November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte 🙂
uz od 5 buntosim, to som sa isla prvyktat najest, potom som sa zobudila o pol 8 isla som sa 2x najest a od 9 som uz nacisto hore a zase do seba tlacim. vcera vecer som prvykrat cupela nad WC misou ale nevracala som (aj ked si myslim ze by mi po tom ostalo lepsie, strasne ma tazil zaludok) uz nex mi skoncia tie nevolnosti 🙄
vall, 17E stoji len tento maly UTZ za ten velky si aj ja zaplatim 50E . ja by som tiez dobrovolne na potrat neisla a tiez aj koli tomu ze tie testy su nepresne. potom by som si cely zivot vycitala ze som zabila zdrave ale aj xore hlavne moje dietatko ☹
ja nosim tehu pas kazdy den hlavne doma, citim sa v nom istejsie a hreje ma na krizox. super vec
leninka, strasne sa tesim 🙂 take spravy potesia.
pozerali ste vcera reflex? pozrite si v arxive TV markiza bo davali strucny rehlad kocikov a rozoberali na co sa treba zamerat. dost to pomoze takym co s tym este nemoju skusenost 🙂
Dobre ranko, janielka aj ja to mavam pri kychnuti a kaslani. Tiez som sa zo zaciatku bala kazdeho pichnutia.
A kocik, ja rozmyslam nad kombinovanym, na zaciatku nakliknut vajicko a potom ked uz bude teplejsie vanicky alebo sportova verzia.
čaute babule,tak s tými kočíkmi to bude pre mňa maturita 😒 Aduliak,tie večerné nevoľnosti mám stále aj ja..a dnes ráno som opäť grcala-ale len tú žlč,alebo čo to je.. 😖
Ale už skoro 3 hoďky sedím v robote,spokojná jak fazula 😀
aha a ktomu kociku ja by som rada kupila 3 kombinaciu nexnemusim behat viac krat po obxodox 😉
funlucy....sme na tom rovnako......14.tt a stale nevolnosti....no som zvedava dokedy 😒
citala som recenzie na kociky a ta BEXA B4 ma same dobre...mam ju aj v albume.....no tak neviem....
baby, pridala som nasu tabulku do mojho fotoblogu, ako mam vytvorit samostatny fotoblog pre novembrovky a dat tam heslo??? pomozte a uz potom mozeme pridavat aj fotocky brusiek. 😉
jo trosku som tu lillinu tabulku upravila, zoradila som to podla predpokladanych teminov porodov, nech vieme kto ide prvy 😀 ak sa tam niektora nenajdete poslite info do IP, ja to potom updatnem a nacitam vzdy novu tabulku do albumu
ahojte kočky ste sa tu bavili o 3D/4D ... tie ktoré idete kedy asi pôjdete? ja sa chcem objednať na 18tt ..lebo som si teraz dosť o tom čítala a je lepšie ísť skôr lebo niektoré už v 21nič nevidia, že je dieťa už veľké...
me5: vytvor nový nick novembrovky2010 a tam daj tú tabuľku... všetky baby to tak robia...
jej hura tabulka. somzvedava kto je prvy na rade. inak ja mam novy TP 19.novembra ale v pase mam 20. 😝
monique, ja idem v 15tt a potom okolo 20tt... uz to tu pisem asi 10x az si pripadam trapna 😀
no jo - to sa mi velmi nechcelo, lebo tam treba dat novy e-amil - aspon sa mi zda ze pod tym istym ta nezaregistruje ☹ ok, poriesim - som vsak v praci, takze uvidim, kedy presne bude na to cas 🙂 ak su priepomienky, navrhy k tabulke, sem s nimi 🙂
inac ja idem na 3D v 16tt - ze prvy 3D a potom druhy sa urobi okolo 20tt - jeden termin je vhodnejsi pre rodicov a jeden prre lekarov, takze moj Dr. to robi takto 2 x v jednom baliku 😉
ahojte tehule 🙂 poslusne sa z robotky hlasim,pijem zelny cajik... 🙂
funclucy,to je bleee,ked este aj zlc ide von... 🤐 ale ved su aj homeo na zastavenie grc,neskusis? 😲 a vajka som pouzila na natierku-klasicku...rozpucis vajka,das maslo,syrcek taveny,horcicu a vegetu podla chuti,mozes primix mladu cibulk,vnat ,vsetko zmiesas a natries na pecivko 😵
ollako,drzime prsteky,nech je u doki vsetko ok 🙂
rozpravocka,tak aj ty mas nakupy vybavene ciastocne... 😉 ja len jedno triko a aj to je v zalohe... 😉 pupik sice narastol trosku,ale vsetky gate este zapnem... 🤐
moncika,ty mas ale apetit 😵 aj ja zrana byvam viac hladna ako pocas dna a v noci chodim pit ,bo ma smadi 😅
baby,to ja som len nejaka ina s tou chutou na sex? 😕 😀
me5
no si THE BEST... super!!!! tabulka je uno perfekto....
oooo hezky hezky 😎 len ten podkladovy obr.by mohol byť malinko svetlejší,alebo potom písmená v tabuľke farebné,lebo to trochu splývá..či to už by som moc chcela? 😅
me5,ty si aka sikovnica...tabulecka je na svete 😵
jastericka to neni apetit ☹ to je len snaha zahnat celodenny pocit na grc 🙄
a musíme vytvárať nový nic NOVEMBROVKY??
nestačí, keď napr. me5 založí len nový album s týmto názvom???
veru moncika také dobré správičky sú úplne úžasné!!! 😵 😵 😵
paráda tabuľka!!!......aspoň budeme mať prehľad!! 😉
jasti, buď rada!!!.........mať tak polovicu tvojich chúťok!!!! 😵 😵 😵 😵 .......ako často piješ zelený čaj teraz v tehu?.......super, tak bruško už začína vyjkúkať 😉 ........
ja som si včera kúpila 3/4 letné nohavice a tým som svoj tehu šatník uzavrela..... 🙂
potrvdzujem, že je lepšie mať dva kočíky....na zimu hlboký s veľkou vaničkou .........a potom golfáče, úžasná vec na cestovanie a rýchly presun 🙂 🙂
uz to mame urobene - musi byt novy nick - lebo inac by som musela dat vsetky moje heslo ak by ste chceli pridavat fotecky.
takze nick: novembrovky2010 a heslo: babatko
s tabulkou sa budem priebezne hrat, mozem skusit farbu pisma alebo zosvetlim obrazok 🙂
nie je nas tam nejako malo? 😕
a co tie bruska?kedy odfotime prve?
jééééj, supéééér 😀 😀
moncika
ja som tam dala zatiaľ len nás pár, čo sme tu diskutovali v poslednej dobe.... samozrejme, že sa ešte ozvú ďalšie baby a potom ich popridávame....
ja mam skoro vsetky v albume medzi oblubenymi albumami ak ti to pomoze 🙂
mam za sebou tretie ranajky... 😀
jonky ja idem prave na 4te 😀 🙄 neuveritelne sa mi kuruti zaludok
moncika,ake bruskaaaa?ved na mne vidno len maly hrbolcek...pockajte,kym narastieme 😀 😕
leninka,ved ja sa tesim 😉
jonki,trio...moncika...quartetto 😀 ja som mala uno 🙂
no veru keby niekto zbadal napr teba a mna vedla seba tak si pomysli ze co sa tam ta bula (ako ze ja) pxa do prveho trimestra 😀 😀
baby vy teda mate apetit :D
normalne zavidim. :(
ja mám tiež pocit, že na 11 tt mám nejaké príliš veľké bruško...
musím odfotiť cez víkend a pridám do albumu 🙂
Ahojte, zas ste toho popisali ze nemam sancu ani len docitat a nie to este reagovat ☹
ale musim pochvalit tabulka je krasna a mozte ma tam doplnit?
Vidim ze rozoberate kociky tak mi mame zatial vybrati Dexter X3 je to 3 kombinacia za celkom rozumnu cenu no ,ale muzovi sa zacal pacit Chicco trojkolka
Ja som bola minuli tyzden v pondelok v porani babo sa ma fajn malo v tedy 62mm a NT sme mali 2,2 dr. povedala ze je to v poriadku a aj krv bola v poriadku

suhlasim s ollako, mja som mala pri prvom kombinovany kocik, uz by som to nechcela, maly sa mi tam ledva mestil, ja by som volila hlboky kociar so sirokou vanickou a potom sa nam osvedcil golfac, maly v nom aj dobre spaval, a ked sme niekde cestovali, bol rychlo zlozeny, lahucky a spratny 😉