November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Ahojte kočenky Juj nemko to ma mrzí Ale neber to ako konečné Možno mrcha fakt nedorazí Budeme držať palčeky Madeline ja k Vodeckému v tej istej budove A smerom na BR Ty priamo v BB?
ahojte babulky,
akosi nist nestiham, mam na mysli aspon vas troska precitat, ked sa da tak odpocivam, som hrooozne unavena stale 😀 😀
prave som dovarila, dostala som obrovsku chut na spenat, a sosovicnu polievku mnaaaam 😝
vitam vsetky nove tehulky 🙂
vecer docitam zameskane
dnes som si urobila na pamiatku ukazkovy testik, bo som mala iba jeden a ten bol taky slabsi, a na tom dnesnom je tehu ciarka silnejsia ako kontrolna 😀 😵 😵 uz mi tusim aj brusko vykuklo, malinko 🙂
idem sa napapat, drobec spinka
dobru chut vam prajeme 🙂
Jééééj babulky, to je krása, že su tu už aj novembrovky, držím každej palčeky 😵 😵 😵 ak chcete vedieť čo vás čaká v ďalších týždňoch, navštívte nás septembrovky 😎
velka vdaka za info. kedze o tejto sprave nechcem nikomu z okolia este hovorit, kym to nepotvrdi doky, tak sa s otazkami nemam na koho obratit. super ze tu ste a uz aj niektore skusene mamicky. 😉
inac my mame na tento vikend dohodnutu lyzovacku - aj som zvazovala ci ist, ale drahy ze pohoda, ze sa budem len suchtat z kopca 😀
Jazminka ďakujeme Me5 kľudne choď keď nič náročné A šuchanie v pohode zvládneš Lily Juj špenátik by som si dala
moni a chodis k dr.Horakovi alebo smolikovi?
to je super kolko nas sem pribudlo 🙂 sa tesim 🙂 rozrastame sa 😉
ja som v robote nemusela povedat ze som tehotna, sef mi to povedal ze som tehu, a to bolo v 5tt, a ja ze ako to viete? a on ze mam to v ociach, iny vyraz tvare 🙂 😉
pri dianuske som bola na prvej kontrole v 5tt+6 a bola potvrdena aj akcia srdiecka, teraz idem az 29teho 😒 a pohlavie mi zistili uz v 16tt takze tiez vydrzim 😉 ale tiez som pocula aj o tom teste aj o tom Genetone, tak sa to tusim vola...
my mame zatial mena Timea a pre chlapca vobec nevieme 😉 ale tak snad nas este napadne
to nato urcenie pohlavia mam pozerat kolko som mala rokov ked sme miesali alebo ako to je?? bo to bolo vo februari ale uz prveho marca som mala narodky...a raz mi vychadza chlapec a raz dievca, neviem ako si to mam pozriet 🙂
s tym znamenim - skorpion nie som ani ja nadsena ale tak co si navyberame 😉 😀 musim si o tom nieco precitat
Lily tú tabuľku myslíš?Tvoj vek a mesiac kedy ste miešali Teda asi všetky február
lili - inac sranda, lebo den predtym ako som si robial test mi kolega hovori ze matka cakatelka. a mala som vylozene nohy, tak ze tehotne si vykladaju a ja len hahaha. na druhy den som mala pozitivny testik a kolegyna na chodbe otazka: kedy budes tehotna? neviem cim to bolo ale sranda 🙂
me5: GRATULUJEM a v koľkatom tt budeš toho 23.3.. lebo ževraj srdiečko začne biť na konci 7tt.
madeline: no to si vy blíženci neuvedomujete, že ste dve osoby... mám muža blíženca..a je to 1. blíženec, ktorého som vo svojom živote stretla a šup aj som si ho zobrala... to je strašné ale nenudím sa.. 😀
me5: ešte to pobolievanie podbruška ..to mám aj ja stále.. to sa ževraj maternica zväčšujem..potom tá bolesť trošku ustáli v 8tt ..aspoň čo som čítala a počula.. 😉
madeline: áno býk je najlepšie znamenie.. 😀 a ešte aj kozorožec a panna.. 😉 lebo sú to všetky zemské znamenie...rodinne založené a pracovité. 😉
funlucy: potkan-burger je najlepší,...videln niekto demolation man? 😉 😀
nemko: ja by som si tiež na tvojom mieste kúpila iný test..lebo tento čo si si robila dnes môže mať vyššie hcg a ešto to nezachytil..ja si myslí, že tehu si.. kúp si rapid ale ten červený s tou rúžovou doštičkou..podľa mojích skúsenosti je najlepší a zachytí už 10hcg..nesmúť... ešte nič nie je stratené..mala si zlý test!!!
lili: kuk tabuľku kde je 30 lebo to je rok kedy máš narodky ..takže vychádza baba.. 😉
monique: to bude tusim 44 DC. vobec neviem ako sa to ma pocitat ,ale asi v 7 tt.
ziza: chodím k dubčákovej ale ona teraz v novembri porodila a zastupuje ju taká milá mladá doktorka.. a tajne dúfam, že v novembri si odskočí z materskej ma odrodiť..
baby ja som rodila cisárskym.. a povedali mi, že druhé môžem porodiť normálne..ALE moja švagrinka to isté..prvé cisárskym ale druhé je urobili plánovaný o týždeň tuším a povedali jej že tu jazvu mala úplne na roztrhanie, že by len nechtom prešli a by sa roztrhla.. ☹ takže 1. kontrakcia by sa jej roztrhla maternica a... no a preto sa začínam báť, že čo a ako?? ja viem, ešte je skoro takéto riešiť ale musím sa spýtať mojej doki,že čo si o tom myslí. Ja som mala super priebeh pôrodu, ale zrazu som sa z 8 neotvárala..veľmi dlho..a Viki už mala zle ovzi tak ma museli okamžite rezať.. rodila som cca 18hodín..
me5: tvoja posledná ms bola kedy??
8.2.
som jak maďar..ale druhý cisársky jej urobili už plánovaný a o týždeň skôr ako mala rodiť.. 😉 chnápete?
me5: http://www.tehotenstvo.academy.sk/ a hore si nahoď poslednú MS 😉
me5: toho 23. budeš 6+1 a to idem aj ja ale teraz v stredu 17. takže ti pak poviem, že či sme videli s doki biť srdiečko.. 😉
dik, som kukala ja na mamaaja webe, tiez tam je taka kalkulacka 🙂 caute zdrham uzivat vikend
ahojte, dnes som robila treti test citlivejsi a je zase bleda ciarka, nezda sa mi zeby nejak silnela 😒 ...
moniqe ja som mala podobny porod kontrkacia 48 hod a otvorena len na 3 cm, pustili mi vodu, pockali hodinu, bolesti uz na skapatie po dvoch minutach, ale stale len na 3 cm, tak tiez akutny cisarsky 😔
Ahojte, tak ja som prave prisla s prace a idem kuk a tu toho tolko popisaneho ,ze neviem na co skor reagovat 😀
ale vitam nove tehulky 🙂
ja sa chystam k dr. 16.3 a tiez uz budem 6+1
Ahojte Juj moni a ollako tak to teda nezávidím Ja som mala všetko bez problémov No a čo sa týka znamení podľa mňa naj strelec lev Ale veľmi záleží aké pohlavie Zuzi a kde robíš?V BR?A obaja chalani v škôlke?Juj my od septembra do škôlky
baby ste poklady, dakujem, mne uz zostava len cakat 🙂 a cakat budem kym (NE)dorazi
Lubka, nie v Br ale u nas na poste, len od buduceho tyzdna som uz doma lebo mi je dost zle ☹ a Davidko je v skolke a Misko uz v skole.
K znameniu moj mladsi syn je tiez novembrovi a je skorpion a uz teraz mam z neho skoro sedive vlasy 😀
Pekny dnicek preajem.Ja co mam zatial odkukane, tie znamenia, tak najlepsi su RACI-chalani,moj MM je rak a to znamenie uplne nanho sedi, a potom RYBY-moja segra a ta mala ked bola mala na vsetko caaaassss a ziadne stresy 😀 atak je tomu dodnes,ale ked sa nastve, tak si povie 😠.Baby ja fakt s vami nestiiham, tak sa opakujem znovu: VITAM vsetky nove tehulky aj staronove 😀.Ja idem dokymu teraz 14.3 😀 vraj pozrieme srdiecko, tak som nedockava.MM v praci, sak treba na cervika 😀.
Baby mam otazku.Mam krcove zily, uz pred tehotenstvom boli, zhruba od 13r,je to dedicne a ta otazka je, mam to prizvukovat dokymu????A ak mi da lieky, neuskodi to cervickovi????Mate niektora prosim s tym skusenosti???
Zabka skúsenosť nemám ale treba to každopádne prízvukovať dokimu Zuzi juj to nás nestraš s tým znamením Aj keď som to o škorpiónoch vedelu Fu tak nás čaká ťažký boj No ale my si poradíme
zabka - mne sestricka u dokiho sama od seba pozerala na vstupnej prvej tehu kontrole varixy a aj mi ich poznacila do tehu knizky, takze si myslim ze ak by si nevsimli tak urcite povedz 😉

nemko,prajem ti aby mrcha nedorazila 🙂 veď koľkým babám ukázal test negatívny,a pritom už boli tehotné..ja na tvojom mieste by som toto vôbec nebrala ako konečnú odpoveď.A vôbec !neberiem žiadny argument,kým nedorazí tá mrcha (neuverím,kým neuvidím 😀 ) takže dovtedy si tehuľka a hotovo !!!