November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ajojte novembrovky 🙂
vcera som aj ja zdolala 5 kopcov zmrzlinky a to boli teda mega porcie... 😅 mne strasne chutia jabka stavnate a zavarene ovocie,na broskve som zatazena... 😀 zjem aj varu,ale musim mat chut,bo niekdy je vsetko bleeeee,ale netykam si nastastie s wc-kom 😅
funlucy,grelu,dakujem za pochvalu...celorocnu udrzbu si vyzaduje ta zahrada veru... 😅 teraz je to este oki,ale ked bachor narastie a budeme mat mimi,neviem,cia to bude robota...muzik sa aj zblazni 😀 😕
catrin,kukuc som,krasne foto bruska...ved na tebe uz krasne vidno,ze si tehula 😵
aduliak,uzas saty,aj ja chceeeeeeem 😵 ideme tete na 50-ku v maji,zisli by sa take 😉
hviezdicka,tie pasy nosis na triko ala dekorum?alebo aku to ma funkciu?objasni mi,prosim ta,nech nevyzeram ako magor 😀 aj som ich kukala na nete,ale nechapem vyznam... 😕
ahojte, boze tolko toho pisete ze sa to ani nesnazim citat....tak ani neviem ze co je nove... 😒
u mna vsetko po starom..
inak aj vy mate taky biely vytok? 😕
misinn,mne sa tiez produkuje dost hlienu a doki povedal,ze to je normalne 🙂 ale beriem este utrogestan,tak je to aj nasledkom toho 🤐
jastericka, tie pasy mozes nosit ako chces 😉 ..ja sa navleciem este do normalnych gati, ale k veceru uz nezapnem gombik...tak si dam pas a na to tricko...pas trosku vykuka, akoby si mala 2 tricka oblecene 😉
ahojte hlava sa mi toci napina ma no hrozne
dostala som xut na tarhonu tak si ju varim 😝
jasterica, ja tiez jablkaaa a dokonca som si otvorila broskynovy kompot to ma predtym nenapadlo 😀 inak ten tehu pas mam v albume aj obleceny 😉
misinn, ja mam vytoky od zaciatku tehu. a vcera som povedala dr a on ze dobre nic viac.tak je to asi normalne 😅
misin....jaj odtadeto si mi znama??? je ze odkial ta poznam 😀 hej ja mam biely...niekedy viac niekedy menej
antonia,dikes za odporucko 😉
monci,kukuc som foto uz predtym,pekne brusko a aj ten pas je fajn 🙂 a my sme tusim nejake podobne,aj chute sa priblizuju 😅 a ty si PN?nerobis?
ozaj baby co ste mali problem vypit denne minimum vody uz ste sa naucili pit? 😅 😀
ano som PN, uz som xcela ist dnes do roboty ale dr ze mam si odpocinut teraz lebo potom si uz neodpocinem 😀
monci.... ja som vypila max 2dcl za den ked som nebola tehotna...teraz padnu aj 2l
Ahojte
Monci..vidím, že kásen rastiete, tak vám želám len všetko krásne a aby ste boli zdravučký 🙂
dakujem za podporu babenky....a asi si idem objednat tie saty 😀
monci,ja som stale smadna,aj v noci dokonca pijem... 😅 mala som problem s pitim,lebo som nepocitovala smad a teraz?hotovy opak a stale potom len curam 😀
cisielko, dakujem 🙂 vy ako?
mna uz to nadmerne pitie a cikanie nastastie preslo 😅 ale pijem dostacujuco. z nas sa tu stavaju pomaly nealkoholicky 😀
Ahojte babulky,
pisem po dlhej dobe, ak budem mat viac casu skusim si vas aj precitat 🙂 uz sa zacinam citit trosku lepsie klop klop, tak dnes po skoro dvoch mesiacoch uradujem na nete 🙂
v pondelok idem na prvu poradnu, cakaju ma prve odbery, snad bude vsetko v poriadku. inak babatko malo v 10tt. cca 4cm, bolo naaadherne, videla som ho aj na 4D utz, kraaasny zazitok 🙂 duphaston beriem stale, ale uz zacnem s nizsimi davkami a uz iba dve balenia, sa tesiiiim 😉
uz ani neviem kto vsetko sa sem popridaval, stihala som to tusim iba po 40tu stranu 🙂 ostatne mam zameskane 😝 skusim to dobehnut 🙂 pekny dnik prajeme
jlili, ja ta tusim aninepoznam alebo si ta nepamatam 😕 ale tesim sa spolu s tebou ze babo rastie ako ma a mate sa dobre 🙂
fuj mne sa tie nevolnosti zase vracaju :(((
a tak som tajne dufala ze to uz prestane. lekarka ma sprdla ze mi nechuti maso,
lebo treba koli spravnemu vyvinu atd... tak som sa vcera pokusila a viete kde to vsetko skoncilo.....
a dnes ani nevravim. cely den mam zaludok nanic :(
ja som nezjedla kusok masa za cely svoj zivot nie to este teraz aby som jedla 😅 to by skoncilo veeelmi zle 😀
od rana ma pixa v pravej polovici maternice, tam kde mi dr ukazoval ze mam malinke. je to normalne ci nenormalne? 😕 dost to pixa, zeby ten prudky narast velkosti polodu ako sa spomina v mudrej literature? 🙂
Caute 🙂
Mony mne tiez nechuti maso, ale snazim sa aspon kuracie. Ja sa nemozem dojest paradajok 😀
😀 paradajky aj ja milujem aj ked ix mam zakazane 😅 hlavne tie cherry paradajky mnaaaaaaaaaam
monci,ani nevrav,tomata a mozarella...mnaaaaaam 😵 to bola vcerajsia neskora vecera + posyp bazalkou,aj muzik sa ide za tym zadrhnut 😀 🙄 a preco mas zakazane paradajky? 😕
ja na cherry paradajkach ficim kazdy den 😀 A predovsetkym mi chutia potovary - instantne polievky a fast food, co je nezdrave, ale co ked mam stale na to chut 😒
mam alergiu na siran nikelnaty tak mi zakazala kozna a ked som povedala ze mam nevolnosti tak mi zakazala aj gyn 😅 lenze ja hned ako som vysla z ordinacie som zamierila do BILLY pre paradajky 😀 😀
bazalka by sa tusim nemala lebo prekrvuje maternicu
tu je o tej bazalke http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums...
tu su komplet vsetky 😅 http://www.alinka.sk/c/ktorym-bylinkam-sa-v-teh...
monci,diiik,ale hadam som jej tak vela nezjedla... 😕
pokial si nemala tu bazalku posypanu mozarellou tak urcite jej nebolo az tak vela 😀
fuuha ja sa snazim bylinkam teraz vyhybat..ale ten zoznam je riadny 😕

aduliak..drzim palce na teste 😉