icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moniqe3
3. máj 2010

lili: u každého je to inak.. mne moja doki, že som v 13tt ale iná doki, že som v 12 a to som dnes 12+6

lili136
3. máj 2010

s podprdami mám problém už aj ja.... 🙂 . Tiež mám teraz tak o číslo väčšie. Chystám sa tento týždeň na nákupy nejakého "voľnejšieho" oblečenia, bo sa už do ničoho nevpracem..
zachytila som, že ste tuším kupovali čosi v C&A.... čo H&M - aj tam majú dačo?? viem, že keď bola kolegyňa tehotná, tak bola v HM ku v Rakúsku v Shoppingu a povedala, že tam majú celé oddelenie pre tehu a že sú tam úplne iné a krajšie veci ako tu..... tak možno by sa tam oplatilo ísť to prešmejdiť....

dadinka
3. máj 2010

baby......akurat sa varim segedin.....tak sa dnes napraaaskam.....uz sa strasne tesiiim 😝

a to HM v rakusku, kamoska mi hovorila, ze to tam je super...ja by som chcela skocit niekedy buduci tyzden, ked sa mi zajtra nakontrole podari s dokim dohodnut, ze uz mozem ist do prace a nebyt na pN

lili136
3. máj 2010

dadinka tak daj potom info, aké to tam je, či sa tam oplatí ísť..... a je to vo Viedni, či v Parndorfe???
ja si totiž teraz neviem vybaviť, že kde to ona bola....

ollako
3. máj 2010

ahojte ste tu toho popisali, neviem kedy to precitam, len som vas chcela pozdravit, idem si zdriemnut, dnes som bola u noveho lekara sa dat zaregistrovat, takto bol celkom mily, uvidime aky bude, pri vysetreni,no ale on si ma zacne kontrolavat az od juna, tak dovtedy este pojdem mrknut mojho stareho dokyho...a isla som sama na aute a zvladla som to celkom v pohode, no obcas sa mi poriadne srdce rozbuchalo, hlavne, ked som zastavila na kopci, bala som sa , ze sa nepohnem 😝

hviezdickamaria
3. máj 2010

no ahojte zenulky 😀 tak my sa dnes mame celkom fajn, sice mi je trocha zle, ale mozem fungovat 😎 , tak som dala trocha do poriadku byt, 2x poprala, spocitala som vydavky za minuly mesiac 😒 🙄 a teraz trocha oddychujem 🙂
v sobotu sme posadili u babky zemiacky a ja s mojou tiez tehu sestrou sme pokosili celyyyy celucicky dvor 😀, lebo nam babka nic ine nedovolila robit 😀

joj jak vam bratrislavcankam dobre, mate plno moznosti nakupovat 😖 a ja??? kde pojdem? do ľeľuchova??? 😀 😀 😀 😀 😀

hviezdickamaria
3. máj 2010

inak vcera ma dost neprijemne pichalo v podbrusku, svokra povedala ze to vajecniky... este ma tak nikdy nepichalo tak som sa veeelmi zlakla ale este viac mm... 😔 ale nejako to preslo a dnes uz nic necitim... tak snad je vsetko ok, zajtra idem na NT, tak sa aj tesim, ze drobceka uvidim, ale viac sa bojim, aby bolo vsetko v poriadku... 😔

jasterica
3. máj 2010

hviezdicka,catrin,aj ja som mala take stavy,ze ma pichalo dolu a akoby aj vajecniky...to sa ozaj maternica roztahovala,tak doki povedal...nic nebojte 😉

dadinka,aj my normal chodime na nakupy do rakuska,je to blizko /cca 2 hodky do viedne/,je tam vacsi vyber a lepsie ceny... 😉 najcstejsie chodime do viedne SCS 🙂 aj tehu nakupy tam budeme absolvovat... 😵 odporucam 😉

monique,aj mne podprdy male...vcera som si kupila prvu bavlnenu tehu podprdu... 😅 ina je,ake som nosila,tato je bez cipeciek,snurociek,total easy,hrubsie ramienka ma 😀 nic lichotive,ale prakticke 😉

jasterica
3. máj 2010

lili,mne sa parndorf moc nelubi... 😝 lepsie moznosti urcite vo viedni... 😉 ale inak odporucam aj budaorsz,je to zasa predmestie budapesti...aj tam je skvele 🙂

lili136
3. máj 2010

jasterica
ja som práve doteraz nejak nechodila ani do Viedne, ani do Pardndorfu, tak preto sa pýtam... nechám si poradiť 🙂

inak krááásny topík máš v albume... môžem sa spýtať, odkiaľ je?

me5
3. máj 2010

ja som tiez vcera kupila prvu podprdu - bavlnena, bez kostic, ma sice uz aj to odklapanie na kojenie, ale inu nemali a ta je fakt dost pohodlna. tak sa dnes tesim.

co sa tyka rakuska - tiez mam skusenost, ze Parndorf sa nam moc nepaci, radsej SCS - to je obrovske a velky vyber cohokolvek. zrejme tam omrkneme aj kociky, vraj su tam lacnejsie nech v BA. tu to vsetko predrazia. konecne mi je lepsie, tka sa zacinam uz zaoberat kociarikmi, ale je toho sialene vela na vyber. 😉

strelka11
3. máj 2010

ahojte tehulky 🙂
monci do poradne idem teraz 5.5. konecne,vlastne moja prva poradna,dufam,ze mi uz konecne nieco napise do tej mojej tehu knizky,lebo si zacinam mysliet ze ju mam na paradu 🙂 a co sa tyka odberu krvi,tak to mi v 10tt brali len tie zakladne odbery a v 16tt by mi mali brat krv na geneticke vysetrenie,no som zvedava.

funlucy
3. máj 2010

čaute baby,dnes vás moc nestíhám,máme toho veľa v robote. 😠 ja som bola dnes tiež na krvi,hurá neodpadla som,lebo brala len 1 ampulku 😀
Tiež sme boli v tej inchebe,prednášky ok..tie výstavy dosť slabé,nie? 😕 idem chrúmať šalát..

me5
3. máj 2010

strelka - ja pojdem presne tak v 16 tt (teda 15+3) a den pred poradnou mam ist na krv - tam by mali robit prve geneticke testy -tusim tie AFP

hviezdickamaria
3. máj 2010

jooj vsetkym vam beru krv a mne nebrali este ani raz, az v 16tt mi budu brat na tie tripple testy, ale fajn, pockam dovtedy 😅 inak, ja mam rada, ked mi beru krv 😀 😀 😀
tiez som pocula, ze to expo rodina, dieta nebolo moc dobree... 😒 ta co sa stalo?? 😕

me5
3. máj 2010

ja som pocula, ze to je vzdy take slabe, len do nitry sme nesli, lebo vtedy mi este byvalo zle. tak sme isli aspon na tuto vystavu a fakt o nicom.

strelka11
3. máj 2010

tak to som rada,ze nie som jedina me5,lebo niektore holki tu pisala,ze im brali krvicku v 12tt a mne nic,no verim,ze moja doktorka nic nezanedba 😖 a vsetko bude O.K. ale na ultrazvuku som bola v 13tt a doktorka povedala,ze je vsetko v poriadku ze malvo je akurat velke aj ked mne sa zda trochu mensie,lebo ma od hlavicky po zadocek 60mm a malo by mat 70mm,ale ona povedala,ze je to v poriadku,tak nejdem panikarit,myslim si ci to neni kvoli tomu ze mi moc nechutilo jest,ale teraz v 2trimestri to moze vsetko dobehnut 😵
inak tym 15+3 vobec nerozumiem,to su ich doktorske vypocty alebo co?

hviezdickamaria
3. máj 2010

15+3 znamena, ze mas za sebou 15 tyzdnov a tri dni, t.j, si v 16tt 😀

strelka11
3. máj 2010

aha,lebo mne napisala doki 12+2tt,ale to bolo minuly tyzden,no ved ja mam aj tak svoje vypocty a uvidime nakoniec kedy sa bude babo pytat na svet 😵 😵 😵

strelka11
3. máj 2010

takze tebe este hviezdickamaria nepustili zilou 🙂 ,ziadny odber,tak mozno nebol dovod,ale aj tak si myslim,ze kazda doktorka alebo doktor ma svoj postup,proste niektore to robia zodpvednejsie a niektore si povedia naco by sme robili takyto,ved to netreba,ale na druhej strane dneska si mozes dat vysetrit vsetko sama,ale na vlastne naklady...

hviezdickamaria
3. máj 2010

ale si hovorim, ze dakedy nerobili zenam ziadne vysetrenia a aj tak priviedli dietatko na svet, hoci aj na poli... 😀 a vsetko bolo v poriadku 🙂

strelka11
3. máj 2010

to je pravda,to inak stale pocuvam od mami a svokry,ze neboli ziadne ultrazvuky,ze do porodu ani nevedeli,ze je dieta v poriadku,ved ja viem ze sa to nema prehanat,inak ja keby som nebola na tych ultrazvukoch tak ani neviem ze som tehotna,lebo dokym nebudu pohyby,tak si nepripadam vobec tehotna 😵

lubka_cmuk
3. máj 2010

Ahojte do rána som mala krásny sen porodila som a nebolo to ani ťažké ani to nebolelo 🙂 viem bol to len sen... 😒 Aj vám sa snívalo že ste porodili alebo že už máte svoje bábatko v náručí???

misinn
3. máj 2010

ahojte, odpajam sa od vas..babatko sa prestalo vyvijat ☹

lili136
3. máj 2010

hviezdicka
presne ako hovoríš... naše babky nepoznali ultrazvuk a rodili jak jablone 🙂 🙂 🙂

lili136
3. máj 2010

hviezdicka
presne ako hovoríš... naše babky nepoznali ani ultrazvuk a rodili jak jablone 🙂 🙂 🙂

lili136
3. máj 2010

misinn
to mi je hrozne ľúto.... to ti povedali na ultrazvuku? bola si teraz u dokiho??

hviezdickamaria
3. máj 2010

coze????????? missin to snad nemyslis vazne???? 😢 😢 😢 ako to??? kedy to zistili??? 😔 😢 😢 😢 missin je mi to tak strasne luto 😢 😢 😢 ani neviem co povedat, iba vela sil... 😢 😢 😢

misinn
3. máj 2010

ano bola som na ultrazvuku, ...neviem ani co mam na to povedat..aj ked oproti tomu co som si prezila ked mi zomrelo prve dietatko toto je nic....no ale aj tak sme sa uz tesili

lubka_cmuk
3. máj 2010

misinn to mi je lúto! ako to zistili bola si na ultrazvuku? ako to že nevivíja??? bud silná ☹