November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
no ja sa snazim jest pomenej...lebo viem ze aj tak zachvilu budem musiet znova 😝...ale ma prekvapilo ze som vlastne oproti obdobiu tesne pred tehu nepribrala prave naopak schudla ...a to tlacim do seba fakt viac ako je moja norma
monci ja uz stvrte ranajky s tebou nedam....prejdem uz plynulo na obed a potom idem na skusku 🙂
ok, upravila som trosku svetlejsi obrazok a tmavsie pismo. uz sa nejake babule ozvali co v tabulke chybaju, potom to raz mozno zajtra alebo pozajtra updatnem, nech to neupravujem po jednej tehulke 😀
zatial nas je tusim 22 v tabulke uvidime kolko nas bude nakoniec
ollako,co by mohlo obmakcit ladovu kralovnu? 😀 😉 mozno este len pride ten cas,ked muzik nebude stacit 😀
jonki,aka skuska ta caka? 😕
jej.....krasna tabulka!!! 😀
jonky drzim palce na skuzke 🙂
ollako, myslim si to iste ako jastericka 😀
monci,ty to znas 😀 😉
no pekná tabuľka ale krajšia by bola keby som tam bola aj ja.. 😀 😎 😉
jasti mam skusku z chirurgie...mala byt minul tyzden ale lekar nemohol tak sa prekladala...a v piatok mam traumatologiu/ortopediu...tieto skusky by mali byt v poho tak uvidime 😉
monci dakujem
ze skuzke 😕
ahojte, nedocitala som vas ,ale musim vam napisat, ze dnes rano som sa prvykrat bozkavala s wc misou aj ja 😠 a tak som dufala, ze uz sa tomu vyhnem...
ale hned potom som si dala sekanu s chlebom a tatarskou 😀 😀 😀 bo mi bolo potom tak faaaajne 😀 😀 😀
rozoberali ste su razstep chrbtice, tak ja sa toho obavam najviac, kedze jedno z mojich dvojiciek malo razstep chrbtice... 😢 😢 😢 strasne sa toho bojim....
ked kychnem, tak aj mna zapicha v bruchu... 😉
hviezdickamaria
vitaj medzi "grckajucimi tehulkami" 😀 😀
toho sa bojím aj ja - sestre "diagnostikovali" pri malej nejaké fakt že obrovské riziko, potom jej robili vyšetrenie plodovej vody, tam to už bolo OK aj malinká je OK, ale tie nervy niekoľko mesiacov, čo mala chudina ☹
jéééj, sekanú s tatarskou by som si dala...
ja teraz úplne milujem párky s horčicou... mňam 🙂
co to dnes je za den 🙄 som sa povadila s mamou lebo nexape ze mi je zle a nemam naladu na jej debilne poucky. terz tu sedim nad kolacom a napne ma uz len pri predstave ze by som sa mala zahriznut. takto mi este nebolo. hlava ma boli precitlivela som... idem si zas lahnut a budem sa snazit cely den prespat ☹
hviezdi ale ja som to pisala prave na povzbudenie ze aj par ktory uz ma dieta co malo razstep ma druhe babo uuuuplne v poho 😉
same dobre veci nam idu na chut sekana, parky, pasteky, pecenovka.... 😀 😀 😀
baby ja uz idem prec, radsej tak sa majte a nepopiste tu toho nejako vela nech vas vecer mozem docitat 😉 pekny den vsetkym
monique a ine babule - ak chybate v tabulke - piste mi IP 😉 ja vas tam vsetky pekne doplnim
ste sa bavili o amniocenteze a vyvojovych chybach - my mame zatial vsetko ok a verim ze to tak aj ostane, ale zdielam nazor asi ako jonki - tiez si neviem predstavit ze by som na zaklade tychto vysledkov nieco riesila. babo by som urcite chcela donosit a porodit a potom sa bude riesit. takze sa nad testami nestresujem a verim, ze babo je ok. aj tak ho lubim uz najviac na svete 😉
moncika15
mám obdobný deň až na to, že ja sa vadím v robote a nie doma ☹
asi je nejaké zlé "prostredie", tlak alebo čo aj viem....
baby som rada, že nie je len mne zle.. v podstate mi je zle od 6. tt.. vraciam od 7tt a aj preto som skončila na infúzkach v nemocke.. týždeň som po nich nevracala..ale teraz sa to znova vrátilo a ja mám celé dni v hrdle grcku.. a grciam zase dosť ... u doki som sa vážila a schudla som 3kg!!!!! kokos to je hrozné.. verím, že v 16tt to úplne ustúpi..tak som to mala aj pri dcérke..
no musim sa pridat - tiez ma dnes vytacaju klienti jeden za druhym - kazdy je najmudrejsi, hlavne ze bludy pise a rozprava 😀 skoda reci
ale nezlostime sa, lebo tie nervozity a napatie len zhorsuju nevolnosti, takze napocitat do 10, predychat a ide sa dalej 😉
presne tak me5 - kliiidek, zeny dychajte z hlboka 😀
idem si lahnut lebo ma rozculujete aj vy svojim optimizmom 😀
papa
moncika - som naratala do 10 a prisiel dalsi mail a uz vrieskam po kancli, tkaze pekne sa to pise, len ta prax zlyhava 😀 😀 😀
dnes sa tuším skoncentrovali všetci debili do môjho okolia ☹
už mám normálne hrúzu, keď zazvoní telefon, že kto mi zas ide vynadať...
to je dnes deň...
baby, ja mám dnes chuť na mc donald... nejedla som ho ani nepamatám... viem, že to nie je zrovna zdravé ,ale za McChicken by som tuším vraždila 🙂
lilli - ked mi bolo najhorsie a uz som par dni nic nejedla, tak mi tiez isiel na chut cheeseburger, tak drahy doniesol a normalne som to zjedla a ani sa to von nepytalo. ale suchy rohlik navydrzal 😀 neboj, amici to dobre vymysleli s tym MC-com, ze to chuti vzdy 😀
idem ja na to veru... cez obed fičím do Mekáča.... síce by som si dala tuším ešte radšej KFC nejaké kuriatko a k tomu zbožňujem šalát Coleslaw, ale najbližšie KFC zrušili, a iné mám moc ďaleko...
me5 ty pracuješ v BA?
este som tu 😀
Mc donald je taka hnusoba ze ked ma niekto opicu a da si burger tak ho to v momente prejde. moj muz to ma odskusane 😀 ja som si tiez praskla v pondelok dvojite hranolky v mekaci 😵
uz ozaj idem 🙂
no allako je teraz niekde na stole 😀 tak na nu myslim, aby bolo vsetko ok 😎
ollako je v poradni? 😕 🙂
veru, ollako teraz niekde leží a čaká 😀
baby, ja idem zajtra na kontrolu.... o 13.30.... tak dúfam budete myslieť aj na mňa.....
som zvedavá, čo bude, čo povie doktorka.... na jednej strane sa neviem dočkať, na druhej mi zviera brucho strachom 😖
ale uvidím piškotku zase po 3 týždňoch, tak snáď už podrástla.... kolko cca cm by mala mať teraz?? v 11tt??? nejaké 3 cm?? či to je veľa??
lilli - ano robim aj byvam v BA. ja dnes vobec neviem co na obed. tej varenej stravy sa este bojim. 😖
Ahojte tehulky, tak sa k vam pridavam. Taktiez cakame druhe bábo, sice toto tehu je uplne ine ako to prve, nakolko sa obcas objavuje špinenie, ale zatial je vsetko ok, uzivam duphaston, tak snad to uspesne potiahneme do 9mes.a vsetko bude ok. Videla som tabulku, super....postupne sa tam budu doplnat aj pohlavia, kedze sme vsetky v prvom trimestri a nevieme co bude za pohlavie nas prirastok. Tak zelam pekny den vsetkym. 🙂

no tabulecka krasna 😵 supis pupis 😉 ...jasterica k tomu sexu, pri Petkovi som mavala inu chut az sa muz cudoval, ze co to so mnou je 😀 , no a teraz nejak nemusim a to muz chodi na tyzdnovky, tak ked na vikend pride, tak nieco ocakva a ja som chladna ako ladova kralovna 😔