icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

naty1987
4. mar 2013

@sophia2 sme na tom podobne maly sa zdvihne uz o cokolvek a par krat sa stalo ze sa pri stoliku v obyvacke aj pustil na par sekund a sadol si 😀 a tak sa rozkecal sice blaboce ale je zlaty a stale len brm brm hovori 😀

andy03
12. mar 2013

ahojte baby ja sa k vam pridavam..sice nie som este maminka ale som doma na rizikovom a nudiiiiiiiim sa..pristahovala som sa pred 3 rokmi z trencina a dost casto sa nudiiiiiiiiiiiiiiim 😖 😖 😖

barcelona94901
12. mar 2013

@andy03 Ahoj ,držím palce
ja som sa v Trenčíne za mlada strašne nudila 😀 vydržala som tam žiť iba rok 😀

andy03
12. mar 2013

@barcelona94901 😅 😅 😅 no ja tam mam rodicov..moj mangel je z tadto tak je to tazke niekedy...chodila som do prace, stavali sme dom...a nebol nejako cas si hladat kamosky akurat tak z prace a z okolia...a pozeram ze si z nitry..a tri deturence...fuuuuuu mne bude to jedno stacit..obdivujem ta

barcelona94901
12. mar 2013

@andy03 neboj tu je dosť báb aj mamín z nr ,aj nebude času na ne 🙂
ja sa čoskoro sťahujem pár km od Nitry na dedinu,kde vobec nikoho nepoznám 😀 a tiež nebudem mať najskor času,práve kvoli domu,jedno s druhým ,hádam to nebude zlé 😀

katarinka_brnka
12. mar 2013

@andy03 tak vitaj v klube ja som doma na PNke a tiez sa nudim kde konkretne v Nr byvas?

katarinka_brnka
12. mar 2013

@vejkkka momentalne na durcianskeho a ty?

andy03
12. mar 2013

@barcelona94901 a kam sa stahujes?? lebo my byvame tiez na dedinke..v čechynciach..a uz sme dostavali domec, spravili okolie a eraz to uz len udrzujem..tak to neni az take strasne... a pre deti ti bude raj :D

andy03
12. mar 2013

@katarinka_brnka ja som z dedinky čechynce..akurat zajtra idem na to teho cvicenie na parovce..je to aj pre tie co su na rizikovom...nepridas sa??

katarinka_brnka
12. mar 2013

@andy03 na ake cvicenie o kolkej to je tam ako je zubna polikliniky?

andy03
12. mar 2013

@katarinka_brnka ano, ano...rano o 8,00 je tam taky zapis ci jak by som to povedala..rozdelenie do skupin..pokec o com to vlastne je..a ze ked sme na rizikovom tak je toto formulovane ako poradna tak aj stempel pre kontrolu mas...cena je cca union, dovera 20e a vseobecna 50

katarinka_brnka
12. mar 2013

@andy03 jaaj ty myslis predporodnu pripravu 🙂 ja tam uz chodim 🙂 my nasa skupina ma stretka vzdy kazdu druhu stredu 🙂

andy03
12. mar 2013

noooooo...to tak ja tam este len zacinam :D tesim sa hlavne koli tomu ze nebudem stale doma zavreta

katarinka_brnka
12. mar 2013

@andy03 noo je to tam fakt super 🙂 v kolkatom tt si?

andy03
12. mar 2013

@katarinka_brnka v 14tt som teraz zacala..a ta priprava je az do porodu alebo len jeden kurz a koniec??

katarinka_brnka
12. mar 2013

@andy03 je to kazdy druhy tyzden a vychadza to tak ze do porodu cely kurz prejdes v pohode 🙂

andy03
12. mar 2013

@katarinka_brnka ahaaaaaaaaaaaaaaaa tak tak to je...viem ze 20 hodin ma..tak aspon viem..dakujeeeeeeem

katarinka_brnka
12. mar 2013

@andy03 nie je to iba 10hodinovy kurz ale my sme napr naposledy ked sme brali tehu knizku mali hodinu a pol....zalezi co sa prebera

vejkkka
12. mar 2013

@katarinka_brnka Ja na Výstavnej.

barcelona94901
12. mar 2013

@andy03 žirany 🙂

andy03
12. mar 2013

@katarinka_brnka no to ja som zvedavaaaaaaa na totok...aj hlavne na to ze tam aj novych ludi spoznam, lebo fakt tu moc ludi nepoznam a uz vobec nie baby co su tehotne alebo maju babtko, tak budem len radaaaaaa

katarinka_brnka
12. mar 2013

@andy03 noo to sme na tom rovnako ja som tam sla tiez koli tomu kamoska mi odisla do ziaru tak som tu ostala sama a nejako mi je teraz smutno drahy ma toho vela konci skolu plos este robi tak som casto sama a ide to trosku uz na hlavicku 😠 😠 😠 😠

katarinka_brnka
12. mar 2013

@vejkkka tak to je bliiiizko 😵 😵 😵 😵 😵

jfd
12. mar 2013

@andy03
@katarinka_brnka
Baby, esi se bavite o Jahnatkovej, tak to cvičení - PO odpoledne? Je aji pro rizikovky. Dá vám loptu na které se budete kolíbat a trénovat dejchání a ostatní budou mít náročnější varianty. Loni to stálo 2,50 tušim a je to fakt super

andy03
12. mar 2013

@katarinka_brnka toto poznam..aspon ze mame domcek a mozem sa venovat vsetkemu moznemu..a teraz zacina byt jar a pekne pocasie.tak sa uz po vonku flakam :D

vejkkka
12. mar 2013

@katarinka_brnka Ano to je. Chodievaš často von?

katarinka_brnka
12. mar 2013

@jfd je to rano aspon mi mame o 8smej kazdu druhu stredu ale to sa vzdy dana skupina dohodne na case....je to aj pre baby na rizikovom aj my mame v skupine jednu taku a ma prisposobene cvicenia...stoji to vseobecka 50 unionka 20e a dovera neviem ale je tam fakt super vrelo odporucam aj p.Jahnatkova je velmi mila

katarinka_brnka
12. mar 2013

@vejkkka aj by som uz chcela zacat chodit trosku viac von len samej mi je smutno......

vejkkka
12. mar 2013

@katarinka_brnka Aj ja chodím sama tak sa niekedy môžme stretnúť.

katarinka_brnka
12. mar 2013

@vejkkka no mozme ja zatial babo nemam este len cakame ale aspon sa prejdeme aj s havinkou 🙂 budem len rada