icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ollako
28. apr 2010

baby mne robil sono uz cez brusko, vraj som stihla , tak to bude vidiet 😝 😀 a napratala som sa do gati, co som uz nenosila, samozrejme gombiky som nezapla 😝 , ale bolo mi trapne ist v tehu gatoch 😀

grelu
28. apr 2010

no tak ja tam dnes idem v teho gatoch, lebo ine uz neobleciem :D

...inak mne predtym robili somo cez brusko uz od cca 10tt.

madeline
28. apr 2010

baby a vasi manzelia uz boli s vami na sone?

ollako
28. apr 2010

madeline nie moj muz chodi na tyzdnovky, ale pri Petkovi bol v 20 tt . ked mi robili velke sono 🙂

hviezdickamaria
28. apr 2010

moj nie ale na NT ide so mnou tak ho dufam pustia aj dnu... 😒

aduliak
28. apr 2010

moj chcel ist vcera,ale nestihol, ale na vleky utz alebo 3D pojde, aj keby traktory padali 😀

wiwi22
28. apr 2010

aduliak krasne saty 😀
a ten prstek v puse je fakt super 🙂
ja som chodila tiez sama, ale na 3D pojde...
ja nervozna z toho, ze vsetky pisete, ze ste boli na NT a ja som bola na poradni minuly piatok a robila mi iba sono a teraz mam ist az 17.5. tak neviem ci na mna s NT zabudla, alebo co... 🙄

jasterica
28. apr 2010

aduliak,velmi pekne saticky,keby boli cervene,splyvala by si s muchotravkami 😵

funlucy,no vidis,treba byt kludna 😉

madeline,ano,moj muzik bol uz trikrat na sone so mnou,doki suhlasi... 🙂 sestricka najprv zirala,ked sa tak dral dnu 😀 ,ale neoponovala nastastie 🙂 muzik sa na to sono vzdy taaaak tesi a ten jeho usmev blazeny,ked kukuc na obrazovku 😵

grelu,aj ty uz mas take brusko? 😕 to len ja take mini?ved kukni do mojho fotoblogu,bolo to min.tyzden fotene 😅

hviezdickamaria
28. apr 2010

viwi, ale ja som pocula ze NT je dobrovolne vysetrenia a nerobia ho kazdemu a nie kazdy doktor posiela svoje pacientky... ani moja sestra na to nebola a uz je v 27tt 😉

hviezdickamaria
28. apr 2010

a kdeee ma grelu bruskoooo 😕 ved fotoblog ma praazdny... 😒

jasterica
28. apr 2010

hviezdicka,ja len na zaklade toho konstatujem,ze pisala grelu,ze len tehu gate oblece...ja este vsetky gatuse aj riflose v poho natiahnem...preto sa cudujem,ze kolke tu uz pasy a tehotky nosia...aj ja chceeeeeeeeeem 😅

funlucy
28. apr 2010

božínku jasterica,veď ty si jak nafúknutá cverna 😀 hentaké bruško som mala tak 3 roky dozadu keď som vážila 45 kg a chodila som hladná 😀 teraz som jak malý mamut,aj sa hanbím zverejniť fotku.
jáááj práve tlačím pečené kura s ryžou a kompótom-mňam,dneska mi od rána nejak chutí 😀

hviezdickamaria
28. apr 2010

musis viac papat 😀 aj ked ja papam menej no bruch mi rastie aj bez toho... 😎

hviezdickamaria
28. apr 2010

nafuknuta cverna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

madeline
28. apr 2010

jasterica - neboj, ved bude aj tebe rast, ja sice este tiez v poho oblecie gate aj rifle, ale brusko od minuleho tyzdna zacalo rast, takze neviem dokedy ich zapnem 😀

jasterica
28. apr 2010

baby,praveze ja dost papam,mam take geny poondiate 😀 ale rozbehne sa to,uvidite 😉 napr.moja segra pribrala osem kg pri malej a neterka bola dost velka...po porode segra hned schudla na povodnu vahu,ani s dekom naviac nesla domov z porodky... 😲 nuz co,genetika nepusti 😅

jasterica
28. apr 2010

kuknite album bublinkajasminka,tam je moja milovana neter 😵 moje srdcko doteraz najmilovanejsie,teraz budu dve srdenka 😵

moncika15
28. apr 2010

ja som zaplatila 9 € v 5tt a odvtedy mi dava fotku pri kazdej navsteve. vlastne som si ix predplatila, maju to dobre vymyslene 🙂

funlucy
28. apr 2010

tak to máš super genetiku,aj ja chcem takú 😉 tie albumy som pozerala už minule,Yasminka je nádherná,celkovo ste pekné baby,nuž čo gény nepustia 😉

moncika15
28. apr 2010

aduliak moc moc moc gratulujem! taka sprava musi neuveritelne potesit.

ollako, to mas dobre ze neprberas, mne sa vsetko lepi na zadok 😒

ja uvidim nase malinke az v 15tt ved to ani nevydrzim dovtedy 😅

aduliak
28. apr 2010

dakujem moncika.....aj ja uvidim teraz krpceka az v 15.tt ☹

ollako
28. apr 2010

funlucy no ty mas hefty 😀 , ja som dnes isla tak k lekarovi no uzasna som bola, dva gombiky rozopnute a ledva mi zips drzal a este aj ten sa mi raz rozopol, a to som mala na sebe uplne nizke bedrove rifle 😝 a teraz som sa napila vody a som zase nafuknuta ako balon, brucho ako v 6. mesiaci 🙄

jasterica
28. apr 2010

funlucy,no dik,narastiem... 😝 😉

ollako
28. apr 2010

monicka no ja som uz veru pribrala 5 kg od zaciatku tehu, len od poslednej navstevy lekara som nepribrala 😉 pri -etkovi som pribrala 25 kg, tak len tajne dufam, ze teraz to bude menej hodim do albumu fotku aka som bola pred porodom s Petkom, no budu na nej aj surodnci, lebo inu nemam 😒

ollako
28. apr 2010

nie monicka , ale moncika 😉 prepac

ollako
28. apr 2010

no dala som ju tam tak kuknite, nech ju mozem vymazat, lebo hrozna je des bes 😝

ollako
28. apr 2010

a kde ste sa stratili ???? 😕

hviezdickamaria
28. apr 2010

kde je nevidiiim ☹

grelu
28. apr 2010

ja moje brucho nevystavim lebo ja tam mam strasne tuky :D...vy ste tu vsetky take stihle, len mne s ato tam hompala :D...ale povedala som si, ze aspon si budem mat kam pichat fraxiparin 🙂)

...a ono sa mi teraz este zvacsilo, kedze mi maternica vytlacila ten tuk a vsetko okolo vyssie 🙂)...na obycajne nohavice som sa vykaslala uz minuly tyzden...chodila som s rozopnutym gombikom a ked som sedela, tak ma tlacili na brucho a bolo to nepohodlne...ale je pravda, ze tieto tehu si zase stale vytahujem a napravam lebo ten pas s ami vzdy zhrnie pod brucho :D

...buduci tyzden uz asi pojdem na rizikove...taaaaaak sa tesim na teplaky :D

wiwi22
28. apr 2010

ani ja 🙄