November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
funlucy to je ta tekutina dakde v zatylku babatka 🙂 ci kde 😀 😀 😀
zuzi tak chceme vidiet ten minimalne 6. mesiac 😉 daj foto 😎
ved som dala foto bruska...dnes som fotila tak kuk
😀 hviezdicka polka toho brucha je urcite len sadielko. Maly ma len 7cm 😀
ano cukruska som videla, no musis este vela kapusty pojest 😀 ale ja som myslela na zuzi2 😉
no teda 🙂 ale uz sa vyduva.
Ak bude moj muz doma, tak vam odfotim to moje 🙂
hviezdicka...to som pisala vseobecne... 😀 no...alebo zjest futbalovu loptu
jaaj 😅 tak prepac 😉 hihi futbalovu loptu 😀 😀 😀
Hviezdicka, ale ty uz mas tiez riadne 😲 A to si v 11tt 😅 Teeeda 😵
ahojte babenky, ja idem na buduci tyzden tiez na to NT vysetrenie, nakolko som si tehu knizku zabudla vo svojej karte na gynde asi mi ju bude treba,co?? a este som sa chcela opytat, budem v 12tt + 2 bude mi robit vysetrenie vaginalnou sondou alebo klasicky cez brucho,dakujem...inac ako Vam je, tie nevolnosti uz presli alebo stale pretrvavaju????
gabena, mne NT robili minule normalne zhora, a myslim, ze sa to stale tak robi, aj ked tu niekto pisal, ze zdola... neviem, neviem...
Gabena, mne robil cez brucho.
hviezdicka....nepomylila si si temu? brusko mas uz ako v 5 mesiaci 😅
gabena... mne robi od 12tt cez brucho
ahojte, tusim tu riesite UTZ tak mne tiez robieva z dola ale ked som bola u zastupujucej tak ta zhora ale to bol skaredy obraz. divila som sa ze tam vodec nieco videla 😅
a co sa tyka tehu knizky, budem si po nu musiet skocit bude mi do nej pisat???? takze je potrebna tehu knizka,hej??
a dali Vam aj fotku ??? alebo ked fotku chcem musim poziadat ??a zacvakat...
gabena....mne robili vcera NT cez brucho....fotku som si vypytala a neplatila som za to nic 🙂
funlucy....neboj, to 0,72 bolo NT a to je v pohode! podla utz si 10 tt.+2 - mas to na tej snimke dolu a CRL je velkost babatka....
gabena...a tehu knizku potrebujes ☹
na poradni mi robi ultrazvuk z dola, ja len na to vysetrenie idem na prenatalnu poradnu tak len aby som vedela 😲 😨 😖 , posledny tyzden som bola fest prechladena teplota do max. 37.4 ale ja uz pri 37 neviem zliezt z postele, a brutalna nadcha, vselijake morske vody ale na noc trocha detskeho OLYNTHU, dufam ze som tym nic nepokazila ale nevedela som dychat tak musela som si nieco dat....
monci,aj mne robi UTZ zdola,zhora len raz skusil,ale nebolo to take pekne 😅
ja som za fotocku platila 3 evri 😅
jéééj baby ďakujem pekne za vysvetlenie,už som teda kľudná 🙂 mne robil vyšetrenie zdola vaginálnou sondou a všetko bolo krásne vidieť-teda bábo 😅
Aduliak,to vaše bábätko je proste nádherné,a ako si cmúľa prštek,rozplývám sa. 🙂
dakujem baby, tak dufam ze vsetko dopadne dobre a ze konecne budem mat nejake foto aby som sa mohla s Vami podelit o radost, samozrejme prvy bude manzel, nakolko on este nevidel nic ja aspon v poradni, bol to zazitok....tak idem nieco uvarit...majte sa a davajte na seba pozor...
ja som dnes platila 10 evry a minle 11 😕
funlucy za jednu fotku????? 😲
jááj,to nie 😀 za ultrazvuk
funlucy...aj mne sa najviac paci fotka, kde si cmula prstek 😀 strasne rychlo ten prcek rastie....si zoberte,ze za 12 dni 2,1 cm!
baby, tak nakoniec som si objednala tieto saty: http://www.next.co.uk/shopping/women/search/22/......
neodolala som tym bodkam a doplnky by som chcela cervene 😀
jeeeeee, ja milujem bodky 😀 kraasne, a s cervenymi doplnkami, eňo- ňuňo 😀 😀 😀
adu - super, aj tie predtým boli pekné, ale na bodky som uchylna, takze si si velmi dobre vybrala 😎 my ideme buduci tyzden do Londyna, tak sa spolieham, ze si tam zase nakupim nejake oblecko 😉
dakujem, ste zlate 🙂 aj ja som uchyl na bodky 😀

Neboj cukrus, to urcite naberes znova 🙂 Ja mam opacny problem. Chodim s bruchom, ako keby som bola uz min. v 6. mesiaci 😅