November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
xlea adrenalin hned od mala 🙂 hlavne že ste v poriadku!!! aj mne podarilo ale nebolo to také vážne len taký tukanec,,,a pripasavaš sa ja som taká nespokojná v aute ked mám biť priputaná radšej vydržím tých 2min čo pípajú pási 😀 😀
No najhoršie je že som si sama pani ale "biznis" nejde až tak že bi som mohla zamestnať nejakú babu,,,ale ja si povolím ked mm nevidí🙂
bože baby toľko byť v aute 😖 ja mám panickú hrôzu,len keď máme ísť po "diaľnici"z BA ako tam nieje ten odstavný pruh,som z toho na nervy..ale to bude aj tým,že som každý deň riešim nehody+čumím večer na správy a navyše si mojou bujnou fantáziou predstavujem tie najhoršie scenáre 🙄
baby tak poniektore to mate v praci dost krute
ja sa nestazujem - mam celkom volnu prac. dobu a vonku som viac ako v kancli. ale odkedy som tehu tak cim dalej tym viac rozmyslam o tom, ze niekedy v lete zostanem uz doma. Vôbec mi to tu tak nepali asi mam tu tehotensku demenciu 😀 a hlavny dôvod je ten, ze nemam na nic ine cas - pridem vecer domov a som hotova ☹
funlucy
ja som si povedala, že nad tým nemôžem rozmýšľať.... tiež som teraz po dlhej predlhej dobe mala tukanec - ale len stojace auto do stojaceho auta, takže nič vážne... ale aj tak mi trošku hrklo svedomie ☹ .
a inak tým, že dochádzam z domu do práce 80 km, tak proste musím.... ja rada šoférujem, takže mi to nevadí, len ma občas vytáčajú tí debili za volantom....
neviem, ako to bude keď mi bude rásť bruško, či sa nebudem báť, ale uvidím... budem riešiť keď to nastane..... zatiaľ sa s piškotkou v brušku v pohode vozíme, spievame si, púšťam jej muziku a tak 😀
lili-každý deň dochádzaš autom? Tak to je riadny zaberák..moji známí tiež dochádzajú 100 km ale občas chodia aj vlakom,navyše im aj niečo preplácajú z cesty.
Sein,tá tehotenská demecia ešte len príde v plnej kráse,neboj 😀
funlucy
každý druhý deň 🙂 . stále tu mám v BA ešte aj kvázi podnájom, takže pondelky a stredy spím v BA a inak cestujem domov za manželíkom.... ale tiež je to únavné..... už takto fungujem tuším 4.rok a veru makačka 🙂 . Najprv som chodila busom, teraz už len autom, ale kilometre si aj tak platím sama, aj keď auto je služobné.....
jooj, baby, ja mám taký útlm, že dovi - dopo.... tak by som sa praskla do postele..... baby, čo ste na PN - tak Vám závidím 🙂
Zbožnujem plávanie ale ešte som sa neodhodlala ísť niekam chodievali sme pred tým po večeroch ale do termálneho ale teraz môžem len do chladnejšej vody... najhoršie je to že naozaj ked večer prídem domov som rada že si vyložím nohy pozriem správy, vyrabujem chladničku a som jasná 😀
funlucy - myslis, ze to moze byt este horsie?!? 😀 no to si ma nepotesila - tak to aby som zacala rozmyslat nad odchodom z prace cim skôr 😀
no však aj my tu máme zatiaľ podnájom,koncom augusta(ak bude všetko ok) by sme sa chceli odsťahovať.Muž si tam u nás už aj našiel robotu,ešte či budú súhlasiť s nástupom od septrembra,lebo ho chceli skôr..uvidíme..
Vidíš,baby čo sú PN určite dali šlofíka,tak nemajú čas písať a nám beží prac.čas 😀 a ešte nás za to aj platia 😀
lubka - cmuk : nooo ja som si tiez sama sebe pani, biznis ide ako kedy 🙂 ale tak staci mi to 🙂 s cim sa bavis ty? aky druh biznisu? nooo ja som dostala smyk, bolo to presne po tom poslednom snezeni tento rok, 15.3.... letela som pekne aj s autom do priekopy cez betonovy vpust... cudujem sa, ze som ho neotocila na strechu... a tak som ho aspon statocne zospodu vytrieskala... oprava stala majland, ale co uz.... stane sa :_)) hlavne ze sme vsetci ok 🙂)
fanlucy - baby co su PN - vid ja uz druhy mesiac este slofika nedali 🙂 sedia za PC a surfuju 🙂)) a pracuju... 🙂))
ahojte baby, čo máte nové? nechodím tu často, lebo nestíham aj tému decembroviek, aj novembroviek plus tie témy, kde som začínala 😉 ...Chcem sa vás opýtať, tie čo ste boli na 1.trimestr. skriningu, dali vám aj foto? Či ste mohli len pozerať na UTZ? Čo všetko vám Dr. vysvetľoval, ukazoval, ako dlho to trvalo?
funlucy
a kam sa budete sťahovať?
nooo, tuším hej - baby, čo sú doma išli dať šlofíka a my pracujeme....
dnes fakt zatváram "krám" o piatej. ani o minútu dlhšie.... voľakedy som tu sedávala 12 hodín denne aj viac, ale odkedy som tehu to nejak flákam... ale myslím si, že tejto firme som už odpracovala dosť... ak by som aj teraz hneď prestala a začala "čerpať" tie nadčasy, tak môžem byť do konca tehu na platenom voľne 😀
Ahojte babulky tak som naspat zo sona NT mame 1 mm 😵 , len dufam, ze to zmeral poriadne , lebo babuliatko sa poriadne hybalo a nedalo sa mu poriadne zaostrit 😒 ...maly spal u svokrovcov len nieco vyse hodiny, ale na prvy raz to nie je zle, nech si zvyka a musim letiet prenho, no este sa naobedujem sice som po ceste toho pojedla dost, no asi bolo malo 😝
xlea,no tak ale ty si výnimka 😉 ozaj baby fakt,s čím podnikáte? lili 😀 tak nejak podobne to cítím aj ja..my sa budeme sťahovať dole na juh 😀 Nitriansky kraj
Zuzu,foto z UTZ mi dali,doktor ma pozeral cca.8 min.povedal len že všetko je OK,ukázal srdiečko,čeľusť,meral drobca a tak..
ollako tak super že všetko dobre dopadlo,tešíme sa 🙂
ollako....tak super! vidis,ako dobre to dopadlo, som ti hovorila 😀 a ja si tiez nemozem dat slofika....makam az do 4 😠
fanlucy - ak chces, napisem ti do IP s cim podnikam 🙂 tu sa mi to nechce rozoberat
ollako
no super, tešíme sa s tebou 🙂
hviezdickamaria 🙄 mila sefka
prave som sa zobudila, samozrejme zas nervozna a s pocitom na grc 🙄 obdivujem vas co vam byva zle nonstop a este ste to nevzdali 😉
ollako - gratulujem
zuzu - ja som bola u dokiho cca 30min. foto mi dal ked som si vypytala z 3D a stalo 7eur. a co mi vsetko pozeral - mrkni o par stran dozadu - tam niekde som to pisala. myslim vsak, ze u kazdeho doktora je to ine
ollako, gratulujem 🙂
Bože babi práve som v takom šoku skoro každý den to tu mám.Mám butik hned oproti eskalátorom a práve sa tu zasekol otecko s dvojičkami v kočiari za nimi sa natlačili další ludia no strach!!! a mám to tu den čo den ja budem mať fobiu ísť na takéto schody!!Ale aspon som sa chvílu starala o dve krásne batolatá 🙂 ani mi nevadí že roztrhli náhrdelník 🙂 ,len že sú v poriadku!! Aj tatko bol pekne stresovaný!!!
baby, poradte mi, tie tehu pasy od bublinky su na velkosti, alebo je to univerzalne?
ollako gratulujem 😉
skuska zrobena...mam B bolo by aj A ale nechcelo sa mi opisovat 😀 ...idem off...nachvilu oddychnut....zachvilu pride mm a ideme niekam von...dnes mame 8 mesiacov od svadby a zvykneme si to aspon nejakou malickostou pripomenut 🙂
😕 na eskalatore a da zaseknut?
kaminka pasy su velkost uni...teraz mi je mozno trosilinku volny, tak sa este trosku akoby roluje ale skusala som ho natiahnut a vyzera ze sa podda aj na omnoho vacsi obvod. Dodavka bola celkom v poho sice som musela cakat trosku dlhsie, lebo akurat vtedy nemala moju farbu na sklade.
Stačí že sa ti spriečia predné kolieska a už krúti celý kočiar fúú a tá beznádej v očiach rodičov...Včera dokonca babka padla cez kočiar dopredu tým že sa sprieči a teba nesú schody dalej nemáš šancu!!!

ou Lubka 😒 to je hrozné..nežiadala si o skrátenie prac.doby?My tiež ťaháme 12-ky denné aj nočné..ale doktorka mi dala papier zákaz nočných a v práci mi vyšli v ústrety tento mesiac mám v rozpise samé 8-čky,občas tam zablúdí aj 12 hod.smena ale je to hrozné..toľko sedeť za kompom !!