icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

catrin1
27. apr 2010

jasti vdaka...no vidiet je ale hlavne poobede..rano mam este take minibrusko...ale este poctivo tajime..povieme az piatok ked bude vsetko o.k...dufam... 😕 😅 🙂

monykaaa
27. apr 2010

baby, neviete ci sa u nas dakde daju zohnat taketo tatinovske tricka ??? :

http://rlv.zcache.com/dad_to_be_t_shirt-p235343...

monykaaa
27. apr 2010

alebo tieto.....
no niesu super??
http://shop.cafepress.com/daddy-to-be?page=3

hviezdickamaria
27. apr 2010

do pukla!!! mala som napisany 6riadkovy prispevok a mi ho vymazalo!!! 😠
takze v skratke, mne je dnes ovela horsie ako vcera, uz trikrat som sedela pri mise (iba sedela) 😖 a nedokazem robit nic ine, iba lezat, zanedbavam manzela aj domacnost... uz nevladzem... snad to uz onedlho prejde 😔
jastericka, antonia ti na tehu pasy odpovedala rovnako aj by som odpovedala aj ja 😉 tiez ho nosim pod tricko na rozopnute nohavice 🙂 vyzera to velmi dobre 😎 a je aj velmi pohodlny... na bublinke maju univerzalnu velkost, ale je dost uzky... taky akurat na teraz, neviem ci bude aj do posledneho trimestra 😅
na cukrovkarsky test sa chodi v 24tt, co ja viem...
nechapem ako vam moze chutit zelenina a este k tomu aj paradajky... bleeeeeeeeeee 😒 ja nemozem o zelenine ani hovorit... 😢

funlucy
27. apr 2010

😀 hviezdicka ty si fakt dobrá,vyznieva to odomňa teraz škodoradostne,ale to vôbec nie je tak ,ale si ma rozosmiala.Ja som mala presne tie stavy pred Veľkou nocou,chodila som úplne jak omáčka,fuj,hnusné to bolo..teraz ako tak..ráno ma furt napíná,keď čistím zuby..zelenina mi tiež nejak nejde,ale včera ste mi také chute narobili,mužík nabehol do tesca kúpil mi čerstvé teplé žemle,k tomu fajnú pomazánku a nakrájala som si papriku-mňam..
Dnes padol za obeť španielsky vtáčik s ryžou,aj mi celkom chutilo,inak včerajší obed som podarovala kolegovi,lebo ma naplo už len pri predstave,že mám jesť to údené 😝

leninka75
27. apr 2010

ja som nedávno zistila, že ma už nevoľnosti netrápia 🙂 ......ani prsia už toľko nebolia 🙂 🙂 .........tak teraz čakám na ten prílev energie čo má doraziť po 1. trimestri 😵 😵 😵 😵 😵 ...............zatiaľ je to také, že stačí aby som si sadla a zaspávam 😔

aduliak
27. apr 2010

baby, aj mne byva stale zle..aj ked uz az tak strasne nevraciam, ale predsa len to nie je ono...manzela a domacnost zanedbavam uz asi 6 tyzdnov! strasne....a neviem si predstavit, ze toto by bolo nase druhe a ja by som sa mala starat o dalsie babo!

funlucy
27. apr 2010

aduliak,ty si bola v kontakte s titu,nevieš čo je s ňou?kde sú ostatné babule čo mali mať dvojčatá? 🙂

zasja
27. apr 2010

kocky tiez vas sem tam boli pod bruskom alebo na pravej ci lavej strane? alebo mate pocit ako keby ste mali dostat menzes ? ale je to len taka chvilka pocitu hmmm?

hviezdickamaria
27. apr 2010

jasne zasja je to normalne, niekedy to boli dlhsie inokedy iba chvilu 😉

zasja
27. apr 2010

dakujem 😉

zuzananinka
27. apr 2010

no my sme po poradni - s manželom sme boli v takom strese, že som nevládala dýchať a on tiež 😎 😎 ale potom som mu mávala tehu knižkou 🙂 🙂 - mne tak odlahlo mame 3,8cm a sme 10+5 - ja som sa u doktora rozplakala - som si pripadala totalne šibnutá.
ked ide o to zanedbávanie - mne býva tak zle, že chuda moja 6 ročná dcéra a manžel - ale konečne som tento víkend vystrela prádlo a žehlila- aspon že už nemusím ležať - o varenie som sa neobtrela asi 4 týždne - ale v tom je manžel perfektný a aj o malú sa príkladne stará - ked som sa vydávala ani som netušila aký poklad si beriem 😀 😀 😀 😀

zuzananinka
27. apr 2010

jej monyka tie tričká sú perfektné - aj mne by sa teraz také hodilo - manžel má narodeniny tak by sa mu iste pačilo - musim popozerat

leninka75
27. apr 2010

juj zuzi to je pekné, že si sa rozplakala 😵 😵 😵 😵 .........veď to boli slzy šťastia 🙂 ..........

ja sa na dnes lúčim......majte sa krásne 🙂 🙂 🙂

aduliak
27. apr 2010

funlucy....na titu som sa pytala akurat aj v nasej snazilkovskej rodnej teme....dlho sa neukazala,ale dufam,ze je vsetko ok! byvalo jej velmi zle, tak snad "len" kvoli tomu nas zanedbava 🙂

aduliak
27. apr 2010

ahoj Leninka!
baby, ja uz len necele tri hodinky a uvidim drobca! 😀

zuzananinka
27. apr 2010

maj sa leni
aduliak tak to za chvilu

aduliak
27. apr 2010

sa tesim...chcem si dat spravit aj fotky z tohto kvalitnejsieho sona 😀

zuzananinka
27. apr 2010

to ti verím - sa už nevieš dočkať - ja foto este nemam -ale o dva tt idem aj ja na NT - sme sa dohodli na potom

zuzananinka
27. apr 2010

adu a budeš aj platiť niečo?

aduliak
27. apr 2010

ja mam len take nekvalitne foto (mam to aj vo fotoalbume),ale tieto dufam,ze budu krajsie 😀
a mala by som platit 4 EURa podla cennika, co maju na stranke

zuzananinka
27. apr 2010

ja mam teraz super gynekologa - neplatím za bežné veci ako sono, P ked som potrebovala do práce, - ale samozrejme - ked chcem ist presne na hodinu tak 7 E - co som chodila ku predchadzajucemu tak som platila aj asi za to, že som ho mala možnosť vidieť no ale ak ides mimo svojho lekára tak to neni až tak veľa?a v čom majú kvalitnejsie sono?

aduliak
27. apr 2010

na to NT vysetrenie musi byt velmi kvalitne sono....preto toto vysetrenie nerobia vsetci gynekologovia.....
toto som nasla na http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=71
NT je vyšetrenie, ktoré vyžaduje vysokošpecializované ultrazvukové zariadenie s vysokou rozlišovacou schopnosťou a lekári alebo ultrazvukový technici ktorí ho vykonávaju, potrebuju špeciálny tréning. Títo musia byť certifikovaný organizáciou Fetal Medicine Foundation v Londýne, ktorá stanovuje štandardy tohoto vyšetrenia. Preto vyšetrenie NT by nemalo byť ponúkané necertifikovanými lekármi.

zuzananinka
27. apr 2010

no moj gynekolog ma tiež dosť kvalitné sono - robí aj 3D alebo 4D a neviem ci ma certifikát ale zase ja mu vtom verím na stopercent - viem že by mal mať ten certifikat mam to nastudované - ale ja neviem či by som niečo robila, keby zistili niečo - pri dcérke som mala zlé hodnoty odberu krvi na AFP/dufam, že som dobre napisala/ bola som aj v BB na morfologickom UZV - a pamatam sa na tie pocity - som si len opakovala ja si dieťatko necham - ono skor som to vnimala ako niečo čo nam pomože do buducna ak sa zisti nejaká zo životom zlučitelná anomália. No ale dnes je už teoria taká že AFP sú dosť mylné a práve NT sú tie presnejsie

zuzananinka
27. apr 2010

mnam dala by som si citronovu zmrzlinu

zuzananinka
27. apr 2010

a musim si zmeniť fotku v profile - idem na to

aduliak
27. apr 2010

no baby, drzte mi palce, utekam z roboty...zajtra vam pridem dat vediet 😀

jasterica
27. apr 2010

monci,dikes za ten zoznam bylin...je toho dost,comu sa treba vyhybat 😕 napr. o mate som nevedela,ze sa nesmie 😲

hviezdicka,mozno si take pasy neskor aj ja zadovazim 😵 a ja by som zasa asi nevydrzala bez zeleniny 😲

monykaaa
27. apr 2010

ja som bola doteraz v tom, ze NT su uplne bezne u kazdeho lekara :((
a ono to tak nieje. nasla som clanok jedneho lekara:

http://www.mamatata.sk/index.cfm?module=Advisor...

zuzananinka
27. apr 2010

mony robí sa to bežne ale nemalo by sa podľa týchto informácii - no ale ja mojmu gyn verím na sto percent - je už sice treti v poradí ale myslim, že robi vsetko co može a to mi stačí