November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
jaj, prepac.. no prosim, ta chripka mi znicila aj nejake mozgove bunky 😉
no a to dufam, ze si mysli... ved uz nema na vyber 😉
ahojte kočky...tak sa tešim že sa možem pridat k vam...dnes som bola tak neoficialne na UZV u jedneho znameho dr. ..ze je to 6tyzden druhy den a bije uz srdiecko..zajtran idem oficialne k mojmu dr. a urobi mi aj odbery hned tak sa troska bojim ci bude vsetko ok...inak uz viete co to bude?rozmyslam ci si to dam zistit z krvi..ale pocula som ze sa da kupit v lekarni test...ktory sa len ocika a odhali pohlavie a je to lacnejsie ako z tej krvi...aky mate na to nazor kocky?hm?
ziza, vitaj medzi nami 😀 ,ja soi myslim, ze z krvi je to istejsie zistit,ako z nejakeho testu.Moja znama si dala zistit 😉 ,ale nechce povedat co to bude, ja dufam, ze bab,im by sa tak baba hodila. Robi sa to BA na nejakej klinike a stoji to do 60Eur, to som vycitala niekde na nete.JA by som si dala hned zistit 😀 .
Jaaj ale sa tu zbierame.
ziza vitaj nemko neboj bude to dobre Januska no jasné,že ty si naj pre svojho mm To tá chorôbka...Moni no ale ja som mala pri Sebastiankovi poslednú ms 20.4 takže sme počali určite v máji a to by mala byť baba Nie je tam žiaden prelom mesiacov Takže už tomu asi tak veľmi neverím Ale to je jedno Aj mne je jedno čo bude hlavne nech sú všetky detičky zdravučké
Sranda ja som o takom teste z lekárne na určenie pohlavia nepočula Ale všetko je dnes možné😅
lubi: si prvá,ktorej to nevychádza.. 😉 🙂
ziza: vitaj a GRATULUJEM a super, že už bolo vidno srdiečko.. takže ty si bola 6+2 ja budem na budúci týždeň 6+1 to by už mohlo tiež vidno? čo myslíš?
inač baby ja neviem či sa mi to zdá ale ja mám fakt väčšie brucho..ja som totiž chudá a ja v podstate brucho ani nemám ale teraz sa cítim taká nafuknutá a normálne mám problém to brucho stiahnúť..
lubi: ja to tiež počujem po 1x a fakt už čo všetko nevymyslia.. no ja zase na takú komerciu nie som ..ja si počkám do 4. mesiaca.. vtedy sa tuším už dá, však? 🙂
Moni tak sranda,že to len mne nevychádza Ale tohto ročná predpoveď by sa mohla potvrdiť No výmysli sú už teda riadne na trhu Moni ja som pri prvom vedela tuším v 19 či 20 týždni pohlavie To sa nedalo prehliadnuť hi hi Juj a ploché chudé bruško závidím To som mala len pred prvým tehu
lubica: no ale teraz nemám.. normálne vyzerám už jak v 4. mesiaci.. 😀 hodím fotku do albumu?? ešte tam nič nemám..
monique3: no srdiecko vidno od siedmeho tyzdna zevraj tak teoreticky by uz mohlo byt...ale ja by som este 2-3dni preistotu pockala..nech je to na beton..xixi..inaj ajak pribera ja sa nejak furt pretrcam pred zrkadlom a zda sa mi ze nejak trosku priberam..xixi..ale je to asi len psychika..baby a kedy sa to chystate povedat v praci...?
Moni hoď foto ziza ja som na materskej takže zamestnávateľovi nehrozí hi hi
no chvilku som tu nebola a kolko ste toho popisli 😀
ziza vitaj,
Že zuzi To normálne treba poctivo sledovať lebo sa to tu riadne rozrastá až sa nestíha čítať
😀 teda baby,vy ste akčné ženy,normálne som nevydržala a musela som sem nakuknúť a že strana 9 chichi vy idete..
Monique,aj mne sa veľmi páčí Miško-drahý sa tak volá aj jeho ocino,tak že by sme pokračovali v tradícii? 🙂 Ziza-ahoj,no to je dobrá otázka s tým zamestnávateľom,mohli by sme to povedať všetky narovnako 😀 ale hádam až vtedy keď nám dajú tú knižku nie?
ahaaaa...lubi a ty cakas teraz babo?alebo mas toho fesaka na fotke len?diky zuzi za privitanie...baby sa normalne tesim kolko nas je
Lubi,aj ja som mala v decembri 29 🙂 ty ktorého?
nooo aj ja som myslela ze asi staci az ked daju matersku knizku aby sa to nezakriklo..lucy a ty cakas babo ...lebo v profile mas snž..len dnes som sa registrovala tak este neviem co a ako...inak ja som otehotnela presne na svoju 29ku...sranda...narodeninovy darek
ahojte ,tak sa to tu rozmnozuje s tymi tehulkami, gratulujem 😉
tak ta dnesna moja nevolnost bola od hladu 😀 , normalne som sa musela najest nie nazrat, aka som bola hladne a hned sa mi ulavilo, no dufam, ze tato zravost sa nebude stupnovat, lebo horor, pri Petkovi som tiez takto zrala a uz pisala kolko som pribrala, vtedy som aj sladke velmi jedla a vravi sa ze baba a prd mam chlapca 😝
funlucy odkial si ak to nie je tajne? 😅
funlucy ja 16 Ty si už kozorožec,že?ziza áno som veď preto som tu v téme len počkám na pondelkové sono a ak bude všetko Ok doplním si
ziza-ja to isté čo lubica-len k dokyne idem v utorok.Ja som 1.12. takže jasný strelec 😉 ollako momentálne BA,ale inak okr.Nové Zámky.No ja idem do hajan,ráno budíčk,takže dobrú nocku všetkým.
zabka- mne termín vychádza presne na moje meniny 😀 na narodeniny budeme už doma 😝 jooj sa teším.. si predstavte, že budeme mať potom doma malé myšky... 😅 také drobnunké... 😕
kočky, čo sa týka toho kedy to poviete v zamestnaní, ja by som na vašom mieste asi počkala.. ja som to pri prvej povedala až v dvanástom týždni... po treťom mesiaci to máte také istejšie...
a už ste boli niektoré na sone a videli ste malé bodky??!! joooj ja som objednaná k dr. 17.3 a už sa neviem dočkať... 😵 😵
ziza: ja som objednaná tiež ako asinedka 17.3 lebo to ma doki objednala, že aby to všetko dobre skontrolovala.. takže ja som si to nevybrala.. ale dúfam, že bude všetko o.k. 😉
funlucy tak to sme dve strelkine asinedka a kedy máš presne termín?Aby sme prišli k tvojmu menu hi hi Tak kočenky dobrú noc Zajtra páčko
moniqe - a kam chodíš k Dr? v Biskupiciach? ja idem chodiť na Kramáre.. 😉
lubica - 1.11 😀 ja začínam našu skupinku..už budem mať po pôrode s balíčkom v rukách.. a vy všetky budete ešte čakať netrpezlivé s bruchami a nebudete sa vedieť dočkať, kedy to z vás vylezie 😀 😀
funlucy - a ja mám narodky 23.11 tiež strelec 😉
Deniska že mi to nedošlo skôr z nicku No len aby si nebola prekvapená a niektorá z nás ťa nepredbehla😀 Tak a ďalší strelček Už sme tri
Baby ja som strelec jak vysity,narodky den po asinedke 😀 .POcuj Asinedka,tie nase narodky by sme mali oslavit my-maminy a potom budu aj nase detuurence 😀 😀 😀.Nie si ty nejake moje dvojca narodene tesne pred polnocou a ja tesne po polnoci?????Sak to vychadza, ze este aj MS sme mali skoro na den 😀 😀 😀 😀 😀 .
Inak vzdy som neznasala skorpionov na zaciatku, nic s nimi povedat, boze strasne znamenie a moja naj kamoska je skorpion, aj druha kamoska je skorpion a teraz aj babo bude skorpion, NO OSUD! 😀 😀 😀 😀
Moj sef to uz vie, bo som zostala tyzden PN a doky napisal, ze tehotenske problemy, ale v pohode, nikto iny to nevie , ani buduci stari rodicia cakatelia, ani tetuse-segry(ma , draheho),ani naj kamarati, povieme to trosku neskorsie,ked to bude iste🙂

jani: to ja som písala o Miškovi.. 😉 a ty si trdlo..jasné, že si ťa muž zobral, lebo si pre neho jedinečná a najkrajšia a najlepšia žena na svete! 🙂