November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
do prcic to co som tam dala , no nejak mi to nejde 😒
😀 😀 olako my vieme ze budete mat krasny domcek stacilo raz 😀 😝
ha ha no tak som sa pomylila 😝 😀 😀 😀 😀
kaslem na to neviem najst tie fotky 🙄
ahojte, fuha nebola som tu dva dni a tolko ste toho popisali 🙂
vitam nove tehulky 😉
zajtra sa chystam do incheby na vystavu, tak som zvedava, dufam, ze naberiem inspiraciu..
Neviem kto sa tu pytal, kde v BA sa daju kupit cinske tehotenske veci. Kamoska mi hovorila, ze uz aj na mileticke ich predavaju a pri kine Hviezda je tiez nejaky cinsky obchod kde ich maju.
ahojte tak ja som uz doma..vsetko o.k..babatko sa krasne hybalo..mam aj foto..babo ma myslim 4,6 cm...zabudla som do kelu.. 😵 .dalsia poradna 14,5 a budu mi merat NT...v pondelok na krv... 🙂 😵
.
catrin, daj foto nex sa pokoxame 🙂 gratulujem. dufam ze tie co sme to dotiahli az sem to dotiahneme az do zdarneho konca (respektive zaciatku) 😵 aj ja idem pondelok na krv 😨
tie co vam uz robili NT ako to mate zapisane v knizke?
moncika dam ked pridem domov lebo teraz som u mamy..ale je to dost rozmazana fotka ale nevadi... 😵
aj ja mam taku rozmazanu preto ze sa vrtilo 🙂
no aj to nase male sa hmyrilo a kopkalo..🙂 😵
krasne je dnes...dosla som z robotky a idem sa pokochat kvetinkami von,tulipky su v rozkvete... 😵
catrin,som rada,ze ste v poriadku 😵 no vidiiiiiiiiiiiiis 😉
moncika,no to mi je luto,ze ani vychadzky...ved by som zmagorila... 😲 ten tvoj doki je normal...?sa nevie vzit do situacie tehu zeny,ktora aj cerstvy luftik a pohyb potrebuje...? 😕 my teda kazdy vecer spacirky s muzikom robime,bo mam sedavu pracu,do roboty sa autom vozim,takze pohyb je pre mna ziaduci...dovtedy som pravidelne cvicila,teraz mam jasne pohov...ale v ramci predporod.pripravy budeme robit light tehu cviky 😅
ollako,krasny domcurik...budete si v novom uz styria byvakovat 😵 to bude uzasne 😉
hlavne je to 😵 co tam po fotke ved si budeme obzerat ked ix budeme mat doma
jastericka, pozerala som foto a mas uz krasne brusko a krasnu postavu. dufam ze sa ti tehotenstvom nepokazi
ja som tiez zacala cvicit len tak na rotopede alebo v podrepe posilovat panvove dno.
baby neviete mi pomôcť? hľadám jednu stránku - bol tam nábytok do detskej izby - farba biela s čokoládovohnedou a s obrázkom žirafy alebo levíka. Veľa báb má tú postieľku v albumoch - okrem toho tam bola skriňa, komoda, stolička na papanie a poličky. Už dávnejšie som tú stránku pozerala, ale teraz ju neviem nájsť ☹
baby pre dnešok sa lúčím,prajem krásný víkend,oddychujte-my ideme zajtra kuki do tej incheby 🙂
nasla som nieco o kojeni http://www.najmama.sk/clanok/224798/aby-mliecko... 🙂
ahojte tehuľky 🙂 tak dneska som sa vybláznila so psiskami na záhrade....krásne je toto počasie 🙂 a bola som na kontrole u zubára a všetko v poriadku, dokonca som ani nič neplatila a to je súkromník!
ollako budete mať kráásny domček 🙂 aj my sa teraz chystáme stavať, teda prestavať podkrovie u svokrovcov, tak sa teším, že budeme konečne splu bývať 😵
inak dnes som bola v terranove, tam na SNP, a majú tam super tepláčky s takým tým ohnutým pásom, čo sa dajú nosiť aj ako tehotenské....majú ich v rôznych farbách, sú supet na leto.....mali aj dlhé aj trojštvrťáky.....tak choďte kuk, kto zháňa gate 😉
však možno hodím aj foto
jasti vdaka..strasne sa tesim ze je to o.k.... 🙂 ..kocky ja tu fotku preskenujem ale ona je strasne malicka a neviem to zvacsit..ako sa to robi?
baby idete niektora na ten maly UTZ co sa robi od 13-17tt? my ideme v pondelok do GYNFIVu a rozmyslam ze sa objednam hned. na ten neskorsi pojdem az po 20tt
3D UTZ aby som upresnila.
nikto tu uz nie je? ja este cakam na manzela a jednym ockom sledujem panelak
monci,dik za kompliment 😉 nooo,drzim si figuru,aj geny mi pomahaju,ale je pravda,ze som cvicila a stravovala sa zdravo... 😅 a ked sa mi figura pokazi v tehu,bude to dan za drobceka,no neva...odrodime,odkojime a potom bude cas na napravy 😀 😉
Ollako, pekný domček. 🙂
Aduliak, rýchlo sa uzdrav!
catrin, keď budeš skenovať, tak si tam skús nastaviť rozlíšenie (DPI) nejakú vysokú hodnotu a malo by to byť potom na obrazovke dosť veľké.
Ja na 3D nejdem.
Obzerala som vám niektorým fotky (už ani neviem, ktorým), tak len chválim, že sú všetky pekné - aj fazuľky, aj brušká, aj handričky. 🙂
Prajem vám krásny víkend! 🙂
baby ja som zistila, ze niektorym z vas nevidim fotecky, pridate si ma please?
zopka, preco zamietas 3D? dost casto sa s tym stretam a nexapem 😅 😀
dadinka, to aj ja 😕 ak to pomoze tak si pridajte aj mna 🙂
Moncika, ja nezamietam 3D, ale nemám na to prachy a v našom meste to nerobia, tak sa mi kvôli tomu nechce niekam trepať, lebo ja som domased. 😉
zopka a odkial vlastne si? 😅
Neprezradím, ani keby ma mučili 😀
Také 20-tisícové mesto to je... 😉
😀 no tak ja ta mucit nebudem

len pre zaujimavost tu su tie pozemky http://www.erlis.sk/detail.php?dum=96&srch=1&ka...