icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

karinka2105
13. jan 2012

@anieli_1 noo dobreee 🙂

solnicka_nr
autor
13. jan 2012

@slavkav akoze nie? ved v ceniiku maju kurzy anj

solnicka_nr
autor
13. jan 2012

@micicka Ahoj 🙂 ja som z klokociny ale vyrastla som na chrenke... 🙂 no my tiez chceme zacat plavat a pozerala som aj tu halu ale teraz tam nic nie je, ci? ja som chcela chodit na to cvicenie po sestonedeli a pisala som tam a ze teraz nemaju otvorene kurzy.......mas nejake cerstve info? ja by som tiez s malym chodila...moj maly ma 4,5 mesiaca cize skoro tak ako vy...... 🙂

slavkav
13. jan 2012

@solnicka_nr ahaaa - tak to netusim ci to tam byva 😉 mozem sa opytat. ja som sa pozerala len vlavo, na ponuku kurzov a to tam nie je

slavkav
13. jan 2012

@anieli_1 na okanika

solnicka_nr
autor
13. jan 2012

@slavkav no to preto.... 🙂 tak sa spytaj a anpis mi potom....... :D a hlavne od akeho veku to je...

anieli_1
13. jan 2012

baby a kam chodievate ked je skaredo vonku?hlavne tie co mate starsie deticky co uz chodia a tak............

anieli_1
13. jan 2012

@slavkav a nevies ako je to tam velky naval deti?a tam maju tusim len tri triedy ako som kukala na nete

lydulka
13. jan 2012

@micicka
@anieli_1 ja bývam za lidlom, tak sa k vám pridám niekedy. 🙂

@solnicka_nr noo ja okolo obeda nemožem, bo malá mi spáva v postielke.. ale ked sa zobudí, tak možem.. okolo tretej, by už mala byť hore..

micicka
13. jan 2012

@anieli_1 my chodíme väčšinou doobeda okolo 10,30 von, takže mohli by sme 🙂

micicka
13. jan 2012

@solnicka_nr určite budú otvárať nejaký nový kurz - zatiaľ neviem kedy. my sme tri maminky, ktoré by sme tam chceli chodiť s detičkami. v pondelok by sa jedna mala popýtať, kedy by bol nový kurz, potom dám info.

slavkav
13. jan 2012

@solnicka_nr dufam, ze nezabudnem 😉 ak nebudem pisat, tak sa prosim pripomen

slavkav
13. jan 2012

@anieli_1 to vobec netusim. moja tam chodi len teraz od septembra. vyberat som si nemohla, kedze sme sa neskoro prihlasili. ale keby ti zobrali, mala by perfektneho ucitela - deti ho miluju 😉 lebo teraz ich ma moja stanka a oni potom vlastne pojdu k malym.

milkab
13. jan 2012

@viera77 veru ten, kto vymyslel tie chrumky bol super clovek, s tymi sa vzdy da maly aspon nachvilku umlcat🙂) inak vcera sme boli trosku vonku a v OC a napodiv bol asi hodku ticho, len pozeral a pozeral. Veru tam, kde je ruch to deti vzdy zaujme, tak som bola strasne rada a chvalila som ho, ze mi neplackal a vydrzal pekne sediet🙂

slavkav
13. jan 2012

my chodime inak von az okolo 14.00, ked nosim dceru naspat do skolky a cakam ju, kym pojdeme na kruzky

adetka
13. jan 2012

@micicka ahoj... ja mam dietatko podobneho veku ako ty.... ja som do sportovej haly chodila so starsou dcerkou na Zumbu pre deti... a ak otvoria to svicenie s malymi detmi - tak by som sa rada k vam pridala - ak mozem..
inak: byvam na Klokocine, kusok od Materskeho centra a sportovej haly

slavkav
13. jan 2012

@anieli_1 a ano, maju tam len 3 triedy. a su tam este detske jasle

milkab
13. jan 2012

@solnicka_nr da sa mi otocit aj kumne a aj odo mna. striedam to, ale uz sa v nom zial neda spat. vanicku sme vymenili a maly je zvyknuty spavat len na brusku. takze v sportovom kociku toho vela nenaspi. ale vcera sme boli vonku a v OC a napodiv bol tichucko. len tak pozeral co sa deje a ja som bola straaasne rada, ze neplackal. ono sa to meni pomaly z tyzdna na tyzden. naraz zistime, ze v kociku mu je asi najlepsie🙂)

anieli_1
13. jan 2012

@slavkav no ja do jasli nechcem bo na to len tak nemam a na ten prispevok nemam narok lebo na malu poberam matersku a ako ja viem ze mi ho zoberu kde budem chciet len nechcem aby alex bol "tlacenkove dieta".........ako on bude mat v marci 2 roky a uz teraz je skoro pol roka bez plienky sam papa sam sa vie obliect (skoro vsetko) je taky samostatny a strasne sa doma nudi ja to viem len nie stale sa mi da s nimchodit medzi deti .......

anieli_1
13. jan 2012

@lydulka jasne bude nas aspon viac

anieli_1
13. jan 2012

@micicka no to by slo tak by sme aj zajtra mohli to tiez mi bude akurat mala spat a dufam ze bude pekne ako dnes..........

tosijo
13. jan 2012

baby aj ja sa k vám pridávam. Mám 15mesačného Tomáška a tiež sa s vami radi stretneme 🙂

anieli_1
13. jan 2012

no kocky mne uz maly konecie spia ja mam trosku klud takze ak sa zajtra niekto hlasi na to "vymrznutie" deti tak mi piste budem to mat zapate od rana 😀

micicka
13. jan 2012

@adetka ok, keď budem mať nové info, dám vedieť - veď už by nás aj do jedného kurzu bolo. ževraj v jednom je max 8osôb

micicka
13. jan 2012

@anieli_1 ja by som to nechala cez týždeň, určite pôjdem aj zajtra von, ale zajtra má drahý meniny a možno skočím niečo kúpiť a tak - víkendy bývajú trošinku inakšie 🙂 ale cez týždeň určite, už sa teším

lydulka
13. jan 2012

@anieli_1 kedy ideš ráno? 😉

anieli_1
13. jan 2012

@lydulka asi kol 10-10.30 este uvidim kedy sa krpci zobudia.......dnes som bola az o 12tej ale je mi jedno ja sa prisposobim
@micicka no jasne v pohode ja sa aj tak este musim zariadit podla pocasia ked bude skaredo sme doma ☹

lydulka
13. jan 2012

@anieli_1 tak keby idem, tak sa rano dohodneme.. 🙂 oki?

anieli_1
13. jan 2012

@lydulka ok rano tu budem tak kludne pis ja mozem prakticky cele doobeda maly chodi spavat kol 13tej niekedy az o 14-15tej takze mozes pisat navrhy kedy ............

kocky idem spat pa pa

any23
13. jan 2012

ahojte baby rada by som sa k vám pridala ak môžem 😅 mám dve detičky - 18m dievčatko a skoro 7r chlapčeka, bývame na chrenovej, kúsoček od Lipy 😉 ja som prispievala ešte do "starej" nitry, ale keďže v téme je už dlhší čas mĺkvo, nikto tam už nechodí, tak už nie je s kým písať a rada by som našla nové kamošky 🙂