icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

bosacka
13. jan 2012

ahojte, vidim ze tu riesite aktivity pre deticky. mozem popisat o com viem 😉
- do toho centra v sportovej hale sme chodili v septembri a oktobri (1 kurz). bolo to mile, vzdy sme aj podebatovali... v podstate robia cvicenie kde su mensie deti, take co este nechodia a potom cvicenie s detmi okolo roka, co uz chodia. tusim nie vzdy maju na internete aktualne info, lepsie je zavolat tam http://www.babymama.sk/
- chodime plavat do hviezdice, sme spokojni 😵
- viem ze sa da plavat aj na chrenovej, vola sa to tusim Jotty, je to drahsie ako hviezdica a chodi sa 2xtyzdenne, tiez tam boli ludia spokojni, ja som tam nebola
- este mam otazku na chrenovcanky - na dverach chrenovskeho domina (na Topolovej) je pisane o materskom centre v utorky a piatky 9-12h... ze ci tam niekto bol, alebo o tom nieco vie???

bosacka
13. jan 2012

😀 ahoj @any23

any23
13. jan 2012

@bosacka ahoj ahoj 🙂 to domino by zaujímalo aj mňa 😅

blondi2
13. jan 2012

ahojte, aj ja by som sa chcela pridat, byvame na Chrenovej, nas maly ma 1 rok a dokopy nikoho tu nepoznam. bolo by fajn mat s kym ist kocikovat.
@bosacka No keby to domino fungovalo, bola by to parada.

lydulka
14. jan 2012

@anieli_1 si tu? chce sa ti? 😀

@any23 ja mam 16m dievčatko, a tiež bývam kusok od Lipy . 😉

lydulka
14. jan 2012

Kočky Domino funguje, my tam chodíme od septembra. 🙂 platili sme 20 eur na celý školský rok. 😉

any23
14. jan 2012

@lydulka ahoj 🙂 my bývame na sitnianskej, v takom výškovom na rohu križovatky výstavná-dlhá 😉 hneď pri baráku nám stoja busy 😝 my tiež chodievame takto doobeda von, väčšinou medzi 10-10.30 o pol 1nej mi chodí hajať a potom na 15tu chodíme pre Alexa do školy a tiež zvyčajne ešte zostávame vonku 🙂 aj teraz sa chystáme, len neviem kedy sa nám podarí vymotať 😝

any23
14. jan 2012

@lydulka super, díky za infošku, tak sa tam pôjdeme niekedy pozrieť 🙂 a nevieš ako to funguje keď sa niekto chce pridať takto v priebehu roka? dajú sa aj samostatne nejak hodiny zaplatiť?

anieli_1
14. jan 2012

@any23
@blondi2 ahojte kocky no tak o tom domine pocujem prvy krat 😀 any tam mi byval byvaly frajer ked som mala 16rokov 😀 inak vidim ze sme sa tu fakt povacsine stretli chrenovcanky
@lydulka ahoj no aj sa mi chce sice som zostala soknuta ze vcera slnko dnes odostriem ze sneh 😀 len musim vymysliet ako s detmi ked zoberem malemu motorku tak to bude blbe?ved na chodnikoch neni az tolko snehu

any23
14. jan 2012

@anieli_1 ahojky 🙂 môj drahý je stadeto, ja som pôvodne z klokočiny, kde sme aj spolu bývali - najskôr na baničovej, potom na beethovenke a sem sme prišli v apríli 2010 takže ja to tu až tak moc dobre nepoznám 😝 podľa mňa to moc blbé nebude, ja tiež chcem malej zobrať buginku s bábikou dolu do kočíku a keď bude chcieť, jej ju vyberiem 😉 Inak my máme tiež Alexíka 🙂 A Emku 🙂

lydulka
14. jan 2012

@any23 hej viem kde. 🙂 my chodievame väčšinou von poobede, ked sa zobudí.. doobeda sa mi moc nechce. 😀
no hodiny určite nie zaplatiť, myslím, že by ti to dala za 10 eur. vieš akože pol roka. Je tam jedna pani, čo sa o tom stará. Inak na detičky dávame pozor my maminy, ona sa sem-tam niekedy s niekým zahrá. sem-tam si puštame pesničky a tancujeme. 🙂 mali sme aj Mikuláša.
ved možte sa tam isť niekedy len pozrieť. je to pre detičky od 1-3 rokov.

@anieli_1 nooo vela ludí o tom nevie. 🙂 mne sa moc ani nechce, lebo všade mokro.. neviem na čo snežilo tých 15min. 😀 idem asi kumbál upratať. 😀

any23
14. jan 2012

@lydulka vďaka skočím tam volakedy 🙂 ani mne sa moc nechce, ale malá mi už stepuje pri dverách a vykrikuje pápá ona by len labzovala 😝 keď sa nudí tak je to s ňou katastrofa, ona je mimoriadne živé dieťa, musím jej ísť vybiť baterky či sa mi chce či nie 😝

anieli_1
14. jan 2012

@lydulka my asi pojdeme do centra potrebujeme ist vybavit jednu reklamacku.........a to teda akotam funguje kolko a odkedy do kedy tam mozme ist a mozem aj s dvoma detmi ked mala nema este rok?
@any23 to je v poho aj keby ho poznas to bolo davno 😀 no hej som si vsimla ze mate alexa a my mame este Nikolku 😀

lydulka
14. jan 2012

@anieli_1 určite možeš. 🙂 býva to v utorok a v piatok od 9-11:30. v jednej malej miestnosti su hračky a v telocvični malá šmýkalka, trampolina, také malé hojdačky, odrážadlo, kocky. Detičky sa tam zahraju, mamičky pokecaju.. pre vás to bude dobré, niečo nové.. niektoré detičky to tam už zachvilku nebaví, lebo vieš už tie hračky poznaju. 🙂 ved ako doma..

anieli_1
14. jan 2012

@lydulka no to ked su deti tak alexovi je jedno on potrebuje okolo seba len kopu hluku 😀 a to by som keby chcem aspon na ten polrok tak 10 euro na obocha lebo na kazdeho?

lydulka
14. jan 2012

@anieli_1 aj moja lubi strašne deti, až na to že začína byť lakomá.. 😒 vieš čo nechcem ti hovoriť radšej, aby som niečo netrepla.. najlepšie bude, ked sa tam pojdeš spýtať. 🙂 myslím, že kamoška neplatila za dve, ale iba za jedného.. tiež mladší nemal vtedy rok.

blondi2
14. jan 2012

@tosijo
@slavkav
Baby nasi drobci su zhruba v podobnom veku, nedame niekedy spolocnu prechadzku?

karinka2105
14. jan 2012

bre ranko
tak ranno pekna snezna fujjavica vonku
na chrenovej je aj domino som nepocula,viem ze vedla mlynov je

slavkav
14. jan 2012

@blondi2 jasne mozme. ja cez obed musim byt doma - chodim na obed po dceru do skolky a potom ju o 2h nosim spat ... a potom som vonku a do takej 15.15 minimalne - to ju cakam, kym ideme na kruzky - anj a tanecna. vy ako chodite von?
domino - tesim sa, ked uz budeme mat len 1 spanok a budeme chodit na taketo aktivity 😵

anieli_1
14. jan 2012

@lydulka no aj alex zacal byt lakomi ale do nedavna kludne rozdaval nemal problem ale uz aj na nas to doslo ale ako skor je taky co ma to druhe dieta musi mat aj on a radsej mu vymeni ze neni en ze nedam ale vymeni ze na teraz sa hraj s tymto 😀 a jeho sa male deti trochu boja lebo on je taky pritulnicek a stale by tulil a pusinkoval a este neovlada tolko svoju silu ale zle nerobi len akto dieta mu zacne robit zle tak chvilku vytrpi a potom sa obrani alebo ked sa chce s niekym hrat a to dieta pred nim uz dlho uteka tak potom je agresivny ale inak len tak bez nicoho len na mna 😅

blondi2
14. jan 2012

@slavkav my uz mame len jeden spanok, von chodime vacsinou doobeda od cca 10.00 do nejakej 11.30, potom o 12tej chodi spinkat a to asi do 14.00. niekedy vybehneme von aj poobede, ale teraz je tak skoro tma, tak radsej som vonku doobeda. tak sa potom dohodneme, niekedy na buduci tyzden, dobre?

blondi2
14. jan 2012

@bosacka ahoj, my sa vlastne tak trosinku z videnia pozname, vsak?

any23
14. jan 2012

ahojte my sme boli vonku ale hnusne je tam 😝 fúka strašne, zima je 😒 ale drobcom to zjavne nevadilo, tuna pri Žalári bolo ešte snehu tak si snehuliaka robili - teda Alex robil a Emka ničila 😀 hodinku a pol sme vydržali, potom rýchlo domkov naobedovať sa a malinká už pol hodinku spinká, ona hodí tak o pol 1nej hajať 🙂 také dve hodinky zvykne, občas aj dlhšie, min. týždeň ma prekvapila a spala 3,5h - to som ju už chodila okukovať či vôbec dýcha 😅
@anieli_1
@lydulka aj moja začína byť lakomá a sem-tam má také sklony že robí deťom zle - škriabe, hryzie ale snažím sa ju skrotiť 😝
@karinka2105 aj ty si z chrenovej? 🙂

lydulka
14. jan 2012

@anieli_1 aj ona je taká, a v Domine niekedy vážne vyvádza.. a aj bije.. ☹ dufam, že ju to prejde...

@any23 bola si pri Žalari? to som ta mohla aj z okna vykúkať. 😀

cukruska1920
14. jan 2012

@solnicka_nr ja byvam na jurkovicovej...to sme skoro susedky 🙂

karinka2105
14. jan 2012

@any23 nie z klokociny,ale sak na chrenovu je to kusok 🙂

anieli_1
14. jan 2012

@any23 @lydulka aj alex bol taky ale ako mame malu si uz zvykol trosku ako vzdy bol kamaratsky deti sa nikdy nebal ale skor si rozumie so starsimy tie sa ho neboja 😀 a je on aj taky rozumny teda aspon vsetci mi hovoria ze je rozumnejsi na svoj vek ale zly je velmi vyvadza on vsetko aj skoro robil a niekedy mam chut odist taky je zly ale na druhej strane viem ze to je zato ze sa nudi

mne deti zaspali az teraz konecne som si dala aspon polievku 😀 poobede ideme do centra a zas dalsi den za nami.........najhorsie ze ked mi maly takto zaspi tak cez zimu uz s nim potom nikam nemozem ist bo je tma cez leto to bolo v pohode bo uz apson tak neprazilo tak sme chodievali este s kamoskou a jej muzom do domceka na kofolku a decka sa tam vyhrali teraz bude uz aj mala behat tak to bude sranda tam s nimi 😀

milkab
14. jan 2012

@bosacka tu halu si pozrieme i my. sme z klokociny a radi by sme chodili cvicit s detickami. este nechodime, ale ked vravis, ze sa cvici aj s detmi co nechodia, tak to je fajn🙂

lydulka
14. jan 2012

@anieli_1 ale myslím, že ich to prejde.. to su len obdobia.. 🙂

viera77
14. jan 2012

@milkab no super! Tak len nech ten zaujem vydzri drobcovi co najdlhsie a mozno raz aj bude kamarat s kocikom🙂 Inak v zime hlavne podvecer su prechadzky celkovo o nicom, je strasne skoro tma, ulice v meste uz po 18.00 skoro prazdne....takze len chrumky a doslova s kocikom nahanat ludi a auta aby bola nasa slecna spokojna. Vcera sme boli V Mlynoch a mala bola v kociku ako zhypnotizovana, ani sme nevedeli, ze ju mame.....verim, ze by tam nemala problem zostat sama aj do zaverecnej. Deti su fakt v niektorych veciach uplne rovnake 😀