icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

hviezdickamaria
21. apr 2010

ahol ollako nie si tu sama, som tu aj ja, ale neviem co pisat 🙂 vitam dalsie tehule 😀
ja som si vcera objednala na bublinke dve nove tehu pasy spolu za 9,90 E, tak sa na nich strasne tesim, som zvedava, kedy dojdu 😵
ja som tiez ucka... ale iba vystudovana, pracu som si taku nenasla ☹

catrin1
21. apr 2010

jasti ja mam krjaka teraz ale zvazujem Oberta a ,kunskeho...Kozar je aky?bol mi pri porode ale tak moc som ho nevnimala... 😀 ..kde ma ordinaciu?

leninka75
21. apr 2010

ollako, ja som prvý mala kôli tomu, že karolinka bola opačne otočená.........potom si som si všeličo počítala, ako je to pri druhom baby po prvom cisárskom............a väčšinou som našla, že je normálne rodiť prirodzene ak je bábo v normálne polohe.........tak som teraz stále myslela, že jasné vyskúšam si aj taký pôrod 😀......ale dr. ma rýchlo vyviedol z omylu 😒.......inak kukám, že máš maličkého drobčeka doma......ako to zvládaš, tehu aj malého??? 😨

leninka75
21. apr 2010

babuľky čo je bublinka???? 😕 😕 😕 😕 .......

hviezdickamaria
21. apr 2010

bublinka.sk je internet. stranka s tehu oblecenim 😉

ollako
21. apr 2010

ja neviem tiez naco su tie pasy akoze dobre 😅 ....mne to nijak nechybalo a v lete nebude v tom teplo???
leninka ja som zacala rodit prirodzene, no pre nepomer mi spravili sekciu, dva dni ma nechali morit a potom prisli na to , ze mam uzku panvu a maly je na mna velky 🙄 a proste sa cez panvu nezmesti...som sa vytrapila ako kon....a bojim sa aby to nedopadlo aj teraz tak...

leninka75
21. apr 2010

ďakujem 🙂 ............a máte dobré skúsenosti???..........sedia vám veľkosti??...........mne síce zostalo nejaké tehu oblečko, ale všetko teplé....potrebovala by som niečo na leto.....

catrin1
21. apr 2010

kocky pridala som foto bruska do albumu..ake mam rano a ake na obed..potom este odfotim vecer... 🙂

ollako
21. apr 2010

leninka zvladam to celkom v pohode byvame u maminy zatial, tak nemusim varit,a to je velke plus, muz chodi na tyzdnovky , Petko sa vie aj sam prehrat, takze da sa, ked ideme von, tak aj kociku celkom vydrzi, chodime na ihrisko a tam v klude sa pohra..da sa to..v noci sa uz budi nastastie len raz, len neviem ako to porsiesim,ked sa to narodi, to neviem ako budem zvladat, lebo vyzera to tak, ze sa aj prestahujeme do noveho domceka a to bude masaker 😝

ollako
21. apr 2010

catrin sranda aky rozdiel , ja si tiez uvedomujem , ze mam vecer vacsie,ale vidno to dost ten rozdiel...idem si ho cvaknut aj ja 😉

hviezdickamaria
21. apr 2010

joj jake mate pekne bruska 🙂 mne teraz dost splaslo, lebo jem straaasne malo, takmer nic 🙄

jonki
21. apr 2010

no v lete mi v tom pase asi bude teplo ale v septembri uz nie...tricko bude kratke...a nosit tielko v septembri by bola otrava...aj teraz som prestala nosit tielko lebo mi bolo horuco a schytala som zapal mocaku 😝 takze mne sa to asi fakt hodi len dat za to tie hrozne prachy co chcu napr na tejto stranke: http://www.profitrade.sk/hippsy/ sa mi zdalo prehnane tak uvidime ake budu tie z bublinky 😉

ollako
21. apr 2010

jonki tak to sa dava ako na normalne gate? takze ked mam tehu gate tak vlastne tam ten pas je , chapem to spravne 😕
a hodola som fotos

hviezdickamaria
21. apr 2010

jonki ale na tej stranke to nie su tehotenske pasy ne? na bublinke mas dva kusy za 9,90 a aj rozne farby si mozes vybrat 😉

ollako
21. apr 2010

hviezdicka ved aj tym mas uz vykukajuce brusenko 😉
pozerala som tie pasy na tej bublunke, neviem, ale mne sa to zda zbytocne 😕

jonki
21. apr 2010

hviezdicka nie to nie su tehu pasy na profitrade....ja som taky pas zhanala este pred tehu ale ked som videla kolko stoji tak som si povedala dakujem pekne za kus tricka 😝 ...podla mna aj ked to nie je tehu pas je to podobne ak nie uplne identicke...vcera som pisala tej babe na bublinke lebo som objednavala dve pasy ale jeden je pre netehu kamosku, ze ci je to nejako nariasene alebo je to len uplne hladky pas...je to len uplne hladky pas bez nariasenia...aby jej to nahodou nevadilo kedze babo neplanuje aby v tom nevyzerala v robote ako magor...ma problemy s krizami tak chcela ako ochranu.

ollako ak to bude ok ja to zatial planujem nosit na normalne gate akoby som mala dlhsie tricko a na tom kratsie 😉 zatial viem zapnut nohavice 😀 za 5 eur je to v pohode cena ako prechod medzi netehu a tehu oblecenim...ale to je len moj zatial praxou neovereny nazor 😀

catrin1
21. apr 2010

ollako no to hej..rano sa citim strasne nafuknuta a je to teda aj riadne videt...🙂

ollako
21. apr 2010

aha takze na ten prechod by som si ti aj vedela predstavit, ale ked ja uz musim nosit aj tak tehu gate, takze tam ten pas mam

jonki
21. apr 2010

ollako tak to ano to potom pre teba nema vyznam...chapem tvoj postoj 😉

hviezdickamaria
21. apr 2010

hej hej ked mas tehu nohavice, ziaden pas ti netreba 🙂

zuzananinka
21. apr 2010

ahoj tak som sa odhodlala pridať, sledujem vás už dlhšie ale chcela som počkať do 27.04. po sone no snáď to bude už dobré.
je to už moje šieste tehotenstvo no zatiaľ mame jednu dcérku. tak som PN a okrem grckania a povinného oddychu sedim pri modrom konikovi a čítam vás.
inak nie som učiteľka 🙂 tak dufam, že sa aj tak možem pridať

ollako
21. apr 2010

zuzana vitaj 😉 , ani ja nie som ucka a som tu 😀 , drzim ti velmi palce, aby si to dotiahla az dokonca 😵 a teda my vsetky 😉

zuzananinka
21. apr 2010

dakujem ollako - máš pekné bruško a ja tiež nepoznám ten tehu pás ale mne neni treba ked som doma a idem len do záhrady na prechádzku ked je pekne.
malý Petko ešte spinká? inak je zlatunký a ty čo robíš?

zuzananinka
21. apr 2010

myslím v práci čo robíš? 😀

hviezdickamaria
21. apr 2010

zuzi vitaj, to je strasne - 6.tehotenstvo??? toto uz musi vyjst, tak vela stastia prajem 😉

ollako
21. apr 2010

ano Petko spinka, ja momentalne konikujem 😀 , ja vzdy ked Petko hajka venujem sa sebe, vcera som makala, tak dnes mam veget 😉 ...ale celkom nerozumiem, ako myslis , ze co robim, myslis ci chodim do prace, alebo tak?

leninka75
21. apr 2010

ahoj zuzi!!!!............držím palčeky, aby si to dotiahla do úspešného konca!! 🙂 🙂 🙂 🙂

ollako
21. apr 2010

zuzana no ja som momentalne na materskej, pracovala som v zivotnej poistovni na ustredi spracovala som zmluvy z hladiska zdravotneho stavu klientov

zuzananinka
21. apr 2010

ollako tak som to myslela, že keď nie si na materskej. 😉
ďakujem za pekné privítanie a každej z vás prajem a aj sebe samozrejme, že nech to tu dotiahneme do úspešného konca

zuzananinka
21. apr 2010

manžel ma práve vysačkoval od PC tak pridem za taku pol hodku

ollako
21. apr 2010

jejda u nas fuci vietor doobeda bolo celkom prijemne, a to sme sa dohodli ist na navstevu no , aby sme tam aj dosli v takomto pocasi, dufam, ze sa to zmeni 😖