icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

jasterica
29. apr 2010

dadinka,neeee,nebojim sa 🙂 v turkey sme uz dvakrat boli,je to o inom ako v egypte,tam by som sa hadam aj bala letiet 😕

janulienocka,milujem grecko...vsetky ostrovy takmer mame tiez prebrazdene... 😵 ale najviac sa mi lubilo v dubaji a v perzskom zalive na okruznej plavbe lodou-tu cestu tiez muzik z roboty dostal,je to moj sikovnik 😵

lubka,asi si babo ziada 😅 a na co mas najma chut? 😅

me5,krasne babo 😵 uffff,ale tebe je riadne zle...to mi je luto... 😲 ja nechapem,bo v tehu mi nic take nie je...klop-klop 🙂 ale drz sa 🙂

jasterica
29. apr 2010

hviezdicka,fajnovy obedik 😵 najma tie kysle uhorky 😀

zuzananinka
29. apr 2010

lubica - užite si dovcu a na dovči sa dejú všelijaké veci 😉 - držím ti prsty
madeline gratulujem k poradni

zuzananinka
29. apr 2010

me5 možno až do 9 mesiaca budeš mať obmedzený jedálniček - ale najneskor ked zacnes citit babo - sa to zlepsí - ja som to tak mala pri dcerke - no žila som na pudingoch so slahačkou - teraz mam tiez dole už 4 apol kila - aj ked co to do seba dostanem a udržím to tam - aj tak este chudnem.

v momente ked ho budes držať v náručí - to to blééé obdobie ako keby neexistovalo - velmi ti želám nech sa to zlepší čím skor

zuzananinka
29. apr 2010

baby ale aj ja by som sa už chcela schuti najest - no teraz aj mna wc misa volá 😖

lubka_cmuk
29. apr 2010

Bol stebou aj drahý na sono??? Ja som sa na to nepítala ale chcela bi som ho tam zobrať..lebo na fotečku pozeral ako chlap až ked som mu popísala kde čo je pochopil 😅

me5
29. apr 2010

no zuzka - to verim ze mi to skonci cim skor, aj ked moja mamka grcala pri oboch detoch celych 9 mesiacov - este aj an porodnej sale, jej mamka mala to iste pri vsetkych detoch. takze geny mam na to vynikajuce 😀 😀 😀 co uz som pripravena na to najhorsie ,takze cokolvek kratsie a lepsie bude uzasna zmena.

janulienocka77
29. apr 2010

lubi asi to nebola otazka pre mna, ale z vlastnej skusenosti mozem povedat ze moj drahy je na kazdom sone so mnou, a naposledy ked bolo vidiet uz aj hlavicku rucicky a nozicky tak bol taky zlaty a mi hovori, ze "zlatko ked som sa tak na to pozeral uplne sa vo mne prebudili materinske city" 🙂 no nie je zlaty ;)

madeline
29. apr 2010

lubka - so mnou nebol, ale z fotky sa vytesoval, pytala som sa, ze kedy moze prist aj manzel, povedal, ze kedychce, ale ze odporuca 20 tt, ked sa robi velke sono, takze si bude musiet pockat 😉

jasterica
29. apr 2010

zuzananinka,aj my ideme skoro na dovcu,ale co ked,sex ma byt este tabu pre nas...doki nepovolil do konca 4.mesiaca...u mna bolo prenaramne tazke otehu totiz 😲 ale zasa mam krasne tehu zatial-negrckam 🙂

me5
29. apr 2010

lubka, bol som mnou cakarni, aj chcel ist dnu, ale ked som povedala lekarovi, ze ci moze prist, tak povedal, ze vsak tam aj tak nebude nic vidiet, a budeme robit vaginalne sono. nakoniec aj tak urobil aj cez brucho, lebo nevedel zmerat NT, tkaze tam podla mna mohol byt,ale nevadi. na dalsie uz pojde. idem na poradnu v 15+3 a to nam urobi aj 3D, tkaze tam uz bude aj drahy. ale na fotke hned spoznal, kde je hlava, telo a rucky a nozky. 😉

lubka_cmuk
29. apr 2010

Jasterička ja spapám všetko ale už mi tak nechutí sladké..Teraz sedím v robote pod pultom mám paradajky a jem ich ako jablčka 😀 😀 😀

jasterica
29. apr 2010

moj muzik uz 3 razy so mnou bol na sono,vzdy sa derie dnu a nik neprotestuje 😉 najblizsia poradna az 17,5,...obaja sme napati 😅

jasterica
29. apr 2010

lubi,mnaaaaaaam,paradajky...trosku soli a ham-ham 😵

ollako
29. apr 2010

Ach baby vy tu rozoberat dovcu , tak my si ju uz treti rok musime odopriet 😔 ... ani nejdem citat, lebo ma porazi , hned by som niekde sla ☹

catrin1
29. apr 2010

jasti vdaka...snazim sa mysliet pozitivne,tiez myslim ze vsetko bude o.k ale predsa ma sem tam prepadnu cierne myslienky.... 😅 ..al dufam ze po zajtrajsku budem kludnejsia..
no ja som prave dojedla tri nutelove palacinky..mnamm... 😝 🙂 ..ale uz nevladzem.... 😅

hviezdickamaria
29. apr 2010

cii straasne som sa napraskala, zjedla som dve nozky 😀 😀 😀 a plllno zemiakov a asi pol sklicka kvašnych uhoriek 😀 😀 😀 ale konecne som sa najedla po dvoch mesiacoch... 😅
lubka-cmuk a ty si v ktorom tyzdni?
janulienocka tvoj muz je super- materinske city 😀 😀 😀 zlatyyy 😅

camilla_1
29. apr 2010

...ja vobec nevraciam od zaciatku tehotenstva a aj tak som schudla v prvych dvoch mesiacoch 4 kila no a teraz som a konci tretieho mesiaca a pripbrala som len kilo s tym ze nerciam vobec ked tak ma len napina aj to jedine len pri kaslani lebo som od zaciatu v kuse nachladena 😒 cize to je asi individualne vsak? .... zajtra idem na odber tak mi drzte palce 😕

hviezdickamaria
29. apr 2010

my na dovolenku tiez nejdeme, aj ked sme uz mali naplanovanu s partiou rodiniek s detickami ☹ , uz sme aj zalohu zaplatili, no tehu nam to skomplikovalo... ale nevadiiiiii, babo je dolezitejsie ako nejaka dovolenka... 😵 bude na buduci rok 🙂
my sme na dovolenke boli iba raz v zivote-na svad. ceste v tunisku - zazitok na cely zivot 😎

dadinka
29. apr 2010

teda baby...same dobroty co tu citam...ja som mala len zeleninove rizoto..po tych 5 tyzdnoch PN uz vobec neviem,co varit 😒

a ta dovca....velmi sa tesim..dufam ze secko bude ako ma byt a pojdeme niekam...vidim to na to grecko, ale aj ta malta a sardinia ma nadchli.....mate nejake dobre konkretne letoviska co odporucate? skor nieco kludne...disko uz moc nemusim :D

ollako
29. apr 2010

babulky pridala som fotky babuliatka z vcerajsieho sona 😵 ja som dnes obedovala, chlebik s pecenovym syrom, varene jedlo mi nejde na chut 😝

lubka_cmuk
29. apr 2010

☹ Babi kde mám napísať že som v 12týždni... Pri Vás je to napísané...Hladám ..Ja už som zúfalá alebo B....á???

dadinka
29. apr 2010

ollako, tak ty mas super brusko...to moje vyzera asi o polovicu mensie :( neviem, ci to je...dufam, ze aj mne zacne rast...... 😉

jasterica
29. apr 2010

hviezdicka,kura bez noh... 😀 a muzikovi zostanu prsecka? 😉

dadi,no aj v tom chorvatsku su kadejake miesta a zakutia romantikus...ja mam predstavu ubytko teraz niekde v sukromi,sukromna plazicka,tichucke miesto...ostrov pag alebo rab sa mi pozdava 🙂

ollako,uzasne 😵

ja som hami na obed zapekane cestoviny s kuracim maskom a vela parmezanu tam bolo 😅

jasterica
29. apr 2010

lubi,to si odklikni hore v nastaveniach a tam v kolonke tehotenstvo a rodina si to zmen 🙂

janulienocka77
29. apr 2010

jasterica ak mozem doporucit tak mrkni na stranku www.adriadatabanka.cz a robinzonady, su to presne take domceky so sukromnymi plazami 🙂 len musis sa trafit do terminu, niektore uz su dlho rezervovane :(

ollako
29. apr 2010

dadinka dakujem, ja nie som moc nadsena, ze to tak na mne vidiet, lebo som to este nechcela prezradzat napr. mojmu ocinovi... chcela som mu to povedat sama, nasi su rozvedeny, a boli sme prave s maminou u segry na oslave a ocino sa tam objavil a hned zabadal, ze som v tom...nebavili sme sa o tom , lebo mi to bolo blbe pred tolkymi ludmi, ked sme tam boli pri inej prilezitosti a potom segre vravel, ze co som mu to nepovedala, no segra mu to vysvetlila a v poho, len sa budem znova citit blbo, ked k nemu pojdem, ze sa to takto dozvedel 😒

jasterica
29. apr 2010

janulienocka,presne tie robinzonky som kukuc,vieeeeeeeeeem 😉

hviezdickamaria
29. apr 2010

som dala dalsie foto 😕

hviezdickamaria
29. apr 2010

na stv 2 sa prave zacala relacia "Mata to vie najlepsie" 😉