icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ollako
28. apr 2010

hviezdicka je v albume som tehotna, nie je v tom sucasnom 😉

hviezdickamaria
28. apr 2010

aaa uz som videlaaaa, a vyzerala si uuuplne v pohode, zlata 😉

ollako
28. apr 2010

no krasne tri brady a to som byvala stihlejsia ako segra, ach kde su tie casy ☹

zuzi2
28. apr 2010

ollako, teda riadne brusko si mala 🙂 Ani si to neviem predstavit, ked budem ja pobehovat s takym 🙂 Taha to dopredu? 😀

grelu
28. apr 2010

inak aj mne sa zda, ze uplne v pohode :D...perfektne brusko si mala 🙂

wiwi22
28. apr 2010

ollako uplne v pohode 🙂

ollako
28. apr 2010

zuzi no taha to vsadie nie len dopredu 😀 , to potom ta taha uplne vsetko a vsade a nemozes si ani snurky zaviazat na topanke 😝 este chcete niekto kuk? idem to dat prec 😝

funlucy
28. apr 2010

pripájám sa,mne sa tiež páčí tvoje bruško ollako 🙂 idem si ja dať zmrku po tom mojom dobrom obede 😝 kukám monka,tak sa natiahnem na gauč ako brav 😀 a idem oddychovať.Budem vás však sledovať,až nezaspím chichi..

hviezdickamaria
28. apr 2010

😀 😀 😀 jak brav???? 😀 😀 😀 😀 funlucy, ta ty dnes bodujes 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 joooooj 😀 😀 😀 😀 😀 ja lezim uz dobre tri hodky jak brav na posteli pri pc a tv pozeram mylienky vraha 😕

ollako
28. apr 2010

mne maly hajka , tak som sa cez net informovala v praci, ci budem znova dostavat matersku od zamestnavatela, vraj budem dostavat v takej vyske ako predtym sa tesim 😵 aspon si na par mesiacov prilepsime

wiwi22
28. apr 2010

jeeej baby tak vam zavidim, ja musim byt v praci a riesit zakaznikov ☹ milo sa usmievat aj ked som strasne unavena a boli ma brucho lebo zase som sa prejedla 😝

ollako
28. apr 2010

wiwi ake ma zamestnanie?

zuzananinka
28. apr 2010

ahojte
ollako, adu poradnu máte uspešne za sebou - sa teším.
ja som dnes konečne uvarila hov. polievku som bola taka hrdá na seba.
😔 skoda že som nestihla tu fotku ollako - aj ja som pri dcerke nabrala 20 kilo - a už nikdy to nebolo ako predtým- jasti tvoju genetiku by som tiež chcela
no ale teraz som zatial 4kg v minuse ale nejak že by som vyzerala štíhlejsia sa mi nezdá
funlucy a kedy ides najbližšie do poradne?

funlucy
28. apr 2010

wiwi,nesmúť,ja mám len dnes voľno,zajtra budem riešiť zákazníkov aj ja 🙄

zuzananinka
28. apr 2010

joj baby ja vam nezavidim vydržať v tej robote - mohli by pre tehulky vymysliet skrátenie pracovného času na polovicu

funlucy
28. apr 2010

zuzka,ďaľšiu poradňu mám 24.mája,ale ešte v pondelok budem musieť ísť na krv 😅

ollako
28. apr 2010

zuzana nebud taka smutna 😔 , ved ak velmi chces ja ti ju ukazem 😀 😀 😀

zuzananinka
28. apr 2010

samozrejme plat bez zmeny

zuzananinka
28. apr 2010

no ukaž - ved ju vsetci chvalia

ollako
28. apr 2010

no a este som vam zabudl apovedat, moj lekar od 1.6 konci, to som uz mozno pisala, tak si zhanam noveho, tak v pondelok, idem k novemu lekarov, tak uvidim , co mi povie, dufam, ze ma vezme 😕 rada by som k nemu chodila, je taky fesak 😀

ollako
28. apr 2010

zuzana je v mojom fotoblogu album som tehotna, len pozor nezlakni sa 😀

zuzananinka
28. apr 2010

ollako aj ja mam fešaka - a tvoj ide kde do dochodku?

ollako
28. apr 2010

nie nie, konci v Handlovskej nemocnici, ide do Ziaru nad Hronom.. zrejme tak konci cela gynekologia 😕 😒

zuzananinka
28. apr 2010

ollako - ved si bola pjekná tehulka - šak si dákeho chlopa vykrmovala - ta nie 😉 😉 😉 😉

ollako
28. apr 2010

vsak ano no co uz zena nevytrpi, pre taky uzlicek 😵

zuzananinka
28. apr 2010

aha - škoda, že takto uprostred tehu - a on ti odporučil tohto noveho alebo si si sama nasla

ollako
28. apr 2010

to som si sama vybrala, videla som ho nedavno v telke a sa mi zapacil 😀

zuzananinka
28. apr 2010

no ja som sa najviac zhrozila sama nad sebou po porode - moja tvár akoby nebola moja - spuchnutá a snad vsetky cievky prasknté - normalne som sa dva razy kukla lebo som nespoznala samu seba 😀 😀 😀 😀 😀 😀

hviezdickamaria
28. apr 2010

😀 😀 😀 dobreee ollako 😀 😀 😀 a v telke??? on je slavny? ukaz jak vyzera 😀 😀 😀

zuzananinka
28. apr 2010

aha tak ty medialnu osobnosť si si vybrala 🙂 🙂 - o com rozpraval ?? - a on ma u vas ambulanciu??