November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
danul - tak ja zas sladké koláče -asi by ich škoda bolo pre WC misu - inak je to sranda - s dcérou som prvé tri mesiace prezila v nemocnici na čokoládových pudingoch so šlahačkou a teraz jem rozky so syrokrémom a citronovu zmrzku - ktorú inak nemam velmi rada
danul a tebe neni zle?
inak ja som sa dala nahovoriť na nejaký výskum u mojho gyn takže ma budu trochu viac stahovat z krvi - muusim nastudovať - a popisem viacej - sleduje sa aj babo po narodení
danul a kde pracuješ?
jeeej ste tu toho zase popisali baby 😀 ani ja nestiham citat a to sem chodim kazdy den 😀
skusku mam za sebou, len neviem ci uspesne 😠 ....nas fakt prekvapil nechutne tazkym testom...
inak aj ja si uvedomujem ze mi je asi trochu lepsie...pri zuboch ma napina ale to mna aj pred tehu takze to je celkom ok a inak nevolnosti uz skoro nemam okrem toho vlcieho hladu ten mi este stale ostal
zuzananinka,citronova zmrzka je moja oblubena odjakziva...zboznujem ju 😵
ahojte kinderka 🙂 po dlhsej dobe vas zdravim, za par dni tu toho tolko popisete, ze uz to tu 4 hodiny v kuse citam 😅 vsetky ste uz po poradniach, vybavene fotockami, len ja si musim pockat do 11.5. ,.. strasne dlha doba... mala by som byt podla PM uz v 12TT ale podla velkosti kinderka to doktorka trafila niekde na 8.... a tak len cakam a cakam a tesim sa na dalsie vysetrenia a na dufam uz trosicka odrastenejsiu piskotku ako bola naposledy pred 2 tyzdnami 🙂 to sme mali len 1,3cm 🙂 nam sa nejako vobec nechce rast, ani brusku ani piskotke 🙂 a stale nam nic nechuti... resp. nas prepadaju nezvykle chute na veci, ktore v beznom zivote nejedavam 🙂)))
jastericka chvalim krasnu zahradku, dufam, ze raz sa k takej dopracujem aj ja... zatial len 4 mesiac zabyvavame novy domcek, okolo ktoreho je este mnozstvo roboty... ale je nas 🙂
1
uz som pridala nejake fotocky🙂
xlea,eva,ved vsetko postupne...postavis dom,zasadis strom a budes mat babo 😅 😉
tak mas speci chute...a co take papavas neobvykle?hadam len nie smazene langusty na peste? 😀
a neboj,porastiete 😉
jastericka - smazene langusty na peste som este nejedla vobec 🙂 v beznom zivote nejedavam napriklad sunkovu penu 🙂 minule som ju zbadala, tak som ju hned ako som dosla domov zdusila s dvomi rozkami 🙂 alebo mi velmi chutia mliecne koktaily - tie si teraz doma robim casto, jahodove, bananove, jahodovo-bananove, bananovo-hruskove... pre mna inak nepredstavitelne vypit 0,5- liter mlieka naraz sa stalo skutocnostou 🙂 bo mlieko moc nepijem... ovocne dzusy, co som mala velmi rada, teraz vobec nepijem... a ked tak len take velmi skoncentrovane... a nechuti mi nic sladke 🙂
ale celkom si ma rozosmiala s tymi langustami 😀
teraz mi tu do okna na obyvacke narazil nejaky vtak, skoro ma slak trafil, tak som sa zlakla, az mi notebook na kolenach poskocil 🙄
taketo soky... a este ma dokazu rozhadzat veci, co v beznom zivote nie... posledne sa to podarilo jednej nemenovanej uradnicke, koli ktorej som nabehala behom 4 hodin asi 120km po meste a po troch dnoch sa mi spravil pod nosom taky suprovy herpes, ze som teraz uplne krasna 🙂 a tak radsej sedim doma a na urad idem len v najnevyhnutnejsom pripade 🙂
xlea...tie koktaily je super napad... to skusim...ja mam hrozny problem s mliekom...to nemusim vobec...jogurty len nasilu...snazim sa aspon syry a acidko...ked som to povedala vcera lekarke tak mi povedala ze si mam kupit maternu, ze tam je vsetkeho dost 😠 (ja by som touto cestou radsej nesla tak uvidime ci sa mi to podari)
zase som si pekne sxrupla 😀 teraz papkam a pojdem umyt velku misu salatu 🙄
pekne ste tu popisali za tu xvylu co som tu nebola.
inac mne uz asi dr robil to prejasnenie sije len krv mi odlozil az na 3.5. koli laborke.. povedal ze je to v poriadku. uvidime so pocie krv.
inac spevneli minexty, menej sa mi mastia vlasy ale robia sa mi zadery na prstox a podpadavali mi skoro vsetky plomby 😅 uz sa musim konecne objednat zubarke lebo do porodu budem strbava 😀
jonki - koktailiky su fakt suprova vecicka, na liter mliecka si dam jeden vanilkovy cukor a ovocie podla chuti, navrch to potom troska posypem grankom 🙂 myslim, ze aj mrnusovi to chuti, bo sa zatial nestazoval a nechcel mi nic vratit naspat 🙂 a skus si to spravit z plnotucneho mliecka, je to chutnejsie ako z tych odtucnenych vod zafarbenych na bielo...
xlea,si mi spravila chute s tymi koktajlikmi 😵 ja lubim straaaasne acidka,najlepsie ochutene-orange a ananas 😵 vsetky jogurty mozem,ja som taka mliecna 😀
acidko mam rada aj ja, ale len nizkotucne modre 🙂 tie ostatne su na mna nejake moc huste 🙂 tak si sprav nejaky, je to fanovucke 🙂 dnes sa lucim, idem sa povenovat mangelovi 🙂 ked uz sa nahodou vyskytol doma
ja pijem kazdy den jogurtove napoje a milujem monte 😵
uff,ja som grogy,odchádzám do sprchy a ihneď zaľahnem 😔 mám za sebou dve dvanástky (ako smeny ) a zajra ráno zase skoro vstávať..držte palce,ide sa do toho gin-fivu,bojím-bojím 😕
dobrú nocku.
funlucy drzim pace 🙂
preco tahas 12ky?! to teraz emusis 😕
ako som sa bola teraz sprxovat tak som zistila ze ma prestalo pixat to podbrusko 🙂
dobru noc
dobre ranko tehulky.....NT vysetrenie dopadlo na vybornu, 1,5mm, mame 6,2 cm, takze vcera sme boli 12tt.+4...a pridala som par fotiek mrnusa do fotoblogu 😀
ahojte babule, prajem krasne rano...aduliak parada, ze vsetko je ok a krasne rastiete....
chcela som sa opytat do ktoreho tyzdna sa ma brat kyselina listova??
wiwi...mne dr povedala,ze do konca 1. trimestru, takze do konca 13. tyzdna....
ahojte, bez sance vas docitat, lebo pisete ako draci 😎 nevolnosti stale mam, ale je to podstatne lepsie a dufam, ze v najblizsej dobe odidu, zajtra mam poradnu, tak dufam, ze to dopadne dobre ako u teba aduliak 😎
Krasne ranko prajeme 🙂
ako sa dnes citite? dufam ze aspon tak dobre ako ja 😉
snazim sa vas docitat, ale je to asi maaaarne 😀 😝 je toho tolko ze by som tu musela stravit cely den 😀
chystame sa s diuskou von, u nas krasne svieti slniecko 🙂
pekny dnik vsetkym
aduliak dakujem, akurat mi tak vyjdu tablektky 😀
baby a v 2 trimestri uz nebudete papat ziadne tehu vitaminy?
ja som vcera pozerala femibion fuuu a riadna palka.
ale zase ked to ma pomoct aby bolo mimco zdrave tak preco nie.
tehotky,ahojteeeee 🙂
funlucy,drz sa v tom gynfive 😅 potom nas poinfo 😉
aduliak,krasne ste narastli 😵
monykaaa,ja budem brat aj nadalej vitaminy,mam homeopatika-tym doverujem a mam aj prirodne preparaty z just /svajciari/,maju super vyrobky,napr.nahrosan cucoriedkovy na baze kys.listovej,zeleza a vsetkych vyznamnych prvkov a pijem aj bodliakovy olej proti zapche 🤐
ahojte🙂
adu...blahozelam k vysledkom...ja idem dnes tak dufam, ze budem mat tiez len dobre spravy 🙂
...inak baby...vcera na STV2 isla relacia Fokus a tak preberali vsetko okolo prvotrimestrialneho skriningu a vrodenych vyvojovych vad....skuste kuknuk ak to je na nete 🙂
ahojte baby, jete v tehotenstve polomakke nezrejuce syry ako napr. neudena parenica
veronicka, jasnacka, nevidim na tom nic zle,
jedine co viem ze nemozeme plesnove syry koli listerioze.
Ahojte baby som doma z poradne, babuliatko sa krasne hybalo, skakalo, no bohovske to bolo 😵 , meria 45 mm a na buduci tyzden mam prist na vysetrenie NT, brali mi aj krv zase a od minula som nic nepribrala 😀 a 26.5 mam dalsiu poradnu 🙂 mam aj fotky , tak ak sa mi podari , tak to sem dam
ollako....gratulujem! 😀

zuzananinka mame rovnaky termin 😀
no ty mas chut na zmrzlinu ja na kremes alebo veternik 😝 zblaznim sa tu v praci bez bufetuuuuuu