icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

kalifa28
2. jan 2013

ja bývam na kmetovej 10, to je vchod pri zastavke a ty kolko?

kalifa28
2. jan 2013
naty1987
2. jan 2013

@kalifa28 ja som byvala na kmetovej 4, tak to je ten isty barak kde som byvala nie??? teraz som na muraniho 5

kalifa28
2. jan 2013

@naty1987 ano, to je ten istý... v pondelok už pojde staršia dcera do školky a ja už dufam, budem zdravá, tak potom možme vybenut kočíkovat... pošlem ti číslo do IP 🙂

naty1987
2. jan 2013

@kalifa28 a co vam je???
no tak to byvam cez cestu a nie sme ani daleko od seba 🙂
aj my sme nachladnuty ☹ maly ma sopliky a aj kasle zajtra ideme k dr. no dnes s nim vybehnem von musim aj na postu a aspon sa troska prevetrame

mariynka
28. jan 2013

maminky z Nitry, surne zhanam maminku, ktora kupuje UM babylove 1- prosim IP..surne!!!

naty1987
31. jan 2013

sophia2no vy mate ale zubkov 🙂 my mame len 4 ale dufam ze bude chvilku klud lebo ked mu isli horne tak ho pekne potrapili.maly ide po 4-roch ako vychor a uz chodi aj za rucicky stava sa sam tak len striehnem kde je lebo uz aj padol a tak fajne za mal skrabanec cez polku tvaricky ale uz je dobre 🙂

vejkkka
4. feb 2013

Maminka z Chrenovej na spoločné kočíkovanie?? Prisťahovala som sa sem a nikoho nepoznám ☹

meggieerika
4. feb 2013

@vejkkka a kde na chrenovej byvas???

vejkkka
4. feb 2013

na výstavnej a ty?

kkl82
4. feb 2013

@vejkkka ahoj, aj ja som na vystavnej, ale moc nekocikujeme, lebo moj bubo sa nechce vozit. vacsinou nosim v satke alebo manduce. na jar si snad zvykneme na stvorkolku alebo sportiak a potom mozeme niekam vyrazit aj spolu 😉

vejkkka
4. feb 2013

@kkl82 a akého máš starého synčeka? Môj sa zas vozí veľmi rád len keby nebolo také zlé počasie a zima 🙂

kkl82
4. feb 2013

@vejkkka mam 11-mesacneho

vejkkka
4. feb 2013

@kkl82 no keby už aj môj mal toľko. Ináč ťa poslúcha?? V pohode ti spáva?alebo resp. spával?

kkl82
4. feb 2013

@vejkkka ja som jeho spanok nikdy moc neriesila, kojim ho a spava so mnou v postielke. v noci sa len nacucne a spi dalej, ani oci pri tom neotvori. cez den mi prvy mesiac krasne spal ako podla hodiniek (hodina hore plus kojenie a dve hodiny spanku). potom od cca 2 mesiaca prestal spavat dobre cez den, stalo sa, ze spinkal len take 10-30 minutove spanky. potom si to ale sam krasne upravil a pomaly si to prisposobuje, ako je starsi. nikdy som ho nenutila do nejakeho rezimu a vzdy si ho nasiel krasne sam. tak to mame uz od cca 4. mesiaca. vynimkou su dni, ked nam idu zubky, to mu vzdy dost rozhadze rytmus. jediny problem so spankom, ktory ma, je, ze uz od cca 6. mesiaca nechce spavat nikde inde ako v posteli. predtym mi v pohode zaspal aj v satke aj v aute, teraz nehrozi. takze, ak je unaveny, musi sa ist domov 😖. nastastie uz teraz posledny mesiac dava iba jeden dlhy denny spanok, takze sa da aspon ako-tak planovat...
a podla mna take male dieta nevie posluchat/neposluchat, len reaguje na podnety a svoje citove rozpolozenie v danej chvili 😉. treba byt hlavne velmi vsimavy rodic a potom je aj dieta velmi dobre. aspon u nas to tak funguje a kazdy vravi, ze mam kludne dieta 🙂

vejkkka
5. feb 2013

@kkl82 Ja mám zas taký problém, že on sám zaspať nevie musím ho kočíkovať po kuchyni a potom zaspí. V noci zvykne aj pri kojení ináč postieľku vôbec nepoužívame. Chcem mu kúpiť ten kolotoč nad postieľku a uvidíme či to pomôže. 🙂

kkl82
5. feb 2013

@vejkkka a nosit si ho neskusala, napr v satke? moj tam vzdy krasne zaspal, ked sme uz nevedeli ako... kolotoc je skvela vec, no my sme ho zacali naozaj vyuzivat az vtedy, ked ich ostatnym detom uz beru prec - tzn. okolo 6. mesiaca 😝. maly ho doteraz miluje, ale museli sme kupit iny, lebo ten prvy bol nic moc a strasne zral baterky. teraz mame tento a sme maximalne spokojni http://www.babybrands.sk/hudobne-kolotoce/fishe...

vejkkka
5. feb 2013

Pekný máte. To si objednala z internetu?? Nemám šatku a je dosť ťažký má len necelé 2 mesiace a váži 6 600 g. Dnes sme boli v poradni.

kkl82
8. feb 2013

@vejkkka kupovala som tu na mk v bazare, uz som nechcela vela investovat po zlych skusenostiach s tym prvym... to je teda macko, aku ste mali porodnu hmotnost? a to ho vylucne dojcis alebo aj prikrmujes um? my sme v dvoch mesiacoch mali 5,4 kg a to sme boli pekny baculko 😉. ale pri noseni v satke vahu necitis az tak, ako ked ho drzis na rukach. moj ma teraz 9,5 kg a uplne bez problemov 😉. ak chces, mozes prist vyskusat...
a inak, ku komu chodis s malym?

vejkkka
9. feb 2013

@kkl82 To ty si takto uprostred noci na nete?? 😀 Boli sme kúpiť kolotoč v Mlynoch TinyLove-My Natur Pals ale veľmi to na neho nezaberá 😒 .Ano len djočím. Aké číslo domu máte??

vejkkka
9. feb 2013

@kkl82 Inak pôrodnú hmotnosť sme mali 3 650 g.

katarinka_brnka
9. feb 2013

Ahojte baby mozem sa k vam pridat? este nemam babo k nam prileti bocian az v lete ale rada by som spoznala maminky na letne kocikovanie 🙂

vejkkka
11. feb 2013

@katarinka_brnka A kde bývaš?

katarinka_brnka
11. feb 2013

@vejkkka nitra chrenova 🙂

vejkkka
11. feb 2013

@katarinka_brnka a na ktorej ulici?

ninka23
11. feb 2013

Ahojte dievčatá. Môžete mi odporučiť dobré jasle na Klokočine alebo v meste ? Ďakujem 🙂

bosacka
13. feb 2013

maminky - tehulky v piatok zacina novy tehotensky kurz, ak by ste mali zaujem tak sa pridajte. Je zamerany na PRIRODZENY porod a vazbu s babatkom, kojenie, satkovanie, spravnu manipulaciu s babatkom...
ja sm pri 1. tehotenstve absolvovala kurz u p. Jahnatkovej a teraz tento a mozem maximalne odpoorucat. oba maju zmysel, su zamerane a aj vedene inak, tento kurz mi dal myslim viac 😵
viac info je tu https://www.facebook.com/Pupavienky
(robim reklamu z presvedcenia, osobny prospech z toho nemam 😉 )

zebra41
18. feb 2013

Baby, nechcem vam tu kazit forum,ale celkom zaujimava ponuka ak mate zaujem. cosi pre deturence emoticon to su take porodnicke balicky.
1 balik:dzus, energet.napoj race, miska tupperware 450ml, dudel, mineralka 0,5l, plienka,vlhcene utierky, flaska chicco 150ml - 4eur
2.balik:detol mydlo250ml, mineralka,avent flaska 125ml,odvapnovac do konvice, (na fotke je aj mojkac a taka foto kniha v nemcine, no tie nie su vo vsetkych balikoch,takze to radsej nepisem) - 3.50Eur
pre baby v NR. resp pre baby, ktore by si to vedeli prist osobne zobrat v BA do Apolla. Celkom sa to oplati. Lebo len ta miska sama o sebe stoji okolo 6Eur a flasa chicco 7Eur a tiez aj ta Avent flaska 7Eur, Detoll 2.50Eur. Popripade babam mimo, mozem poslat len tu misku resp. flasku, lebo cely blaik je strasne tazky a postovne by vyslo cez 3eur.

ak mate zaujem poslite IP, nebudem to tu uz viac ponukat

naty1987
4. mar 2013

@sophia2 ako sa mate??? 😉 🙂

sophia2
4. mar 2013

@naty1987 máme sa fajn, malinký sa už stavia na nožičky a už nechce dokonca ani liezť po štyroch, len chodiť. Zlatučký je :D a vy ako?