icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

strelka11
4. máj 2010

mne uz konecne ustupuje nechutenstvo,ale sem tam sa mi este vrati,ale mala som take dni,ked mi cely den nechutilo a tak som musela jest aspon nieco male nasilu,je to zly pocit,ale nastastie som nikdy nesla grckat,chvalabohu 😵
no hviezdicka ty nas nakoniec vsetkych este predbehnes 😀 😀 😀 hlavne ze je vsetko v poriadku 😉
cukruska tiez gratulujem k dobrym vysledkom 😵 😵 😵
catrin tak to neni bohvieaka dobra sprava,ale doki vie co robi,tak antibiotika hadam zaberu a pomozu 🙂

catrin1
4. máj 2010

dakujem baby dufam ze zaberu..🙂
hviezdicka a teba nieco boli??

hviezdickamaria
4. máj 2010

tak bolelo ma v nedelu, ked som chodila, taka tupa bolest, ale nejak to preslo, no neviem, ci si to len namyslam, ale ked teraz pisem, tak to citim 😖

lili136
4. máj 2010

catrin a ty máš zápal močáku? alebo zápal "ženských vecí"?
a čo ťa bolí? len ťa pichá?

catrin1
4. máj 2010

hviezdicka mna to bolelo vcera cely den,aj dnes...dost velka bolest podbruska a stale sa mi chce cikat a nic nejde...a to ty urcite nemas... 😉
lili zapal močaku mam...a boli ma podbrusko...

ollako
4. máj 2010

cattin juuj , no musis vela pit... aby ked ides cikat bolo co vycikat a mocak sa premyval od tych bakterii...tie ATB ti nezavidim, ale ked to uz je az v mocovom mechuri, uz sa asi neda nic ine robit 😒

hviezdickamaria
4. máj 2010

jj catrin, to asi nemam, tak fajn, som sa ukludnila 🙂 tebe prajem skore uzdravenie 😉

catrin1
4. máj 2010

ollako no hej ale zevraj antibiotika su lepsie ako ten neprelieceny zapal..citala som diskusie o zinnat antibiotikach a zevraj su bezpecne..tak dufam..snazim sa vela pit tak hadam to bude o.k.. 🙂
hviezdicka jasne neboj nic ti neni...🙂)dakujem..

ollako
4. máj 2010

catrin no ved prave, este kym to je v mocovej rure, tak by sa dalo, ale tebe to uz preslo vyssie a mohlo by sa to rozsirit az do obliciek 🤐 , tak radsej preliecit ATB no ved uz si v 12 tt

sein
4. máj 2010

Ahojte baby,
gratulujem vsetkym, ktore maju uspesne NT za sebou
funlucy - ja mam 29 a skôr som sa na babo este necitila - myslim, ze u kazdeho je to indi-vindi
😉
niektore uz v pase mate meno pre mimi - tak to ja netusim ani zdaleka 😒 asi sa budeme rozhodovat s mm az ked budeme vediet co to bude

strelka11
4. máj 2010

ahoj sein,aj ja tak rozmyslam,ze budeme nad menom rozmyslat az ked budeme vediet co to bude 🙂 aj ked na chlapca by som aj mala,ale nemam ho schvalene od muzika,ale to ma este cas 😅 😅 😅

ollako
4. máj 2010

tak my co sa tyka mena sme v koncoch a kedze som presvedcena , ze to bude znova chlapec tak sme v total v keli..pre dievca by sme este nieco vymysleli, ale o dievcatku mozem len snivat.....no neva, ale to bude u nas preveliky problem 😒

ollako
4. máj 2010

baby co keby sme si spravili tu tabulku, ako maju uz dokonca aj decembrovky pozrite v ich fotoblogu, je tu nejaka zbehla, ja by som to spravila, ale netusim ako nato 😒

strelka11
4. máj 2010

ale ollako ved este nemas iste ze to bude chlapec,mne v okoli vsetci hovoria,ze to bude chlapec,ale dokym to nebudem mat potvrdene od dokiho,tak este stale to moze byt aj dievcatko 😅 😅 😅

ollako
4. máj 2010

strelka kludne sa mozme stavit 😉

strelka11
4. máj 2010

ty si snad jasnovidka 😅 ale vzdy je nejaka mala nadej 😉

ollako
4. máj 2010

no prave pustili miestny rozhlas dufa,ze sa maly preberie 🙄 , neviem co sa mu robi nejak tazko zaspaval,a uz sa aj prebral s placom, asi sa mu nieco zasnivalo 😒

strelka11
4. máj 2010

u nas kedze je to prve mimco,tak nam je jedno co to bude,ja budem rada aj dievcatku a chlapcovi,hlavne nech je to zdrave a kludne dietatko 😅 😅 😅

ollako
4. máj 2010

strelka ja ani nedufam, no tajne v tom najmensom kutiku dufam, ze by sa mi postastilo ...no ale nie to bude zase chlap....viem to iste , lebo moj muz dievca neurobi, ani keby furiky padali 😀

ollako
4. máj 2010

strelka ved je jasne , ze je to jedno, ved mne to az tak nevadi, ale predsa len tak tajne tuzim po dievcatku uz pri Petkovi som ho chcela, no ale ved aj chlapciska budem zboznovat 😵

sein
4. máj 2010

strelka - a ake je to meno, co sa ti paci?
moja svagrina caka mimi teraz koncom maja a este pred par dnami bola uplne zufala -nevedeli vybrat. Prveho maju Samuela a zese budu mat chlapceka. Tak sa navela rozhodli pre Mateja. Dievcenske to vedela hned - ale baba to nebude 😉
Mne v okoli hovoria rôzne - jedni, ze dievca ini, ze chlapec. Ale tento rok mame v rodine vela novych prisrastkov a vsetko chlapcov 😀 tak vravim mm, ze clapci sa uz minuli - aby sa pripravil na dievca 😀
S tou tabulkou je to dobry napad, uz som na to myslela. Ale kto sa na to da?

lili136
4. máj 2010

ollako aj ja snívam o dievčatku 🙂
podľa čínskeho kalendára to vraj bude chlapec, podľa toho výpočtu krvi vraj dievča... tak si vyberte 🙂
aj tak na tieto "zaručené" metódy moc neverím.... spoľahnem sa asi na sono a na to, čo uvidí dotooore 😀

ollako
4. máj 2010

sein no musi sa nato dat niekto , kto to vie, ja vobec netusim ako tie tabulky robia, na excel nie som skolena 😕 ja by som sa s tym aj pohrala, ale ked neviem ako nato tak by mi to trvalo mozno mesiac, a este aby to vyzeralo pekne nejake obrazky pridata a taaak, tak to som uplne nemozna ☹

ollako
4. máj 2010

a otobrovky maju spraveny super album-oktobrove bruska 😵 , no tak to je na mna uz mooooc 😖

sein
4. máj 2010

aj mne podla tabulky vychadza chlapec. ale tiez takymto veciam neverim. pockame si na 3D

gaja
4. máj 2010

ahojte, s malou dušou sa vám sem vtieram.. už zopár dní (no aj týždňov) vás chodim občasne čítať a už som sa odhodlala prifariť sa.. sa teda pripájam.. aj keď je termín mám až koniec novembra (27) a myslím, že to bude až začiatkom decembra, tabuľkovo teda patrím k vám...
kedže vás nečítam pravidelne, len občasne, budem mať zopár otázočiek a možno sa budem opakovať..
výpočet krvi je prosím vás čo? 😀 To počujem prvý krát...
Inak mám už synčeka, bude mať 4 roky (podľa čínskeho kalenádra a môjho muža mal byť dievča) ale mám pocit prvorodičky, vôbec nemám potuchy aké odbery a testy sa kedy robia.. kedy sa berie krv a na čo a tak...
tak ak máte prehľad že čo mi teraz má brať akú krv a kedy sa robí aké sono alebo čo.. tak sem s tým 😀

A ďakujem vopred..

aduliak
4. máj 2010

mne vsetci hovoria, ze budeme mat chalana 😀 tak uvidime, ja beriem hocico 😀 😀 😀
a s tabulkou moc nepomozem, ale je to super napad!

lili136
4. máj 2010

čo sa týka tabuľky v exceli, tak tú vytvorím, to neni problém......
len neviem, ako ju baby pridajú do albumu ako fotku..... tak ak poradíte v tomto, tak tabulečku vytvorím 🙂

aduliak
4. máj 2010

lili ... vsak to...obycajna excelovska tabulka nie je problem...ale urpavit ju pekne 😀

hviezdickamaria
4. máj 2010

ejhaa, u nas hrmoceeee 😀 ja zboznujem burky, hmmm to sa bude buvinkat 😀 😀 😀