icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

strelka11
4. máj 2010

sein mne sa paci meno pre chlapca ALEX,ale neviem co by mi na to povedal muz a pre dievcatko este neviem,ale tym sa netrapim este 🙂
mne podla tabulky vychadza chlapec,ale uvidime co povedia potom na ultrazvuku po 20tt sa mi zda ze sa to da uz zistit,ale netreba moc verit tej tabulke,susedke ktora uz vie co caka to vychadza,ale druhej kamoske ktorej sa uz narodil chlapcek vychadzalo podla tabulky dievca 😖

hviezdickamaria
4. máj 2010

aj ja som dnes rozmyslala ze by som spravila tabulku, ze ked uz som na tej PN a nemam doma co robit, kedze ani nevarim, bo nemozem 😖 , ta ze sa do toho pustim. ale tiez neviem, ako dam tu tabulku ako fotku tuna 😕

hviezdickamaria
4. máj 2010

inaac, gaja vitaaaaj 😎

lili136
4. máj 2010

a neskúšali ste to s tou obrúčkou??? na šnúrku a či sa bude točiť, alebo kývať???

tak baby poďme na tú tabuľku... ja ju vytvorím... skúsim ju upraviť a potom uvidím... dačo vymyslím a prehodím ju ako "foto" do albumu.....
len to musíte dať niektorá z Vás do albumu, lebo ja som registrovaná na cz koníkovi a tým pádom album mi nie je vidno...
alebo sa budem musieť preregistrovať na sk, ale tým pádom si zmeniť aj nick....

hviezdickamaria
4. máj 2010

oooch to nebude len taka buuurocka, idem zachranovat kvety na okneeeeee..... 😒

strelka11
4. máj 2010

to ti teda zavidim hviezdicka,ja burky nemusim,ja sa vzdy bojim 😕 😕 😕
u nas vo Vrutkach je zatial slnecno,tak mozno to sem dojde 😖

moncika15
4. máj 2010

ahojte, mne je dnes zas na ho... 🙄 nic mi nexuti. krize ma bolia neuveritelne ale to uz si ani nevsimam kede ma to boli 12tt skoro v kuse.

ja som objednana na 3D 21.5. na ten maly to budem v 15 tt a potom pojdem na velky okolo 20tt

ja sa tiez neuveritelne tesim na male, o nicom inom nerozmyslam, nehovorim 🙂

lilli136
4. máj 2010

baby, tak som sa preregistrovala i na modrehokonika.sk....
pridala som si do nicku jedno "l", aby mi to zobralo.... tak aspoň môžem pridávať foto do albumu 🙂

sein
4. máj 2010

hviezdickamaria tak si tu burku uzi 😉
gaja vitaj. mne brali u dokiho krv zatial len raz - myslim, ze 4 skumavky - na tie prvotne vysterenia: HIV, toxpolazmoza apod.
odvtedy mi na kazdom vystereni len zmeraju tlak, spytaju sa na vahu a doki spravi sono. Ale teraz v 16tt moj doki berie krv myslim, ze na tie tripple testy. AAAA este som bola na NT screening -ale to som sa objednavala inde - moj doktor to nerobi. A ak mas o to zaujem musi sa to spravit najneskr do 13tt+6 😉

strelka11
4. máj 2010

no moncika budes este musiet vydrzat,mne to uz tiez pekne liezlona nervy,hned rano ako som vstala,tak som nemala na nic chut a potom som sa zacala obavat aby dietatko nebolo moc malicke alebo aby mu nechybalo nieco pre vyvoj,lebo ja som toho naozaj moc nezjedla,muzovi tiez prestalo chutit,tak som si z neho robila srandu,ze ci je na mna napojeny alebo ci neni tehotny 😀 lebo nejako sa mu zvacsilo brucho,cim menej je tym je vacsie 😀 😀 😀 ale uz sa to pomaly lepsie aj ked sa to sem tam vrati,ale uz to neni take intenzivne,no mi sme za posleden mesiace teda na strave pekne usetrili,okrem ovocia a zeleniny 😵

ollako
4. máj 2010

Strelka ty si z vrutok? poznam oddtial jendho chalana, robil s mojim muzom v Prahe a teraz si chodi s mojov znamou 🙂
no baby ja som zacal skusat v tom exceli a mne s to tam furt prehadzuje nieco napisem to okienko je male a nezobrazi sa mi to vsetko, som z toho jelen ja to neviem, nemam nato nervy ☹ , kaslem nato

hviezdickamaria
4. máj 2010

no super lilli 😎 tak vitaj na slovensku 😀 😀 😀 takze spravis tu tabulku ty? 😕

hviezdickamaria
4. máj 2010

jj ollako ale tie policka sa daju zvacsovat aj zmensovat ako ty potrebujes 😉
strelka som sa nasmiala na tvojom muzovi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a aj my sme tie posledne dva mesiace usetrili na strave 😅

lilli136
4. máj 2010

urobím ju, neni problema... aspoň sa o to pokúsim... len to nebude úplne že "sofort", keďže sedím v práci...

ale tak pošlite mi do IP nejaké údaje.... čo ja viem, záleží, čo tam chceme mať.... ak som pozerala do tabuľky decembroviek, tak oni majú "mamina, vek, mesto, predpokladaný termín pôrodu, pohlavie, meno...."
tak navrhnite, čo chcete v tabulečke a píšte, píšte, píšte 🙂 🙂 🙂

strelka11
4. máj 2010

sein,ja som bola v 12tt na nejakom ultrazvuku,tak neviem ci to nebol tento co pises,co ti tam pozeral?mne akurat pozeral ci preteka pupocnikovou snuorou dost krvi a inak tak zbezne pozrel dietatko,odmeral atd.

ollako
4. máj 2010

hvoezdicka aha no v excely so prvy krat pre mna je to spanielska dedina 🙄 asi to necham na skusenejsie, bude to rychlejsie 😅

ollako
4. máj 2010

mohol by tam byt aj nick, a okrem datumu porodu, by tam mohlo byt aj datum narodenia , miery,a sposob porodu to by sa tam postupne doplnalo, niekto tam ma aj porodnicu

strelka11
4. máj 2010

ja som rada,ze muzik to somnou preziva a dufam,ze mu to co najdlhsie vydrzi 😅
ollako no vrutocky su sice male ale je nas tu pomerne dost,ja som tu spokojna,zijem tu odmalicka,takze by som ani nemenila

hviezdickamaria
4. máj 2010

jj olako netrap sa zbytocne 😉 lili a co ti mame poslat? vsetko mas v nasich pasoch 😎 napisane, a ked niekomu nieco chyba, tak tam nechas prazdne miesto 😉
sak tam daj :
nick, vek,mesto, TP, pohlavie a meno... tak jak si napisala 🙂

ollako
4. máj 2010

no aby ma niekto zle nepochopil, tak okrem terminu porodu, by sme tam mohli dat okienko s datumom narodenia babatka 😉 a to tam potom budeme len doplnat, bolo by to pripravene a potom sa nemusime trapit, este ma napadli, nedalo by sa to dat tak, ze pod nick novembrovky 2010 heslo by sme si prezradili cez ip a kazda by si tam postupne pripisovala, co by chcela a potom by sme tam aj mohli pripajat fotky bruska a tak, no je to len navrh, tak ako chcete 😉

ollako
4. máj 2010

no tak teraz ma napadlo, ze pripisovat by sa to tam asi nedalo 😒 , jedine tie fotky potom pripajat ze?

strelka11
4. máj 2010

presne tak ako pise hviezdicka,lebo o sposobe porodu nemam ani sajnu a na porod este ani nemyslim 🙂 ,len tie zakladne udaje a potom sa dam doplne pohlavie dietatka,lebo to este ani jedna znas nevie 😉

ollako
4. máj 2010

strelka jasne ja som len myslela, ze by sa tam spravilo miestecko a je jasne, ze toeto udaje sa tam pripisu, ked to bude aktualne, ale ved to je jedno ako chcete, potom si to tam mozme podoplnat, tak ci tak 😉

aduliak
4. máj 2010

baby, ja som citala,ze 3D je najlepsie robit az 26.tt ..aj doktor, co mi meral NT, to povedal...ze v 20.tt sa robi morfologicky velky ultrazvuk....... to fakt sa chodi tak skoro?

sein
4. máj 2010

strelka - ak myslis ten NT skrining - tak meral NT hodnotu, IT - to je akasi hodnota, ktora moze poukazat na razstep chrbtice, pozeral, ci mame pritomnu nosovu kosticku - deticky s Downom ju väcsinou nemaju a tiez vysetroval prietoky cez zily pupocnika a este obzeral srdiecko - ci nie su nejake defekty, ktore sa daju odhalit uz v takomto skorom stadiu.
Priznam sa, ze polovici z toho, co vysetroval som uplne nerozumela ale podstatne pre mna je, ze povedal ze je vsetko OK 😉 Sice sme sa trepali s mm kvôli tomu vysetreniu 90km ale stalo to za to 😉

aduliak
4. máj 2010

jej ollako...super napad 😀

lilli136
4. máj 2010

baby tak ja sa do toho pustím... poopisujem veci z vašich pasov, dúfam, že to pojde...
len majte strpenie so mnou 😀
skúsim sa aj nejak pohrať, aby sme tam mali obrázok a tak....

wiwi22
4. máj 2010

gaja vitaj 😀
super napad s tou tabulkou 🙂
mne tiez vychadza podla cinskeho kalendara chlapec a aj mi to vsetci tvrdia, ale ja tajne dufam, ze to bude dievca.
priatel ma z prveho manzelstva 2 chlapcov takze preto chcem dievcatko, ale ked bude dalsi zbojnik tak nevadi 😀

ollako
4. máj 2010

lili super sa tesim 😵

ollako
4. máj 2010

budeme mat o sebe lepsi prehlad 😉