icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

antonia1
27. apr 2010

aduliak..drzim palce na teste 😉

jasterica
27. apr 2010

ajojte novembrovky 🙂
vcera som aj ja zdolala 5 kopcov zmrzlinky a to boli teda mega porcie... 😅 mne strasne chutia jabka stavnate a zavarene ovocie,na broskve som zatazena... 😀 zjem aj varu,ale musim mat chut,bo niekdy je vsetko bleeeee,ale netykam si nastastie s wc-kom 😅

funlucy,grelu,dakujem za pochvalu...celorocnu udrzbu si vyzaduje ta zahrada veru... 😅 teraz je to este oki,ale ked bachor narastie a budeme mat mimi,neviem,cia to bude robota...muzik sa aj zblazni 😀 😕

catrin,kukuc som,krasne foto bruska...ved na tebe uz krasne vidno,ze si tehula 😵

aduliak,uzas saty,aj ja chceeeeeeem 😵 ideme tete na 50-ku v maji,zisli by sa take 😉

hviezdicka,tie pasy nosis na triko ala dekorum?alebo aku to ma funkciu?objasni mi,prosim ta,nech nevyzeram ako magor 😀 aj som ich kukala na nete,ale nechapem vyznam... 😕

misinn
27. apr 2010

ahojte, boze tolko toho pisete ze sa to ani nesnazim citat....tak ani neviem ze co je nove... 😒
u mna vsetko po starom..
inak aj vy mate taky biely vytok? 😕

jasterica
27. apr 2010

misinn,mne sa tiez produkuje dost hlienu a doki povedal,ze to je normalne 🙂 ale beriem este utrogestan,tak je to aj nasledkom toho 🤐

antonia1
27. apr 2010

jastericka, tie pasy mozes nosit ako chces 😉 ..ja sa navleciem este do normalnych gati, ale k veceru uz nezapnem gombik...tak si dam pas a na to tricko...pas trosku vykuka, akoby si mala 2 tricka oblecene 😉

moncika15
27. apr 2010

ahojte hlava sa mi toci napina ma no hrozne
dostala som xut na tarhonu tak si ju varim 😝
jasterica, ja tiez jablkaaa a dokonca som si otvorila broskynovy kompot to ma predtym nenapadlo 😀 inak ten tehu pas mam v albume aj obleceny 😉
misinn, ja mam vytoky od zaciatku tehu. a vcera som povedala dr a on ze dobre nic viac.tak je to asi normalne 😅

cukruska1920
27. apr 2010

misin....jaj odtadeto si mi znama??? je ze odkial ta poznam 😀 hej ja mam biely...niekedy viac niekedy menej

jasterica
27. apr 2010

antonia,dikes za odporucko 😉

monci,kukuc som foto uz predtym,pekne brusko a aj ten pas je fajn 🙂 a my sme tusim nejake podobne,aj chute sa priblizuju 😅 a ty si PN?nerobis?

moncika15
27. apr 2010

ozaj baby co ste mali problem vypit denne minimum vody uz ste sa naucili pit? 😅 😀

moncika15
27. apr 2010

ano som PN, uz som xcela ist dnes do roboty ale dr ze mam si odpocinut teraz lebo potom si uz neodpocinem 😀

cukruska1920
27. apr 2010

monci.... ja som vypila max 2dcl za den ked som nebola tehotna...teraz padnu aj 2l

cisielko
27. apr 2010

Ahojte

Monci..vidím, že kásen rastiete, tak vám želám len všetko krásne a aby ste boli zdravučký 🙂

aduliak
27. apr 2010

dakujem za podporu babenky....a asi si idem objednat tie saty 😀

jasterica
27. apr 2010

monci,ja som stale smadna,aj v noci dokonca pijem... 😅 mala som problem s pitim,lebo som nepocitovala smad a teraz?hotovy opak a stale potom len curam 😀

moncika15
27. apr 2010

cisielko, dakujem 🙂 vy ako?

moncika15
27. apr 2010

mna uz to nadmerne pitie a cikanie nastastie preslo 😅 ale pijem dostacujuco. z nas sa tu stavaju pomaly nealkoholicky 😀

lili24
27. apr 2010

Ahojte babulky,

pisem po dlhej dobe, ak budem mat viac casu skusim si vas aj precitat 🙂 uz sa zacinam citit trosku lepsie klop klop, tak dnes po skoro dvoch mesiacoch uradujem na nete 🙂
v pondelok idem na prvu poradnu, cakaju ma prve odbery, snad bude vsetko v poriadku. inak babatko malo v 10tt. cca 4cm, bolo naaadherne, videla som ho aj na 4D utz, kraaasny zazitok 🙂 duphaston beriem stale, ale uz zacnem s nizsimi davkami a uz iba dve balenia, sa tesiiiim 😉

uz ani neviem kto vsetko sa sem popridaval, stihala som to tusim iba po 40tu stranu 🙂 ostatne mam zameskane 😝 skusim to dobehnut 🙂 pekny dnik prajeme

moncika15
27. apr 2010

jlili, ja ta tusim aninepoznam alebo si ta nepamatam 😕 ale tesim sa spolu s tebou ze babo rastie ako ma a mate sa dobre 🙂

monykaaa
27. apr 2010

fuj mne sa tie nevolnosti zase vracaju :(((
a tak som tajne dufala ze to uz prestane. lekarka ma sprdla ze mi nechuti maso,
lebo treba koli spravnemu vyvinu atd... tak som sa vcera pokusila a viete kde to vsetko skoncilo.....
a dnes ani nevravim. cely den mam zaludok nanic :(

moncika15
27. apr 2010

ja som nezjedla kusok masa za cely svoj zivot nie to este teraz aby som jedla 😅 to by skoncilo veeelmi zle 😀
od rana ma pixa v pravej polovici maternice, tam kde mi dr ukazoval ze mam malinke. je to normalne ci nenormalne? 😕 dost to pixa, zeby ten prudky narast velkosti polodu ako sa spomina v mudrej literature? 🙂

zuzi2
27. apr 2010

Caute 🙂
Mony mne tiez nechuti maso, ale snazim sa aspon kuracie. Ja sa nemozem dojest paradajok 😀

moncika15
27. apr 2010

😀 paradajky aj ja milujem aj ked ix mam zakazane 😅 hlavne tie cherry paradajky mnaaaaaaaaaam

jasterica
27. apr 2010

monci,ani nevrav,tomata a mozarella...mnaaaaaam 😵 to bola vcerajsia neskora vecera + posyp bazalkou,aj muzik sa ide za tym zadrhnut 😀 🙄 a preco mas zakazane paradajky? 😕

zuzi2
27. apr 2010

ja na cherry paradajkach ficim kazdy den 😀 A predovsetkym mi chutia potovary - instantne polievky a fast food, co je nezdrave, ale co ked mam stale na to chut 😒

moncika15
27. apr 2010

mam alergiu na siran nikelnaty tak mi zakazala kozna a ked som povedala ze mam nevolnosti tak mi zakazala aj gyn 😅 lenze ja hned ako som vysla z ordinacie som zamierila do BILLY pre paradajky 😀 😀

bazalka by sa tusim nemala lebo prekrvuje maternicu

moncika15
27. apr 2010
jasterica
27. apr 2010

monci,diiik,ale hadam som jej tak vela nezjedla... 😕

moncika15
27. apr 2010

pokial si nemala tu bazalku posypanu mozarellou tak urcite jej nebolo az tak vela 😀

antonia1
27. apr 2010

fuuha ja sa snazim bylinkam teraz vyhybat..ale ten zoznam je riadny 😕