icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

asinedka
11. mar 2010

nooo aj pri Linde mi v siedmom mesiaci hrozil pôrod - som bola otvorená... takže je možné, že budem rodiť ešte v septembri - októbri... 😖 čo dúfam, že nie, lebo chcem mať silné, zdravé bábätko 😵

zabka1124
11. mar 2010

November to istiiiiii 😢

zabka1124
11. mar 2010

Baby sup sup spat, ja mam este cas, ja som taky nocny vtacik 😀 ,tak si tu budem pismenkovat sama a zajtra poobede vas pridem kuknut. 😉

zabka1124
11. mar 2010

😉

asinedka
11. mar 2010

ty brďo! to som si vôbec neuvedomila, že naše baby bude škorpión 😨 to je strašnéééé aj moja mamina je škorpión a to je katastrofa!!! 😲

asinedka
11. mar 2010

a idem aj ja buvať... kočky pohladkajte brušká a dobrú nôcku prajem.. 😅 😀

funlucy
12. mar 2010

dobré ránko,tak ja už zase od 07 h v robote 😖 dnes ma bolia nejak podivne kríže 😕

romy31
12. mar 2010

ahojte, tak sa pridávam k novembrovým....síce zatiaľ to ešte nemám potvrdené od dokiho ale na teste sú // 😀

moniqe3
12. mar 2010

ahojte kočky
som včera musela ísť spať, lebo nám vypli prúd... a čakala som najprv hodinku ale nič tak som ležala a prevracala sa v posteli.. dnes mi muž odišiel na víkend preč.. ☹ som ho pustila na taký pracovno-snowboardový víkend..zaslúži si ho tak dúfam,že si oddýchne a vypne. Ale teraz sa bojím byť sama.. 🙂

asinedka: ja chodím do Probiosu. 😉

no podľa mňa sa škorpión dá ale blíženec to je najhoršie znamenie... dvaja ľudia v jednom človeku.. a to je teda zábava.. 😉 😎

romy31
12. mar 2010

no tak som kuk na tú tabuľku od moniqe a vyšiel chlapec!!! 😀

moniqe3
12. mar 2010

romy: GRATULUJEM a vítam ťa medzi nami dievčatami.. 😉

madeline
12. mar 2010

ahojte,

moni - no to si dala blizencom 😉

me5
12. mar 2010

ahojte, tak mam za sebou 3 testy a vsetky mali krasne 2 // - tak snad je to naisto. k lekarovi idem az 23.3. to uz myslitez ze bude bit aj srdiecko?

a monique - ja som jeden z tych skvelych blizencov 😀

lubica69
12. mar 2010

Ahojte Romy me5 vitajte No čo sa týka tých škorpiónov tak teda fakt nič moc Chalani sa ešte dajú ale baby Fu No veď uvidíme Funlucy tak ako kríže lepšie?Moni tak ty teraz víkendík takto sama?No ja nemám mm doma už týždeň a príde až koncom mesiaca Je na cvičení Madeline ty si blíženec?Veď to je v poho znamenie

funlucy
12. mar 2010

baby ja som už taká hladnááááá,včera som mala hroznú chuť na rybu-naštastie mali v jedálni pangácia so zemiakmi,tak som to schalovala jedna radosť, no a dnes neviem čo by som si dala...už hodinu vymýšľám,z dnešnej ponuky ma nič neoslovilo,ale už asi odpadnem od hladu,máme tu síce koláče ale nejak ma nelákajú 😝
No kolega ide do Mc´Donalda,tak je rozhodnuté-dnes to bude Chicken Roll menu 😀 neni nad zdravú stravu,no čo už..
Romi,Me5 tešíme sa s vami 🙂
Lubi,kríže ustúpili,neviem čo to bolo,ale už aj minule ráno ma boleli 😠

madeline
12. mar 2010

hej hej ja som blizenec a necitim sa ako rozpoltena osoba 😀

me5
12. mar 2010

baby, chcem sa opytat, ked ma pobolieva tak trochu v podbrusku, je to ok? nie su to krce, len take pobolievanie, ze stale si uvedomujem moje brucho. mali ste taky pocit tiez?

ollako
12. mar 2010

me5 aj mna pobolievalo pri Petkovi brusko, stale ma pichalo raz tam, raz tam, ale vraj je normalne 😉 ...
aj teraz ma sem tam boli, a tuez som trosku nervozna z toho, lebo petko je chory a stale by sa nosil..ma okolo 11 kg, no hadam to nevadi, ale ked je taky umrncany, mrzuty, usupleny a vesia sa na mna ako opicka 😅 , musim si ho pomojkat 😵

me5
12. mar 2010

🙂
ollako, si ma urcite ukludnila. a petka pekne pomojkaj, nech sa rychlo vyzdravie.
a uz si bola aj u lekara, mas ten termin potvrdeny?

asinedka
12. mar 2010

funlucy - mňaaaaaam.. ja by som si v Mc´donaldovi dala bic mac manu 😵 😵 milujem mc´donalda.. aj keĎ všetci v okolí tvrdia, že sú tam pomleté potkany 😠 .. nedám sa odradiť 😉

baby čo sa týka pobolievania toho podbruška, keĎ som bola tehotná s Lindou tak ma to stále bolelo 😒 pár krát som bola aj na pohotovosti, ale všetci doktori ma ubezpečovali, že to je normálne, lebo sa mi rozťahuje maternica a pripravuje si prostredie pre mimčo.. 😅 😵 takže toto tehotenstvo to už neriešim.. akurát si dajte predpísať magnézium.. upokojí kŕče ak sa budete báť.. 😉

ináč ja vôbec nemám prehľad aké znamenie je dobré a aké nie je dobré ale viem, že mamina je škorpión a ocko býk a to je katastrofa tie znamenia 😀 😀 možno býka by som ešte chcela.. pedant, všetko musí byť na mieste, všade poriadok, perfekcionista 😝

ollako
12. mar 2010

me5 nebola, pojdem asi o tyzden, ak by to bolo OK bude uz vidiet aj srdiecko, nechcem k nemu prist a povie mi , ze musim pockat, bola by som zbytocne v strese 😉

lubica69
12. mar 2010

me5 mne pri prvom tehu vôbec nič nebolo No teraz ma občas podbruško pobolieva Doki mi povedal,že je to Ok pokiaľ to nie je silnejšia bolesť Vtedy treba prísť Juj a ja v poslednej dobe nemám chuť vôbec na nič Ale vypekám o dušu aj keď koláče nemusím No občas ma chytí rapel na pečenie tak pečiem Ale ostatný chvália Juj a MC No občas si dám keď máme chuť Hlavne tie hranolčeky Mňam mňam

lubica69
12. mar 2010

Madeline ku ktorému doki chodíš v BB?

madeline
12. mar 2010

lubi - k Fruhwaldovi, ktorym smerom 20 km byvas (smer ZV alebo BR 😉 )

andel1987
12. mar 2010

ahojte maminy ja som písala tak na začiatku a volako sa to rozbehlo. Ako sa máte? Ja mám tiež žravé chute 😀

funlucy
12. mar 2010

uf uf,tuším mi bolo lepšie keď som bola hladná 😅 asinedka ty si fakt číslo,že pomleté potkany-ale aj tak sa nedám odradiť 😀 no môžem ja opäť rozopínať gombík na rifliach 😝 fučím jak mech..
včera mi drahý kúpil túto knižku :http://www.martinus.sk/?uItem=16729 🙂 teším sa na čítanie.

asinedka
12. mar 2010

funlucy - jééé tú knižku som mala požičanú od kamarátky pri prvom tehotenstve a je úplne perfektná!!!! nájdeš tam odpoveĎ na úplne každú otázku!! a keby si ju aj nenašla tak určite si iba zle hľadala, lebo tam určite je.. 😅
- a ani ja sa nedám odradiť od Mc´donalda 😀 😀 😀
- bola si včera kuknúť tie gate?? nejaké tehotenské? 😕

nemko
12. mar 2010

kocky ahojte, vcera som sem pisala, takze moj dnesny test je neg (mam to v albume) vcerajsi stale pozitivny takze k vam patrit nebudem 😒 ale kazdej jednej z vas prajem aby uspesne docupkala do ciela - November 2010 😉 a prajem vam krasny vikend - dufam, ze bez snehu 😉

funlucy
12. mar 2010

nemko,ja som mala tiež henten test,ale podľa mňa je najhorší aký môže byť 😠 lebo tam dáš len 4 kvapky moču a čo to je?!Kúp si Mamatest a nechaj ho ponorený v nádobke s močom ale 10-12 sekúnd.Držím ti moc palce,určite si zaslúžiš aby ste sa dočkali miminka,keď si včera písala,že sa snažíte už tak dlho.. 😢
Máš nebodaj nejaké zdravotné problémy?Možno ťa povzbudím aspoň týmto,skús kuki:hneď prvá reportáž 😵
http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle...
asinedka-šak som si kúpila,ale už aj tie sú mi malé 😀

nemko
12. mar 2010

myslis Jonas?to som uz mala, funlucy mam nepriechodny lavy vajcovod a nedari sa, inak som o.k. teraz som mala ovu na pravej strane presne sme ju vystihli tak preto som dufala, uz nebudem testovat pockam na mrsku ta urcite dorazi, kaslem na testy uz im neverim.
........a dakujem 😉