November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
sein super aspon mozes byt troska kludnejsia, ja mam ine nervy zajtra idem aj ja na meranie NT bojim bojim
prečo ved do tabulky sa v pohode podopisuje
staršia verzia sa vymaže, nová sa vloží.. Ja by som navrhovala tiež aj ten dátum pôrodu tam potom dodať..
a teda nick, vek, termín, mesto, dátum pôrodu, poprípade by som tam vložila, či je to prvé alebo druhé dieťaťko - resp. kto ho doma čaká... 😉
Ďakujem za privítanie.. na krv mám isť vo štvrtok.. na sone som bola minulú stredu a bábo malo 3 cm a kopalo o dušu..
inak mám stále problémy s točením hlavy.. len som to zabudla doktorovi povedať a tlak mi nemeral.. niekedy ma až späť posadí.. nízky či vysoký??? 😅 Má niekto skúsenosti?
Spavosť a napínanie ma už pomaly prechádzajú.. ešte sa vyskytujú, ale lepší sa to.. Dokonca dnes som si umyla zuby bez toho, aby sa môj lačný žalúdok snažil vyprázdniť
baby, no s tabuľkou ako takou non problémo, ale ako ju dostať do fotoalbumu... to bude ešte sranda... skúšala som ju prehodiť do jpeg-u, ale bezúspešne......
ak máte doma manželov zručných v grafických činnostiach, tak nech nám dajú tip, ako tabuľku v exceli prehodiť do nejakého "grafického" formátu, aby sa dala pridať ako foto do albumu.....
ahojte, aj ja sa k vám pridám. čakáme už druhé bábo, termín nám dal doki na 10. november.
gaja aj ja mám problém si umyť zuby , či na lačný alebo plný žalúdok :(...a spávať chodím s mojím synom aj na obed aj večer, dúfam že to už bude lepšie lebo doma nič nespravím 🙂
baby a ešte jeden "nedostatok"
ak ste si do pasu zadávali dátum porodu - predpokladaný, tak koník potom v pase iba ukáže, v ktorom ste týždni, ale neukáže mi dátum, takže dátumy tam neviem dopísať ☹
gaja ja mam nizsi tlak 100/70 ale zevraj je to v tehu lepsie mat nizsi ako vyssi,no ja napriklad nemozem rychlo vstavat lebo sa mi hned zamota hlava,niekedy na to zabudnem a vyskocim a potom musim rychlo sohnut a dat hlavu dole a zachvilu to prejde,dokonca som si uz od rodicov pozicala tlakomer na ruku digitalny,tak si meriam tlak,ja si myslim,ze mas asi nizky tlak
lilli ako? ved ked ukazem sipkou na tvoju "fotku" hoci len tu v diskusii, tak tam mas napisane ze kedy cakas babatko a v ktorom si tyzdni aj meno dietatka ak tam ma niekto napisane, vsetko tam je napisane 😕
lilli - no mna napadlo ako dat tu tabulku do jpeg. ja by som urobila prnt-screen a vlozila do to prazdeneho okna vo photoshope. tam si to len orezes na tu tabulku, nech tam nemas cely svoj screen a to ulozil ako jpeg. neviem ci sa to da aj inac, ale toto jedine ma napadlo. 😉
gaja tak to mas nizky tlak
suzik vitaj
ollako - neboj - vsetko urcite dobre dopadne 😉 aj ja som mala trosku strach
baby...lucim sa pre dnes...utekam z roboty 🙂 majte sa krasne a vsetkym drzim palce, aby vam nebolo zle! 😀
tak ja sa s vami lucim - musim bezat 😉
hviezdickamaria
ja som úplne blbá... sorry, veď to tam je ešte aj tučným písmom 😀 . Tak teraz sa hanbím hanbím hanbím... ok. už som ticho, ticho, ticho 😀 😀
tehulky co uz mate nejake to dietatko - viete pripadne odporucit alebo dat referencie na kociky? co ste mali, co bolo dobre, co nie..... ? myslim, ze najlepsie je, ked to ma niekto odskusane.
me5
ako idea sa mi to javí dobrá... má to zmysel. ja som to práve skúšala cez printscreen, ale nemám v robote photoshop, takže bez šance..... a iný program mi to nezoberie.... máš doma photoshop? vedela by si to skúsiť, či to ide?
tabuľka je viac-menej hotová, len ju dostať do formy jpeg....
ahojte kočky, dlho som tu nebola, prídem z práce a zaľahnem 😅
me5 napisala som ti o mojom kociku a vsetko to zmizlo, no uz sa ponahlam s maly von, tak vecer napisem
lilli to vazne ju uz mas hotovu????? 😕 ta ty si sikulka 😀 no s tym jpeg vam ja nepomozem... ☹
hviezdickamaria
mám ju hotovú, je nás tam zatiaľ 18, tak neviem, či som dakoho ešte zabudla - určite áno, ale tak baby sa potom ohlásia a dopíšem ich tam....
len to musím nejak vykúmať s tým jpegom a ešte tam skúsiť vložiť nejaký obrázok... ale to už dnes nestihnem, tak sa tým budem zaoberať zajtra....
teraz mi sem príde jeden neplatič a potom frčím domov....
tak pa pa babule zajtra...
holki mate inak nejako zvlast zmiesane chute?lebo ja viacmenej vobec 🙂
sikulka lili,papa drzkajte sa...
strelka - zmiesane chute mam od zaciatku... najskor som nemohla jest skoro nic, iba ovocie... prestalo mi chutit sladke, na pitie mi nechutilo nic... teraz sa to ale zlepsuje, i ked su dni, ked sa vyslovene trapim aby som vobec nieco zjedla... pokial ta take nieco netrapi, je to uplne super 😉
lil - hodim ti mail do IP a posli mi tabulku, skusim to. 🙂
no ja mam problem s tym pitim,ja som bola vzdy cajikova a teraz caj nemusim,neni mi po nom dobre na zaludku,mozno som precajovana,alebo je to tym,ze pijem len ovocny caj,kedze bilinkove nedoporucuju a cierny som prestala pred rokmi pit,lebo som ho pila kedysi kazdy den niekolko poharov az som sa docitala,ze to neni moc dobre 😒 ,takze teraz len dzusikujem a pijem cistu vodu alebo so stavou
najradcej by som si dala cajik so slivovickou 😀 😀 😀 to mam moc rada 😅
kocandy,dnes mam za sebou prve stretko predporodneho kurzu,pacilo sa mi 🙂 oficialne mame prvu hodinu v piatok,aj teplacky,triko a ponozky si zobrat mame 😀 ,budeme sa na bruskach pregulovat,je to taka psychosomaticka priprava,neskor aj oteckovia budu pritomni,aby vedeli,ako nas pri porode drzat a podporovat maju 😉 no tesim sa na tie hodiny kurzov,vyzera to zaujimavo 🙂
a boli sme sa pred chvilkou s muzikom nahamat,dali sme si taku zeleninovu dobrotu 😵 okrem pizze mozem vsetko 😲 ked si na pizzu spomeniem,zaludok v krku citim a to som ju zboznovala predtym 😲
ollako a baby-sikovnice,skuste nieco s tou tabuleckou poriesit,veru,bolo by super mat novembrovkove statistiky 😉
catrin,skore uzdravenie,co sa peripetiu ta to postihlo 🙄 aj uro caje si var 🤐
strelka,za chvilku si budete s muzikom bruska porovnavat... 😉 ja si tak budem s mojim tatom,bo on pivny bachor,muzik je slang z futbalu,aj ritku ma fajnovu 😵 co na tom,ze si len cahnut mozem,sex mame od doki zakazany 🤐
a ja som zasa opacne na cajiky presedlala...predtym som malo cajov pila...teraz hlavne zeleny,roiboss mineralny a ibistekovy
😉 ale aj dzusiky lubim,hlavne grepovyyyyyyy 😵
me5,ja mam zalusk na stokke kocik...mam ho aj v albume 😉 je supersky 😵
gaja,vitam ta...aj mne sa obcas hlava kruti,ale snazim sa vela pit 😅
jasterica a ty mas chut na sex,???????????? 😕 😕 😕 😕 😕 😕
fíha babizne..vy idete riadnym tempom 😕 ja by som už aj zaľahla,ale ešte do 19 h som v práci.. 😔 nejak mi ide tyčno do kelu..skoro každý večer mi býva zle..to už neni možné 😒
gaja, ja som to mala zo zaciatku tehu take tocaky a zavrate. teraz uz xvalabohu nie ale tlak mam nizky stale 🙄 naposledy som mala 100/75.
tabulka je super napad, uz som to xcela davno navrhnut ale bala som sa ze to prisxne mne 😀 inak to bude pekne dlha tabulka ked nas tu tolko je 😉
no funlucy, snad sa to uz skonci sak si 14tt... 😉 este vytrim 😎

tak to bolo asi ono,lebo tie ich doktorske skratky nikomu nic nehovoria,no ved ja som bola aj v 13tt na sone a tam mi tiez povedali,ze je vsetko v poriadku tak som pokojna,teraz najblizsie budu tie odberi krvi v 16tt,tak na to som zvedava,len skoda,ze sa caka 2 tyzdne 😖