November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
už nosíte tehošácke oblečko???...........aj vám už vykúkajú brušká???.....mne sa to zdá nejako skoro...........pri prvom to bolo tuším trošku neskôr .......čítam, že vás ešte trápia nevolnosti ☹ ☹ .........snáď to už rýchlo prejde.....
a ďakujem za privítanie 🙂 🙂 🙂
leninka - mne uz zacina byt trosku vidno brusko - ale tehu oblecko este nenosim. Este zapnem aj normalne rifle. Snazim sa byt nenapadna 😉 , lebo v praci zatial nevedia
sein,a kedy to chceš v práci povedať????...........ja s tým bojujem už asi 2 týždne......a stále sa mi nejako nechce 😒 .....ale povedala som si, že teraz ak budú výsledky z genetiky OK priznám farbu 🙂 🙂 🙂 🙂 ........ja mám šéfa muža, a to je také divné mu oznamovať takúto vec.........akosi s tým mám problém ☹
práve som kukla sein, že máme rovnaký termín 🙂 🙂 🙂 🙂
hi hi kava+ paradajka 😀 😀 ..zeby som bola tehotna 😀 😀 ..chute tada mam ako z prirucky pre tehulky 😉 ...kavicku som pila aj pri prvom a odklepol mi ju aj doktorko..ak sa neprehana tak je v pohode..brusko mi uz vykuka, ale pri druhom je to normalne ze skor 😉
to si ma ukľudnila antonia, som myslela, že tentokrát to bude sloníča 😀 😀 😀 😀 .............koľko kávičiek si dáš za deň??
ahojte 🙂
no pozera,ze mame nove tvare... 🙂
zuzka,leninka...vitam vas,aj ja som medzi novacikmi,da sa tak povedat 😉
leninka,ale kdeze...nic este nevykuka,ja by som uz aj rada bola nejakemu tomu kopceku,no muzik mi predvcerom vravi,ze ved mas brucho stale ploche... 😕
ani oblecko este nekupujem,inspirujem sa len na nete 😉 asi kupim tehu rifle,nejake gatuse slusne a dve sukne,zvysok vrsok mozno obleciem aj kalsickych,ved uvidime,ako sa rozsirim... 😀 teraz mam 43 kg 🙄
sein,ani u mna v robotke este nevedia a naco aj?dam vediet v juni asi,lebo leto chcem doma stravit... 😉 ved ani studaci v skole nebudu,tak co tam budem...? 😅
catrin,akeho mas gynda?ja chodim ku kozarovi...som spokojna 😅
ollako,krasne hajuskave babo...onedlho bude vedla neho dalsie mensie buvinkat 😉
saxana,si si dost vytrpela a tiez tak podstupila,skoro ako my,len my sme napokon na to umele nesli...a vysledok sa podaril 😵
aduliak,na stranku pampyshop chodim,obdivujem tam tie hniezda do postielok...mojim favoritom je zelena farba 😵
v praci by som to chcela povedat v piatok - idem rano k doktorovi, tak ak bude vsetko OK - tak sa mozno odhodlam. tiez mam sefa chlapa a sme malicka firma - tak to tu spôsobi asi zemetrasenie 😉
naozaj mame rovnaky termin - mozno sa naraz trafime aj pri talceni 😀
antonia,ja kafe nemozem... 🙄 ta sa mi jedina akosi sprotivila...a to som bola kafickarka-gurmanka... 😅 na dennom poriadku boli kafickove posedy s kamoskami ci muzikom...dobre capuccko ci pressko,no to je minulost... 🤐 mozno po tehu znovu stare dobre zvyky obnovim 😉
jasterica, ty si učka???....a kde???
sein, pri tlačení ee.........ja idem zasa na sekciu ☹ ☹ ☹ .......
ja mam zenu sefovu,snad pochopi... 😉
leninka,v nr na spu 😉
jonki dakujem. Na bublinke som ho pozerala aj ja. Je tam aj v super cene. Asi si ho objednam, kedze pracujem v skole a deti su v tomto velmi vsimave.
matakamil, ďalšia učka?? 😀 😀 😀
leninka,si robis prcu 😀
no skoro 😀 😀 ........prečo??.......ja som v za na sjf.... 😀 😀 😀 😀
leni,tak sme si quit 😉
sodoma-gomora taká koncentrácia učiek 😀 😀 😀 😀 😀
nie, vychoska mam druhacikov na zs.
🙂
Jasterica hlavne, ze to vyslo 🙂 a u nas by som povedala, ze este vcelku skoro na 2 pokus, ten prvy bol dost stresujuci, kedze som nevedela do coho idem. Som si nevedela ani predstavit, ze by to nevyslo teraz.
No a u Vas perfektne nacasovanie 🙂
Riesite kavicky, ja som hned presla na obilninove a na kofeinovu my ani nejak chut nepride, akurat raz ked sme boli na nakupe sme sli okolo kaviarne, tak som si povedala, ze po nakupe sa zastavime a dovtedy ma presla chut 😀 takze zatial som nemala ani jednu pocas tehotenstva. a to predtym jednu denne 😲 Tiez som mavala nizky tlak, ale teraz, ked mi merala sestricka bol ukazkovy.
No a co sa tyka bruska, tak tento tyzden som presla na tehotenske rifle, lebo uz nezapnem ziadne nohavice. Brusko sa pocas dna zvacsuje a najvacsie je vecer 🙂
leninka..dam si dve kavicky, jednu rano a jednu poobede..pri prvom som presla na zalievanu a to som este netusila ze som tehulka, len mi zrazu zacala chutit....teraz mi nechuti vobec a to som bola tie kavickarka-pozitkarka..stale som sa smiala ze nepijem, nefajcim ale kavicka musi byt poriadna-mnamky...keby mi nepomahala na moj tlak, tak sa na nu vykaslem..ale s paradajkou je vyborna 😀 😀 😀
saxana,ako chuti ta obilninova? 😅 😕
a kedze cakas dvojky,brusko tebe rastie rychlejsie 😉
Caro kava je v pohode..ked sa mi nemota hlava, ale je tam kde ma byt 😉 ....tak poobede si dam aj ja..
caute babulky padam do prace.
antonia suhlasim, ja caro kavu doslova zboznujem, pijem ju kazde rano, leninka vitaj, a preco ides zase na sekciu?
mimochodom ja som tiez ucitelka...bohuzial
antonia a prve baby ti dobre spinkalo?........moja karolinka bola dosť nespavá, tak som myslela, či to nebolo tou kávou čo som sa ňou počas tehu aj kojenia nalievala ☹ .........tak sa teraz bojím, že aj druhé by bolo také, tak radšej obmedzujem..... a nemala si behavku po tej paradajke s kávou? 😀
ha-ha kaminka tak aj ty??!!! 😀 😀 😀 😀 ............na sekciu preto, že dr. sa bojí, aby mi nepraskla stará jazva na maternici pri kontrakciách ☹
Ahojte dorbecek mi zaspinka, uz bol utahany ...boli sme vonku, a uz zase o siestej buntosil 🙄 ste toho dost popisali a sa stavi, ze teraz tu budem sama 😒
ja uz mam velke brusenko, uz len tehu gate nosim a teplaky bedrace 😉
tuez pri Petkovi som tak skoro brusko nemala...
mne ta Caro kava velmi nechuti
a tu je to sama ucka, tak to aby som si davala bacha na gramatiku 😀
leninka aj ja som mala cisarsky a dr. zvazuje aj prirodzeny porod a to mam mensi vekovy rozdiel ako ty 😕 , ja nechcem ist prirodze bojim sa , ze mi to rupne 🤐

ahojte, tak som vas prisla na chvilu mrknut 😉
antonia - tak to aka kombinácia - nie si tehotná? 😀
baby tie co mate male deticky vam nezavidim - musi to byt narocne, ja som si na sebe vsimla - ked som niekde, ze vzdy hladam nejaku stolicku kde by som si sadla 😖