November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Aj ja mám žalúdok až v krku!!!
baby, fuuuha, na mňa ide také bruchabolenie, že dovi..... strašne mi je zle. premýšľam, že prvýkrát za éru môjho tehu pôjdem detailnejšie preskúmať aj WC misu v práci 😒 😒
😖 lilli ved ked si predstavím misu v práci tak stoho mi je viac blivne 😝
presne to napadlo aj mna po precitani prispevku 😅 ja by som to radsej doniesla domov 😀
dokedy si v praci? co vas tam tolko trapia
no, zatiaĺ to držím v sebe, možno to rozdýcham, ale cítim, že najviac by sa mi uľavilo, keby som to dala von.
len si neviem predstaviť, že dakto bude zrovna na WC spolu so mnou. veď ja keď grckám tak vydávam zvuky jak jeleni keď majú ruju alebo medvede keď sa pária.... no to by som asi ťažko vysvetľovala, že čo som tam robila 😀 😀
dnes prchám určite z práce o piatej. ani o minútu dlhšie.... ani o sekundu....
ešte musím napísať nejakým neplatičom listy - už mi z toho hraaabe, hraaabe, hraaabe.....
aj mne ostalo tazko...asi som nemala jest tu placku zemiakovu na obed...ale bola uzasna a plnena kuracim maskom, mnam 🙂
ja som schuti zožrala ten mekáč a to je asi kameň úrazu u mňa 😒
tak mi treba 😀
😀 😀 😀 jeleni v ruji
ja som si vcera tiez nad WC misou hovorila ze: "vyvracaj sa vyvracaj sa!" a nic z toho, urcite by mi ostalo lepsie 😨
lili a co robis?
ked som ja vracala v robote, tak moje skvele kolegyne strazili pri dverach, aby mi tam niekto nevbehol 🙂
no nic, chystam sa prec z roboty, dufam,ze dnes sa s misou neporozpravam 😒
prajem vam krasny zvysok dna!
moncika
som to trošku popisovala vyššie - vymáhanie pohľadávok, odoberanie predmetov leasingu, ich následný predaj, súdne spory a ťahanice, inkasné agentúry a všetko okolo toho....je toho strašne moc a hlavne dosť často taká deprimujúca práca, ľudia sú protivní, arogantní, neplatia, no hrúza... ale už to robím 6. rok, takže asi také zlé to nie je 🙂
aduliak: kam sa na Teba hrabem.. však, že 😉 😀 no ale je to skôr do plaču. ja mám 53kg momentálne a to som mala ešte v 19tke..tak si myslím, že tie 3kg je na mne dosť vidno.. každí , že vyzerám dosť zničene, bledo, chudo... takže ja by som brala radšej nejaké tie kilá navyše nech vyzerám zdravšie.
moniqe, neboj kila navyse pridu az ta to mrzet bude 😉
monique....neboj, za chvilku sa to otoci a aj priberat zacnes! to vlastne my vsetky 🙂
tak ja určite nemám žiadne - kilá.... u mňa je to skôr +
ale napríklad mi už niekoľko ľudí povedalo, že z očí mi vyčítali, že som tehu.... tak to som skoro odpadla ako sa toto dá....
že vyzerám unaveno, to súhlasím, lebo som ako keby ma prešiel parný válec....
minulé tehu som pribrala iba 9kg.. a po pôrode som mala o 10kg menej..a keď som kojila tak som jedla ako stavbár dve porcie na obed na večeru a mala zo mňa všetko vyciciavala..
je mi zle..ale nič nové.. dcérka ešte spí ale idem ju už zobudiť ,lebo večer sa jej nebude chcieť..
na mne to tiez vycitala kolegyna a kolega v robote nezavazne na sebe. som sa dusovala ze urcite tehu nie som ze, sice mi neskaju uz 2 tt ale to zo stresu lebo bol mm v nemocnici na operacii. tak ma dohnali k testu a tam // 😀
waw monigue. a mala bola malicka? ci ti len brusko narastlo a nikde inde si nepribrala?
moncika
nechápem, ako to tí ľudia vidia... ja som asi v tomto slepá 😀
a sranda ze ked niekomu poviem ze som na PN tak kazdy ze ci som tehotna 😀 😀 😀
moncika: dcérka bola na mňa ževraj veľká 3640g a 51cm takže išla cisársky.. ja si myslím a to nie som namyslená, že som bola pekná tehulka 😎 😀 ... nikde inde som nepribrala..len bruško som mala. 😉
to sa mi strasne paci ked je taka xuda tehula a len brusisko vykuka.a pepotrhala si sa?
ahojte tehule! tak ja som opäť v brne....musím sem chodiť každý týždeň do školy, takže tiež sa mi to už nechce 😒 a ešte sa k tomu učiť a počúvať blbé narážky..... 😠
no ale ani vy v robotách to nemáte poniektoré najľahšie......
a musím pochváliť tabuľku! je fakt supiš 😎 konečne sa na to niekto odhodlal, ja by som to nevedela zostojiť 😀
ja mám ďalšiu kontrolu až 31.5. čo je za 4 týždne a pritom je v tehu knižke napísané, že poradňa má byť každé tri....a o tom 3D sone mi snáĎ povie nabudúce doktorka, a ak nie tak sa jej spýtam....
mne sa páči kombinovaný kočík Bexa B4....dobrý pomer ceny a kvality....tak zatiaľ rozmýšľam nad ním....a aj tá vanička je podľa tých rozmerov dosť veľká...
Ahojte....krasna tabulka 😵
Ani neviem, na com som chcela reagovat, lebo vy toho tooolko popisete 😠 😅
Co sa tyka McDonaldu, tak na ten mam aj ja strasnu chut...a na vsetko nezdrave...a mlieko a jogurty, ktore som predtym zboznovala, teraz vobec nemusim 🙂 Dnes ideme s kolegyna von, tak si dam nieco velmi fajnove, aj keby mi neviem ako zle bolo 😀 😝
Ohladne kociarikov...ja mam po malom Peg Perego Centro Completo sportiacik a k tomu vanicku....je pravda, ze ta vanicka je trosku mensia a neviem, neviem ako to poriesime teraz...Jakub sa narodil vo februari, takze zima ani nebola a na dalsiu zimu som si pozicala kamoskin hlboky kociar, ktory uz ale skoncil v smetiaku 😅 ...tak teraz neviem, musim hodit rec s manzelom...ale ten urcite povie, ze netreba 😀 ...ale co urcite budeme kupovat je vajicko, ktore by sa malo dat nakliknut na ten nas PP... ale to ma este casuuuu....
Dnes som objavila jeden obchodik poblizku mojej robotky, tak pojdem zajtra kuk, co pekne pre mna maju...lebo dnes som v robote cely den s rozopnutym gombikom 😀
baby vy ste mi urobili takú chuť na McDonalda! 😀 😀 😀
romy
bež si dať, len nie tak pahltno ako ja, lebo ti bude zle ako mne 🙂
ešte 20 minút a opúšťam tento cvok haus pre dnešooook 🙂
... tak som dojedla kolegyni obed, lebo do siedmej daleko a hadam od haldu neumriem 😀
Lilli zavidim....ja musim vydrzat az do 18.30 ... ale dnes mi je zatial celkom fajn, tak sa to da 🙂
baby, dnes som prvykrat v robote skoro po 6 tyzdnoch.....ale uplna pohodka....tak aspon ze tak
vcera som bola na kontrole a robil mi doki aj NT, vyslo mu 2.9 ale babo sa stale mrvilo tak nevim....aj som z toho mala depku, normalne som doma chytila vecer zachvat placu ☹
ale potom ma to preslo, ked som si pozrela obrazok ako to meral...lebo to nameral o doooost dlhsie ako mal....
takze uz je dobre dneska.....
aaaaaaaaa.....vyzera to, ze to bude dievcatko....tak som zvedava, ci sa to potvrdi o mesiac....mi brali aj krv na pappa test a som sa pytala dokiho, ze co znamenaju tie cisla pri NT a povedal, ze to je negativne...tak naco stresovat, no nie?
pooobede som pokukala kociky, tak bude to nakoniec teutonia spirit a romer sedacka.....a kupim si aj korbu, chcela som povodne vloznu tasku, ale je uzsia, takze s fusakom by to bolo len len....
takze tak zatial...som sa nejako rozpisala....
😝
dadinka
a to bol doki lenivý trošku počkať a odmerať to poriadne?? 😒 😒
no ja prchám, babule. želám Vám pekný večer a zase zajtra.
pa
ahojte kocky...
v prvom rade, tabulka je uzasna, super 😀
olli, gratulujem k super vysledku 😉
vitam nove tehulky...
baby mne je od vcera hrozne zle, mam silnu migrenu, celu noc mi bolo na vracanie, hnacka a tak... fuuu nikomu to neprajem..
cez den som si myslela, ze sa to zlepsilo, ale musela som z roboty odist skor lebo som to tam nezvladala.
lilli a v akej leasingovke robis?
co sa tyka farbenia vlasov, ja si ich farbim stale..

boože, lubka, to je strašné...
ja som raz videla, ako sa chalanovi šnúrka od topánok zamotala v tých schodoch a veru nebolo ani jemu ani okoloidúcim všetko jedno ☹