icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

hviezdickamaria
5. máj 2010

no heeej fajne mi bolo, take uvolnenie... 😖

lilli136
5. máj 2010

funlucy
ja pracujem v leasingovke s neplatičmi a s najzapeklitejšími prípadmi vo firme 😠
vymáhačky, súdne spory, odoberanie predmetov a tak... no čo Vám poviem - dream job 😀 😀

mnáááám, ja už tlačím mc chicken a dvojité hranolky 😀 😀

jasterica
5. máj 2010

lili,teeeeda,bruuuuuu chut 😀 esteze som po obede,inak by som ti to zozrala cez monitor 😀

lilli136
5. máj 2010

kujééém, jasterica 😀 😀

baby, aký máte vy názor na farbenie vlasov??? ja už chodím ako nočná múra z elm street, lebo som si prestala farbiť vlasy.... ale vyzerám hrozne.... poriešila som to len šamponom farebným na vlasy, ale to bola čistá katastrofa 😢
ja neviem, či si ich mám ísť dať zafarbiť alebo nie.........

catrin1
5. máj 2010

ahojte....tak mne uz bolesti prestali ale antibiotika musim brat este aspon 6 dni..ja mam taky strach aby to neublizilo babatku...nabuduci piatok idem k dokymu na NT tak dufam ze to bude o.k..
pozeram ze vam chuti jest vsetkym..mne zo zaciatku chutilo stale som len jedla ale posledny tyzden mi nejako nebere uz... 😅

jasterica
5. máj 2010

lili,ja si normal farbim haro,nic neboj,to mozes 😉

catrin1
5. máj 2010

lili ja som si minule tehotenstvo farbila aj melirovala a pohoda...malemu nic neni..podla mna s mierou mozes vsetko... 😉

hviezdickamaria
5. máj 2010

lili kludne si ich zafarbi, ja nevidim dovod preco by si nemohla 😉

jasterica
5. máj 2010

catrin,ty chodis casto k doki...ja po mesiaci 😕

lilli136
5. máj 2010

fakt jasterica??
mňa stále všetci strašia, že nie nie nie, tak som sa nejak blokla, že vydržím aspoň prvý trimester...
ono nikto nikdy nepreukázal nejaký škodlivý vplyv na mimi, ale zas tvrdia, že amoniak ti ide cez kožu a tak.... ale neviem, či cez kožu na hlave sa môže dostať niečo škodlivé do krvného obehu a tým pádom k mimi...... zdá sa mi to také pritiahnuté za vlasy... ono to skôr vyzerá tak, že ti každý povie, že radšej to nerob a keď sa niečo stane, tak ti povedia - vidíš, my sme ti to hovorili, že sa to nemá ... a pritom to nemusí mať žiadny súvis.....

jasterica
5. máj 2010

lili,jasne,ze to nevadi...dnes sa vyrabaju setrne farby a keby si sa ozaj tak velmi bala,tak su aj farby na prirodnej baze 🙂

catrin1
5. máj 2010

jasti teraz idem len preto po dvoch tyzdnoch lebo v 13 tt sa robi to NT...potom uz budem tiez chodit kazde 4 tyzdne... 😉

xlea
5. máj 2010

lilli ale vsak v dnesnej dobe dostat aj farbicky bez amoniaku 🙂 a mas po probleme... moja kadernicka ma super talianske farbicky bez kadejakych amoniakovych zapachov, su zevraj super 🙂 i ked ja posudit neviem, vlasy si nefarbim, vobec mi to nie je treba, nakolko ziadne sediny zatial nemam a so svojou cierno-hnedou farbou som spokojna 🙂 minule dokonca ked som sedela u kadernicky v kresle, tak dosla jedna pani a sa tak na mna pozerala a potom zahlasila, ze aj ona chce taku farbu vlasov ako mam ja 🙂 tak sme sa s kadernickou schuti zasmiali 🙂 ze ide miesat podla toho, co mi ostrihala 🙂

aduliak
5. máj 2010

ja som si vydrzala vlasy nefarbit do konca 1.trimestra, ten mi teraz sobotu koncil, a hned nedelu som farbila 😀 asi som blazon 😀

lubka_cmuk
5. máj 2010

Ahojte babi myslíte že sa môže niečo stať papala som Calibrum baby plan 30tabliet a pýtala som si pokračovanie v lekárni a vlastne už druhý mesiac papám tie na druhý trimester:(:(:( mám to povedať doktorke? Nechápem ako mi to mohlo uniknúť???

catrin1
5. máj 2010

lubka cmuk..ja si myslim ze to je v pohode su to len vitaminy..ja si mylsim ze si nijako neuskodila... 😉

hviezdickamaria
5. máj 2010

ja sa nevyznam lubka ☹

catrin1
5. máj 2010

skus si precitat zlozenie ale ja myslim ze to obsahuje tie iste vitaminy len mozno v trosku vyssej davke.. 😕 ..ale myslim si ze sa nemusis bat..

catrin1
5. máj 2010

Calibrum® mami zohľadňuje potrebu niektorých vitamínov a minerálov, ktorá sa v druhom a treťom trimestri tehotenstva zvyšuje až o 100 %. V tehotenstve sa výrazne zvýšia požiadavky (až na dvojnásobok) na prísun železa, kyseliny listovej, vitamínu D.

Takisto sa zvyšuje potreba minerálov, napr. vápnika, fosforu, horčíka, jódu.

Okrem kyseliny listovej, vitamínu E a C, železa a jódu obsahuje Calibrum® mami aj ďalšie látky podstatné pre druhú a tretiu tretinu tehotenstva a obdobie dojčenia.

* kyselina listová - prevencia vývojových vád plodu
* vápník a fosfor - dôležité pre správny vývoj zubov a kostí
* hořčík - prevencia predčasného pôrodu, prevencia kŕčov
* jód - nevyhnutný pre psychomotorický vývoj plodu
* železo - ovplyvňuje nielen matku (anémia) ale aj vybavenosť dieťaťa železom
* vitamín D 3 - dôležitý pre správne vstrebávanie vápnika a fosforu
* vitamíny skupiny B - umožňujú lepšie využitie energie z potravy

lilli136
5. máj 2010

no akurát že tá moja farba /ktorej odtieň som hľadala asi 2 roky/ je práve amoniaková, že až hrúza, ale tak keď hovoríte, že je to v poho, tak zafarbím cez víkend.... inú si kupovať nechcem, všetky ostatné mi buď zle chytili, alebo boli tmavé ....

catrin1
5. máj 2010

takze len o par vitaminov viac co si myslim ze nijako neuskodi... 😉

lilli136
5. máj 2010

jasné, lubka, to je v poho... ničoho by som sa nebála....

lubka_cmuk
5. máj 2010

Takže som babatku nemohla ubížiť??? Mám výčitky al mohla sa ma v lekárni spítať či som už v 2trimestri a nie či som už dobrala baby-plan,,,catrin dakujem že si mi to takto podrobne popísala,,vlastne čo si babo nezoberie pre vívin to sa odplaví s tela...

catrin1
5. máj 2010

lubka neni zac.. 😉 ...podla mna mozes kludne spavat... 🙂 ..urcite si nijako neublizila babatku,co babo potrebovalo si zobralo a co nie sa odplavilo presne ako si napisala.. 🙂

sein
5. máj 2010

ahojte baby - tak ta tabulecka je kraaasnnaa
k farbeniu vlasov - ja si farbim pravidelne - pytala som sa na to aj dokiho a povedal, ze nevidi ziadny problem 😉 ale pre istotu si kupujem radsej farbu bez amoniaku - mam lepsi pocit 😀
ku kocikom - mojimi favoritmi su zatial casual S4 2010 alebo jane slalom 2010 - ale ziadny som este nevidela nazivo 😠

veronicka25
5. máj 2010

baby jedli ste teraz v tehu ananas? ja som akurat polku obrovskeho zjedla a niekde som sa docitala ze exoticke ovocie by sa jest nemalo, ze je alergen alebo take nieco, co si o tom myslite?

funlucy
5. máj 2010

ej lili,kua robota,nezávidím 😖 šak tam musíš mať jaký tlak a ešte k tomu keď si náhodou cholerik ako ja 😀 No ale aspoň máme akčnú prácu nie?Fakt robota s ľuďmi je najhoršia,nikdy sa nezavďačíš..aj teraz mi volal jeden trtko,že chce odťah z Lipt.Mikuláša do Martina-samozrejme zadarmo,keď som mu vysvetlila,že má nárok bezplatne len do najbližšieho servisu,tak som bola samozrejme tá najhoršia tak mu vravím,že dobre,môžeme aj do Martina,ale rozdiel km si doplatíte,tak ani to nie,a zas som tá najhoršia 😀 reku pane,hádam nechcete aby som vám to platila ja 😔 a toto je ešte ten dobrý zákazník.
Ach jo,niekedy by tá PN bodla.

lubka_cmuk
5. máj 2010

S farbením som aj ja chcela počkať a zatial to nebolo ani vidieť ale ked vravíte že v poho hned sa idem objednať 😀 , a čo sa práce týka ja som tu 10hod.. od 8.00-18.00 bez okien len neonky som tu zúfalá využijem každú príležitosť ako sa dostať na slnko...a neskutočne sa teším na víkendy.. 😅

xlea
5. máj 2010

fanlucy - mas celkom veselu pracicku 🙂 ja som tiez mala buracku, tiez som z MT... havarovala som kusok pred Starou Lubovnou a odtah by mi spravili zadara do 100 km 🙂 tak sa uz len smejem, ze ten mrnus v mojom bruchu si pri mne zazije radosti kopec, ked ho chudatko nenarodene hned na zaciatku tehu vyvalam aj s autom :_))

lilli136
5. máj 2010

no moje mimino bude asi najvozenejšie 🙂 . za minulý mesiac som spravila cca 3 800 km a to tak mesačne robím minimálne tých 2 500 - 3 000 km..... takže si myslím, že bude odchované v aute 🙂