
autor
6. jún 2012

@nitrankanr a kde sa daju kupit lacne topanky detske? lebo co ja pozeram tak vsetky su 20-30 eur. A este su aj vacsinou nie pekne...... 😖

jfd
6. jún 2012

@naty1987 na Kmetovej a ty?

jfd
6. jún 2012

@solnicka_nr to si vygůglim Já zkoušela všecko, dokonce jsem mu i zpívala. Akorát nevim, jestli ho to neproblalo a nenasralo ještě víc... 😎 Je to celkem možný... Dneska jsme byli venku a u dokiho na screeneing, tak pana doktora počůral, potom ječel asi 20 minut, že jsme se vrátili na ty lavičky před polykliniku, jak tam sedávaj ty romky a otravuj lidi s kradenejma voňavkama a tam jsem ho půl hodiny kojila. Spinká s další přestávkou na kojení už šestou hodinu. Nabírá síly na noc, potvůrka moja milovaná

naty1987
6. jún 2012

@jfd a kolko??? ja som Kmetova 4 😀

solnicka_nr
autor
6. jún 2012

@jfd :D a kolko ma malinky? No my sme sa od zaciatku kojili len kazde tri hodiny to mi ho tak v nemocnici naucili a je to super. Doteraz je tak nauceny. No a nema prehodeny den a noc? Moj v noci spinkaval celkom dobre ale pokial zaspal to bolo strasne. Pri konci mi niekedy trvalo aj dve hodiny kym som ho uspala....a to boli natirasacky na fit lopte alebo prechadzky po byte.....mam tu knihu aj na maily keby si chcela je to tam sice opisovane strasne ale u nas to prebehlo celom bezbolestne.... 😉 chvalabohu a ak je malinky este maly tak aj ta decka je super

nitrankanr
6. jún 2012

@solnicka_nr v Reno som mala stastie a mali za 10 celokozene vysoke sandalky a v Deichmanne v Mlynoch tiez, ale nizke sandalky bol to posledny par tiez za 10 €. Jedny jarne nove som kupila aj tu na MK nove Slovobuv za 8,60. Treba hladat

jfd
7. jún 2012

@naty1987 16 😀 Tak kdy a kde? 🙂