icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

cukruska1920
28. apr 2010

Ahojte... tak vidim ze mate za sebou uspesne sono...gratulujem vsetkym...ja mam v utorok poradnu a potom niekedy na ten dalsi tyzden by som mala ist na AFP testy...

aduliak
28. apr 2010

ja mam poradnu 13.5., to budem 15.tt a potom v 16.tt mam tripple testy

danula2
28. apr 2010

dievcata, je to normalne, ja som tak strasne unavena ze som dnes ani nesla do prace ☹
ja fakt nevladzem, pridem z prace cca 17.00, sprcha a spim do rana
mate to niektora podobne? 😲

zuzi2
28. apr 2010

Cukrus, beries este Utros?

cukruska1920
28. apr 2010

zuzi...uz nie... v piatok som dobrala a uz nemam brat...ma sa brat len do 12tt

aduliak
28. apr 2010

ja spim od 8 vecer do rana 😀

zuzi2
28. apr 2010

ja uz tiez nemam brat, ale mam trochu strach.... sem tam si este dam
A vysadila si ho zo dna na den, alebo postupne? Nic sa nedialo?

kaminka1
28. apr 2010

ahojte! tak dnes som bola na poradni, vsetko v poriadku, mame 6,2 cm! 😉 a male vyzera byt strasne pohyblive, ledva ho doktor zmeral, ma krasne rucicky , nozicky, doktor mi ukazoval aj nosne kosticky, co vylucuje downov syndrom, tak hadam bude vsetko ok, dnes mi brali prve geneticke testy,na preliecenie mykozy mi dal macmiror,inak ja spavam tiez od osmej vecer do rana do siestej, to sa budi maly 😅

cukruska1920
28. apr 2010

zuzi... no dobrala som balenie a koniec... ono aj na pribalovom letaku je napisane ze sa ma brat len do 12 tt potom ze to je nebezpecne pre babo lebo ze mu mozu tie lieky poskodit pecen a tak...teraz beriem femibion 400

funlucy
28. apr 2010

no baby hlásím sa aj ja..tak som bola na tom ultrazvuku,vyšetroval ma MUDr.Bertold,kukááá minútu kukáá druhú je ticho,tak už na neho pozerám jak sa tvárí,stále nič nehovorí... 🤐
Keď som bola 19.4 na poradni tak mi moja dokyna hovorí,že som v 11.týždni a on dneska bum,že podľa ultrazvuku to vyzerá na 11 týždeň 😕 že bábo je zle otočené,že ho nevie odmerať, tak ja neviem..povedal,len že všetko je v poriadku,ukázal mi ho na monitore jak sa hýbe ,srdiečko bilo,urobil mi 2 fotky a dovidenia. 😒
Ako nikto mi nič nepovie,čo vyšetrujú,čo ma bude čakať..no neviem,som z toho taká sklamaná..to akože načo som tam teraz bola?Toto už boli tie NT testy?Lebo som pozerala či aj niečo napísal do preukazu a tam len do kolonky CRL pripísal 0,72 mm..to akože toľko podrástlo bábo?

cukruska1920
28. apr 2010

funlucy....to je nejaka blbost nie? lebo CRL je velkost babatka a to nemoze byt len 0,72mm 😕

zuzi2
28. apr 2010

To o tej peceni je na pribalovom letaku? 😲 Ja som citala na nete, ze potom jednoducho ten progesteron nema ziaden ucinok

zuzi2
28. apr 2010
grelu
28. apr 2010

nebude to 0,72mm NT ?...len sa netrafil do kolonky?

funlucy
28. apr 2010

počkajte,idem pridať fotky,tak sa na to pozrite prosím 😨

cukruska1920
28. apr 2010

zuzi...hej...mam ho prestudovany odhora nadol

zuzi2
28. apr 2010

si ma nalakala.... dufam, ze tie 4 tabletky naviac nebudu vadit.... do kelu.

cukruska1920
28. apr 2010

styri urcite vadit nebudu ale uz ich neber...a doktor ti nic nepovedal?

zuzi2
28. apr 2010

Povedala mi minuly stvrtok, ze ich uz nemam brat, ale bala som sa ich vysadit tak naraz, preto som si dala este vzdy jednu. Ale od vcera uz nie

cukruska1920
28. apr 2010

tak ci tak ich treba vysadit zo dna na den... to je vlastne len na udrzanie babatka aby sa dobre zahniezdilo a tak...teraz uz netreba uz je zavrtane az az 😉

zuzi2
28. apr 2010

ja som mala po tej stvrtkovej poradni taky divny vytok, tak som sa dost zase nalakala, ale teraz je uz zase vsetko ok.
A ty ako? vsetko uz v poriadku? do kedy ta drzali v tej nemocnici?

kaminka1
28. apr 2010

baby ma tu niekto skorsi termin ako ja, 5.11.?

kaminka1
28. apr 2010

a teraz som si vsimla, ze cukruska..

kaminka1
28. apr 2010

a zuzi tiez..

hviezdickamaria
28. apr 2010

no funlucy, tak tych 0,72 mm je NT, CRL je 3,daco jak si tam mala napisane, cize vsetko v poriadku, neboj sa 😀
ja som sa teraz vratila z hematologie, kde som cakala dve hodiny na to, aby mi sestricka povedala, ze pani doktore je velmi zle a ze mna nezoberie, iba tych, co im treba predpisat lieky!!!! ma skoro porazilo!!!!!!! ze mam prist zajtra 😠 😠 😠 😠 no je toto pravda????? akoze chapem, ze aj doktorom moze byt zle, ale nemohla to povedat uz v cakarni?????? do rici so vsetkym!!!!

jasterica
28. apr 2010

baby,aj ja beriem utro,asi este dva tyzdne a dost,ale tiez mam strach to len tak vysadit 🙄

ollako,tak super,babatenko je v poriadku 😵

funlucy,to asi nieco doki pokaslal,ked to tak ze 0,72 ohladom velkosti napisal... 😕 to nebude nejaka ina hodnota? 😕

jasterica
28. apr 2010

hviezdicka,no typicke slovenske zdravotnictvo 😝

funlucy
28. apr 2010

no baby,čo sa vyznáte kuk do môjho albumu 🙂 grelu, máš pravdu,je to v kolónke NT a čo je to za hodnotu? 😅

cukruska1920
28. apr 2010

zuzi.... to nemuselo nic znamenat...ked sa to nezopakovalo je to ok... no ja som si pobudla v nemocke 3 tyzdne... schudla som tam 4kg a neviem to nabrat naspat

zuzi2
28. apr 2010

Ja som na nete citala, ze sa ma vysadit postupne, preto som sa bala. Ale uz ho teda nebudem brat. Ja mam nemecky a na tom pribalovom letaku neni o tehotenstve absolutne nic pisane 😒