icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

any23
19. jan 2012

@adetka ahojky 🙂 áno aj ja si ťa pamätám 🙂 Mirku si mala ešte malinkatú 😉 gratulujem k druhej bambulke, nech sa vám darí 😉 nooo ja moc na výber nemám keďže môj drahý má rannú tak mi nič iné neostáva iba vstať a ísť, do školy chodiť musí 😝 min. rok to bolo jednoduchšie - keď sa nám ráno nechcelo vstávať, tak sme proste do škôlky nešli 😝 ale ak má tatinko po nočnej, tak ho vedie on 🙂 striedame sa, bud. týždeň má "službu" on 😀 ale ti poviem, to obliekanie je teraz o nervy 😝

anieli_1
19. jan 2012

@any23 potrebojem ist aj do lidlu tak tam mozu potom decka behat.....idem dat malu spat a potom sa ideme obliekat tak sa stretneme tam na tom chodniku alebo ak vam bude dlho mozte nam ist oproti 😉

any23
19. jan 2012

@anieli_1 oki my sa akurát obliekame, sme papali ešte 🙂

lydulka
19. jan 2012

@anieli_1
@any23 číhala som vás cez okno... ako deti nahanali psa. 🙂

micicka
19. jan 2012

@any23 tak kto vie ako dlho to takto bude u nás, možno sa to onedlho zmení... večer chodí spávať ako kedy, včera zaspala o 21,30 ukážkovo - dala som ju do postielky, 2x pustila kolotoč a spala, ráno o tej 6,15 hore, potom o 9,15.o 10,30 prechádzka, kde najsklr spinká tak 20min, potom je hore asi pol hoďku a potom ťahá tak do 13,30-14,00 - ale musíme byť vonku. napapala sa a po3/4 hodine už ju zase ťahalo spať, tak je v postieľke a odfukuje, ale to bude zase len na 20min.
mne spí tiež len vonku, ale balkón nehrozí, musíme sa prechádzať. poobede už väčšinou nechodíme von, tak to spinká tak po 20-30min. ale som spokojná, nesťažujem sa, horšie je že nič neurobím 🙂

lydulka
19. jan 2012

@micicka ty si tam nebola, že? 🙂

micicka
19. jan 2012

@lydulka dnes som nebola, šla som nakoniec smer mesto, stretla som ďalšie tri kočíky a tam sme sa premotkali, zase 3 hoďky, no celá som bola mokrá 😠

anieli_1
19. jan 2012

@lydulka sa vam nechcelo do toho mokra ? 😀 no behal behal ale zaspal az teraz pred pol hodinou.........

baby uz mame prepichnute uska 🙂 viac plakala za to ze som jej musela drzat hlavu ako za to ze sa jej nieco dialo to si skoro ani nevsimla takze super........ale ako sa mykla trosku sme jej museli jednu dierku posunut ale to bola sekunda takze v pohode 😀

any23
19. jan 2012

@lydulka no chudák psík, bude mať traumu z nich 😝
@anieli_1 moja už bola vyspatá keď tvoj zaspal 😝 😀 bola zmorená, hajala skoro tri hodiny 🙂 Nikolka je hrdinka keď to tak pekne zvládla, kočkaaa malá 🙂 🙂 🙂

anieli_1
19. jan 2012

@any23 akurat sa zobudil som zevdava kedy pojde vecer(v noci) spat..............no teraz ani si nevsima ze ich ma nic vobec ju to neboli som jej to uz aj dezinfikovala a ani nepipla...........idem ja robit fasirky konecne sa k tomu mozem dostat.......ked maly spi a mala je hore tak ju musim mat u seba inak by ho zobudila takze nic nemozem robit mam tu obrovsku kopu pradla na skladanie a nie a nie sa k tomu dostat zajtra ak nebude prsat ideme zase takze sa dufam vidime 😀

lydulka
19. jan 2012

@anieli_1 ani nie že nechcelo, ale varila som.. ja nestíham ráno ako vy.. ja sa ráno motkám. 😀

anieli_1
19. jan 2012

@lydulka no ani ja rano nevarim varievala som doobeda ale to alex sedel doma bos a potom najedol a isiel spat a ppobede uz bola tma kym sa zobudil a mm neni ochotny chodit nim doobeda von tak som to otocila ze doobeda von a poobede varim na dva dni takze varim kazdy druhy den .............teda niekedy to len odflaknem 😅

lydulka
19. jan 2012

@anieli_1 aj ja varím každý druhý deň.. ale vždy len doobeda, poobede chcem mať už klud. 🙂

any23
19. jan 2012

@anieli_1 @lydulka ja tiež varím tak aby bolo na dva dni, väčšinou teda večer a ak nie sme moc nenažraný tak nám ostane aj na druhý deň na obed 😀 bo občas sa stane, že sa to druhého dňa nedožije 😝 ráno už iba polievku dáku spravím a mám pokoj 😝 a cez víkend varí náš tatinko 🙂 ak teda práve nespí po nočnej 😝

bosacka
19. jan 2012

@anieli_1 a kde ste dali prepichnut uska?

micicka
19. jan 2012

@anieli_1 to si bola u malej keď jej robili tie ušká? nás poslala dr. preč, a ani by som nechcela byť pri tom

@bosacka my sme dávali prepichnúť u pediatričky, keď mala 3 týždne

anieli_1
19. jan 2012

@lydulka no ked bolo teplo tak ja tak isto a poobede sme chodili von ale to chodieval spat o 12tej a staval o okolo 14tej tak sa to dalo
@any23 no mm si to predstavuje ze ja stihnem doobeda vsetko este aj upratat s detmi von navarit aj vsetko 😝
@bosacka bola som v pinku kamoska mi tam robila kadernicku.......a ani teraz vobec nevie ze ich ma uplne je kludna a jej tam striekam detol dezinfekciu ta nestipe to som si kupovala ked som mala po cs zapalenu jazvu.......

anieli_1
19. jan 2012

@micicka ja som jej dala prestrelit nie prepichnut neboli to tolko len to zastipka a ovela lepsie sa to hoji aj vsetko a este ako nam napr ked sa zle strelila tak sme prestrelili bola to minutka a ani by si nevsimla nebyt toho ze ju musim drzat

lydulka
19. jan 2012

@micicka aj mojej malej prepichovala doktorka, ale už nikdy viac.. traumu mám až doteraz. 😒

@anieli_1 mne chodí malá o 12:30 spať a stáva o druhej, tak chodíme tak okolo tretej, ked neni muž doma.. ked je, tak väčšinou ideme do mesta a tak..

bosacka
19. jan 2012

@anieli_1 a kolko ma mat tie nastrelene nausky? 3 mesiace tusim... my sme zatial neprepichovali a chcela som tak k roku dat nastrelit...

anieli_1
19. jan 2012

@lydulka prave preto somjej dala prestrelit bo je to po vsetkych strankach vyhodnejsie.teraz ma z chirurgickej ocele nausnicky a to musi mat 5-6 tyzdnov a potom jej dam zlate.........a moj muz je teraz stale doma a jemu sa takto nechce s detmi von a este vsetko robim ja takze som top musela nejak vyriesit..........

anieli_1
19. jan 2012

@bosacka 5-6 tyzdnov a taketo mensie lepsie podrzis jak rocne dieta............ja som mala co robit malej udrzat hlavo bo to musi mat rovno a aj tak sme jednu museli opravovat.......

lydulka
19. jan 2012

@anieli_1 šak chlap.. ale nám sa musí všetko chcieť. 😀

anieli_1
19. jan 2012

@lydulka presne..............jemu by bolo jedno aj keby je maly celu zimu vo vnutry zatvoreny..........ale co sa budeme pozastavovat to ma uplne ine myslienkove pochody...........prave sa so mnou vadi ze preco som pozicala po malom vecicky mojej naj kamoske co vacsina uz bola starsia ale ze ich mam hned predat.........ona nam pokupovala este pre maleho dost veci a to ze jej chcem pozicat a viem ze sa mi vratia .............a neviem mu to vysvetlit

lydulka
19. jan 2012

@anieli_1 ani mu to nevysvetluj, ani si mu to nemala hovoriť. 😀

anieli_1
19. jan 2012

kocky zajtra nejdem nakoniec von bo mi volala sestra ze dojde ku mne...........

anieli_1
19. jan 2012

@lydulka on bol pri tom ked som jej ich davala............no a skoncili sme pri tom ze on jej zavola nech ich donesie naspak ............jaj normalne som si nervy len spravila na spanok........... ☹

lydulka
19. jan 2012

@anieli_1 😠

micicka
20. jan 2012

@lydulka čo sa tie naušničky malej zle hojili? moja plakala dosť, ale ešte sestrička ju utíšila, mne ju už dali v pokoji a už sme s tým nemali problémy.
ale napríklad môj otec sa odsťahoval od maminy, keď dala mne prepichnúť uši a teraz keď som ja dala malej, tak to komentoval do nekonečna, že za 35 rokov sa nič nezmenilo 😠

micicka
20. jan 2012

a ešte dobré ránko kočky 🙂
ja som si dnes s malou už neľahla spať, umyla som si vlasy a teraz idem čo to porobiť 😉