Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@slavkav akoze nie? ved v ceniiku maju kurzy anj
@micicka Ahoj 🙂 ja som z klokociny ale vyrastla som na chrenke... 🙂 no my tiez chceme zacat plavat a pozerala som aj tu halu ale teraz tam nic nie je, ci? ja som chcela chodit na to cvicenie po sestonedeli a pisala som tam a ze teraz nemaju otvorene kurzy.......mas nejake cerstve info? ja by som tiez s malym chodila...moj maly ma 4,5 mesiaca cize skoro tak ako vy...... 🙂
@solnicka_nr ahaaa - tak to netusim ci to tam byva 😉 mozem sa opytat. ja som sa pozerala len vlavo, na ponuku kurzov a to tam nie je
@slavkav no to preto.... 🙂 tak sa spytaj a anpis mi potom....... :D a hlavne od akeho veku to je...
baby a kam chodievate ked je skaredo vonku?hlavne tie co mate starsie deticky co uz chodia a tak............
@micicka
@anieli_1 ja bývam za lidlom, tak sa k vám pridám niekedy. 🙂
@solnicka_nr noo ja okolo obeda nemožem, bo malá mi spáva v postielke.. ale ked sa zobudí, tak možem.. okolo tretej, by už mala byť hore..
@solnicka_nr určite budú otvárať nejaký nový kurz - zatiaľ neviem kedy. my sme tri maminky, ktoré by sme tam chceli chodiť s detičkami. v pondelok by sa jedna mala popýtať, kedy by bol nový kurz, potom dám info.
@solnicka_nr dufam, ze nezabudnem 😉 ak nebudem pisat, tak sa prosim pripomen
@viera77 veru ten, kto vymyslel tie chrumky bol super clovek, s tymi sa vzdy da maly aspon nachvilku umlcat🙂) inak vcera sme boli trosku vonku a v OC a napodiv bol asi hodku ticho, len pozeral a pozeral. Veru tam, kde je ruch to deti vzdy zaujme, tak som bola strasne rada a chvalila som ho, ze mi neplackal a vydrzal pekne sediet🙂
my chodime inak von az okolo 14.00, ked nosim dceru naspat do skolky a cakam ju, kym pojdeme na kruzky
@micicka ahoj... ja mam dietatko podobneho veku ako ty.... ja som do sportovej haly chodila so starsou dcerkou na Zumbu pre deti... a ak otvoria to svicenie s malymi detmi - tak by som sa rada k vam pridala - ak mozem..
inak: byvam na Klokocine, kusok od Materskeho centra a sportovej haly
@solnicka_nr da sa mi otocit aj kumne a aj odo mna. striedam to, ale uz sa v nom zial neda spat. vanicku sme vymenili a maly je zvyknuty spavat len na brusku. takze v sportovom kociku toho vela nenaspi. ale vcera sme boli vonku a v OC a napodiv bol tichucko. len tak pozeral co sa deje a ja som bola straaasne rada, ze neplackal. ono sa to meni pomaly z tyzdna na tyzden. naraz zistime, ze v kociku mu je asi najlepsie🙂)
@slavkav no ja do jasli nechcem bo na to len tak nemam a na ten prispevok nemam narok lebo na malu poberam matersku a ako ja viem ze mi ho zoberu kde budem chciet len nechcem aby alex bol "tlacenkove dieta".........ako on bude mat v marci 2 roky a uz teraz je skoro pol roka bez plienky sam papa sam sa vie obliect (skoro vsetko) je taky samostatny a strasne sa doma nudi ja to viem len nie stale sa mi da s nimchodit medzi deti .......
baby aj ja sa k vám pridávam. Mám 15mesačného Tomáška a tiež sa s vami radi stretneme 🙂
no kocky mne uz maly konecie spia ja mam trosku klud takze ak sa zajtra niekto hlasi na to "vymrznutie" deti tak mi piste budem to mat zapate od rana 😀
ahojte baby rada by som sa k vám pridala ak môžem 😅 mám dve detičky - 18m dievčatko a skoro 7r chlapčeka, bývame na chrenovej, kúsoček od Lipy 😉 ja som prispievala ešte do "starej" nitry, ale keďže v téme je už dlhší čas mĺkvo, nikto tam už nechodí, tak už nie je s kým písať a rada by som našla nové kamošky 🙂

@anieli_1 noo dobreee 🙂