icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

hviezdickamaria
3. máj 2010

😢 😢 😢

lili136
3. máj 2010

misinn
ani neviem, čo povedať....... to, že si prišla o prvé bábätko bolo strašné a ešte teraz toto ☹
ja som tiež prišla o mimi, ale nedá sa to s tvojim príbehom porovnávať.... ☹

strašne moc ti držím palce do života....

misinn
3. máj 2010

dakujem vam...aspon nemam problem otehotniet, vzdy sa nam podarilo nam prvy krat...dufam ze sa podari aj do tretice...

hviezdickamaria
3. máj 2010

ooch missin budem drzat palce... ☹ ☹ ☹

dadinka
3. máj 2010

😢 😢 😔 😢

sein
3. máj 2010

Ahojte, tak ja mam za sebou piatkove NT - dopadlo to OK, doki kadeco meral, NT mame 2,16mm - co sa mi zdalo dost ale ubezpecil nas, ze je to v poriadku nakolko som uz 13+3. Akcia srdiecka 156/min a velkost 7,2cm. Podla velkosi babatka mam TP o 6 dni skôr /2.11/ ako urcil môj lekar.
Inak to bol super zazitok - doki nam ukazoval chrbticu, ratali sme prstiky ci ma vsetky 😀 a potom nam prepol aj na 4D. Tak mame aj foto - neviem sa vynadivat - ked budem mat trosku casu pridam do albumu.

sein
3. máj 2010

misinn - teraz to citam - je mi to hrozne luto ☹

dadinka
3. máj 2010

sein, pridas si ma prosim, aby som videla tvoje fototo?
dakujem 🙂

sein
3. máj 2010

dadinka - jasne - len napis kde si ta mam pridat 😀 - velmi sa tu nevyznam 😎 Ale to fototoooo dam az neskor 😉

dadinka
3. máj 2010

sein, ja neviem ako 😒

baby viete poradit? ja som este foto nepridavala....zajtra by som mala mat nove, tak potom pridam...

hviezdickamaria
3. máj 2010

no pocujte dievcata, ja neviem o tom, zeby si niekto musel niekoho pridavat niekam 😀 moje fotky vidite? ja som si nikoho nikde nepridavala a este sa nikto nestazoval, ze ich nevidi 😉
myslim ze fotky sein nevidime preto, lebo tam este ziadne nema 😎

sein
3. máj 2010

hviezdickamaria - presne to som teraz chcela napisat 😉
dadinka - zatial nevidis moje fotky - bo tam ziadne nemam 😉 A ked budes chciet vidiet niekoho foto - tak staci kliknut len na fotoblog v tom riadku vedla nicku. Este je dost mozne ze ty nevidis ani ten fotoblog - mas to tam napisane ? Lebo ak si sa registrovala na modrykonik.cz tak fotoblog nemas. Aspon dufam, ze to dobre chapem. Ci nie?

hviezdickamaria
3. máj 2010

ano sein, ten kto je zaregistrovany na modrykonik.cz ako napriklad lili, tak tam fotoblog nema 🙂 chapes to dobre, ja som na to prisla az dnes 😎

zuzananinka
3. máj 2010

missin je mi luto - nemam slov

funlucy
3. máj 2010

missin čoooože 😢 tak to je strašná správa,je mi to veľmi ľúto..dúfám,že ťa to čoskoro prebolí,želám ti zo srdca,aby to nabudúce vyšlo a dočkala si sa zdravého bábätka 😵 Zase na druhej strane je dobré si ešte mladučká a nemáš problém otehotnieť,možno by si mohla osloviť doktora Jonáša aby ti vypočítal termín na životaschopné dieťa,aby si sa vyhla takémuto trápeniu.
Určite sa nám ozvi,ako sa ti darí,budeme na teba myslieť. 🙂

lili136
3. máj 2010

hviezdicka
je to presne tak... ja keďže som na modrykonik.cz, tak s tým mojim albumom je to také divné a nezobrazuje sa....

inak už som to chcela zmeniť a preregistrovať sa na modrykonik.sk a nechce mi to urobiť.... ☹

aduliak
3. máj 2010

missin....to je sila, strasne mi je to luto ☹ prajem ti hlavne vela sil! preco sa taketo veci stavaju???

moniqe3
3. máj 2010

missin: posielam veľa energy... je mi to veľmi ľúto. Prajem skoré úspešné tehuľkovanie. Myslíme na TEBA! ☹

jasterica
3. máj 2010

misinn,ja nemam slov,slzy sa mi do oci tisnu 😢 je mi to velmi luto,cely den mam uz pokazeny... 😔
ale ved co sa stalo vlastne...jednoducho ti len povedali...prestalo sa vyvijat...pricina...? 😲

lili,dik...topik je v NR v shope ma-ma kupeny v nakup.centre mlyny,maju aj stranku www.ma-ma.eu 😅

madeline
3. máj 2010

missin - je mi to hrozne ľúto 😔 , ale prajem ti nech to čo najskôr prebolí, aby si vás čím skôr našlo zdravé bábetko

dadinka
3. máj 2010

ja som na slovenskom...tak to je naozaj asi preto, ze tam nic nemas 🙂 tak som si trosku pohaluzila 😝

me5
3. máj 2010

missin - velmi mi to je luto. drzim palce aby si sa cim skor zotavila - psychicky aj fyzicky a nech Vam Pan Boh dopraje cim skor zdrave babatko.
boooze, stale su tie nase fazulky take krehunke. ☹

lili136
3. máj 2010

jasterica
ďakujem za tip. majú tam naozaj krásne veci. Ak vo štvrtok na kontrole všetko dobre dopadne, tak si tuším urobím výletík do Nitry a niečo pekné si kúpim 🙂

hviezdickamaria
3. máj 2010

a budu asi stale... clovek nikdy nevie kedy sa co moze stat... ale nechcem tu vnasat pesimizmus, no bohuzial som sa o tom aj ja presvedcila 😔 takze missin drzime palce ... ☹

funlucy
3. máj 2010

me5,veď práve to..ja som si to tiež teraz tak uvedomila ☹ a dnes ma ešte aj pichá v brušku !!! Fakt nám ostává len tá viera..

lili136
3. máj 2010

baby, musíme len veriť v pozitívny koniec... ja som si tu tiež prečítala veľa smutných príbehov, z ktorých sa tisnú slzy do očí...
keď Vám poviem, že minule som na kontrolu k doktorke išla aj so zbalenou taškou do nemocnice, že čo keby náhodou.... tak som si pripadala ako praštená, ale keďže sa mi to už raz stalo, bola som pripravená aj na to najhoršie....
ale nezostáva mi a nám nič iné len verit´, že to všetky raz dotiahneme do úspešného konca........ verím tomu, že čo sa má stať ,to sa stane, aj keď to bolí a keď to vtedy pre nás nemá nejaký význam...
tiež ma missin príbeh dnes dostal do úzkych a hneď som začala katastrofické scenáre.....
ale snáď nie...

držím vám všetkým palce, nech všetky pod vianočným stromčekom tento rok máme krásne zdravé miminá 🙂

jasterica
3. máj 2010

veru babulky,verme,verme,verme a drzme si palceky 🙂 😉

lili,urcite nadabis na nieco pekne 🙂 toto mi padlo do oka vo vyklade,inak sa chystame do tej austrie a BA na nakupy 🙂

uz som dosla domkov,idem zehlit,to je moja najhorsia cinnost 😝 ale kedze mam muzika koselovy typ,inu moznost nemam 🙄 ale ideme si kupit susicku konecne,ked bude babo,bude to velka pomoc 🙂

lili136
3. máj 2010

už som prešmejdila tú stránku a zistila som, že sú aj v BA, tak tam možno next week skočím pozrieť.... predsalen mám najradšej, keď si to možem vyskúšať 🙂

ja som s veľkým sebazaprením žehlila včera.... ja mám manžela košelového a ja tiež chodím do roboty slušne oblečená, takže na dennom poriadku sú sukne, nohavice a košele.... a to by si potom mala v nedelu vidieť tú "chuť" do žehlenia 🙂
Tak nech ti to rýchlo ubehne....

ja idem do DM-ky - nejak mi dochádza kozmetika, tak musím na nákup.. .a potom šup asi oddychovať. dnes bol v práci priam otrasný deň. podráždená som bola, od rána ma všetci nervačili... to bude asi tým počasím ☹

xlea
3. máj 2010

ahojte buduce mamicky, to je neskutocne, co tu vy stihnete popisat za chvilku....
missin.... to je mi luto takyto koniec tehulkovania, asi to musi byt tazke ... ale treba verit, ze raz sa ta fazulka vyvinie poriadne a budete z nej mat kopec radosti....
... dnes som sa tu v MT pokusala najst nejake normalne tehu oblecko, ale akosi som nic neobjavila... a to uz mam problem zapnut vsetky rifle... o nohaviciach nehovoriac.... neviete poradit nejaky fajn shopik v MT/ZA s mamickovskym sortimentom???

dadinka
3. máj 2010

baby, co pouzivate na brusko? ake kremiky? dajte nejaky dobry tip... 😕