icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ollako
30. apr 2010

len pre zaujimavost tu su tie pozemky http://www.erlis.sk/detail.php?dum=96&srch=1&ka...

ollako
30. apr 2010

do prcic to co som tam dala , no nejak mi to nejde 😒

moncika15
30. apr 2010

😀 😀 olako my vieme ze budete mat krasny domcek stacilo raz 😀 😝

ollako
30. apr 2010

ha ha no tak som sa pomylila 😝 😀 😀 😀 😀

ollako
30. apr 2010

kaslem na to neviem najst tie fotky 🙄

wiwi22
30. apr 2010

ahojte, fuha nebola som tu dva dni a tolko ste toho popisali 🙂
vitam nove tehulky 😉
zajtra sa chystam do incheby na vystavu, tak som zvedava, dufam, ze naberiem inspiraciu..
Neviem kto sa tu pytal, kde v BA sa daju kupit cinske tehotenske veci. Kamoska mi hovorila, ze uz aj na mileticke ich predavaju a pri kine Hviezda je tiez nejaky cinsky obchod kde ich maju.

catrin1
30. apr 2010

ahojte tak ja som uz doma..vsetko o.k..babatko sa krasne hybalo..mam aj foto..babo ma myslim 4,6 cm...zabudla som do kelu.. 😵 .dalsia poradna 14,5 a budu mi merat NT...v pondelok na krv... 🙂 😵
.

moncika15
30. apr 2010

catrin, daj foto nex sa pokoxame 🙂 gratulujem. dufam ze tie co sme to dotiahli az sem to dotiahneme az do zdarneho konca (respektive zaciatku) 😵 aj ja idem pondelok na krv 😨

tie co vam uz robili NT ako to mate zapisane v knizke?

catrin1
30. apr 2010

moncika dam ked pridem domov lebo teraz som u mamy..ale je to dost rozmazana fotka ale nevadi... 😵

moncika15
30. apr 2010

aj ja mam taku rozmazanu preto ze sa vrtilo 🙂

catrin1
30. apr 2010

no aj to nase male sa hmyrilo a kopkalo..🙂 😵

jasterica
30. apr 2010

krasne je dnes...dosla som z robotky a idem sa pokochat kvetinkami von,tulipky su v rozkvete... 😵

catrin,som rada,ze ste v poriadku 😵 no vidiiiiiiiiiiiiis 😉

moncika,no to mi je luto,ze ani vychadzky...ved by som zmagorila... 😲 ten tvoj doki je normal...?sa nevie vzit do situacie tehu zeny,ktora aj cerstvy luftik a pohyb potrebuje...? 😕 my teda kazdy vecer spacirky s muzikom robime,bo mam sedavu pracu,do roboty sa autom vozim,takze pohyb je pre mna ziaduci...dovtedy som pravidelne cvicila,teraz mam jasne pohov...ale v ramci predporod.pripravy budeme robit light tehu cviky 😅

ollako,krasny domcurik...budete si v novom uz styria byvakovat 😵 to bude uzasne 😉

moncika15
30. apr 2010

hlavne je to 😵 co tam po fotke ved si budeme obzerat ked ix budeme mat doma

moncika15
30. apr 2010

jastericka, pozerala som foto a mas uz krasne brusko a krasnu postavu. dufam ze sa ti tehotenstvom nepokazi
ja som tiez zacala cvicit len tak na rotopede alebo v podrepe posilovat panvove dno.

zuzu1111
30. apr 2010

baby neviete mi pomôcť? hľadám jednu stránku - bol tam nábytok do detskej izby - farba biela s čokoládovohnedou a s obrázkom žirafy alebo levíka. Veľa báb má tú postieľku v albumoch - okrem toho tam bola skriňa, komoda, stolička na papanie a poličky. Už dávnejšie som tú stránku pozerala, ale teraz ju neviem nájsť ☹

funlucy
30. apr 2010

baby pre dnešok sa lúčím,prajem krásný víkend,oddychujte-my ideme zajtra kuki do tej incheby 🙂

moncika15
30. apr 2010
romy31
30. apr 2010

ahojte tehuľky 🙂 tak dneska som sa vybláznila so psiskami na záhrade....krásne je toto počasie 🙂 a bola som na kontrole u zubára a všetko v poriadku, dokonca som ani nič neplatila a to je súkromník!
ollako budete mať kráásny domček 🙂 aj my sa teraz chystáme stavať, teda prestavať podkrovie u svokrovcov, tak sa teším, že budeme konečne splu bývať 😵

inak dnes som bola v terranove, tam na SNP, a majú tam super tepláčky s takým tým ohnutým pásom, čo sa dajú nosiť aj ako tehotenské....majú ich v rôznych farbách, sú supet na leto.....mali aj dlhé aj trojštvrťáky.....tak choďte kuk, kto zháňa gate 😉
však možno hodím aj foto

catrin1
30. apr 2010

jasti vdaka..strasne sa tesim ze je to o.k.... 🙂 ..kocky ja tu fotku preskenujem ale ona je strasne malicka a neviem to zvacsit..ako sa to robi?

moncika15
30. apr 2010

baby idete niektora na ten maly UTZ co sa robi od 13-17tt? my ideme v pondelok do GYNFIVu a rozmyslam ze sa objednam hned. na ten neskorsi pojdem az po 20tt

moncika15
30. apr 2010

3D UTZ aby som upresnila.
nikto tu uz nie je? ja este cakam na manzela a jednym ockom sledujem panelak

jasterica
30. apr 2010

monci,dik za kompliment 😉 nooo,drzim si figuru,aj geny mi pomahaju,ale je pravda,ze som cvicila a stravovala sa zdravo... 😅 a ked sa mi figura pokazi v tehu,bude to dan za drobceka,no neva...odrodime,odkojime a potom bude cas na napravy 😀 😉

zopka
30. apr 2010

Ollako, pekný domček. 🙂
Aduliak, rýchlo sa uzdrav!
catrin, keď budeš skenovať, tak si tam skús nastaviť rozlíšenie (DPI) nejakú vysokú hodnotu a malo by to byť potom na obrazovke dosť veľké.
Ja na 3D nejdem.
Obzerala som vám niektorým fotky (už ani neviem, ktorým), tak len chválim, že sú všetky pekné - aj fazuľky, aj brušká, aj handričky. 🙂
Prajem vám krásny víkend! 🙂

dadinka
30. apr 2010

baby ja som zistila, ze niektorym z vas nevidim fotecky, pridate si ma please?

moncika15
30. apr 2010

zopka, preco zamietas 3D? dost casto sa s tym stretam a nexapem 😅 😀

moncika15
30. apr 2010

dadinka, to aj ja 😕 ak to pomoze tak si pridajte aj mna 🙂

zopka
30. apr 2010

Moncika, ja nezamietam 3D, ale nemám na to prachy a v našom meste to nerobia, tak sa mi kvôli tomu nechce niekam trepať, lebo ja som domased. 😉

moncika15
30. apr 2010

zopka a odkial vlastne si? 😅

zopka
30. apr 2010

Neprezradím, ani keby ma mučili 😀
Také 20-tisícové mesto to je... 😉

moncika15
30. apr 2010

😀 no tak ja ta mucit nebudem